2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seni buldum ama arkadaşlık isteği gönderemiyorum, ayarlarını kontrol eder misin?

Kızlar eklenmek isteyen olursa lütfen profil resmini yazsın, bir de ayarlarını kontrol etsin. Kişiyi bulsak bile istek yollayamıyoruz kapalı olduğu için :KK43:

Merhaba arkadaşım, beni de ekleyebilir misiniz face'e? Ayşe Çevik Kocabaş, profilimde de bebek resmi var. şimdiden teşekkürler canım...

ALLAH ALLAH ya herkes neden facede...ben girmeyi düşünmüyorum çünkü facem eşimle ortak benim ama bu gidişle sahte bi face alıcam ha...
yahu gelin arkadaşlar artık gazlardan bahsedelim uykusuzluktan ...

ALLAH ALLAH ya herkes neden facede...ben girmeyi düşünmüyorum çünkü facem eşimle ortak benim ama bu gidişle sahte bi face alıcam ha...
yahu gelin arkadaşlar artık gazlardan bahsedelim uykusuzluktan ...

canım merhaba,evet hamilelik döneminde yetişemediğimiz sayfalar artık ilerlemiyor neden bi anda faceye transfer olundu ben de anlamadım:KK50:
ben de kızımın adına aldım madem ben de gideyim diye ama bulamadılar sonunda çağla arkadaşımız beni ekle dedi onu ekledim ama bu seferde grup daveti gelmedi 2haftadır üye olmaya çalışıyorum anlayacağın:KK51:
senin bebiş kaç aylık oldu canım gaz sancıları devam ediyor mu?

bizde facesi olmayanlar topiğinde yazışalım canım oraya gel..hem az kişi daha samimi olur...
biz haftaya 3 ayımızı dolduruyoruz inş...gazlar azaldı ama bitmiş değil...gözümün önünde kıvrana kıvrana ağlayarak bu günlere geldik...
ben işe başlamadım evdeyim bırakamadım bebişimi...
kızım var bu arada benim...NİDA DURU
bu aylarda sağlık ocağındakiler dışında yaptırmamaız gereken özelde aşılar varmı acaba canım...

canım merhaba,evet hamilelik döneminde yetişemediğimiz sayfalar artık ilerlemiyor neden bi anda faceye transfer olundu ben de anlamadım:KK50:
ben de kızımın adına aldım madem ben de gideyim diye ama bulamadılar sonunda çağla arkadaşımız beni ekle dedi onu ekledim ama bu seferde grup daveti gelmedi 2haftadır üye olmaya çalışıyorum anlayacağın:KK51:
senin bebiş kaç aylık oldu canım gaz sancıları devam ediyor mu?
Freemary cim, senden buradan da özür dileyeyim :))) Faceden mesajla açıkladım canım

bizde facesi olmayanlar topiğinde yazışalım canım oraya gel..hem az kişi daha samimi olur...
biz haftaya 3 ayımızı dolduruyoruz inş...gazlar azaldı ama bitmiş değil...gözümün önünde kıvrana kıvrana ağlayarak bu günlere geldik...
ben işe başlamadım evdeyim bırakamadım bebişimi...
kızım var bu arada benim...NİDA DURU
bu aylarda sağlık ocağındakiler dışında yaptırmamaız gereken özelde aşılar varmı acaba canım...

Canım kendine facebook aç, gel. Bekliyoruz. Eğer ilgilenirsen bana özelden adını falan yazarsın. Söz, freemary kadar bekletmeyeceğim :KK43:(

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım
tabi üçüzlerimle erken doğum olduğu için düzeltilmiş aya göre hesaplamamı söyledi doktor
ama temmuz19da doğum yaptım
bizde gazlarla uğraşıyoruz şimdi kızımın biri hala ıhlıyo içerde:KK43:((
kucağa almamaya çalışıyorum ama napim dayanamıyorum
almicam şimdi mutfaktayım direniyorum
he birde kilolarınızı merak ediyorum 1500 doğdular biz bu hafta 2kg olduk:)))
ama çok almamışız maalesef sütüm hiç yaramamış şimdi kilo alsın diye fantomalt kullanıyorum

Son düzenleme:
CANIM YAZMICAKTIM AMA DAYANAMADIM...BENDE GAZLARDAN ÇOK AMA ÇOK ÇEKTİM...
neden almıyorsun hayatım kucağına lütfen al...onun sana en çok bu dönemde ihitiyacı var...ilk 3 ay kucağa falan alışmaz merak etme çabuk unutuyorlar herşeyiii...
gazlı çocukları kucağına almadan sakinleştiremezsin...
çok üzüldüm lütfen kucağına al...
banada diyolardı alma diye ama doktor almamı söyledi...
üçüz olunca senin kilolar normal canım kimseyle kıyaslama boşver... benim kızımda 2700 doğdu şu an 6 kilo olmaya çalışıyooo
bu aralar yemiyo hiçbişey zayıfladı iyice...
Allah kolaylık versin canım varmı yardımcın??

Son düzenleme:
Freemary cim, senden buradan da özür dileyeyim :))) Faceden mesajla açıkladım canım

Canım kendine facebook aç, gel. Bekliyoruz. Eğer ilgilenirsen bana özelden adını falan yazarsın. Söz, freemary kadar bekletmeyeceğim :KK43:(

yok canım biz bu face yüüzünden eşimle tartışmıştık geçen sene ve ortak açmaya karar vermiştik şimdi açsam bişey demez ama açmıcam kendime..

ya almamak mümkün diil zaten üçünü düşünsene
ama tek kaldığımı düşün bide bence alışıyolar yoksa kucağıma aldığım anda tık diye durmaz ağlamaları
yani dengede tutmaya çalışıyorum ama nasıl becericem bilmiyorum
yardımcım var allahtan hatta yatılı ama hafta sonları evinde kalıyo annem geliyo o zmanda
ama ben tek bakmak istiyorrum yardımcı kızda nişanlı zaten evlenicek şimdide alıştırma yapmam gerek

ya almamak mümkün diil zaten üçünü düşünsene
ama tek kaldığımı düşün bide bence alışıyolar yoksa kucağıma aldığım anda tık diye durmaz ağlamaları
yani dengede tutmaya çalışıyorum ama nasıl becericem bilmiyorum
yardımcım var allahtan hatta yatılı ama hafta sonları evinde kalıyo annem geliyo o zmanda
ama ben tek bakmak istiyorrum yardımcı kızda nişanlı zaten evlenicek şimdide alıştırma yapmam gerek

Allah sana kolaylıklar versin arkadaşım benim bi oğlum var 2 ay bi haftalık onunla zor uğraşıyorum sen nasıl yapıosun helal olsun sana,,,feci gazımız var bizimde sürekli ağlııyo inş geçsin artıııııık

♥♥♥
♥
Hayatıma gireli 1 yıl oldu.. 8 ekimmmm 2010 ♥

hoşgeldin meleğim...:nazar: :emir_bebek: :KK69: ömrüm yettiğince seninleyim..♥ ♥ ♥

Son düzenleme:
X