2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

tatlıkıs bu arada gözünaydın darısı başıma inşallah..
biz söz alışverişine çıkmadık çünkü fazla sözlü kalmadık
nişan alışverişine aşkım ve ben çıktık çok eğlenceliydi
tavsiye ederim...

Aileden kimse gelmedi mi?
Ay ne kadar güzel ya tam bizim istediğimiz gibi işde.

Söz alışverişi bizdede olmaz sanırım.
Çünkü çok aceleye geldi.Gerçi kayınvalidem ne düşünüyor bilmiyorum.

Selam kızlar aşkımla konuştum şimdi çok mutluyum ya
yarın burda çarşamba günü sabahtan akşam 6 ya kadar beraber olucaz ne giysem diye düşünüyorum :)

Amanında amanın kawuşuyormuş benim arkadaşımm sewdiqine ALLAHım ayırmasın canım benim :1hug:

Onun qözüne qönlüne hitap edecek onun seweceqi şeyler qiymeye çalış bence , ben öyle yapmmıştım kaydirigubbakcemile3
Sewmediqi yada kızdıqı şeyleri qiymeyesin hee sonra kawqa çkar ALLAH korusun kaydirigubbakcemile3

ay ayyy saol canım benim amin allahım ayırmasın hiççbirimizi sevdşğinden

hep derdi o kadar elbise giyiyorsun benim yanımda hep pantalon bir günde elise giy derdi bend ediyodum aman canım nrmalde hep pantalon giyiyorum resmi diye elbise giyiyorum diyordum hay-tta facekoyuyorsun hep ordan görüyorum ancak dedi
bend elbise giyemiyi düşünüyorum hatta akşam elbiselerimin resmini çekip koyucam sizlerde karar verin kızlar

Bohçalarr hazırlanıyo bakıyorumm kızlar....

Hazırlamasak olmazmı yaa..Ben dicem valla sadece glin damat olsun yeter diye...Birde sülaleye hazırlayamam hazırlatmam da...

:):)

Ekle canım akşam bakar birlikte karar veririz.
Zaten seni görünce gözü hiç bir şey görmücek.
İstersen çuval giy.Ben giyim kuşam konusunda aşırı tembelim kızlar.akannehir

Bohçalarr hazırlanıyo bakıyorumm kızlar....

Hazırlamasak olmazmı yaa..Ben dicem valla sadece glin damat olsun yeter diye...Birde sülaleye hazırlayamam hazırlatmam da...

Bencede en güzeli o olur.
Ama bizde kararlar iki annenin eline bakıcak sanırım oda ekim sonu kasım başı gibi belli olcak.

Tmm canım bekliyoruss resimlerii :):):):)

kızlar bnce söz alışverişine hiç gerek yok ben yapmadım zaten alınan seyler belli şimdi sözlü iken ben iç çamaşırı alamam:S alsam bile anneme aşkımla bunu aldık diyemem birde herseyi alınca söz bohçası alınca nşanda ne lıcaksınız? bence gereksiz boşuna masraf

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun tatlım... Bana kalsa öyle bohçaydı şuydu buydu hiçbişey istemiyorum... Sözde sadece yüzükler olsun yeter.. Nişanda hazırlarım bohçamı.. Evdeki hesapta çarşıya uyar umarım..Bide aşkımın tarafı adettt diye tutturursa bilmiyorum ne olurr ..Benm kaynanam kaçarak evlenmiş gerçi Dünde bana onu anlattı.. Kararlarınıza saygı duyarım hatada doğrudaolsa en aızndan sizin kararnız olur diyordu..

Kesinlikle aynen düşüncelerine katılıyorum ve aynen senin gibi düşünüyorum.
Umarım bizdede illa olsun diye diretmezler.

Bizdede durum farklı olmaz diye düşünüyorum ama annemin karışıcağını sanmıyorum.. Karşı taraftanda aksi bir durum geliceğini hiç sanmam zararlı kendileri çıkar vallaa

Annem we annesi karışırlar ama sewdiqim ikisinide karıştırırr sonra kaydirigubbakcemile3
Hele annesini off anamm off :roflol:

canım adet madet hikaye siz nasıl mutlu olacaksanız öle olsun hiç kasılmayın ama sen istiyorsan sonuna kadar yaptırDsempatiksalakcinni

canim gözün aydin , darisi tüm bekliyen arkadaslarin basina,, ins. onlarda kavusurlar.. allahim bütün askerlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…