- 5 Aralık 2010
- 1.166
- 2
günaydın canım evet inşallah sancım gelirde bebiş küçükken normali bi denerim :) yoksa dediğin ihtimalde var :)) dün bana kimse yol vermedi ama yoksa ben onların bildiği hamilelerden değilmiyyim sen nasılsın ilacı bıraktım sancım başladı demiştin ...umarım çok rahatsız etmiyordur... ben bu gece doğru düzgün uyuyamadım bacaklarımda çekilme oldu gene kalktım duş aldım ...sonra miğdem yandı azcık bişeyler yedim oda kesmedi..sonra bi fomadin içtim yatakta sızmışım resmen..ama sabah 7.30 da ayaktaydım
canım su bile içmeyin demen çok iyi olmuş ben bilmiyordum.. çok teşekkür ederim... ya bu sezeryan olayı tamamen kişiden kişiye değişiyor..yada hastane ve doktor çok öenmli çünkü biri korku filmi gibi anlatırken, diğeri güle oynaya anlatıyor... en güzeli kadarein akışına bırakıp izlemek
canım doktor yada hastane farkıda vardır kesin ama bende cok kolay bir sezeryan gecirdim gule oynaya epidural oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum normal yapmaya calış 4 gun oldu iyileşemedim bebeğimi doktora kontrole bile göturemiyorum yataktayım yanii :2:normali sonuna kadar dene lutfen sezeryan sonucta bir ameliyat