Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde nişan qeldikten sonra, Onlara istinaden hediyeler qönderilir bohça oluyo qaliba bu kafamçokkarıştı
Beni aydınlatın please lülülülülülü
tatlıkıs bu arada gözünaydın darısı başıma inşallah..
biz söz alışverişine çıkmadık çünkü fazla sözlü kalmadık
nişan alışverişine aşkım ve ben çıktık çok eğlenceliydi
tavsiye ederim...
Selam kızlar aşkımla konuştum şimdi çok mutluyum ya
yarın burda çarşamba günü sabahtan akşam 6 ya kadar beraber olucaz ne giysem diye düşünüyorum :)
Amanında amanın kawuşuyormuş benim arkadaşımm sewdiqine ALLAHım ayırmasın canım benim :1hug:
Onun qözüne qönlüne hitap edecek onun seweceqi şeyler qiymeye çalış bence , ben öyle yapmmıştım kaydirigubbakcemile3
Sewmediqi yada kızdıqı şeyleri qiymeyesin hee sonra kawqa çkar ALLAH korusun kaydirigubbakcemile3
ay ayyy saol canım benim amin allahım ayırmasın hiççbirimizi sevdşğinden
hep derdi o kadar elbise giyiyorsun benim yanımda hep pantalon bir günde elise giy derdi bend ediyodum aman canım nrmalde hep pantalon giyiyorum resmi diye elbise giyiyorum diyordum hay-tta facekoyuyorsun hep ordan görüyorum ancak dedi
bend elbise giyemiyi düşünüyorum hatta akşam elbiselerimin resmini çekip koyucam sizlerde karar verin kızlar
Bohçalarr hazırlanıyo bakıyorumm kızlar....
Hazırlamasak olmazmı yaa..Ben dicem valla sadece glin damat olsun yeter diye...Birde sülaleye hazırlayamam hazırlatmam da...
hep derdi o kadar elbise giyiyorsun benim yanımda hep pantalon bir günde elise giy derdi bend ediyodum aman canım nrmalde hep pantalon giyiyorum resmi diye elbise giyiyorum diyordum hay-tta facekoyuyorsun hep ordan görüyorum ancak dedi
bend elbise giyemiyi düşünüyorum hatta akşam elbiselerimin resmini çekip koyucam sizlerde karar verin kızlar
Bencede en güzeli o olur.
Ama bizde kararlar iki annenin eline bakıcak sanırım oda ekim sonu kasım başı gibi belli olcak.
kızlar bnce söz alışverişine hiç gerek yok ben yapmadım zaten alınan seyler belli şimdi sözlü iken ben iç çamaşırı alamam:S alsam bile anneme aşkımla bunu aldık diyemem birde herseyi alınca söz bohçası alınca nşanda ne lıcaksınız? bence gereksiz boşuna masraf
Bizdede durum farklı olmaz diye düşünüyorum ama annemin karışıcağını sanmıyorum.. Karşı taraftanda aksi bir durum geliceğini hiç sanmam zararlı kendileri çıkar vallaa![]()
kızlar bnce söz alışverişine hiç gerek yok ben yapmadım zaten alınan seyler belli şimdi sözlü iken ben iç çamaşırı alamam:S alsam bile anneme aşkımla bunu aldık diyemem birde herseyi alınca söz bohçası alınca nşanda ne lıcaksınız? bence gereksiz boşuna masraf
Bizdede durum farklı olmaz diye düşünüyorum ama annemin karışıcağını sanmıyorum.. Karşı taraftanda aksi bir durum geliceğini hiç sanmam zararlı kendileri çıkar vallaa![]()
Tmm canım bekliyoruss resimlerii :):):):)
Doğru söylüyorsun tatlım... Bana kalsa öyle bohçaydı şuydu buydu hiçbişey istemiyorum... Sözde sadece yüzükler olsun yeter.. Nişanda hazırlarım bohçamı.. Evdeki hesapta çarşıya uyar umarım..Bide aşkımın tarafı adettt diye tutturursa bilmiyorum ne olurr ..Benm kaynanam kaçarak evlenmiş gerçiDünde bana onu anlattı.. Kararlarınıza saygı duyarım hatada doğrudaolsa en aızndan sizin kararnız olur diyordu..
tamam canım yarın sabah eklerim resimleri
nilaycım malesef yarın sabah ekleyebilirm tatlım çok saol fıstığım.:1hug:
canim gözün aydin , darisi tüm bekliyen arkadaslarin basina,, ins. onlarda kavusurlar.. allahim bütün askerlerimizi korusun![]()