ben eminim ailelerimiz bize yardim edecektir
ve bu yardimi kabul etmeyide yanils bulmuyorum
tabi ki cogu seyi kendimiz yapicaz kendimiz karsilicaz
ama onlarin desteginide geri tepmem yani
bu belki yanlis bi görüs olabilir sizler icin ama
benim görüsüm böyle yani...
Canım şu var.İkimizde çalışan insanlarız.Buna rağmen ailelere yüklenirsek her iki taraf içinde söylüyorum onlara söz hakkı tanımış oluruz.Kız ailesi genelde bu şekilde davranmaz çünkü kız alan erkek tarafı.Ve ben ne olursa olsun laf etmelerini istemiyorum.Çevremden çok gördüm çünkü önce çok iyi anlaşıp sonra düğünden sonra kaynanalığa başlayan bir çok insanı.Kolay olcak demiyorum ama sevdiğimde bende o sorumluluğa dünden razıyız.Yeterki bizi kendi halimize bıraksınlar.Aileler maddi destek sağladıklarında genelde çok fazla işin içinde oluyorlar.İstisnalarda var tabi.Bu sefer iki kişi yıpranıyor biz bunu istemiyoruz.
siz aldiniz mi bile yüzükleri ?
örnekmi bu sadece kafam karisti simdi :))
Bende sessizlik aynı fikirdeyim
Nasıl ki onun ailesi ablasına düğün yapmış, benim annemde ablama düğün yaptı destek olduysa sıra bizde bizede olmalılar !!!
Bir elin nesi var iki elin sesi var
Tabi ben birkimimi yaptım yeter yada yetmez bilemem ama ailelerede biz herşeyi ikimiz yapmak istiyoruz dememlmaz:
Daha bu sabah aynısını konuştuk sevdiğimle.
İkimizde kalabalıktan hoşlanmıyoruz.Bende diyorum ki tek seferde olsun bitsin.Ama tabi benim dememle olmuyor bakalım aileler ne dşünücek.
Güzel düşünmüşsün aslında ama ben tek taşı yüzüğümün yanına istiyorum kısmetse.
ben eminim ailelerimiz bize yardim edecektir
ve bu yardimi kabul etmeyide yanils bulmuyorum
tabi ki cogu seyi kendimiz yapicaz kendimiz karsilicaz
ama onlarin desteginide geri tepmem yani
bu belki yanlis bi görüs olabilir sizler icin ama
benim görüsüm böyle yani...
cok heyecanli yaa :hulya::hulya:
Örnek sadece bugün gidip yüzük begencez işte ya bayramda yada sömestır tatilinde büyük ihtimal söz yapcaz sositososito
Canım şu var.İkimizde çalışan insanlarız.Buna rağmen ailelere yüklenirsek her iki taraf içinde söylüyorum onlara söz hakkı tanımış oluruz.Kız ailesi genelde bu şekilde davranmaz çünkü kız alan erkek tarafı.Ve ben ne olursa olsun laf etmelerini istemiyorum.Çevremden çok gördüm çünkü önce çok iyi anlaşıp sonra düğünden sonra kaynanalığa başlayan bir çok insanı.Kolay olcak demiyorum ama sevdiğimde bende o sorumluluğa dünden razıyız.Yeterki bizi kendi halimize bıraksınlar.Aileler maddi destek sağladıklarında genelde çok fazla işin içinde oluyorlar.İstisnalarda var tabi.Bu sefer iki kişi yıpranıyor biz bunu istemiyoruz.
bende isteme ile sözü bir arada düşünüyorum 2 kez heyecan yaşamak istemiyorum hemen olsun bitsin 7 ay sözlü kalırız 1 senede nişanlı kalırız ancak eşyalar felan alınır borçlar ödenir
ben birde evlendiğimde rahat olim borcum olmasın istiyrum ama bakalım.
cok heyecanli yaa :hulya::hulya:
gelismelerden haberdar edersin artik : ))
olumunekankayizsmile
kızlar öle tek seferde olsun bitsin mantıgı yapmayım bugünün yarınıda var bence hersey geleneklere göre olmalı bi vuruşta cam devrilmez azcık naz yapın gelip gitsinler çikolatasını yiyelim olmadı bidaha gelsinler azıcık onun heyecanını yaşayın ben o şekilde yaptım gayet güzel oldu ş,imdi düşünsene istemeye gelcekler ona göremi kıyafet giyecekin yoksa söz takılcak die ona göremi kıyafet giyeceksin 4 4 lük olması için bi kerede olmamalı
İŞ çıkışı buluşcaz bugün kuyumcuya gidicez işte :)
Yarın aktarırım gelişmeleri bakarsın daha değişik bir model gözüme çarpar fikirler an be an değişebiliyo çünkü bu durumlarda :)
Canım şimdi sevdiğimin teyzesi demiş ki yüzükleri tek almayın.
Annem kırılır destek olmak ister diye.Sevdiğim bana bunu söyledi.Kırmayalım anneni dedim.Şimdi tutupda kaynanam ben alırım derse yok almayın hayatta demem.Ve aynı şekilde annem içinde geçerli.
Ama bazı kızlar vardır yine çevremde gördüklerimi söylüyorum.İlla alıcaklar yapıcaklar şunu takmazlarsa bu iş olmaz diyen.Ben bundan bahsediyorum.Yardım ederlerse elbette kabulüm ama illa yardım etsinler diyede diretmem.
Huzursuzluk yapmak isteyen aileler zaten maddi destek sağlasada sağlamasada huzursuzluk yapacak bir şey bulur,bir derdim var bölümünde okudum 2 nişanlı kendi düğünlerini kendi yapmalarına rağmen balayına gidemiyorlar sebep kayınvalide balayına gidersiniz ölümü görün demiş bu sadece bir örneksengözlerimebaksanab
bende iş çıkışı buluşucam nişan için düğün salonunu kiralamay=) çok heyecanlı
bu yüzükler söz için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?