Ben geldim hanımlar
Dün sevdiceğimle buluştuk sonra yemek yedik.Seni eve bırakayım fıstığım dedi peki dedim.
Otobüsde uyumuşum sevdiceğimin kollarında.Sonra uyandırdı beni bir baktım hastahane durağındayız.
Hastasın doktore gitmiyorsun şimdi hastaneye gidiyoruz dedi yarın giderim dediysemde dinlemedi ve hastahaneye girdik.Neyse barkod aldık doktor tahlil verdi.Sevdiğimin kolu omzumda başımı bir kaldırdım ki kardeşim karşımızda.
Yanıma geldi tabi bozuldu hemen gönderiyorsun onu dedi.Sevdiğime sen git hayatım ben hallederim dedim.Sonra ikisi birden çıktılar tam gittiler dedim hop sevdiğim geri geldi.Git hayatım ben halledicem diyorum yok dinlemiyor.İlla doktorun söylediklerini duycakmış efendim reçetedeki ilacı almamız lazımmış yarın alırız diyorum yok nöbetçi eczane bulup alcakmış.
Sonra kardeşim bir daha geri geldi mi.Dışarı çıktılar bunlar yine.Tahlili aldım dedim ben gidiyorum.
Sevdiğim hala diyorki ilacı al hayatım.Sonra konuşmuşlar ben gittikden sonra.Eve geldim sinir oldum tabi.
Tamam kardeşim beni korumak istiyor olabilir ama çocuk gibi davranıyor.Sevdiğim ondan büyük peşinden koşuyor resmen.Hayır ben daha CİDDİ olduğumuzu nasıl açıklayabilirim ki.Gelmek istiyorlar diyorum ailesi hazır diyorum.
Kabullenemiyorlarmış.Dedim ben babama söylicem yeter.Kardeşimin elinde oyuncak olcaz annem de ona destek çıkıyor zaten.Annem açıklatmadı.Cuma akşamı ben açıklarım yada ctesi dedi.Tamam dedim.
En mutlu olmam gereken zamanda yaşadıklarıma bakar mısınız?