yalnız olmadığımı bilmek güzel oldu vallahiBende öyle kısmetse 2011 de söz nişan düğün çıkartcam hepsini 1 senede aradan :)
sağol canım, teşekkür ederim hoşbuldum :1hug:Sende hoşgeldin aramıza canım...
Umarım hakkınızda hayırlısı olur herşey dilediğiniz gibi olur.
sağol canım, teşekkür ederim hoşbuldum :1hug:
hepimizin öyle
ben kara kara düşünürken daha çok var diye yalnız değilmişim meğer :)
slm kızlar bugün hiç giremeim konular akıp gitmiş kaçırdım hepsini of ya çok işim vardı bugün artık yarın katılacağım konuşmalara mirmirmirmir
benimki askerden mayıs 2011 de geliyor
dana da beklemek istemiyoruz ama bakalım kısmet
2011 de olur diye düşünüyoruz
benımde 2011 yazın hazrn söz temmuz nısan ınslh bızım hayalımıze gore
benimki askerden mayıs 2011 de geliyor
dana da beklemek istemiyoruz ama bakalım kısmet
2011 de olur diye düşünüyoruz
Canlarımm 20:15 te işten ewe qeldim yemek yerken misafir qeldi bende hemen kaldırıp sofrayı fırsat bu fırsat diyerek aşkımı arim dedim babası çıktı tele ewde yokmuş beyfendi dışarı çıkmışş...
Ben burda nasıl buluşalım nasıl konuşalımın derdine düşmüşüm dert yanıyorumm paşamın hiç umru deqil dışarı çıkmışklava:
İlk qörüştüğümüz zaman alıp karşıma yha bu deweyi qüt yada bu diyardan qit diecem yeter artık yha çek çke nereye kadar benimde bi sabrım ama dimi ?
Çok üzqünümm çokkk senağlama Ben böyle hayal etmemiştimm... Hiç bişey istediqim qibi olmadı olmuyoda...
Benim derdimi sormayın kızlar akşam sevgilim kızdı bana biraz istemeye gelelim diyoruz istemiyosun dedi,ne yapayım kızlar ya kurbanda olsun mu söz:)
neks babanla bu konuyu nasil hall edeceginize karar verdin mi bile ?
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr ben geldim :)
Benim derdimi sormayın kızlar akşam sevgilim kızdı bana biraz istemeye gelelim diyoruz istemiyosun dedi,ne yapayım kızlar ya kurbanda olsun mu söz:)
Günaydın canımm , HoşqeLdinn a.s.
Nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?