Ama şunlarıda göze al tabi.Bazı şeyleri bilmeleleri inan bana pekde kolaylık sağlamıyor.En azından yüzük parmağa takılana kadar.
HEEEEEYYYYY selam millet ben geldim hemde parmagımdaki yüzüğümlezemuszemushihoyyyt
evetttttt sözlendimmkaydirigubbakcemile2
nekss cokk sevındım canım ya gorustunuz yanı ne guzel ne dedınde cıktın kız evden??
kesınlıkle katılıyorum sadece bılıyo olmalarının verdıgı rahatlık oluyo onund ısında hareketlerıne daha cok dıkkat etmek zorundasın dısarı cıkıcan dıyelım ızın ıstedın haber verdın neyse hep kafanda acaba sevdıgımle bulusucam dıyemı dusunuyolar onlara yalan soyledıgımımı sanıyolar falan dıye cok kafanda kuruyosun eskısı kadar dısarı cıkmak ıcın rahat ızın alamıyosun .aılenın suratı dusse sınırlenseler herhangı bsıeyden dolayı hemen benım olayım yuzunden mı acaba dıye kuruntulara gırıyosun cok zormus bu ısler ya sahsen ben boyleyım((
innşalllh şekerle darısı sizin başınızaaklinialirimsmile
hoşgedin canım ayy ne güzel ya
umarım 2 ay içnde evlenirsiniz herşey gönlünüzce olur tatlım
selamun aleyküm kizlar nasilsiniz?
ben biraz daha iyiyim cok sükür... bugün psikiyatristen randevu almam lazim
ariyorum ariyorum kimse cikmiyor telefona kaydirigubbakcemile3
esmer kiiiz yerde yere vurmussun enisteyi yahu ama olsun artik düzeldiye hersey ona sükür
bundan sonra ne sen onu nede o seni üzmezsiniz insaAllah
günesay tebrik ederim canim darisi basimiza insaAllah : ))
nasil gecti söz evdemi yaptiniz?
anlatmak istersen merak ediyorum yani : ))
diger kizlar hepiniz nasilsiniz?
tatlikis safak kac ? aske enistemiz ne zaman geliyor?
siyahinci enistenin evine gidecektin nasil gecti?
daha daha ne var ne yok ?
Selam kızlar ben geldim okula gitmeden bir uğrayayım dedim.kaydirigubbakcemile2 Nasılsınız görüşmeyeli?
Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah kizlar. Tabi ki zamanla neler olup bitecegini görecegiz.
Kizlar önceden de sormustum ama cvp alamamistim.
Söz günü ne giymeyi düsünüyosunuz ?
Selam kızlar ben geldim okula gitmeden bir uğrayayım dedim.kaydirigubbakcemile2 Nasılsınız görüşmeyeli?
Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah kizlar. Tabi ki zamanla neler olup bitecegini görecegiz.
Kizlar önceden de sormustum ama cvp alamamistim.
Söz günü ne giymeyi düsünüyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?