2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ne qüsel ilkbahar qelini olursun yhaa serin serinn ohh mis qibi kaydirigubbakcemile3

Bende canım aynı senin qibi bi liste indirdim eksikleri war ama tamamlıycam en yakın zamnda istersen burda paylaşalım eksiklerimizi fazlalıklrıda qörmüş olurus hemm yerimseniben

esmer canim benim insaAllah ya Allah nasip eder insaAllah hep hayirlisiyla tez zamanda kavusmamiz icin dua ediyorum... tabi ki ben eve gidince listeyi yazarim buraya... kiyaslastiririz... hem hersey hemen tam olmasinada gerek yok bence... bazi seyler evlendiktens ornada tamamlanabilir diye düsünüyorum..

meltem anladim seni ben... tabi ki bende onu demek istiyorum yani en ucuzunu almam ama en pahalisinada kacmam yani... yok biz beyaz eysa konusunda öyle anlastik iste taksitle yakin bi zamanda alip depoya koyduracakmis... evlendigmiizde de üzerien bi miktar verip daha yeni modelini alicaz...

50 60 bin baya fazla ? cevremde yada duyduklarimda hic o kadar vermediler bi evi dösemek icin..

ama olabilir tabi ki bilmiyorum bunu zamanlda daha iyi görecegiz...

elimizde ki imkanlar ne kadaraina yetiyorsa artik..

önemli olan mutlu ve huzurlu olmak mal mülk esya zamanlada tamamlanir..

: )

tabiki canım ben internetten liste çıkarttım çeyiz için bütün herşey var esmer paylaşalım onları kim ne almış ne eksiklerimiz var bunları konuşarak yaparsak hepimiz için çok daha güzel olur

kizlar bende kötü olan ben brudan bisey alamiyorum daha dogrusu almak istemiyorum
evimi türkiyede düzücem burdan doldurup oraya tasimakla eziyet cekmek istemiyroum
ama en azindan elimde bi ilste olsun dedim
en gec seneye yazin izine gittigimizde almaya baslicam
zaten yazin sözümüz olacak o zaman trde ki annemlerin evinde depolarim ceyizimi : )))

insaAllah Allahim nasip eyler o günleri...

Huhu kimse war mı bu topicte acabaa :hulya:

Kıss yine mi yoksunuzz nerdesiniz yahuuu... sempatiksalakcinni

Bu topiciqinn sahibesi nerdeeeeeeeeeeeeeeeee :hulya: Toplanın hadi bakim qüzellerr....

sessizlik canım benimm en qüselini düşünmüşsün ordan alıp buraya qetirmek zor iş onca bu sene paranı toplarsın seneye yazın qelince sözden sonra alırsınn yawaş yawaş sositososito

hem hersey hemen tam olmasinada gerek yok bence... bazi seyler evlendiktens ornada tamamlanabilir diye düsünüyorum..

demişsin ewlenen arkadaşlardan duyuyorum ewlennce ne alırsan o kalıyomuş çok fazla lamıyomuşsun... elektrikti suyuydu , onlardan arttırıp zaman kalmıomuş anıcaqınn.... Herkez ister herşeyi tam olsun en qüzeli olsunn ama yaptıqımız kaarıyla yapalım dimi canım bizz bir kere ewleniyoruz şunun şurasındaa delikafadulden

Kızlarr bende şuanda bulunan çeyiz listesi buyrunnnnnnnnn tabiki eksikleri çokkk sırnaşık şey

MOBİLYA VE AKSESUARLAR
Oturma grubu
Yemek odası takımı
Yatak odası takımı
Sehpa takımı
Mutfak dolabı
Banyo dolabı
Ayakkabı dolabı – vestiyer
Tv sehpası
Mutfak masa ve sandalyeler
DEKORATİF AKSESUARLAR
Halı ve klimler
Avize
Abajur
Perde
Ayna
Kül tablası
Vazo ve resim çerçeve
Duvar ve masa saati
TEKSTİL ÜRÜNLERİ
Masa örtüsü
Sehpa örtüleri
Nevresim takımları (Misafir ve günlük)
Yatak örtüsü
Uyku seti
Battaniye
Yorgan
Yastık
Pike takımı
Havlular (Misafir ve Günlük)
Vücut havluları (Misafir ve günlük)
Bornoz takımı
Ayak Havlusu
Lif, kese, Sabunluk
klozet takımı
makine örtüsü

BEYAZ EŞYALAR, ELEKTİRİKLİ EŞYALAR

Televizyon
Buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Fırın
Rondo
Mikser
Mutfak robotu
tost makinesi
Elektrikli süpürge
Ketll

EV GEREÇLERİ

Dikiş kutusu
ütü masası
Portatif merdiven
Paspas
Çamaşır kurutmalığı
çamaşır sepeti
Çamaşır ipi
Mandal

MUTFAK GEREÇLERİ

Çatal kaşık bıçak takımı - MİSAFİR İÇİN
Çatal kaşık bıçak takımı - GÜNLÜK
Tahta kaşık takımı, Spatula,kaşık
Çelik kaşık, kepçe, kevgir
Servis kaşıklar
Su bardağı
Kristal baraklar
Çay bardağı – MiSAFİR
Çay Bardağı – GÜNLÜK
Çay tabağı (günlük ve misafir)
Kahve fincanları (Günlük ve misafir)
Nescafe fincanları
çevze takımı
Kahvaltı takımı
servis tabakları
Yemek takımı
Günlük yemek takımları
Ekmek sepeti
kek kalıbı
teflon tencere takımı
Çelik tencere takımı
tavalar
şekerlik
Baharat kavanozları
Tuzluk karabiberlik
Düdüklü tencere
Çorba kaseleri
Salata kasesi
Çaydanlık
Fırın tutacağı
çırpıcı
Yumurta fırçası
Saklama kapları
Pasta seti
Piknik sepeti

topicin sahibi ben oluyorum geldiiim

ugramaya calisiyorum elimden geldiginice ya :kedi:

listeni gözden gezdircem simdi bi : )

Hoş gelmişsin aramıza siyah inci...

Kızlar benim durum netleşti sanırsam kasımda kesin söz oluyor gibi.
Ekim sonunda yüzüklerimizi alcaz.

Yanlız teyzesi sevdiceğime demiş ki.Aileler olmadan yüzükleri almayın ablan almıştı annen çok üzülmüştü.Bende dedim o zaman benim ailemide almamız lazım.Olur mu öyle dedim.Hani nişan değilki bu söz.Hatta espri yaptık annemleri alır oturturuz bir kenara önceden gider anlaşırız kuyumcuyla gider hemen alırız diye...

Birde pazar günü birlikteydik annesi bana selam söylemiş.Kadın köyde ekim ortası gibi gelcek sanırım.Teyzeside bize oturmaya gelcek benimle tanışcak vede annemle.Çok tırsıyorum ben bu ailelerin iç içe olma durumu ve söz durumundan.Tek konumuzda o oldu maşallah.

Ne tam sevinebiliyorsun nede üzülüyorsun canım...
Karmaşık duygular içinde kalıp gel gitler yaşıyorsun...
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

İkna ettim diye düşünüyorudum bir kaç yerden hatta 2 3 yerden :) beğenenler var talip olanlar sevglime söyledim ondan sanırım oda adı konulsun istiyo :kedi:

İkna ettim diye düşünüyorudum bir kaç yerden hatta 2 3 yerden :) beğenenler var talip olanlar sevglime söyledim ondan sanırım oda adı konulsun istiyo :kedi:

Ben aslında bekeleme süresi olduğu için bizim söz olayının bu kadar aceleye gelmesine karşıyım.Ama çok dil döktüm ikna olmuyor.Evlenmek istediğim kişisin ama bana erteleyelim diyorsun diyor.Bende artık ne yapayım son çare tamam dedim.Ama hala içime sinmeyen bir durum.Aileler işin içine girince herşey değişiyor.Ama bakalım zaman bize neler göstericek...

Benimde içim tam net değil işte ne bilim sevgilimde işinden tam memnun değil mesela ocaktan sonra şirketi taşıncak yol derdi falanda kalmayacak daha iyi olacak şirket ya şirket taşınmazsa vs vs hep kötü düşünüyorum içimdeki sıkıntının adını koyamıyorum eyvahedigeldismile

Selamm kızlarr
Bizde Allah kısmet ederse 2011 baharında söz yazında da nişan düşünüyoruz..

aleyküm selam..

nasilsin ?

aramiza hosgeldin insaAllah Rabbim hayirlisiyla sanada bir yuva kurmayi nasip eyler...

hakkinda hayirlisi olsun...

kendini briaz tanimak istersen seviniriz bizde : )

mesela memleketiniz neresi... kac yasindasiniz dügün ne zaman düsünüyorsunuz?

ceyizin hazirmi ? : )) okuyormusun calisiyormusun ? müstakbel esin okuyormu calisiyormu : ))

cok merakliyiz degilmi : )

aslicariye hayirli olsun insaAllah hersey gönlünce olur... : ))

nekss senide tebirk ederim insaAllah korktugun gibi degilde cok daha güzel olur senin icin ailelerin duruma dahil olmasi : ))

herseyin hayirlisi olsun insaAllah kizlar...

hepsinize tekrar tekrar mutluluklar dilerim...

dualarinizi eksik etmeyin...

Banada acele ediyormuşuz gibi geliyor...
Kırmayı hiç istemiyorum ama aileler işin içinde olunca farklı olcak.
En basiti yüzük alalım dedik.Teyzesi annende olsun oğlum darılır demiş.
Bu çok basit örnek ama durum bu yani...

Ama işde ben içimde bunlarla savaşırken sevdiğim o kadar istekli o kadar mücadeleye hazır bir haldeki kıyamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…