Öyle kızlara boşversen benim arkadasım da bilezikte bilezik diye diretti sonuç hüsran nişan atıldı :gitme:
Heh işde bende onu diyorum sonuç hüsran.
Elbette yardım edicel aileler ama ben şart koşmam.
Olduğu kadar elimizden geldiğince yapıcaz artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kızlara boşversen benim arkadasım da bilezikte bilezik diye diretti sonuç hüsran nişan atıldı :gitme:
Canım diğer bir yazımda ne demek istediğimi anlattım.Yardım edin yardım edin diye diretmem.Yada şu olmadan asla olmaz diye.Ki dedesi bana birebir sordu söz için ne istersiniz gelinim diye.Canınızın sağlığı dedim.Anneside örf ve adetlerine bağlı bir kadın.Bakalım artık yaşayıp görcez.
günesay benim ablamda mesela 3 defa istediler anca 3üncü de verildi
ama benim durumum bunu el vermiyor
tabi yine babamin karari nasil olur bilmiyorum ama
3 hafta icinde birde yol gidecez o yüzden hemen heemn 4 gün zamanimiz eksilecek
hadi diyelim 17 18 günümüz olacak neyi ne zaman sigdiricaz hic bilmiyorum yaa
off cok telasi gecekcek kesin...
Heh işde bende onu diyorum sonuç hüsran.
Elbette yardım edicel aileler ama ben şart koşmam.
Olduğu kadar elimizden geldiğince yapıcaz artık.
Yazını sonradan gördüm anladım ben seni :)
Bizimde öyle olacak bakalım yasayıp görcez an be an gelişmeleri aktarırız burdan :)
1er hafta aralıklarla yaptık biz ilk geldiler istediler ama cevap vermedi bizimkiler sonraki hfta gelp yine istediler hayırlı olsun denildi sontra söz günü neyi nasıl yapacagımız kararlaştırıldı
Hayır nişan alyansı bunlar , ben söz nişan bir arada yapcam 2 kere telaşa gerenk yok kaydirigubbakcemile5
Aynı frekansta buluştuk :):)
anladım canım bence güzel ama kfanda birşey belirleme sonra kafandaki modeli aradıgın için bişi bulamıyorsun:d daha değişik güzel yüzüklerde var parmak izi falan oluyor özel yapım ama bu maddi durumunla orantılı bi durum tabi ama kesinlikler sarı beyaz olmalı=)kaydirigubbakcemile5
Yazışmak böyl bişi işte tam ifade edemiyorsun herseyi,biz oyüzden sevgilimle mesajlaşırken kavga etmemeye çalışıyoruz :)
kızlar kendi resmlerinz yokmu merak ediyorum acaba bu yazıları yazan kız nasıl falan diekaydirigubbakcemile3 siz hiç mrak etmiyormusunz yoksa benmi fazla meraklıyım
asli bak demek sende söz nisan bi arada yapiyosun : )
benimkiyle bi konusayim bu konuyu yahu neyin nasil olacagini
daha cok zaman var gerci ama olsun konusmasida bi baska umut veriyo bana : )
arada birde hasretlik var ya...
asli bak demek sende söz nisan bi arada yapiyosun : )
benimkiyle bi konusayim bu konuyu yahu neyin nasil olacagini
daha cok zaman var gerci ama olsun konusmasida bi baska umut veriyo bana : )
arada birde hasretlik var ya...
canim siz dügünü ne zaman düsünüyorsunuz ?
neks tabi ki öyle kizlari bende taniyorum 10 15 20 bilezik olmazsa evlenmem filan diyenler : ))
aman Allah korusun
meltem asli ve benim de dedigimiz gibi iste teklif gelirse yardim gelirse kabul ederiz yani öyle olmasini daha uygun görüyorum ben a.s.
sende acikladin durumu zaten senide anliyorum canim haklisin : )
Ben tip olarak değil ama gerçek isimleri mizi merak ediyorum :)