• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Canım bak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız...
Biz aştık eminim sizde aşıcaksınız sen yeterki moralini yüksek tut.
Ama anlayışlı olcam diye de tamamen çekme kendini.
Kırmadan teşvik et...

Bi konuşsak zaten herşeyi konuşcam ama konuşamadık ki :(

Hepinize çok teşekkür ederim canlarımm, çok iyi qeldiniz bana benim bakamadıqım açıları qösterdiniz bana...
İyiki üye oLmuşum buraya...
ALLAH hepinize sewdiqinize kawuştursunn inşşş.. Hiç ayırmasınn hep mutlu olun hep qülünn :Saruboceq: Sewiyorumm sizii opuyorumnanaktan

Bi konuşsak zaten herşeyi konuşcam ama konuşamadık ki :(

Hepinize çok teşekkür ederim canlarımm, çok iyi qeldiniz bana benim bakamadıqım açıları qösterdiniz bana...
İyiki üye oLmuşum buraya...
ALLAH hepinize sewdiqinize kawuştursunn inşşş.. Hiç ayırmasınn hep mutlu olun hep qülünn :Saruboceq: Sewiyorumm sizii opuyorumnanaktan

Bende geldiğim günden beri hep diyorum iyiki gelmişim buraya diye...
Bu topik gerçekden farklı açılardan bakmaya yararlı...

Yazdıklarımızı okuyorumda herkes aynı şeyleri yaşamış...
Kimimizin sevdiği martta gelmiş kimi mayısta kimi daha önce.
Ve farkındaysan hep benzer sorunlar...Demek ki aşılmıcak şeyler değilmiş.
Amin yürekden ettiğin dualar için teşekkür ederim.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.

neks sana katiliyorum gercekten hepimiz sorunlari hemen hemen ayni : )

birbirimize destek oluyoruz bu vesile ile...

benden de herkese kocaman bir tesekkür a.s.

Aynı işte kendimi yiyorumm burda :(
Akşam bile ağlaya ağlaya uyudumm :(
İşi olsa hiç böyle olmas biliyorumm, kendim qibi eminim ondann sewqisinden hiç şüphem yok... Aşkım o benim Canımın canı o ...

Ne kadarlık bir ilişki sizinkisi unuttum bilmiyorumkismile her ilişkinin inişleri çıkışları olur unutma ama mücadele şart!!! sende iş bulmasına yardımcı ol,ne bilim bu aralar maddi destek sağla vs vs kolay değil ama kolay olsa adı aşk olmazdı yerimseniben

neks sana katiliyorum gercekten hepimiz sorunlari hemen hemen ayni : )

birbirimize destek oluyoruz bu vesile ile...

benden de herkese kocaman bir tesekkür a.s.

Bu sorunları en yakınını anlattığında dahil anlamıyorlar.
Bir süre sonra anlatmak istemiyorsun kendi içinde biriktiriyorsun...
Ama burada herkes aynı dönemleri atlatmış yada atlatıyor.
Hepimizin ortak hayali aynı sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşmak...
Dediğim gibi umarım herşey kalplerimizden geçtiği gibi olur...
Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin.:nazar:

Bende geldiğim günden beri hep diyorum iyiki gelmişim buraya diye...
Bu topik gerçekden farklı açılardan bakmaya yararlı...

Yazdıklarımızı okuyorumda herkes aynı şeyleri yaşamış...
Kimimizin sevdiği martta gelmiş kimi mayısta kimi daha önce.
Ve farkındaysan hep benzer sorunlar...Demek ki aşılmıcak şeyler değilmiş.
Amin yürekden ettiğin dualar için teşekkür ederim.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Evet canım ya iş güç para dertleri askerlik vs vs napalım seviyoruz kaydirigubbakcemile2

Umarım kızlar çoook ama çookk mutlu oluruz :)))))))

Birbirimizi uyaralım fikirler verelim

Esmerr_ kırılır belki diye kelimeleri özenle seçtim kaydirigubbakcemile5

Evet canım ya iş güç para dertleri askerlik vs vs napalım seviyoruz kaydirigubbakcemile2

Umarım kızlar çoook ama çookk mutlu oluruz :)))))))

Birbirimizi uyaralım fikirler verelim

Esmerr_ kırılır belki diye kelimeleri özenle seçtim kaydirigubbakcemile5

Umarım canım umarım...

Kesinlikle uyarılma ve fikir konusuna aynen katılıyorum...
Ve hemen sorumu soruyorum?
Biz şimdi kasımda söz düşünüyoruz ya ben babama sevdiğimi ne zaman açıkliyim?Açıklarken ne diyim?Annem sevdiğimi kabul etti ama babanla sen konuş istemiyor diyor.yoksa babamda konuşmayıp annemimi ikna edeyim.Yoksa aile bireylerini bir araya topliyim öyle mi açıkliyim?

Oyy oyy ne çok konuştum yahu:kedi:

neks canim bence anneni iknaa et o babanla konussun cünkü babanin dilinden yine en iyi annen anlar diye düsünüyorum..

ha baktin ki annen razi gelmiyor illede sen konus diyor o zaman sende tüm cesaretini toplayip uygun bir dille babanla konusmaya calisirsin..

baban yumusayacagina eminim ben... her baba kizinin mutlu olmasini ister... sende seni mutlu olacak insani bulduguna inandirmalisin onlari..

bunu basaracagindan eminim...

ama dedigim gibi benim fikrim ilk önce yol anneden gecer : ))

anneler yufka yüreklidir hem dimi : ))

neks canim bence anneni iknaa et o babanla konussun cünkü babanin dilinden yine en iyi annen anlar diye düsünüyorum..

ha baktin ki annen razi gelmiyor illede sen konus diyor o zaman sende tüm cesaretini toplayip uygun bir dille babanla konusmaya calisirsin..

baban yumusayacagina eminim ben... her baba kizinin mutlu olmasini ister... sende seni mutlu olacak insani bulduguna inandirmalisin onlari..

bunu basaracagindan eminim...

ama dedigim gibi benim fikrim ilk önce yol anneden gecer : ))

anneler yufka yüreklidir hem dimi : ))

Canım annemle konuştum.
Diyor ki babana diyor açtım konuyu işde görücü var dedim diyor.Baban erkek kardeşim askerliği birde benim isteme durumu kaldıramam demiş.Ama annem görücü var demiş söylemesi ayıp o her zaman vardı ailemi geçtim ben kabul etmiyordum zaten.Ama bu sevdiğim insan.Babam her zaman derdi kısım başkasından duymiyim sen gel bana anlat diye.Ama işde o kadar kolay olmuyor.birde zaman sorunu kasımı beklersem babamın ikna olayı sindirmesi geç olabilir.Şimdi açıklarsam erken.Ekim ortası iyi diye düşünüyorum...Yine annem açıklar gibi geliyor ama annemde tam kabul edebilmiş değil.Tutturdu kardeşinin askerliğini bekle diye.Oda bana kıyamıyor dayanamam sindirmem lazım diyor.Ama teyzesi gelcek dediğimde gelsin dedi.Buda olumlu olduğunu gösterir dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıss asilcariye ben neye kırılcam anlamadım yhaa bilmiyorumkismile

8. ayımız bitti canımm...
Neden burdayız zaten uyarmak için fikir almak için canlarımm biribirimize destek olmak için kaydirigubbakcemile5

Herkeste aynı sorun olmuş herkes aşmış bizde aşarıss bizim sewqimiz nelerden qeçtide bişey olmadı sapa saqlamm ayakta kaldı bunu mu atlatamıycaz bize lazım olan sabır we anlayış... Ben hep onun yanında olcam dahada bi destek olcam buqünden sonra anladımmki ben bişileri yanlış yapmışım kızmakla olmuyomuş boşlamamak qerekiyomuş :( bende sewqime sahip çıkcamm aslanlar qibi pes etmeden yılmadan bıkmadan usanmadnn....

Nekss_cimm ben sessizliqe aynn katılıyorumm ilk önce annenle konuş baktın olmuo babana anlatırsın seni annlıcaqına inanıyorumm a.s.

Neden burdayız zaten uyarmak için fikir almak için canlarımm biribirimize destek olmak için kaydirigubbakcemile5

Herkeste aynı sorun olmuş herkes aşmış bizde aşarıss bizim sewqimiz nelerden qeçtide bişey olmadı sapa saqlamm ayakta kaldı bunu mu atlatamıycaz bize lazım olan sabır we anlayış... Ben hep onun yanında olcam dahada bi destek olcam buqünden sonra anladımmki ben bişileri yanlış yapmışım kızmakla olmuyomuş boşlamamak qerekiyomuş :( bende sewqime sahip çıkcamm aslanlar qibi pes etmeden yılmadan bıkmadan usanmadnn....

Nekss_cimm ben sessizliqe aynn katılıyorumm ilk önce annenle konuş baktın olmuo babana anlatırsın seni annlıcaqına inanıyorumm a.s.

Heh işde böyle canım...Kesinlikle bir şeyler boşlamakla olmuyor.Benim pes ettiğim tamam sen bilirsin dediğim zamanlar oldu.Ama ben yapı gereği yine karışıyordum tabi.Ama iyikide karışmışım.Az önce çay molasına çıkmışlar mesaj attı canımın içi.Sabah birlikde kalkıp işlerimize gidiyoruz.Öğlen yemekde haberleşiriz.Çay molasına çıktığında ve akşam tabiyki çıkışda eve gidene kadar.eve gidip yemek yiyoruz sonra yine iletişime devam.Ve yine birlikde uyuya kalıyoruz...Hayatımız tamamen düzene girdi...

Annemlede ciddi bir konuşma yapmam lazım.Kardeşimde karşı zaten oda istemiyor.En önce onuda yanıma çekmem lazım...:içelim:

Umarım canım umarım...

Kesinlikle uyarılma ve fikir konusuna aynen katılıyorum...
Ve hemen sorumu soruyorum?
Biz şimdi kasımda söz düşünüyoruz ya ben babama sevdiğimi ne zaman açıkliyim?Açıklarken ne diyim?Annem sevdiğimi kabul etti ama babanla sen konuş istemiyor diyor.yoksa babamda konuşmayıp annemimi ikna edeyim.Yoksa aile bireylerini bir araya topliyim öyle mi açıkliyim?

Oyy oyy ne çok konuştum yahu:kedi:

Annen çıtlatsın arkasaından da bayanssulusmile Kendin söyle kararlılığını görsün bence

Ne bilim ilişkin hakkında yorum yapılmasından hoşlanmıyo olabilirsin :3:

Boşlama işte surat yap, güzellikle söyle ama konuyu gündemde tut :1closedeyes:

Annen çıtlatsın arkasaından da bayanssulusmile Kendin söyle kararlılığını görsün bence

Annem işine geldiği gibi çınlatmış nedense.
görücü varmış o zaten hep vardı.Anne görücü ayrı sevdiğim insan ayrı diyorum bu seferde o zaman sen söyle diyor.Korkucam sanıyor ama korkmicam.Sevdiğim zaten diyor açıkla babana artık geleyim tanışalım bak gecikirsek sindirmeleri zor olucak diye.

benimki askerden mayıs 2011 de geliyor
dana da beklemek istemiyoruz ama bakalım kısmet
2011 de olur diye düşünüyoruz

Back