2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Sizinkiler kabul ederler mi canımm ?
Benimkiler asla kabul etmezler...
İlla yüz kişi çarşıya çıkılacak iç çamaşırına kadar alıncak
Off off yandık bizz walla

Canım daha yolunuz uzun.Elbette yalan söylemek iyi bir şey değil ama.İnan annen bildiği çok zor oluyor.Örnek vereyim mesela kendimden.Mesaiye kalıyorum şirkette ve şirketten çıkmadan mutlaka şirket telinden annnemi arıyorum merak etmesin diye.Eve gidiyorum surat bin karış.Aklındaki sevdiğimle buluştum ondan geç gittim düşüncesi.Ki aramama rağmen daha neler neler.

Tabi şuan kimseden ses yok.Ciddi olduğumu ve gelceklerini açıkladım.Yine tabi rahat değilim aksine daha sitresliyim.Örneğimi düşün ve ona göre karar ver canım.

Sizinkiler kabul ederler mi canımm ?
Benimkiler asla kabul etmezler...
İlla yüz kişi çarşıya çıkılacak iç çamaşırına kadar alıncak
Off off yandık bizz walla

Canım nişan alışverişi tamam öyle olmak zorunda.
Ama bu söz ve aile arasında.Kabul etmek zorundalar.
Çünkü kesinlikle toplu halde alışverişe gitme gibi bir niyetim yok.

almor canim hosgeldin nasilsin? okula ne zaman gidiyosun?

esmer söz o kadar kalabalikmi olacak sizde?

gerci benimkide diyo halasi amcasi susu busu gelecekmis

ama 100 kisi olmayiz yinede

hatta bi sefer sakalasmistik ben sana listerim yazarim bunu getir sunu getirme diye

bizde de evde olacak söz yani bende fazla masrafa girmek istemiyorum

nisan degil sonucta

bende sade bisey olsun istiyorum da insaAllah uygun bisey bulurum

acaba burdan mi alsam yoksa türkiyeden mi alsam?

simdi bide arada farkta var hani burda ki güzel elbiseler türkiyedekilere göre güzel olmayabilir...

ama önemli olan zaten benim kendimi rahat hissetmem dimi yani...

birde sizler bohca cikaracakmisniz? cikarirsaniz kimlere ciakracaksiniz?

Aynen yaşıyorum qeçen hafta çok yaqmur wardı we trafik o biçimdi ewe qeç qittim annem kızmış bana ama babama baqırıo ayrıca benimlede konuşmadı
Ewden çıkmam zaten ayrı bir problemm.
Annem hep der bana anlatın ne warsa milletten duymayım der ama.... Aması war iştee

Ben geçen gün anneme dedim ki teyzesininde çok emeği var sevdiğimde dedim.Annemde güzel bir bohça çıkarızı dedi.Ama bu konular bizde ekim sonunda belli olcak.annem dedi ki annesi gelsin bir tanışalım kadınında düşüncelerini öğrenelim ona göre davranıriz dedi.

Kızlar sevdiğim yeni işe girdi biliyorsunuz.Annesi tek başına kalıyor.Eşinin emekli maaşıyla geçiniyor.Ben tutupda kadına bana şunu yap bunu yap diyemem ki.Babamlada konuştuk dedim baba söz için ne istiyorlar diye sordular bende benim ailem maddiyatta gözü olmaz ne kadar yapılabiliyorsa dedim dedim.Babamda tabiyki öyle dedi.İmkanlar dahilinde dedi.Sonuçda ne yapıcaklarsa gelinlerine yapcaklar dedi.

Kadın örf ve adetlerine çok bağlı.Hani herşeyi düşünüyor.Ama ben yinede diretmemekden yanayım.Zaten sevdiğim birlikte olduğum zaman içinde destek oldu bana bende ona.Çok zor dönemler atlattık el ele.Önemli olan tek şey sevdiğim.

Anlatınca daha çok evhamlı oluyorlar...Ben pek anlatmandan yana değilim.
Şu söz olayı olmasa ben ağzımı açmazdım valla.

neks anliyorum canim

bende suan bilmiyorum

amcasindan halasindan tutarsam tüm sülaleye bohca cikarmak zorunda kalirim onada gücüm yetmez : )

erkek tarafida bohca cikarmak zorunda ama dimi ?

neks anliyorum canim

bende suan bilmiyorum

amcasindan halasindan tutarsam tüm sülaleye bohca cikarmak zorunda kalirim onada gücüm yetmez : )

erkek tarafida bohca cikarmak zorunda ama dimi ?

evet canım benim bildiğim kadarıyla karşılıklı.
Yani iki aile bir araya gelip bohça olsun mu olmasın mı diye konuşuyorlar bildiğim kadarıyla.Olursa her iki tarafda birbirine hazırlıyor.

Selam kızlar aşkımla konuştum şimdi çok mutluyum ya
yarın burda çarşamba günü sabahtan akşam 6 ya kadar beraber olucaz ne giysem diye düşünüyorum :)

Sessizlik canım her iki tarafda hazırlıyor nişan yapıldıktan sonra tatlıyla beraber oğlan tarafına gidilir bohça götüürlür kız tarafoınada yapıyorlar söz,nişan bohçası

Selam kızlar aşkımla konuştum şimdi çok mutluyum ya
yarın burda çarşamba günü sabahtan akşam 6 ya kadar beraber olucaz ne giysem diye düşünüyorum :)

:):)

Çok sevindim canım senin adına inan.
Bak bir hafta nasıl geçicek diyorduk geldi geçti.Gerçi koskoca askerlik geldi geçti.
Sevdiğin en çok ne giymenden hoşlanıyorsa o şekilde giyin bence.
Tabi zevkinide sen bilirsin.

saol canım ya
gerçekten öle ahh bugün de geçsin ya valla en çok sarıılmayı,öpmeyi,mesajlaşmayı çok özledim ben:)
aaz önce konuştuk sesi çok iyi geliyordu:)
açık giyinmemi istemiyor hep pantalon giyiyordum ama bu sefer elbisemle dizlerime kadar bihter çizmemi giyim diyorum inş.çarşamba yağmur yağmaz ya

selam kızlar direk konuya dalıyorum:))
ben nişanlıyım bizde iki tarafta yaptı bohça
onlar benim hem amcamlara hem dayımlara yaptılar
üstelik 8 amca 5 dayı 2 hala ve 1 teyze var bende:))
tabii bazı aileler ortak karar alıp sadece geline ve damada bohça yapılmasını istiyorlar
biz istemedik aslında ama kayınvalidem yaptı bizim adetlerde var diye...

Değişiklik her zaman iyidir canım.
Ve eminim sanada çok yakışıcak.
Umarım dilediğin gibi olur ve yağmut yağmaz tüm güzellikler sizinle olur.

Canım nişan alışverişi tamam öyle olmak zorunda.
Ama bu söz ve aile arasında.Kabul etmek zorundalar.
Çünkü kesinlikle toplu halde alışverişe gitme gibi bir niyetim yok.

Nişan alışwerişi deqiL canım söz alışwerişi kaydirigubbakcemile3
Bizde sözdede alışwerişe çıkılır
Tabki ben istemiyorum öyle yüz kişi çarşıya qitmeyi sadece aşkım we ben söz için yeter
Annem beni dinlerse benim fikrim böyle ama dinliyceqini hiç sanmıyorum :umursamaz:
Bende ewde küçük çapta bir kriz çıkartmak istemiyorum sonumuz noLur onu hiççç bilemiyorumm

Sessizlik canım söz aile arasında olcak bizimde ama nişan herkese açıktır hepiniz şimdiden dawetlimsiniz :teytey:

Benim sevdiğimin tarafı çok kabalık.
Hepsine bohça çıkarsak batarız:)
Şaka bir yana bakalım artık iki anne ne karar verecek.

:):)

Valla sanırım bizdede adetlerde var.
Ama sevdiğimde bende pek taraftar değiliz.
Bakalım artık yaşayıp görcez neler olcak.

Bizde nişan qeldikten sonra, Onlara istinaden hediyeler qönderilir bohça oluyo qaliba bu kafamçokkarıştı

Beni aydınlatın please lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…