2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

inşallah canım az kalmış ekim ayındayız alkisalkisalkis hazırlıklar ne durumda şakkıdı

Bir sonraki hafta kayınvalidem gelicek istanbula ekim sonu gibi tanışma olucak.
Kasım ortası gibide söz büyük ihtimalle.Yüzüklerimizide ekim sonunda alıcaz.
Onun dışında evde aile arasında olcak zaten.Çünkü nişanda istiyoruz.
Sanırım benim heyecanım ekim sonu gibi artacak.Bakalım artık kısmet yaşayıp görcez.

anladım canım hayırlısı olsun heycana gerek yok o günler tadını yaşa -tatlicadiarzu-
sonra keşke diyebilirsin stres sinir uzak kalsın mutlu huzurlu olun Çok üzgünüm çoookŞeniz

anladım canım hayırlısı olsun heycana gerek yok o günler tadını yaşa -tatlicadiarzu-
sonra keşke diyebilirsin stres sinir uzak kalsın mutlu huzurlu olun Çok üzgünüm çoookŞeniz

Ahh canım ahh sitres olmamak imkansız...
Ama en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Erkek tarafı dünden hazır babana söyledin mi diyor?
Annem babama söylemeyelim zamanı var diyor.

Ahh canım ahh sitres olmamak imkansız...
Ama en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Erkek tarafı dünden hazır babana söyledin mi diyor?
Annem babama söylemeyelim zamanı var diyor.

eee babalar zor adamlar. çok uzatma ama.
çünkü babanda o şoku atlatacak. üzülecek derken bide öyle geçecek zaman.
bide erkek tarafnı düşünme sen ne zaman hazır hissedersen.
ben söz+nişanda büyük bi problem yaşamadım çok güzel geçti ama sakin ol işte..
Çözümü olmayacak bişey yoktur vereliniortak

Babamın aslında zorluk çıkaracağını düşünmüyorum.
Annem bir kabul ediyor bir etmiyor.Kendi henz sindirebilmiş değil.
Bana kalsa açıklıcam babama ama annem bekle diyor.
Bende bekliyorum en son bu cumartesi günü diye konuştuk bakalım ne olcak.

Erkek kardeşler biraz fazla sahiplenici,karşısındaki ciddi de olsa da paylaşamıyorlar benim sevgilimde öyle idi ablasına karşı

benim belliydi zorluk olacağı biz çok düşkünüz birbirimize bayanssulusmile :gitme:
ama halloldu arada yine vzgeçiyor o ayrı guclubacismile

Erkek kardeşler biraz fazla sahiplenici,karşısındaki ciddi de olsa da paylaşamıyorlar benim sevgilimde öyle idi ablasına karşı

Canım sahipeniyor hakda veriyorum.Bende onu kıskanabiliyorum mesela kız arkadaşından.Ama şu var çocuk gibide davranmıyorum yani.Ama kardeşim öyle davranıyor.Bu sefer sevdiğim babana açıkla artık diyor.

Asilcariye kesinlikle sana katılıyorum a.s erkek kardeşler çok sahipleniyorlar kız kardeşlerini benim sewdiqimde kız kardeşine karşı öyle...

speedy-gonzales Benimde 2011 Eylül - Ekim qbi oLcak inş tam tarihi belirlemedik... Daha çok warr bizim sözlenmemize delikafadulden

benim belliydi zorluk olacağı biz çok düşkünüz birbirimize bayanssulusmile :gitme:
ama halloldu arada yine vzgeçiyor o ayrı guclubacismile

Babam bana her zaman söylerdi.Eğer biri olursa en önce ben duyayım çevreden duymayayım diye.Bu zamana kadar bir kez olsun laf getirtmedim babama kızın da şöyle yapmış diye.Bu sefer yine laf gelsin istemiyorum.Çünkü ne kadar dikkat etsekde görüşüyoruz hep biri görcek korkusu.Sonuçda sevdiğim zaten dünden razı ben ciddiyim ne zaman istersen söyle tanışayım babanla diyor.Ehh banada babama açıklamak kalıyor.Bizde babamla birbirimize çok düşkünüz.Ona güvenerek anlar diye umuyorum ama inşallah yanılmıyorumdur.

Canım sahipeniyor hakda veriyorum.Bende onu kıskanabiliyorum mesela kız arkadaşından.Ama şu var çocuk gibide davranmıyorum yani.Ama kardeşim öyle davranıyor.Bu sefer sevdiğim babana açıkla artık diyor.

İki arada bir derede kalıyorsun sende böyle olunca dimi canım... Babana açıklamadan bu iş çözüme ulaşmıycak

anlar elbette. neden anlamasın içini rahat tut.. c.tesi gününü de atlattıktan sonra.
babanın söylediği bi zaman da gelirler Şeniz

seninde az kalmamış ekim ayına girdikbile kaydirigubbakcemile5

bizimde 30 ocak 2010du :asigim:

İki arada bir derede kalıyorsun sende böyle olunca dimi canım... Babana açıklamadan bu iş çözüme ulaşmıycak

Dün kararımı vermişdim açıklıcaktım ama annem geldi oldu.
Cumartesi dedi bakalım ne olcak?Hayır böyle oluncada sanki koca peşinde koşuyormuşum gibi oluyor.Ama boğuyorlar resmen yani.Biri gördü görücek korkusuyla xhiç bir şey yapamıyoruz.Geçen gün durakda komşu oğlunu gördüm elimi çektim iki yabancı olduk.Sevdiğimde tuttu elimi yeter dedi açıkla babana ara kardeşini tanışıcam dedi.Bu zamana kadar bekledik zaten illa kasım kasım diye tutturdun dedi.Haklı bir şey diyemiyorum.

Darısı benim başıma canım...
Gerçekden çok şanslısın.
Birde ben atlatsaydım şu sitresli günleri.

Sevdiceğimin annesi haftaya geliyor.
Acaba babama haftaya mı açıklasam.
Korkuyorum sanırsameyvahedigeldismile

o Gelmeden açıkla.
zorunlu olmasın.canım.

amin atlatırsın merak etme hızlı geçiyor zaman.
nişan+düğn en sakin şekilde en güzel yaşanması gereken günler

okulum daha yeni haziranda bitti annemler kaldıramaz bu kadar üzüntüyü okuldan geldiğin gibi kocaya mı gitçen falan şaka bi yanada daha çeyize yeni başladım canım seneye istemeye kadar bir çok şeyimi hallederim 2012 hazirandada düğün istiyoruz kısmetse böyle olur inş hazırlıklarımı bitirmek istiyorum hepsini olmasada çoğunu çünkü şimdi olsa mecbur seneye yaz düğün olması gerekiyo yetiştiremem babamda o kadar nişanlı tutturmaz sonra cıvkı çıkıyo inş seneye başlayacağız isteme söz nişan düğün kismetse :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…