inşallah canım az kalmış ekim ayındayız alkisalkisalkis hazırlıklar ne durumda şakkıdı
Bir sonraki hafta kayınvalidem gelicek istanbula ekim sonu gibi tanışma olucak.
Kasım ortası gibide söz büyük ihtimalle.Yüzüklerimizide ekim sonunda alıcaz.
Onun dışında evde aile arasında olcak zaten.Çünkü nişanda istiyoruz.
Sanırım benim heyecanım ekim sonu gibi artacak.Bakalım artık kısmet yaşayıp görcez.
anladım canım hayırlısı olsun heycana gerek yok o günler tadını yaşa -tatlicadiarzu-
sonra keşke diyebilirsin stres sinir uzak kalsın mutlu huzurlu olunÇok üzgünüm çoookŞeniz
Ahh canım ahh sitres olmamak imkansız...
Ama en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Erkek tarafı dünden hazır babana söyledin mi diyor?
Annem babama söylemeyelim zamanı var diyor.
eee babalar zor adamlar. çok uzatma ama.
çünkü babanda o şoku atlatacak. üzülecek derken bide öyle geçecek zaman.
bide erkek tarafnı düşünme sen ne zaman hazır hissedersen.
ben söz+nişanda büyük bi problem yaşamadım çok güzel geçti ama sakin ol işte..
Çözümü olmayacak bişey yoktur vereliniortak
Ben geldim hanımlar
Dün sevdiceğimle buluştuk sonra yemek yedik.Seni eve bırakayım fıstığım dedi peki dedim.
Otobüsde uyumuşum sevdiceğimin kollarında.Sonra uyandırdı beni bir baktım hastahane durağındayız.
Hastasın doktore gitmiyorsun şimdi hastaneye gidiyoruz dedi yarın giderim dediysemde dinlemedi ve hastahaneye girdik.Neyse barkod aldık doktor tahlil verdi.Sevdiğimin kolu omzumda başımı bir kaldırdım ki kardeşim karşımızda.
Yanıma geldi tabi bozuldu hemen gönderiyorsun onu dedi.Sevdiğime sen git hayatım ben hallederim dedim.Sonra ikisi birden çıktılar tam gittiler dedim hop sevdiğim geri geldi.Git hayatım ben halledicem diyorum yok dinlemiyor.İlla doktorun söylediklerini duycakmış efendim reçetedeki ilacı almamız lazımmış yarın alırız diyorum yok nöbetçi eczane bulup alcakmış.
Sonra kardeşim bir daha geri geldi mi.Dışarı çıktılar bunlar yine.Tahlili aldım dedim ben gidiyorum.
Sevdiğim hala diyorki ilacı al hayatım.Sonra konuşmuşlar ben gittikden sonra.Eve geldim sinir oldum tabi.
Tamam kardeşim beni korumak istiyor olabilir ama çocuk gibi davranıyor.Sevdiğim ondan büyük peşinden koşuyor resmen.Hayır ben daha CİDDİ olduğumuzu nasıl açıklayabilirim ki.Gelmek istiyorlar diyorum ailesi hazır diyorum.
Kabullenemiyorlarmış.Dedim ben babama söylicem yeter.Kardeşimin elinde oyuncak olcaz annem de ona destek çıkıyor zaten.Annem açıklatmadı.Cuma akşamı ben açıklarım yada ctesi dedi.Tamam dedim.
En mutlu olmam gereken zamanda yaşadıklarıma bakar mısınız?
Babamın aslında zorluk çıkaracağını düşünmüyorum.
Annem bir kabul ediyor bir etmiyor.Kendi henz sindirebilmiş değil.
Bana kalsa açıklıcam babama ama annem bekle diyor.
Bende bekliyorum en son bu cumartesi günü diye konuştuk bakalım ne olcak.
Erkek kardeşler biraz fazla sahiplenici,karşısındaki ciddi de olsa da paylaşamıyorlar benim sevgilimde öyle idi ablasına karşı
benim belliydi zorluk olacağı biz çok düşkünüz birbirimize bayanssulusmile :gitme:
ama halloldu arada yine vzgeçiyor o ayrı guclubacismile
Canım sahipeniyor hakda veriyorum.Bende onu kıskanabiliyorum mesela kız arkadaşından.Ama şu var çocuk gibide davranmıyorum yani.Ama kardeşim öyle davranıyor.Bu sefer sevdiğim babana açıkla artık diyor.
Babam bana her zaman söylerdi.Eğer biri olursa en önce ben duyayım çevreden duymayayım diye.Bu zamana kadar bir kez olsun laf getirtmedim babama kızın da şöyle yapmış diye.Bu sefer yine laf gelsin istemiyorum.Çünkü ne kadar dikkat etsekde görüşüyoruz hep biri görcek korkusu.Sonuçda sevdiğim zaten dünden razı ben ciddiyim ne zaman istersen söyle tanışayım babanla diyor.Ehh banada babama açıklamak kalıyor.Bizde babamla birbirimize çok düşkünüz.Ona güvenerek anlar diye umuyorum ama inşallah yanılmıyorumdur.
İki arada bir derede kalıyorsun sende böyle olunca dimi canım... Babana açıklamadan bu iş çözüme ulaşmıycak
anlar elbette. neden anlamasın içini rahat tut..c.tesi gününü de atlattıktan sonra.
babanın söylediği bi zaman da gelirler Şeniz
seninde az kalmamış ekim ayına girdikbile kaydirigubbakcemile5
bizimde 30 ocak 2010du :asigim:
benimde 2011 ekim-kasım inşallah daha bir sene var :gitme:boshayallersmilemafoldumben:Saruboceq:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?