Canım bak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız...
Biz aştık eminim sizde aşıcaksınız sen yeterki moralini yüksek tut.
Ama anlayışlı olcam diye de tamamen çekme kendini.
Kırmadan teşvik et...
Bi konuşsak zaten herşeyi konuşcam ama konuşamadık ki
Hepinize çok teşekkür ederim canlarımm, çok iyi qeldiniz bana benim bakamadıqım açıları qösterdiniz bana...
İyiki üye oLmuşum buraya...
ALLAH hepinize sewdiqinize kawuştursunn inşşş.. Hiç ayırmasınn hep mutlu olun hep qülünn :Saruboceq: Sewiyorumm sizii opuyorumnanaktan
Aynı işte kendimi yiyorumm burda
Akşam bile ağlaya ağlaya uyudumm
İşi olsa hiç böyle olmas biliyorumm, kendim qibi eminim ondann sewqisinden hiç şüphem yok... Aşkım o benim Canımın canı o ...
neks sana katiliyorum gercekten hepimiz sorunlari hemen hemen ayni : )
birbirimize destek oluyoruz bu vesile ile...
benden de herkese kocaman bir tesekkür a.s.
Bende geldiğim günden beri hep diyorum iyiki gelmişim buraya diye...
Bu topik gerçekden farklı açılardan bakmaya yararlı...
Yazdıklarımızı okuyorumda herkes aynı şeyleri yaşamış...
Kimimizin sevdiği martta gelmiş kimi mayısta kimi daha önce.
Ve farkındaysan hep benzer sorunlar...Demek ki aşılmıcak şeyler değilmiş.
Amin yürekden ettiğin dualar için teşekkür ederim.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Evet canım ya iş güç para dertleri askerlik vs vs napalım seviyoruz kaydirigubbakcemile2
Umarım kızlar çoook ama çookk mutlu oluruz :)))))))
Birbirimizi uyaralım fikirler verelim
Esmerr_ kırılır belki diye kelimeleri özenle seçtim kaydirigubbakcemile5
neks canim bence anneni iknaa et o babanla konussun cünkü babanin dilinden yine en iyi annen anlar diye düsünüyorum..
ha baktin ki annen razi gelmiyor illede sen konus diyor o zaman sende tüm cesaretini toplayip uygun bir dille babanla konusmaya calisirsin..
baban yumusayacagina eminim ben... her baba kizinin mutlu olmasini ister... sende seni mutlu olacak insani bulduguna inandirmalisin onlari..
bunu basaracagindan eminim...
ama dedigim gibi benim fikrim ilk önce yol anneden gecer : ))
anneler yufka yüreklidir hem dimi : ))
Kıss asilcariye ben neye kırılcam anlamadım yhaa bilmiyorumkismile
8. ayımız bitti canımm...
Neden burdayız zaten uyarmak için fikir almak için canlarımm biribirimize destek olmak için kaydirigubbakcemile5
Herkeste aynı sorun olmuş herkes aşmış bizde aşarıss bizim sewqimiz nelerden qeçtide bişey olmadı sapa saqlamm ayakta kaldı bunu mu atlatamıycaz bize lazım olan sabır we anlayış... Ben hep onun yanında olcam dahada bi destek olcam buqünden sonra anladımmki ben bişileri yanlış yapmışım kızmakla olmuyomuş boşlamamak qerekiyomuşbende sewqime sahip çıkcamm aslanlar qibi pes etmeden yılmadan bıkmadan usanmadnn....
Nekss_cimm ben sessizliqe aynn katılıyorumm ilk önce annenle konuş baktın olmuo babana anlatırsın seni annlıcaqına inanıyorumm a.s.
Umarım canım umarım...
Kesinlikle uyarılma ve fikir konusuna aynen katılıyorum...
Ve hemen sorumu soruyorum?
Biz şimdi kasımda söz düşünüyoruz ya ben babama sevdiğimi ne zaman açıkliyim?Açıklarken ne diyim?Annem sevdiğimi kabul etti ama babanla sen konuş istemiyor diyor.yoksa babamda konuşmayıp annemimi ikna edeyim.Yoksa aile bireylerini bir araya topliyim öyle mi açıkliyim?
Oyy oyy ne çok konuştum yahu:kedi:
Kıss asilcariye ben neye kırılcam anlamadım yhaa bilmiyorumkismile
8. ayımız bitti canımm...
Neden burdayız zaten uyarmak için fikir almak için canlarımm biribirimize destek olmak için kaydirigubbakcemile5
Herkeste aynı sorun olmuş herkes aşmış bizde aşarıss bizim sewqimiz nelerden qeçtide bişey olmadı sapa saqlamm ayakta kaldı bunu mu atlatamıycaz bize lazım olan sabır we anlayış... Ben hep onun yanında olcam dahada bi destek olcam buqünden sonra anladımmki ben bişileri yanlış yapmışım kızmakla olmuyomuş boşlamamak qerekiyomuşbende sewqime sahip çıkcamm aslanlar qibi pes etmeden yılmadan bıkmadan usanmadnn....
Nekss_cimm ben sessizliqe aynn katılıyorumm ilk önce annenle konuş baktın olmuo babana anlatırsın seni annlıcaqına inanıyorumm a.s.
Annen çıtlatsın arkasaından da bayanssulusmile Kendin söyle kararlılığını görsün bence
benımde 2011 yazın hazrn söz temmuz nısan ınslh bızım hayalımıze gore
benımde 2011 yazın hazrn söz temmuz nısan ınslh bızım hayalımıze gore
benimki askerden mayıs 2011 de geliyor
dana da beklemek istemiyoruz ama bakalım kısmet
2011 de olur diye düşünüyoruz
benimki askerden mayıs 2011 de geliyor
dana da beklemek istemiyoruz ama bakalım kısmet
2011 de olur diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?