- 16 Mart 2008
- 609
- 4
slm kızlarrrr
bisss deldikk teyzeleriii
bende 27 haziran pazartesi günü saat 10:30 da genel anestezi ile kızıma kavuştum elhamdülillah...sizlerede hikayemi yazmaya geldiimm
27sinde olacağını tahmin ediyordum ama perşembe günü dra gittiğimde drdan duyunca iyicene bi tuhaf oldum bütün akşam ağladım oğlum ne olacak diyee hala o anımı düşününce gözlerim doluyoo...
neyse o 4 gün öle zor geçti ki kızlar anlatamam.psikolojim baya bi çöküktüü..
neyse pazartesi günü sabah kalktım son hazırlıklarımı yaptım oğlum babannesinde yengesiyle kalacaktı onu dedesi almaya geldi..götürdüler..en zor anlarımdan biriydişimdi bile göz yaşlarıma engel olamıyorumsonrada kayınpederim ve kayınvalidem geldiler eşim ben beraberce hastaneye gittik.hastanede annem babam ve kardeşim bizi bekliyolarmış.. yatış işlemleri yapıldı. odamıza geçtik hemşireler geldi üstümü falan giydirdiler.test için kan alırken tansiyonum düştü baygınlık gibi bişey geçirdim..
biraz kendime gelmeye başlayınca gene aldılar..ben epidural istiyodum anestezi uzmanı geldi bu durumda yapılamayacağını daha kötü olabileceğimi söyledi geneli kabul ettik..snra geldiler hasta bakıcılar ameliyata çıkış dışardakilerle vedalaşma....
ameliyathaneye girdik ama ben heyecandan korkudan titriyorum ordada hazırlıklar yapıldı biraz hemşirelerle sohbet ve hazırmısın dediler hazırım dedim ve uyudum.....
sonra şerife hanım şerife hanım aç gözünü diye hemşirelerin sesini duydum boğazımı narkoz tıkadı nefessiz kaldım biraz konuşamıyorum falan snra işaretlerimden anladılar hemen oksijen taktılar nefesim açıldı çok şkr...ama çok felaket ağrım vardı..odaya aldılar ben odama gelene kadar kızım gelmiş beni bekliyomuşhemen bi ağrı kesici yaptılar..ondan snra biraz iyi hissettim.kızımı emzirmeye çalıştılar... tebrikler falan eşim oğlumu aldı geldi kardeşiyle tanıştılar
akşam 5 gibi ayağa kaldırdılar baya bi zor oldu bi 5 dk yürüdükten snra yatağıma yatırdılar çorba falan yedim..
2 gün kalıp çarşamba sabahı çıkıcaktık ama kızımın sarılığı çıkmış ve doktorumuz küveze girmesi gerektiğini söyledi..
küvezi odamıza getirebileceğimizi söyledi getirdiler o iyi oldu.1 gecede öyle kaldık..perşembe günü evimize geldik..şimdide yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz kardeşliğe alışmaya çalışıyoruz...bugün tekrar sarılığı ölçüldü oda düşmüş çok şkr...
bana gelince eve geldiğimiz gün hamile kaldığım kiloya düşmüştüm bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş....emzirmeye çalışıyorum günde 3 4 lt su içiyorum ilk başlarda zorlandık ama şimdilerde biraz daha iyiyiz...hemen süt gelmedi..aklınızda bulunsun süt gelmiyo diye bırakmayın bol bol su en çok sütü o yapıyo..dr sütün %80ni su dedi bende dinliyorumm....
kızım 3kilo 140 gr 49 cm doğdu...
şimdi uyuyor bunu yazabilmek için 3 kez başından kalktım
allah herkesi selamet yavrusuna kavuştursun inş...
bis fırsat buldukca geliriz...şimdilik bu kadar
Zeytingözlü şerife anne tebrik ederim seni. Kocaman bir aile oldunuz artık. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını. bol sıvı almaya devam et gelir bol bol sütün. Isırgan otu, rezene çayı kimyon çayı falan iç. Su ve süt en güzel süt yapan ürünler zaten.
Bebişinle güzel günler dilerim size. arada habersiz bırakma bizi