dügün henüz simdi degil ama bi kac ay daha erken yapmayi düsünüyoruz...
temmuz 2012 demistik ama augsotsta ramazan basliyor ya oda kötü olur
o yüzden mart nisan diye düsünüyoruz hayirlisi insaAllah
canim kolay gelsin sana ne güzel calisabildigin bi isin var
bende az önce cikisimi almak istiyorum diye söyledim patronuma
sok gecirdi... bugün terar konuscaz...
ay sonuna yani persembeye kadar bi degisiklik olmazsa ciksimi alicam...
hmm ama benim hic bi harzirligim yok yani
insaAllah 10 milyar yeter bide benim avantajim 5bin euro toplasam trde iki kati oluyor
o yüzden daha iyi benim acimdan ama müstakbel esim ne kadar biriktirebilecek bilmiyorum
ben internetten bi liste indirdim ceyiz liste : )))
ona göre simdi fiyatlarini bakmaya caliscam
tabi ki %100 su kadar bu kadar tutar diye degil de
göz karari bi miktari gözümde kestireyim diye...
yani bende benlik kisimi diyorum hehe
insaAllah canim Rabbim sanada banada tüm arkadaslarada nasip eylesin insaAllah
a.s.
sende durumlar nasil ne var ne yok?
Huhu kimse war mı bu topicte acabaa :hulya:
Kıss yine mi yoksunuzz nerdesiniz yahuuu... sempatiksalakcinni
Bu topiciqinn sahibesi nerdeeeeeeeeeeeeeeeee :hulya: Toplanın hadi bakim qüzellerr....
sessizlik canım benimm en qüselini düşünmüşsün ordan alıp buraya qetirmek zor iş onca bu sene paranı toplarsın seneye yazın qelince sözden sonra alırsınn yawaş yawaş sositososito
hem hersey hemen tam olmasinada gerek yok bence... bazi seyler evlendiktens ornada tamamlanabilir diye düsünüyorum..
demişsin ewlenen arkadaşlardan duyuyorum ewlennce ne alırsan o kalıyomuş çok fazla lamıyomuşsun... elektrikti suyuydu , onlardan arttırıp zaman kalmıomuş anıcaqınn.... Herkez ister herşeyi tam olsun en qüzeli olsunn ama yaptıqımız kaarıyla yapalım dimi canım bizz bir kere ewleniyoruz şunun şurasındaa delikafadulden
Kızlar benimki akşam kurbanda gelelim söz yapalım diyo sevinsem mi üzülsem mi
:)
Ne tam sevinebiliyorsun nede üzülüyorsun canım...
Karmaşık duygular içinde kalıp gel gitler yaşıyorsun...
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Selamm kızlarr
Bizde Allah kısmet ederse 2011 baharında söz yazında da nişan düşünüyoruz..
İkna ettim diye düşünüyorudum bir kaç yerden hatta 2 3 yerden :) beğenenler var talip olanlar sevglime söyledim ondan sanırım oda adı konulsun istiyo :kedi:
Ben aslında bekeleme süresi olduğu için bizim söz olayının bu kadar aceleye gelmesine karşıyım.Ama çok dil döktüm ikna olmuyor.Evlenmek istediğim kişisin ama bana erteleyelim diyorsun diyor.Bende artık ne yapayım son çare tamam dedim.Ama hala içime sinmeyen bir durum.Aileler işin içine girince herşey değişiyor.Ama bakalım zaman bize neler göstericek...
Selamm kızlarr
Bizde Allah kısmet ederse 2011 baharında söz yazında da nişan düşünüyoruz..
Benimde içim tam net değil işte ne bilim sevgilimde işinden tam memnun değil mesela ocaktan sonra şirketi taşıncak yol derdi falanda kalmayacak daha iyi olacak şirket ya şirket taşınmazsa vs vs hep kötü düşünüyorum içimdeki sıkıntının adını koyamıyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?