2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ama şunlarıda göze al tabi.Bazı şeyleri bilmeleleri inan bana pekde kolaylık sağlamıyor.En azından yüzük parmağa takılana kadar.

kesınlıkle katılıyorum sadece bılıyo olmalarının verdıgı rahatlık oluyo onund ısında hareketlerıne daha cok dıkkat etmek zorundasın dısarı cıkıcan dıyelım ızın ıstedın haber verdın neyse hep kafanda acaba sevdıgımle bulusucam dıyemı dusunuyolar onlara yalan soyledıgımımı sanıyolar falan dıye cok kafanda kuruyosun eskısı kadar dısarı cıkmak ıcın rahat ızın alamıyosun .aılenın suratı dusse sınırlenseler herhangı bsıeyden dolayı hemen benım olayım yuzunden mı acaba dıye kuruntulara gırıyosun cok zormus bu ısler ya sahsen ben boyleyım:(((

nekss cokk sevındım canım ya gorustunuz yanı ne guzel ne dedınde cıktın kız evden??

Valla canım tamamen şans eseri oldu.
Kardeşim babam işe gitti zaten.Annem de kuran vardı oraya gitti.
Evde kimse kalmadı.Bende anneme dedim ki anne kendime çizme almam lazım.
Dışarı çıkıcam haberin olsun.Sonra zamandan kazanmak için sevdiğime dedim beni almaya gelir misin?Sevdiğim geldi bizim oraya.Tabi 2 durak geriye yürüdü bende oraya gittim.İki yabancı gibi bindik otobüse.Sonra yan yana oturduk yine iki yabancı gibi.Ellimi montumun cebinden doğru tuttu.Çok komiktik.Sonra bizim orayı geçince baktık otobüsde tanıdıkda yok rahatladık.Yine sevdiğim eve bırakdı beni.Güzeldi.

selamun aleyküm kizlar nasilsiniz?
ben biraz daha iyiyim cok sükür... bugün psikiyatristen randevu almam lazim
ariyorum ariyorum kimse cikmiyor telefona kaydirigubbakcemile3

esmer kiiiz yerde yere vurmussun enisteyi yahu ama olsun artik düzeldiye hersey ona sükür
bundan sonra ne sen onu nede o seni üzmezsiniz insaAllah

günesay tebrik ederim canim darisi basimiza insaAllah : ))
nasil gecti söz evdemi yaptiniz?
anlatmak istersen merak ediyorum yani : ))

diger kizlar hepiniz nasilsiniz?

tatlikis safak kac ? aske enistemiz ne zaman geliyor?

siyahinci enistenin evine gidecektin nasil gecti?

daha daha ne var ne yok ?

kesınlıkle katılıyorum sadece bılıyo olmalarının verdıgı rahatlık oluyo onund ısında hareketlerıne daha cok dıkkat etmek zorundasın dısarı cıkıcan dıyelım ızın ıstedın haber verdın neyse hep kafanda acaba sevdıgımle bulusucam dıyemı dusunuyolar onlara yalan soyledıgımımı sanıyolar falan dıye cok kafanda kuruyosun eskısı kadar dısarı cıkmak ıcın rahat ızın alamıyosun .aılenın suratı dusse sınırlenseler herhangı bsıeyden dolayı hemen benım olayım yuzunden mı acaba dıye kuruntulara gırıyosun cok zormus bu ısler ya sahsen ben boyleyım:(((

Kesinlikle söylediklerine aynen katılıyorum.Dün resmen iki katı dikkat ettik.İki yabancı gibiydik.Mecbur tabi inşallah şu tanışma olur bir aksilik çıkmazda rahatlarım.

hoşgedin canım ayy ne güzel ya
umarım 2 ay içnde evlenirsiniz herşey gönlünüzce olur tatlım:3:

Yok canım ne düğünü.
2 ay içinde evli olduğumu düşünemiyorum.
Daha ortada en ufak bir hazırlık yok.Yapılır yapılmasına belki ama aşırı derecede sitresde olur.Ben söz yapayım da yeter bana:asigim:

selamun aleyküm kizlar nasilsiniz?
ben biraz daha iyiyim cok sükür... bugün psikiyatristen randevu almam lazim
ariyorum ariyorum kimse cikmiyor telefona kaydirigubbakcemile3

esmer kiiiz yerde yere vurmussun enisteyi yahu ama olsun artik düzeldiye hersey ona sükür
bundan sonra ne sen onu nede o seni üzmezsiniz insaAllah

günesay tebrik ederim canim darisi basimiza insaAllah : ))
nasil gecti söz evdemi yaptiniz?
anlatmak istersen merak ediyorum yani : ))

diger kizlar hepiniz nasilsiniz?

tatlikis safak kac ? aske enistemiz ne zaman geliyor?

siyahinci enistenin evine gidecektin nasil gecti?

daha daha ne var ne yok ?

Hoş geldin canım iyi olmana çok sevindim.
Valla ev gibisi yoktur.Umarım randevu almayıda başarırsın.

Ben iyiyim allaha şükür bir yandan rahatlama var bir yandan sitres.Bakalım ne olcak yaşayıp görcez.

Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah kizlar. Tabi ki zamanla neler olup bitecegini görecegiz.

Kizlar önceden de sormustum ama cvp alamamistim.

Söz günü ne giymeyi düsünüyosunuz ?

Ewet annem az çok biliyo sewdiqim olduqunu... Ama ben açıklamaya korkuyorum :( Tam açıklıcam diyorum bişe oluo sönüp kalıyorum nasıl yapcam hiç bilemiorum eyvahedigeldismile. Biz seneye Ramazan bayramı sonrası weya öncesi sözlenmeyi düşünüyoruz. Benim yaşım küçük olduqundan annemin ilk başta bunu kabul qörmesi lazım, babamı zaten hiç söylemiyorum :gitme: Duysa şimdi kesin beni öldürür :(

Hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah kizlar. Tabi ki zamanla neler olup bitecegini görecegiz.

Kayınvalidem sevdiğime demiş ki söz elbisesi almak lazım demiş.
Bende dedim masrafa gerek yok.Sözüm benim evde aile arasında olcak.
Bende sade düz bir elbise istiyorum.Aklımda bir iki bir şey var.Maksimum 50 tl filan.

kaydirigubbakcemile3 Görmemişim pardon canımm...

Ben çok sade ama çok şık bir elbise weya çeket takım qiymeyi düşünüyorum
Bakalım ALLAh neyi qiymeyi nasip etcek bize kaydirigubbakcemile2

Back