• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

sessizlik duların için teşekkür ederim canım...
Benim dularımda sizlerle.
asilcariye gibi yani tarihin netleşmesi tamamen karmaşık duygulara sürüklüyor.
Çok mutlusun aslında yani sevdiğin insanla evliliğe ilk adımı aile arasında atacaksın ve sevdiğine bakıyorsun sorunlar onu korkutmuyor.Mesela bana sen yanımda ol bana içindeki tüm sıkıntıları anlat birlikde çözüm bulalım diyor.Yanına suratım asık gitsem.Güldürmeye çalışıyorum memnun etmek için elinden geleni yapıyor.Güldüğümde işte benim gözleri ışıl ışıl olan fıstığım geri geldi diyip bir sarılıyor...

Dün mesela uyucam dedim.İyi geceler tatlı rüyalar seni seviyorum öptüm dedim.Hayırdır fıstığım bensiz mi uyucaksın beni çağırmıyor musun yanına yoksa cezalımıyım diye mesaj atıyor.Gelde kıy şimdi.Canım o benim yaa :)

En son pazar buluştuk biz.bu akşam geleyim mi fıstığım diyor.Yada yarın sabah kahvaltı yapalım diyor.Halbuki 7 de kalkıyor uzun yola gidiyor iş için.kahvaltı için 6 da kalkması lazım ama gocunmuyor.özledim geleyim diyor.Yani bir insan duygularını bu kadar dışa dönük yaşayabilir...

sessizlik duların için teşekkür ederim canım...
Benim dularımda sizlerle.
asilcariye gibi yani tarihin netleşmesi tamamen karmaşık duygulara sürüklüyor.
Çok mutlusun aslında yani sevdiğin insanla evliliğe ilk adımı aile arasında atacaksın ve sevdiğine bakıyorsun sorunlar onu korkutmuyor.Mesela bana sen yanımda ol bana içindeki tüm sıkıntıları anlat birlikde çözüm bulalım diyor.Yanına suratım asık gitsem.Güldürmeye çalışıyorum memnun etmek için elinden geleni yapıyor.Güldüğümde işte benim gözleri ışıl ışıl olan fıstığım geri geldi diyip bir sarılıyor...

Dün mesela uyucam dedim.İyi geceler tatlı rüyalar seni seviyorum öptüm dedim.Hayırdır fıstığım bensiz mi uyucaksın beni çağırmıyor musun yanına yoksa cezalımıyım diye mesaj atıyor.Gelde kıy şimdi.Canım o benim yaa :)

En son pazar buluştuk biz.bu akşam geleyim mi fıstığım diyor.Yada yarın sabah kahvaltı yapalım diyor.Halbuki 7 de kalkıyor uzun yola gidiyor iş için.kahvaltı için 6 da kalkması lazım ama gocunmuyor.özledim geleyim diyor.Yani bir insan duygularını bu kadar dışa dönük yaşayabilir...

Aşk işte nekss :asigim: aslında sözlenmek çok güzel diyorum bir yandan bayramda beraber gezcez sonra artık kimseden saklı gizli buluşma olmayacak vs vs ama ne bilim güzelini düşünmek yerine kötü yönlerini düşünüyoruz ....

aleyküm selam..

nasilsin ?

aramiza hosgeldin insaAllah Rabbim hayirlisiyla sanada bir yuva kurmayi nasip eyler...

hakkinda hayirlisi olsun...

kendini briaz tanimak istersen seviniriz bizde : )

mesela memleketiniz neresi... kac yasindasiniz dügün ne zaman düsünüyorsunuz?

ceyizin hazirmi ? : )) okuyormusun calisiyormusun ? müstakbel esin okuyormu calisiyormu : ))

cok merakliyiz degilmi : )

aslicariye hayirli olsun insaAllah hersey gönlünce olur... : ))

nekss senide tebirk ederim insaAllah korktugun gibi degilde cok daha güzel olur senin icin ailelerin duruma dahil olmasi : ))

herseyin hayirlisi olsun insaAllah kizlar...

hepsinize tekrar tekrar mutluluklar dilerim...

dualarinizi eksik etmeyin...

Doğrusu bu kadar soruyla karşılaşınca şaşırdım ama memnuniyetle cevap veririm..

22 Yaşındayım 3 ay sonra 22 de bitiyor.. Çorlu ( T.Dağ) Doğumluyum ama aslen Aksaraylıyım.. Sevgilim askerde.. 53 Günümüz kaldı tezkereyi almasına.. Hayırlısıyla alıp gelicek inşallah..
Okulu bitirdim çok şükür ama bu sene 2. üniversiteye başlamayı düşünüyorum açıktan.. Sevgilimde sağlık prob. nedeniyle üni terk. Bu sene onu yazdırıyorum aöf ye.. Muhasebe işiyle uğraşıyorum.. Askerlik bitince o da inşallah bi iş bulup çalışıcak.. Gitmeden önce çalışıyordu..
Çeyizim tam değil.. Htata çokkk eksiği var ama aşkımla herşeyi ortaklaşa yapmak almak istiyoruz.. yani kız tarafı7erkek tarafı gözetmeden..
Herşeyin hayırlısı en başta..

Aşk işte nekss :asigim: aslında sözlenmek çok güzel diyorum bir yandan bayramda beraber gezcez sonra artık kimseden saklı gizli buluşma olmayacak vs vs ama ne bilim güzelini düşünmek yerine kötü yönlerini düşünüyoruz ....

Ben onun kadar duygularımı dışarı yansıtamıyorum canım ya.
Benim yapıpda bu yani.Heh işde bende aynısını yapıyorum kötü yanlarını düşünüyorum.
Halbuki gizli saklı derdi ortadan kalkıcak aman biri görcek korkusu olmicak.
Pazar günü el ele yürüyoruz beni eve bırakcak sahilden yürüyelim biraz hayatım dedim.
Neyse pastanenin önünde üst mahalleden bir çocuk gördüm.
Hemen elimi çektim nasıl hızlı yürüyorum.
Sevdiceğim şaşkın tabi.Hayatım yine neye kızdın diyor?
Dedim böyle böyle.Otobüsle eve bırakıyor onca yolu gelip geri dönüyor.
Otobüsden inince iki yabancı oluyoruz arkaya dönüp bakmıyorum bile.
Otobüsde en önce kontrol ediyorum tanıdık varmı diye öyle elimi tutuyor sevdiğim:)
Hatta bir keresinde oturduk komşu var diye montların altından el ele tutuştuk:kedi:

merabayıınnn kıslarrrrrrrrrrrr sırnaşık şey

İlk önce yeni qelen arkadaşımınzdan başlıyayımm... Hoş qeldinn Siyah inci , Allahım sanada hayırlısyla bir yuwa kurmayı nasip etsin inşşş....

Nekss_Cim Çok sewindim inşş kasımda sözlenirsinn aşkınlaa , Kawuşmaya bir adım atarsınızz...

Asilcariye_cimm ALLAh tamamına erdirsin canımm , Mutluluklarr a.s.

Bu topiciqin sahibesii :roflol: Nasılsınn ?

Çeyiz çalışmaların nasıl qidioo :) Bilqi wer bakimm azz sırnaşık şey

Sıra bendee...

Bende hiç bişi deqişmedi herşeyyy aynı :( ileriye qiden bişe yok hatta qeriye qiden şeyler warr

Aşkım hala iş bulamadı :( Biz hala konuşamıyoruzz en son c.tesi akşamı konuştuk

C.tesiden sonra ne sesini duydum ne yüzünü :(

Ama tuhaftır ki ben onu daha çok sewiyorumm , dahada artıyo aşkımm ona karşıı

Ahh ahh Kıslarrrrrr

Hoş gelmişsin esmerr iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Erkek tarafında herşey hazır.Babam onay verirse kasımda sözlüyüm sevdiceğimle allahın izniyle.
Babamada sanırım ekimin ortası yada üçüncü haftası açıklıcam.Dularınızı bekliyorum...

Siz sevdiğinle en zorunu başarıyorsunuz.Bu günleride atlatırsanız allahın izniyle sevginizin önünde hiç bir şey duramaz.Ki ben atlatıcağınıza inanıyorum.

Siyah inci allahım hayırlısıyla sevdiğinin askerden gelip kavuşmanızı nasip etsin inşanlah.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşş canım baban tarfından da sorun çıkmazz , sorunsuz bi şekilde sözlenirsiniz...

Amin canım yha inşş biter bu qünlerdee... Aramıza soqukluk qircek bi sorun çıkcak die öyle çok korkuyorum kii off off nete qirse barii qörüşsekkk senağlama

İnşş canım baban tarfından da sorun çıkmazz , sorunsuz bi şekilde sözlenirsiniz...

Amin canım yha inşş biter bu qünlerdee... Aramıza soqukluk qircek bi sorun çıkcak die öyle çok korkuyorum kii off off nete qirse barii qörüşsekkk senağlama

İnşallah canım...

Gerçek sevgiyse hiç bir şey olmaz merak etme.
Ki sen elinden gelen fedakarlığı yapıyorsun buna hiç şüphe yok.
Umarm hayırlısıyla atlatırsınız bu günleride.

Esmerr_çok az görüşüyorsunuz buna çözüm bulman şart ama nasıl,her imkanı değerlendir çağır nete girsin gzden ırak gönülden ırak oluyo cidden eyvahedigeldismile

22 Yaşındayım 3 ay sonra 22 de bitiyor.. Çorlu ( T.Dağ) Doğumluyum ama aslen Aksaraylıyım.. Sevgilim askerde.. 53 Günümüz kaldı tezkereyi almasına.. Hayırlısıyla alıp gelicek inşallah..
Okulu bitirdim çok şükür ama bu sene 2. üniversiteye başlamayı düşünüyorum açıktan.. Sevgilimde sağlık prob. nedeniyle üni terk. Bu sene onu yazdırıyorum aöf ye.. Muhasebe işiyle uğraşıyorum.. Askerlik bitince o da inşallah bi iş bulup çalışıcak.. Gitmeden önce çalışıyordu..
Çeyizim tam değil.. Htata çokkk eksiği var ama aşkımla herşeyi ortaklaşa yapmak almak istiyoruz.. yani kız tarafı7erkek tarafı gözetmeden..

BEnde 22 bende muhasebeci bende önlisans mezunuyum :) bende de çeyiz namına bişi yok ama para biriktiriyorum a.s

Aminn canımm...
Çok saoL içimi rahatlattınn beniii...

Siyah_inci tez zamanda ALLAH kawuştursunn sizi :Saruboceq:
Yakın zamanda yaşamış biri olarak çok zor qünlerdirr ah ahh çok çekmedimm Halada çekiyorummmmmmmmm :1no2:

Askerden yeni gelmesinin büyük etkisi var birçok şeyde.
Asker psikolojisi diyorlarya yaşanmadan gerçekden anlaşılmıyor.
umarım en kısa zamanda toparlarsınz

Çeyiz bendede çok kızlar...
O kadar ani olduki herşey aklımın ucundan geçmiyordu.
Ama bende araştırıyorum.Yavaş yavaş başlıcam inşallah.

Asilcariye_cimm haklısınn qözden ırak qönüldende ırak oluo :(
Müsait olduqum zamnlarda aramaya çalışıyorumm, sürekli msni mi açık tutmaya çalışıyorumm
Sürekli bir fırsat yakalamya çalışıyorumm..
En sonki konuşmamızda baqırdım çaqırdımm aqzını bile açmadı haklısın düzeltcem dedi... Pazar qünü için buluşalım özledim dedi :( Bende ona kızdıqımm için hayır anneme yalan söyleyemem dedim reddettim :( İnş konuşabilirsek perşembe qünü buluşmak istiyorumm...
Çok özledimm çokkkk

Tabiki askerden qelmesinin büyük etkisi war , hala adapte olamadı :( uyku düzeni bile askerdeki qibi haLa :( Gece oturur qündüz uyurr :(
Tek istediqim şeyy bize bişe olmasınn, ayrı kalmayım ondan daha fazla...

hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah... hayirli teskereler sag salim 53 gün sonra kavusmak nasip olur insaAllah... is konusunda da Rabbim her ikinizede huzur buldugunuz helal para kazandiginiz isler nasip eylesin insaAllah...

ceyiz konusunda yalniz degilisn benim durumumda aynen öyle cok eksik var hatta iki üc biseyden fazla esyam yok... ama bizde ortaklasa almayi düsünüyyoruz yani aileler yardimci olacak ama tabi daha cok kendi cabalarimizla biseyler basarmayi isitoyruz... nasip olur insaAllah...

bu arada üni yolundada Allah basarilar nasip eylesin... zihin acikligi versin insaAllah... gecmis olsun insaAllah enistemizin saglik sorunu düzelmistir? Allah sifaa versin...

hersey gönlünce olsun insaAllah...

a.s.

bu topicin sahibi yani beeen :D iyi diyelim iyi olalim esmerim...
ceyiz listemide daha yazmadim dimi kusura bakma bu gün nasip olur insaAllah..
yani aldigim bisey yok internetten düzenledigim listeyi paylasicam..

sende üzülme canim insaAllah enistemiz yakinda bir is bulur ise girer...
sen ona destek olmaya calis moralini yüksek tutmaya calis
bu hem sana hem ona iyi gelecektir sabrin sonu selamettir acnim benim...

telefonda konusamaniz ne kadar kötü oldugunu cok iyi bilirim..
bizim böyle uzaktan ancak ya sesimizi duyabiliyoruz yada msj mail yolu ile görüsoyüruz...

hakkinda hayirlisi hersey gönlünce olsun insaallah

a.s.

neks ve aslicariye sizede tekrar tekrar ilerlediginiz bu yolda Allahtan yardim diliyorum...

insaAllah alnimizin akiyla sözümüzüde nisanimizida dügünümüzü atlatiriz :kedi:

Tabiki askerden qelmesinin büyük etkisi war , hala adapte olamadı :( uyku düzeni bile askerdeki qibi haLa :( Gece oturur qündüz uyurr :(
Tek istediqim şeyy bize bişe olmasınn, ayrı kalmayım ondan daha fazla...

benim ki de askerden mayista geldi ve ise baslayamadigi icin hayati tamamen alt üst olmustu geceleri uyanik gündüzleri uyur haldeyde ama yavas yavas toparladi kendini...

bak buraya yaziyorum Allahin izniyle is bulsun ise baslasin hayati tekrar düzene girecek : )

sen yeter ki moralini bozma gülcü ol hem onun icin hem senin icin...

birbirinize daime destek cikin bu cok önemli...

merabayıınnn kıslarrrrrrrrrrrr sırnaşık şey

İlk önce yeni qelen arkadaşımınzdan başlıyayımm... Hoş qeldinn Siyah inci , Allahım sanada hayırlısyla bir yuwa kurmayı nasip etsin inşşş....

Çokk saol canımm Aminn inşallah hayırlı nasılsa öyle olsun diyorum
Siyah inci allahım hayırlısıyla sevdiğinin askerden gelip kavuşmanızı nasip etsin inşanlah.[/COLOR]
Saol tatlımm az kaldı inşalllah alıcaz tezkereyii
BEnde 22 bende muhasebeci bende önlisans mezunuyum :) bende de çeyiz namına bişi yok ama para biriktiriyorum a.s
canım ben lisası tammladım geçen sene bu sene yine direkt geçişle iktisat düşünüyorum.. sevgilim de saolsun baya destek oluyo bana gereken herşeyi yaparım senn için diyo
Aminn canımm...
Çok saoL içimi rahatlattınn beniii...

Siyah_inci tez zamanda ALLAH kawuştursunn sizi :Saruboceq:
Yakın zamanda yaşamış biri olarak çok zor qünlerdirr ah ahh çok çekmedimm Halada çekiyorummmmmmmmm :1no2:

Ahh ahh gerçekten hiç ama hiç kolay değil canımm..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Back