2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam...cumartesi doktora gidecem ya ben doktor karından mı bakar yoksa alttan mı acaba...?
ben alttan bakılmasına karşıyım .. doktordan daha iyi
bilmiyoruz tabiki ama .. alttan bakılınca bebeğin düşmesini tetikliyor die söylenir hep
doktorlarda kesinlikle öyle bi durum yaratmaz die iddia edemiyorlar ama
etkisi olduğu konusuna da katılmıyorlar
şöyle bişi de var çoğu doktor gebeliğin erken döneminde ilişkiyi yasaklıyor
peki o koca alet nasıl zararsız olabilir die düşünmeden edemiyorum açıkçası

tahmina yapıyorum hemen

ben test yaptırdığım gün doktora sordum...folikasit vermiyormusunuz diye...cumartesi kontrolden sonra bakacam dedi...bende bişey anlamadım...herkes kullanıyor bana vermeyecekmi acaba...neden öyle dedi anlamadım...önce bebişe bakmak istiyor sanırım...keseyi mi görmek istedi acaba önce...hayırlısı bakalım...

canım ben de evlendikten sonra genel bi kontrole gitmiştim ve doktor hamile kalmayı düşünmeye başlamadan 3 ay öncesinden folik asite başla dedi.ama ben daha düşünmediğim için başlamamıştım.geçen ay adetim gecikince eczaneden test aldım ve pozitif çıkınca o gün başladım almaya.sonra doktora gittiğimizinde durumu anlattım ve iyi yapmışsın iyiki başlamışşın dedi.bence sende başka bi doktora bi danış istersen....

Rica ederim canım benim. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

Steel tea, hamilelik döneminde de kullanılabiliyor mu?

Canım doktorun sana bir tarih söylemedi mi?

Rica ederim canım. Evet doktorum verdi.

Ben hamilelik öncesi kullanmaya başlamıştım. Hala da ona devam ediyorum canım.

Benim hep karından baktı canım:KK16:
benim ilk muayenem olacak hamileyken...heyecanlıyım biraz...:KK16: Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin banada :KK16:
kayısı üzüm ayva elma ne bulursan kat canım hakkaten çok faydalı oluyo bde çok fazla şeker koyma meyvelern kend şekeriyle olursa hem kilo almıyosun daha ii yani
anladım canım...bende deneyecem...ben pek komposto yapıp yiyen biri değilim..bakalım nasıl olcak...:KK16:

arinacım doğumdan snr kullanılıyo ki sütün artsın:21::21:

leylacım karından bakar merak etme hamiileyken alttan muayene olmaz zaten:KK34::KK34:

canım ben de evlendikten sonra genel bi kontrole gitmiştim ve doktor hamile kalmayı düşünmeye başlamadan 3 ay öncesinden folik asite başla dedi.ama ben daha düşünmediğim için başlamamıştım.geçen ay adetim gecikince eczaneden test aldım ve pozitif çıkınca o gün başladım almaya.sonra doktora gittiğimizinde durumu anlattım ve iyi yapmışsın iyiki başlamışşın dedi.bence sende başka bi doktora bi danış istersen....
canım ben hamilelikten önce 3 ay kullandım...temmuz ağustos eylül aylarında kullandım...belki o yüzden şuan gerek görmemiştir...temmuzdan beri doktoromun kontrolundeydim canım...cumartesi gerekli görürse verir sanırım...:KK16:

leylacım karından bakar merak etme hamiileyken alttan muayene olmaz zaten:KK34::KK34:

bazılarını doktor alttan bakıyor diye duydumda canım ondan sordum...karından göremeyince alttan bakıyor falan dedilerde...:KK34:

bayramdan sonra gelirsin dedi. Bende cuma gidicemİnaşallah duyarım ve bir sorun yoktur

İçini ferah tut canım. Hayırlı haberlerle geleceksin ben inanıyorum. Dalarım seninle.

benim ilk muayenem olacak hamileyken...heyecanlıyım biraz...:KK16: Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin banada :KK16:

anladım canım...bende deneyecem...ben pek komposto yapıp yiyen biri değilim..bakalım nasıl olcak...:KK16:

Merak etme karından bakar hemen doktorum birtanem. Heyecanını anlayabiliyorum:)

Doğumdan sonrası için biliyorum. Arkadaşlarımın hepsi kullandı ondan:)

bazılarını doktor alttan bakıyor diye duydumda canım ondan sordum...karından göremeyince alttan bakıyor falan dedilerde...:KK34:

Görünmezse karından alttan bakıyorlar. Benim önceki hamileliğimde doktor alttan bakmıştı.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

leyla beni eklememişsin. okudum bile ben:)))

canım eğer gebelik yeniyse yukardan görünmediği için alttan bakabiliyorlar ben 5 haftalıkken gittim kese görmeye alttan baktılar daha çok erken yukardan görünmez dedi doktorum ama bu cumartesi 7 haftalık olucaz yukardan bakıcak birde 6 haftalıkkende yukardan görünüyor benim tedaviyle olduğu için biz erken gitmiştik.

ben hiç duymadım ya karından göremezse zaten kese yoktur yada rahim dışında gebeliktir tuhaf boşver sen onu diyenleri :)))

kızlar sanki sol tarafımda bişey çırpınır gibi oldu...heyecanlandım birden...sizdede oluyormu?

leyla beni eklememişsin. okudum bile ben:)))
görmemişim canım kusura bakma...forum hızlı akıyor...birde iş yerindeyim gelen giden oluyor...hemen ekliyorum tatlım..ağzına sağlık..Allah razı olsun bitanem...:KK16:
canım eğer gebelik yeniyse yukardan görünmediği için alttan bakabiliyorlar ben 5 haftalıkken gittim kese görmeye alttan baktılar daha çok erken yukardan görünmez dedi doktorum ama bu cumartesi 7 haftalık olucaz yukardan bakıcak birde 6 haftalıkkende yukardan görünüyor benim tedaviyle olduğu için biz erken gitmiştik.
anladım canım...ben test yapmaya gittiğim gün daha ufak dedi hiç muayene etmedi...27 sinde gel bakalım dedi...benimde karından bakar muhtemelen...hayırlısıyla Mevlam bebişimi görmeyi nasip etsin inşallah...Allahım isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah...meleklerimizi bize bağışlasın Yüce Yaradanım...:KK16:
Arinacım sende yazmışsın saol tatlım...öpüyorum canım...:KK16:

merhba kızlar bnde 6+4 gunluk hamişim dun ilk kez görduk keseyı hemde bir değil iki tane
biri 21 diğeri 18ml. ikiz dedi doktorum ama kalp atışlarını duymadan bişe demeyelım dedi
8. haftada kalp dınlerız dedi
şok olduk ikiz diyınce hiç beklemıyoduk hala daha uzerımden atamadım şaşkınım

X