2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım:KK69: evet inşallah sancım gelirde bebiş küçükken normali bi denerim :) yoksa dediğin ihtimalde var :)) dün bana kimse yol vermedi ama yoksa ben onların bildiği hamilelerden değilmiyyim :KK53: sen nasılsın ilacı bıraktım sancım başladı demiştin ...umarım çok rahatsız etmiyordur... ben bu gece doğru düzgün uyuyamadım bacaklarımda çekilme oldu gene :KK43: kalktım duş aldım ...sonra miğdem yandı azcık bişeyler yedim oda kesmedi..sonra bi fomadin içtim yatakta sızmışım resmen..ama sabah 7.30 da ayaktaydım :KK53:

canım su bile içmeyin demen çok iyi olmuş ben bilmiyordum.. çok teşekkür ederim... ya bu sezeryan olayı tamamen kişiden kişiye değişiyor..yada hastane ve doktor çok öenmli çünkü biri korku filmi gibi anlatırken, diğeri güle oynaya anlatıyor... en güzeli kadarein akışına bırakıp izlemek :KK53:

canım doktor yada hastane farkıda vardır kesin ama bende cok kolay bir sezeryan gecirdim gule oynaya epidural oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum normal yapmaya calış 4 gun oldu iyileşemedim bebeğimi doktora kontrole bile göturemiyorum yataktayım yanii :2:normali sonuna kadar dene lutfen sezeryan sonucta bir ameliyat

Slm kızlar ben bebeğin göbeğine babusol sıkıyorum daha sonra gazlı bezle sarıyorum doğrumu yapıyorum?Gazlı bezi sadece kurulamak için mikullanacağım yoksa...Birde çok sıcak kundak falan yapmıyorum kısa kollu çıt çıt bady ile ile tutuyorum ayağı soğuk olunca çorap geçiriyorum..Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...Bu sitenin çok faydası oluyor etrafta soracak kimse yok bir de yıkamaya hala korkuyorum siliyorum sadece...

canım gobeği düşene kadar yıkamayın dediler bize ve hiçbişeyde surmeyın bizde kundak yapmıyoruz yapma ama kız cocukları cok üşür ayağı mutlaka kapalı olsun

canım doktor yada hastane farkıda vardır kesin ama bende cok kolay bir sezeryan gecirdim gule oynaya epidural oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum normal yapmaya calış 4 gun oldu iyileşemedim bebeğimi doktora kontrole bile göturemiyorum yataktayım yanii :2:normali sonuna kadar dene lutfen sezeryan sonucta bir ameliyat

canım çok teşekkür ederim açık yürekle öneride bulunduğun için.. ben yapı olarak kendimi biliyorum çok panikli bi insanım..yani ıkınma vb.. yapamam, rezil olurum hem ameliyat hem sancı çektiğim yanıma kar kalır :) hemde omurgamda sorun var normal riskli olabilir ...

benim bebiş şimdiden 3500, normal doğumu beklersem kesin 4000 ü geçecek. bizim beyfendinin gelmeye de hiç niyeti yok, karnım hala yukarda. :)

GÜNAYDIN HATUNLAR :)

ahmet kimin ismi cnm? ya ne zormuş isim bulmak. iki isim koysak daha kolay aslında. tek isim istediğimiz için zor oluo birini yakıştırmak:)

canım kusura bakma geç oldu. Ahmet ismini ben hiç istemiyorum aslnda ama benim eşim illada ahmet olcak diyor. isim olarak severimde benim durumumda olanlar bana hak verir :)
babamın, kayınpederimin ve eşimin ismi Ahmet. ( eşimin Ahmet Hakan)

günaydın canım:KK69: evet inşallah sancım gelirde bebiş küçükken normali bi denerim :) yoksa dediğin ihtimalde var :)) dün bana kimse yol vermedi ama yoksa ben onların bildiği hamilelerden değilmiyyim :KK53: sen nasılsın ilacı bıraktım sancım başladı demiştin ...umarım çok rahatsız etmiyordur... ben bu gece doğru düzgün uyuyamadım bacaklarımda çekilme oldu gene :KK43: kalktım duş aldım ...sonra miğdem yandı azcık bişeyler yedim oda kesmedi..sonra bi fomadin içtim yatakta sızmışım resmen..ama sabah 7.30 da ayaktaydım :KK53:

canım su bile içmeyin demen çok iyi olmuş ben bilmiyordum.. çok teşekkür ederim... ya bu sezeryan olayı tamamen kişiden kişiye değişiyor..yada hastane ve doktor çok öenmli çünkü biri korku filmi gibi anlatırken, diğeri güle oynaya anlatıyor... en güzeli kadarein akışına bırakıp izlemek :KK53:

kıslarrrr ben dogum yapalı 1 hafta oluyor,epıdural sezeryan,doguma gıdene kadar su ıctım sadece 4 saat ac olman lazım dedı doktorum,amelıyat sonrası da ne mıdem bulandı ne başım agrıdı,bu bunye meselesı ve doktorun maharetıne baglı yanı:KK34: kendınızı şartlandırmayın,korkmayın spınalde başagrısı cok oluyor dıyorlar evet ,epıduralde oyle bısey basıma gelmedı benım,ben gule oynaya anlatanlardanım çok şükür darısı başınıza:KK61:

Slm kızlar ben bebeğin göbeğine babusol sıkıyorum daha sonra gazlı bezle sarıyorum doğrumu yapıyorum?Gazlı bezi sadece kurulamak için mikullanacağım yoksa...Birde çok sıcak kundak falan yapmıyorum kısa kollu çıt çıt bady ile ile tutuyorum ayağı soğuk olunca çorap geçiriyorum..Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...Bu sitenin çok faydası oluyor etrafta soracak kimse yok bir de yıkamaya hala korkuyorum siliyorum sadece...

canım bende cıtcıtlıyla gezdırdım üşüttü kuzum :KK31: ishal oldu,sımdı ust kısa altına mutlaka pantalon gıydırıyoruz ayaklara 2 corp,ayakları soguk olursa emmez dedı ebeler,gobegıneyse hıc bısey surmedık biz,beklıyoruz:KK15: kundak olayına gelınce gecelerı kendını uyandırmasın usumesın dıye yapıyoruz sıkı sıkı değil kendını uyandırmayacak kadar battanıyesıyle

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Biz fena değiliz. Bugün doktorumuzla randevumuz var. Bakalım bizim fındığın boyu, kilosu ne olmuş... Ve halinden memnun muymuş?

Günaydın kızlar....Bugün kontrolüm vardı ama eşim şehir dışında olduğu için yalnız gitmek istemedim..Eşimde dr.aradı haftasonu gelebilirmiyiz problem olur mu die??kaburgası batıomuş bide adet sancısı gibi sancısı var demiş..dr.da gülmüş :):) normal die...haftasonu gitmemizdede bi problem yokmuş..
iyice ağırlaşmaya başladım yataktan kalkarken falan zorlanıyorum artık..ayrıca son 20 günde 1,5kg aldım :KK43: :KK43:
normal doğumu çok istiyorum ama şu cinsellikten zevk alamama ve idrar kaçırma die yazmışlar forumda beni çok çelişkide bırakıyo..gidişatım normal doğum ama ???
neyse akşama kadar forumdayım gene görüşürüz...

Son düzenleme:
Biz fena değiliz. Bugün doktorumuzla randevumuz var. Bakalım bizim fındığın boyu, kilosu ne olmuş... Ve halinden memnun muymuş?

Benim doktor kilosunun doğru olmayacağını söylüyor hep tahmini diyor. Boyunuda hiç öğrenemedik süpriz olacak benimkisi yani :)
yarında benim oğlumun doktor teyzesiyle randevusu var inşallah hemen gelmek istiyordur ya :)

Evetttt :)))) Geçen hafta açılma başlamıştı. Bakalım bugün nst ne diyecek?

Doktor alttan muayene mi etti? ( çatı muayenesi) yoksa NST de sncın mı çıktı ondan dolayımı açılman var dedi?
benimde 10 gün önce NST de sancım çıkmıştı doktor geçen hafta izinde diye kontrole gitmemiştim. Bana daha hiç çatı muayenesi yapılmadı

sağol canım yaa..sorma öyle böyle derken hemen oluverdi...benm bebeğin durumu kritikti zaten mecburen epidural anesteziye aldı dr cumartesi..ya aslında bi şekilde bebek doğuyo doğum şekline fazla takmamak lazımmış onu öğrendim..çok stres yapmıştım kendime normal d.olmıcak die..ama epidural sezeryandan da çok memnun kaldım..doğum anını görebildim,hemen bebişimi emdirebildim..ağrılar oluyor malsef doğumdan sonra ama o da mecbur..bebişle ilgilenirken pek ağrıları takmıo insan..darısı bütün anne adaylarının başınaaa..:emir_bebek:

Amin canım, inşallah :nazar: Sen bebeğine odaklan. İnşallah sütün de bol bol gelir de, kuzunu besleyebilirsin rahatça. Öp, kokla bizim için :KK54:

Babası da ben de havada uçuyoruz tabiri caizse...Zaman su gibi aksa geçse de bir an önce minik mucizemize kavuşsak diye bekliyoruz hepimiz gibi ve bir sorun çıkmasın diye de dua ediyoruz sürekli...Sağlıklı bir bebek dünyanın en büyük mucizesi ve bence en büyük şükür vesilesi...

Kesinlikle canım, Rabbim hepimize nasip etsin. Eşlerimiz durumun yeni yeni farkına varıyorlar bence, en azından benimki öyle, adama bi haller oluyor, oysa ben hamileliğimden haberi yok zannediyordum bu zamana kadar kayıtsız kaldığı için :KK37:

merhaba kızlar

sızarak suyum gelmeye başladı

Belki giremem diye hemen haber vereyim dedim

Dualarınızı eksik etmeyin

Canım, çok merak ettim seni, hadi güzel haberler ver bize, nazlı Asya'mız gelmiştir sağsalim inşallah :KK69:

Çok geçmiş olsun canım, Allah sıkıntılarını atlatmana yardımcı olsun inşallah. Ben de seninle kesinlikle hemfikirim. İmkanı olan sezeryanı alternatif olarak görmesin lütfen. Çok zorunda kalınmadıkça, sizin veya bebeğiniz için herşey yolunda gidiyorken bile bile bıçak altına yatmayın lütfen :26: :KK5:

benim bebiş şimdiden 3500, normal doğumu beklersem kesin 4000 ü geçecek. bizim beyfendinin gelmeye de hiç niyeti yok, karnım hala yukarda. :)

Maşallah canım kuzuna, doğum kanalına girmiş miydi? Girdiyse kilo ölçümlerinde yanılma payı çok oluyor ya, sen yine de sonuna kadar normal için hazırla kendini. Benim de bugün 37+6. günüm, benim karnım da yerinde duruyor, bakalım ne zaman inecek :KK3:

Benim doktor kilosunun doğru olmayacağını söylüyor hep tahmini diyor. Boyunuda hiç öğrenemedik süpriz olacak benimkisi yani :)
yarında benim oğlumun doktor teyzesiyle randevusu var inşallah hemen gelmek istiyordur ya :)

inşallah :):):) Allahım sağ salim meleklerimize kavuştursun..
benim kızım 22 haziranda 44cm 2400gr dı..dr.kontrolüm bugün ama eşim olmadığı için haftasonu gidicez bizde..hepimiz için hayırlısı inşallah..
sende yarın görüceksin meleğini ne güzel...ben haftasonunu bekliicemm :KK43::97:

Son düzenleme:
Evetttt :)))) Geçen hafta açılma başlamıştı. Bakalım bugün nst ne diyecek?

Aaa, bebeğin kucağında gelmeyesin canım bugün? :KK64:

Benim gece uykularım çok düzensiz hala. Çok geç dalıp erken uyanıyorum, günlük 3-4 saat uyuyorum ama arada öğlen şekerlemelerim de oluyor tabi :KK37:

Bugün kızımla benim de kontrolümüz var :nazar: Normal doğum için bir daha konuşacağım doktorla, eğer şansım varsa sonuna kadar normali deneyeceğim inşallah. Bir haftadır düşünmekten stres oldum, dua edin herşey yolunda gitsin, ben normal doğum şansımı kaybetmek istemiyorum ve tüm sancı ve acılarını birebir yaşamak istiyorum :KK53: :KK5: Mazoşist değilim :KK52: yanlış anlamayın ama sezeryan olursam tren kaçmış olacak, bakalım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah :KK71:

inşallah :):):) Allahım sağ salim meleklerimize kavuştursun..
benim kızım 22 haziranda 44cm 2400gr dı..dr.kontrolüm bugün ama eşim olmadığı için haftasonu gidicez bizde..hepimiz için hayırlısı inşallah..
sende yarın görüceksin meleğini ne güzel...ben haftasonunu bekliicemm :KK43::97:

bende en son 30 haziranda doktora gitmiştim o zaman 2700-2800 arasında demişti doktor teyzesi. İnşallah biraz büyümüştür artık. Şimdi sende doktora gittiğinde meleğinin kalp sesini uzun uzun dinliyeceksin :) sonrada kısmetse sana güzel bir poz vericek.
benim bıdığın kafa aşağıda olduğundan artık yüzünü göremiyoruz.

Ultrason kağısındaki " FL " değerinin karşısında kaç yazıyor canım? O sayıyı 7 ile çarptığında boyunun yaklaşık kaç cm olduğunu öğrenebiliyorsun :KK8:

Aaa, bebeğin kucağında gelmeyesin canım bugün? :KK64:

Benim gece uykularım çok düzensiz hala. Çok geç dalıp erken uyanıyorum, günlük 3-4 saat uyuyorum ama arada öğlen şekerlemelerim de oluyor tabi :KK37:

Bugün kızımla benim de kontrolümüz var :nazar: Normal doğum için bir daha konuşacağım doktorla, eğer şansım varsa sonuna kadar normali deneyeceğim inşallah. Bir haftadır düşünmekten stres oldum, dua edin herşey yolunda gitsin, ben normal doğum şansımı kaybetmek istemiyorum ve tüm sancı ve acılarını birebir yaşamak istiyorum :KK53: :KK5: Mazoşist değilim :KK52: yanlış anlamayın ama sezeryan olursam tren kaçmış olacak, bakalım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah :KK71:

inşallah herşey isyediğin gibi gider...bebişinde sağ salim kucağına gelir..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah..bende normal doğumu çok istiyorum inşallah nasip olur :):):)

ne güzel hepiniz meleklerinizi görüceksiniz..:nazar::nazar:ben meleğimi haftasonu görebilicem..bu arada sizinde kaburganızda çok batma oluyo mu??benim sağ tarafım çürüdü resmen :):):)

X