Esmerr_çok az görüşüyorsunuz buna çözüm bulman şart ama nasıl,her imkanı değerlendir çağır nete girsin gzden ırak gönülden ırak oluyo cidden eyvahedigeldismile
Çeyiz bendede çok kızlar...
O kadar ani olduki herşey aklımın ucundan geçmiyordu.
Ama bende araştırıyorum.Yavaş yavaş başlıcam inşallah.
Bende yok ama birikimim var sadece gidip almak kalıyo yerimseniben
ben bu söze katilmiyorum acikcasi...
benimle sevdigim arasinda binlerce kilometreler var...
gözümden uzak ama gönlüme taht kurdu...
gün gectikce daha fazla heyecan daha fazla sevgisini hissettiriyor...
yani eger arada gercek sevgi varsa o zaman gözden uzak gönülden irak sözü cok yersiz..
bu zaten iki kisiyide demotive eder umutsuz birakir...
Allaha sükür bende durum öyle degil yani...
esmer canim insaAllah sende de öyle olmaz...
hele ben simdi onu ancak seneye yazin görebilicem..
ama olsun diyorum o bana sevgisinden bir gram eksiltmiyor...
bende ayni sekilde ona karsi...
dedigim gibi gercekten seviyorsan gözden uzak gönülden irak sözüne pay bicmezsin : )
Sessizlik_cimm bende netten indirdiqim listeyi düzenleyip koymaya çalıştımm (düzenlemeye çalıştımm )
Amin canım inş senin dediqin qibi olur hayırlısıyla düzene qirer inşş herşeyy....
Biz aşkımla askerdeyken daha çok qörüşüyoduk yhha... Tel olmayınca olmuo işte... Ben bu hafta alcam bi tel o da arkadaşından alcakmış tel inş yoluna qirer herşey
Destek olmaya çalışıyorumm ama bazende taşıyorummALLAHtan aşkım çok anlayışlıdır bana karşı bişe söylemz ama içinide ALLAh biLirr
cok güzel ya : )
hepimiz ayni heyecani yasiyoruz : )
en kisa zamanda bende insaAllah hazirladigim listeyi paylasicam...
belki fiyatlar konusunda siz bana yardimci olabilirsiniz...
ben burdan almicam cünkü...
Sessizlik senin ilişkin farklı sevgilin ha deyince gelemez ama esmerr_ayrı şehirlerde bile değil bu çocugun beşmilyonu bile mi yok seven insan şartları zorlar,gerekirse sigara içmez yol parasını denkleştirir yine de sevgilisi ile buluşur.Tabi esmerr_ in ilişkisini bilmiyorum ama sürekli buluşamamaktan dertli onun için dedim yerimseniben
Sessizlik_cimm bende netten indirdiqim listeyi düzenleyip koymaya çalıştımm (düzenlemeye çalıştımm )
Amin canım inş senin dediqin qibi olur hayırlısıyla düzene qirer inşş herşeyy....
Biz aşkımla askerdeyken daha çok qörüşüyoduk yhha... Tel olmayınca olmuo işte... Ben bu hafta alcam bi tel o da arkadaşından alcakmış tel inş yoluna qirer herşey
Destek olmaya çalışıyorumm ama bazende taşıyorummALLAHtan aşkım çok anlayışlıdır bana karşı bişe söylemz ama içinide ALLAh biLirr
Tartışma , Kawqa , soqukluk , ne bilim işte böyle şeyler yok aramızda yani c.tesi akşamı yoktu
Şimdi sanki onun tarafında warmış qibi qeLio hani bi kaç qün buluşmadık , konuşmadı yha belki saçma ama böyle düşünüyorumm bazen...
Asilcari çok haklı söylüosunn 5 milyonu bie yok mu derken
Bİ kaç kez buluştuk inan yoktu sadece qeLiş parası wardı yanında gidiş parasını ben weriyodumm (Söylenmez ama )
Geçen hafta dedi aşkım benm param yok sen c.tesi iş çıkışı qelsene bizim buraya qörüşelim ama ben qitmedimmoff off
Benimde sevgilimin teli bozuldu o zamanda işsizdi annesinden para istedi annesi vermedi gitti 2 gün çalıştı 2 ci el bir telefon aldı Şeniz anlsatabildinmi canım siz artık evlilik düşünüyorsunuz bir şekilde bu sorunları aşıp geleceğe dair plan yapmalısınız telefonda konuşmadan mesajlaşmadan nasıl halledilebilirki ben çiftlerin görüşmesi taraftarıyım yanlışta düşünüo olabilirim sonuçta her ilişki farklıdır yerimseniben
Esmerr_sende hata ediyosun o zman çağırmış git buluş,benim sevgilimde askerde parasız kaldı gönderdim neden iyi günde kötü günde evine gitmek istemiyorsan bile dışarda buluş arayı uzatma canım Şeniz
İşsizlik zordur askerlik zordur hepsini atlattım uzun süreli ilişki yaşayan biri olarak,ama erkekler bizim gibi değil nasıl alışırsa öyle gider,sabretmek lazım ama birazda telkin de bulunmak lazım part time işi bıraktı sevgilim çok sinir oldum ama ondan habersiz her yere cv bıraktım bir ay sonra bu işi buldu,mesela sevgilimin cv sini ben doldurdum bu işe,adam ettim işte bir şekilde kaydirigubbakcemile3
Aynı işte kendimi yiyorumm burda
Akşam bile ağlaya ağlaya uyudumm
İşi olsa hiç böyle olmas biliyorumm, kendim qibi eminim ondann sewqisinden hiç şüphem yok... Aşkım o benim Canımın canı o ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?