2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

canim gözün aydin , darisi tüm bekliyen arkadaslarin basina,, ins. onlarda kavusurlar.. allahim bütün askerlerimizi korusun

amin canım çok saolll uzun bir sürecin ardından artık ayrılmıcaz şu an mideme kramplar giriyo ya bu nasıl bişeymiş böle:)delikafadulden

nilaycım tamam canım ilk fırsatta eklicem resimleri

canım adet madet hikaye siz nasıl mutlu olacaksanız öle olsun hiç kasılmayın ama sen istiyorsan sonuna kadar yaptırDsempatiksalakcinni

Ben istemiyorum yaaa... sempatiksalakcinni Ne gerek varki bohçaya falann bohçaya vericeğimiz parayı kendimize harcasak valla yine ufak tefek ihtiyaçlarımızı karşılarrr :hulya:

Ben istemiyorum yaaa... sempatiksalakcinni Ne gerek varki bohçaya falann bohçaya vericeğimiz parayı kendimize harcasak valla yine ufak tefek ihtiyaçlarımızı karşılarrr :hulya:

bencede canım bana yapacaklardı ben iztemedim direttim sonunda benim dedigim gibi oldu :d dedim ya nasıl mutlu olacaksanız ben bohça istemedim ama 3 kere getirttim onları=)sempatiksalakcinni

bencede canım bana yapacaklardı ben iztemedim direttim sonunda benim dedigim gibi oldu :d dedim ya nasıl mutlu olacaksanız ben bohça istemedim ama 3 kere getirttim onları=)sempatiksalakcinni

3 kere mii Bende benmkini korkutuom babama söylicem öyle hemen vermesin diyeee kaydirigubbakcemile3 Ama yok ya öle uzatmamda İstanbuldan buraya gelmeleri gerek devamlı ..

kizlar bohca isi bizde nasil olacak bilmiyorum
ama dedigim gibi aile bayagi bir kalabalik
insaAllah sadece gelin ve damata bohca cikarilmasini kabul ederler
hem benimkiler hem onunkiler

siyahinci yeni isin hayirli olsun
bende bugün bi yeri aradim da pazartesi günü görüsmeye gidicem
bakalim ne diycekler

günesay resmin cok tatli görünüyor
bizlerede nasip olur böyle avatarlar insaAllah : )

tatlikis hadi gözün aydin az kaldi geliyor askerin

Saol tatlım çok büyük b,r başarı beklemiorum aslında görcez bakalım... Benmki zaten heves meves bırakmadı para kazandırmaya nbişey boşa uğraşıcaksın nie bana danışmadan giriosun falan die

Olsun canım sen yinede umarım başarırsın...

Eniştemizinde fikirlerini söylemesi güzel aslında önemsediğini gösterir.
Biz mesela maddi manevi her konuda birlikde karar alırız.
Sevdiğim o yüzden hep der ayrı evde yaşamak zorunda olduğum karımsın benim diye.

sessizlik inşallah kalabalıksa karşılıklı sadece gelin ve damada olur canım.yoksa her iki tarafda zor durumda kalır.Söz işi bizim çok acele oldu mesela ben kesinlikle zora sokmam.Ama nişanda mutlaka çıkarız alışverişe.

tatlıkis buğün enişdemiz geliyor hayırlısı olur inşallah.İnan çok seviniyorum sizin adınıza.Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk canım nasılsın? evde tepkiler sana bakışlar nasıl

Canım iyiyim allaha şükür.
Evdeki tepkiler nasıl desem konu üzerinden çok konuşmuyoruz çünkü artık kesinleşti sevdiğimin annesinin gelmesini bekliyoruz.Oda bu hafta en geç haftaya geliyor.

Onun dışında normalde elimde telle konuşmayı bırak mesajlaşamazdım bile.Şimdi kardeşimin yanında annemin yanında rahatlıkla mesajlaşıyorum.Babam geldiğinde uyumuş oluyorum zaten.Annem vardı mesela dün komşular vardı sevdiğim aradı konuştuk.Normalde teli hayatta açamazdım.

Bir rahatlık söz konusu.Ama ben hala diyorum ki çok aceleci davranıyoruz.Ne bilim kendimi hazır hissetmiyorum ben.Ama bunu sevdiğime söylediğimde üzülüyor.Beni istemiyor musun diyor?Baban 15 ay bekleyin dediğinde ben öldüm resmen diyor.Hatta o gece uyuyamadı bekledi beni.Ay bilmiyorum çok karışık kafam

selamun aleyküm günaydin hanimlar

nasilsiniz?

hanimlar size bir sorum olacak

bana ikramiyenin tam olarak ne oldugunu anlatabilirmisiniz?

Aleyküm selam hoş geldin canım.
İyiyim sen nasılsın?

İkramiye çalışan kimselere genellikle kazançtan dağıtılan veya iyi çalıştıkları için verilen aylık dışı para.

İyi Çalışmışsa yada o ay kazanç iyiyse patron aylık haricinde çalışanlarına ikramiye verir.Çok sık raslanana bir durum değil ama genelde çalışanları teşvik etmek için bu tarz sistem yürüten iş yerleri var.

Hamd olsun neks iyi olmaya calisiyorum. Is konusu yüzünden biraz moralim bozuk ama Allah razi olsun sevdigim bana destek cikiyor yanimda olmaya calisiyor buda bana huzur veriyor.

Anladim canim tesekkür ederim aciklama icin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…