2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy canım yaa kurban olsunlar :KK1: maşallah fındığaa:nazar:

bende koyayım bakımm.. :nazar:maşallah bebeğime:nazar::emir_bebek:
Eki Görüntüle 316828 :nazar:

teşekkür ederiz teyzesiii :nazar:
senin bebişe de maşallahh :nazar:
duygu senin kese de benimki gibi kocaman olmuş, bebeklerimizin yeri bol olacak :KK1:

senin ultrasonuna da baktım şimdi ikimizin bebişinin durdugu yerler farklı değil mi ? bana mı öyle geliyo yoksa =( Offf yaaaa :KK43:

tabiki farklı tatlım, herkesinki aynı olamaz ki,
benim kese çok yukarı yerleşmiş, seninki daha aşağıya yerleşmiş ama resmen rahminin ortasında yanii:nazar:

duygu senin kese de benimki gibi kocaman olmuş, bebeklerimizin yeri bol olacak :KK1:

tabiki farklı tatlım, herkesinki aynı olamaz ki,
benim kese çok yukarı yerleşmiş, seninki daha aşağıya yerleşmiş ama resmen rahminin ortasında yanii:nazar:

Bilmiyorum valla çok üzülüyorum bir an önce biri bişe desede içim rahatlasa diye kedi gibi bekliyorum öyle dua etmekten baska bişe gelmiyo elimden :KK14:

bol olsun canım benim rahat rahat gezinsin bebişlerimiz:nazar:
wallahi acemi kız ben pek anlamam böle şeyleri o yüzden bi yorum yapamıyorum kusuruma bakma ama sıkma canını insallah bi sorun çıkmaz canım benim..

Bilmiyorum valla çok üzülüyorum bir an önce biri bişe desede içim rahatlasa diye kedi gibi bekliyorum öyle dua etmekten baska bişe gelmiyo elimden :KK14:

ahh be canım hiç üzülme gerçekten doktorun saçmalamış, sen başka doktora git bak göreceksin herşey nasıl da yolunda, boşuna hem kendini hem bebeğini üzüyosun

wallahi acemi kız ben pek anlamam böle şeyleri o yüzden bi yorum yapamıyorum kusuruma bakma ama sıkma canını insallah bi sorun çıkmaz canım benim..

bizim karnızımda geç şişer :KK9: onlara uzun süre yetecek bol bol yerleri var zaten :KK1:dışarı doğru zorlamazlar

günaydın kızlaar :KK3::KK3:

ayy bitanem dikkat et kendine, bol bol dinlen, bizi de boşver arada bir iyiyim yaz yeter, bebişimiz ve sen herşeyden önemlisiniz

günaydın canıııım feci bir mide bulantısı ile uyandım hala da kötüyüm gözümü açamıyorum neredeyse ağlayacağım bu nasıl bir kabusmuş mide bulantısı:KK5: öpüyorum sonra gelirim :KK34:

Canım saolasın Allah razı olsun Rabbime emanet işte..

ahh be canım hiç üzülme gerçekten doktorun saçmalamış, sen başka doktora git bak göreceksin herşey nasıl da yolunda, boşuna hem kendini hem bebeğini üzüyosun

Ayyy inşallah dediğin gibidir canm yaa gidicem baska doktora salı günü randevum var yine baska bişey derse ertesi gün gidicem başkasına işte =( Burası çok küçük bi yer 2 tane jinekolog var. Tireboludayım ben. Trabzona gidicem özele artık napayım kendi kendimi yememden iyidir . .

acemmi kızı kesenin içinde bebegin nerde durdugu önemli degil ona bakarsan benimkide sagda duruyo ama arkadaşların solda herkesde farklıdır. ama kesenin nerde durdugu önemli seninki biraz daha aşagıda ama bu korkmanı gerektirecek bi durum degil kesenin etrafıda gayet güzel ve açık renk. sadece kendini fazla yormıcan biraz daha dikkat edicen.

günaydın canıııım feci bir mide bulantısı ile uyandım hala da kötüyüm gözümü açamıyorum neredeyse ağlayacağım bu nasıl bir kabusmuş mide bulantısı:KK5: öpüyorum sonra gelirim :KK34:

kıyamam yaa, tuzlu bişeyler at ağzına canım, yat dinlen bol bol fazla gezinme buralarda:KK20:

benim zaten göbekim var :KK1: ama bebeğim şişirsede itirazım yok :KK1: ona herşey serbest canımm :KK34:

aynen yaa, göbikimden bebikim belli olmıycak sankii :KK9:

Canım saolasın Allah razı olsun Rabbime emanet işte..

Ayyy inşallah dediğin gibidir canm yaa gidicem baska doktora salı günü randevum var yine baska bişey derse ertesi gün gidicem başkasına işte =( Burası çok küçük bi yer 2 tane jinekolog var. Tireboludayım ben. Trabzona gidicem özele artık napayım kendi kendimi yememden iyidir . .

tabii canım yaa, insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz.. kendimizi yiyip bitirmekten başka bişey yapmıyoruz

bende daha soylemedim patrona ama aynı odada çalıştığım arkadaşlarım oğrendiler:))bende çalışıcam mecburen..aslında isterdim kendim büyüteyüm ama maddiyat imkan vermiyor malesef...

ben çalışıyorum bankacıyım , ikizlerim olacağı için doğumdan sonra da çalışacağım ücretsiz izin alma imkanım yok ne yazık ki :KK43:

herkese merhabalar.. ben de ağustos annesi olucam allah ın izni ile.. ne yazık kı bulantı ve bunalım bitmek bilmiyo çok zor geçiriyorum allah hepimize yardımcı olsun

acemmi kızı kesenin içinde bebegin nerde durdugu önemli degil ona bakarsan benimkide sagda duruyo ama arkadaşların solda herkesde farklıdır. ama kesenin nerde durdugu önemli seninki biraz daha aşagıda ama bu korkmanı gerektirecek bi durum degil kesenin etrafıda gayet güzel ve açık renk. sadece kendini fazla yormıcan biraz daha dikkat edicen.

valla nerde olursa olsn sağlıklı olsunda bişi istemem ama doktor rahmin çok köşesinde kalmış dıs gebelik beliriyo aklımda dedi ondan evham yapıyorum işte cnm.. Bide bişi sorucam kızlar yaa bu progestan bebegin yukarı çıkmasını da sağlamıyo mu? bebek alttaysa niye kesti acaba progestanı doktor :KK43:

Son düzenleme:
canım bende progestan içiyorum ..dr um daha evvel düşügum oldugundan onlem amaçlı verdı... bebegın yukarı çıkmasını falan bilmiyorum..
benımde kese ve kalp atışı gorundu ama progestana devam dedi..

ben çalışıyorum bankacıyım , ikizlerim olacağı için doğumdan sonra da çalışacağım ücretsiz izin alma imkanım yok ne yazık ki :KK43:

senin durumun daha zor bide ikiz..bebeklerine kim bakıcak canım..

herkese merhabalar.. ben de ağustos annesi olucam allah ın izni ile.. ne yazık kı bulantı ve bunalım bitmek bilmiyo çok zor geçiriyorum allah hepimize yardımcı olsun

sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bastırır belki..benim bulantım yok ama çok fazla mide yanmam var ne yapabilirim bilemiyorum :KK43:

senin durumun daha zor bide ikiz..bebeklerine kim bakıcak canım..

sık sık tuzlu bişeyler yemeye çalış bastırır belki..benim bulantım yok ama çok fazla mide yanmam var ne yapabilirim bilemiyorum :KK43:

kuru zencefil çayı deneyin mide yanmaları bulantı içinmiş ayrıca rahatlatıyomuş ...

X