• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Canım diğer bir yazımda ne demek istediğimi anlattım.Yardım edin yardım edin diye diretmem.Yada şu olmadan asla olmaz diye.Ki dedesi bana birebir sordu söz için ne istersiniz gelinim diye.Canınızın sağlığı dedim.Anneside örf ve adetlerine bağlı bir kadın.Bakalım artık yaşayıp görcez.

Yazını sonradan gördüm anladım ben seni :)

Akşama bizde buluşuyoruz sevdiceğimle...
Şimdi mesaj attı denizin ortasında tam karşındayım hayatım diyor.
Buse göndertti bana:)

günesay benim ablamda mesela 3 defa istediler anca 3üncü de verildi

ama benim durumum bunu el vermiyor

tabi yine babamin karari nasil olur bilmiyorum ama

3 hafta icinde birde yol gidecez o yüzden hemen heemn 4 gün zamanimiz eksilecek

hadi diyelim 17 18 günümüz olacak neyi ne zaman sigdiricaz hic bilmiyorum yaa

off cok telasi gecekcek kesin...

1er hafta aralıklarla yaptık biz ilk geldiler istediler ama cevap vermedi bizimkiler sonraki hfta gelp yine istediler hayırlı olsun denildi sontra söz günü neyi nasıl yapacagımız kararlaştırıldı

Hayır nişan alyansı bunlar , ben söz nişan bir arada yapcam 2 kere telaşa gerenk yok kaydirigubbakcemile5

anladım canım bence güzel ama kfanda birşey belirleme sonra kafandaki modeli aradıgın için bişi bulamıyorsun:d daha değişik güzel yüzüklerde var parmak izi falan oluyor özel yapım ama bu maddi durumunla orantılı bi durum tabi ama kesinlikler sarı beyaz olmalı=)kaydirigubbakcemile5

anladım canım bence güzel ama kfanda birşey belirleme sonra kafandaki modeli aradıgın için bişi bulamıyorsun:d daha değişik güzel yüzüklerde var parmak izi falan oluyor özel yapım ama bu maddi durumunla orantılı bi durum tabi ama kesinlikler sarı beyaz olmalı=)kaydirigubbakcemile5

Evet ben sevgilimin tamamen sapsarı bir yüzük takmasını istemiyorum sarı beyaz altın karışımı olmalı a.s

kızlar kendi resmlerinz yokmu merak ediyorum acaba bu yazıları yazan kız nasıl falan die:Dkaydirigubbakcemile3 siz hiç mrak etmiyormusunz yoksa benmi fazla meraklıyım

asli bak demek sende söz nisan bi arada yapiyosun : )

benimkiyle bi konusayim bu konuyu yahu neyin nasil olacagini

daha cok zaman var gerci ama olsun konusmasida bi baska umut veriyo bana : )

arada birde hasretlik var ya...

Oy oy oy ortak hayeller her zaman hoş olmuştur canım.
Ve kesinlikle hayaller paylaşıldıkça bir umut doluyor insanın içine mutlu oluyorsun.

Biz düğün bile istemiyoruz aslında sade bir nikah istedik ama sevgilimin ailesi izin vermiyo

Düğünleri artı oynamayı artı kalabalığı hiç sevmiyorum :)

canim siz dügünü ne zaman düsünüyorsunuz ?

neks tabi ki öyle kizlari bende taniyorum 10 15 20 bilezik olmazsa evlenmem filan diyenler : ))

aman Allah korusun

meltem asli ve benim de dedigimiz gibi iste teklif gelirse yardim gelirse kabul ederiz yani öyle olmasini daha uygun görüyorum ben a.s.

sende acikladin durumu zaten senide anliyorum canim haklisin : )

canım biim düğünümüze daha çok var yani o askerden gelicek 1-2 ay dinlenicem anneside graf,kerliğe başla demiş oda aklına yatmış tam olarak iş konuus belli değil oda askerde bunu düşünüp duruyor.
işe bi giriyim planlarım var onları tek tek yerine getirmek istiyorum dedi
bakalım bir an olmazsa eğer 2013 e düğün olur diye tahmin yürütüyorum borçsuz rahat rahat evimizde otururuz bide kaan ben kirada oturmak istemiyorum kendi evimiz olsun istiyorum diyo ee evde bakılıcak edilicek hayırlısıyla bir askerdne gelip iş bulsunda gerisi zaten hemen söz felan olur

Back