2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr
bisss deldikk teyzeleriii

bende 27 haziran pazartesi günü saat 10:30 da genel anestezi ile kızıma kavuştum elhamdülillah...sizlerede hikayemi yazmaya geldiimm
27sinde olacağını tahmin ediyordum ama perşembe günü dra gittiğimde drdan duyunca iyicene bi tuhaf oldum bütün akşam ağladım oğlum ne olacak diyee hala o anımı düşününce gözlerim doluyoo...
neyse o 4 gün öle zor geçti ki kızlar anlatamam.psikolojim baya bi çöküktüü..
neyse pazartesi günü sabah kalktım son hazırlıklarımı yaptım oğlum babannesinde yengesiyle kalacaktı onu dedesi almaya geldi..götürdüler..en zor anlarımdan biriydişimdi bile göz yaşlarıma engel olamıyorumsonrada kayınpederim ve kayınvalidem geldiler eşim ben beraberce hastaneye gittik.hastanede annem babam ve kardeşim bizi bekliyolarmış.. yatış işlemleri yapıldı. odamıza geçtik hemşireler geldi üstümü falan giydirdiler.test için kan alırken tansiyonum düştü baygınlık gibi bişey geçirdim..
biraz kendime gelmeye başlayınca gene aldılar..ben epidural istiyodum anestezi uzmanı geldi bu durumda yapılamayacağını daha kötü olabileceğimi söyledi geneli kabul ettik..snra geldiler hasta bakıcılar ameliyata çıkış dışardakilerle vedalaşma....
ameliyathaneye girdik ama ben heyecandan korkudan titriyorum ordada hazırlıklar yapıldı biraz hemşirelerle sohbet ve hazırmısın dediler hazırım dedim ve uyudum.....
sonra şerife hanım şerife hanım aç gözünü diye hemşirelerin sesini duydum boğazımı narkoz tıkadı nefessiz kaldım biraz konuşamıyorum falan snra işaretlerimden anladılar hemen oksijen taktılar nefesim açıldı çok şkr...ama çok felaket ağrım vardı..odaya aldılar ben odama gelene kadar kızım gelmiş beni bekliyomuşhemen bi ağrı kesici yaptılar..ondan snra biraz iyi hissettim.kızımı emzirmeye çalıştılar... tebrikler falan eşim oğlumu aldı geldi kardeşiyle tanıştılar
akşam 5 gibi ayağa kaldırdılar baya bi zor oldu bi 5 dk yürüdükten snra yatağıma yatırdılar çorba falan yedim..
2 gün kalıp çarşamba sabahı çıkıcaktık ama kızımın sarılığı çıkmış ve doktorumuz küveze girmesi gerektiğini söyledi..
küvezi odamıza getirebileceğimizi söyledi getirdiler o iyi oldu.1 gecede öyle kaldık..perşembe günü evimize geldik..şimdide yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz kardeşliğe alışmaya çalışıyoruz...bugün tekrar sarılığı ölçüldü oda düşmüş çok şkr...
bana gelince eve geldiğimiz gün hamile kaldığım kiloya düşmüştüm bugün tartıldım 1 kilo daha gitmiş....emzirmeye çalışıyorum günde 3 4 lt su içiyorum ilk başlarda zorlandık ama şimdilerde biraz daha iyiyiz...hemen süt gelmedi..aklınızda bulunsun süt gelmiyo diye bırakmayın bol bol su en çok sütü o yapıyo..dr sütün %80ni su dedi bende dinliyorumm....
kızım 3kilo 140 gr 49 cm doğdu...
şimdi uyuyor bunu yazabilmek için 3 kez başından kalktım
allah herkesi selamet yavrusuna kavuştursun inş...

bis fırsat buldukca geliriz...şimdilik bu kadar

Zeytingözlü şerife anne tebrik ederim seni. Kocaman bir aile oldunuz artık. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını. bol sıvı almaya devam et gelir bol bol sütün. Isırgan otu, rezene çayı kimyon çayı falan iç. Su ve süt en güzel süt yapan ürünler zaten.
Bebişinle güzel günler dilerim size. arada habersiz bırakma bizi

kızlar az önce Cetrefilli aradı
hepinize çok selamı var
Ankaradaymış yeni doktoruna gitmiş , doktoru herşeyin yolunda olduğunu soylemiş
Bebişin kafa çapı kanala yerleştiği için 1 hafta geriden çıkmış , biraz ona sıkıntı yapmış ama normal olduğunu konuştuk
yeni doktoru kilosuna takmış , bebişi 20 temmuz gibi olabillirmiş
sizleri sordu ve selamlarını gönderdi

Benim bebişde doğum kanalına girdiğinden beri her kontrolde küçük çıkıyor artık. Hatta bir hafta içinde bazen gerilemiş bazen aynı kalmış oluyor. Kafası küçük çıkınca kiloda kilo çıkıyormuş. Dr.u kilosuna neden takmış azmı demiş. Az dediyse kanala girince kiloyu az ölçüyor ultrason demişti dr.um. Görüşürseniz söylede içi rahatlasın. Ultrason baş ve karın çevresinin çapıyla hesaplıyormuş kiloyu. Baş küçük çıkınca kilo ölçümüde otomatikman azalıyormuş ultrasonda. Sıkmasın canını

selamlar kızlar bağlantım iyi olmadığı için sık giremiyorum şimdi iyiydi hemen okuyayım neler olmuş dedim maşallah bebişlerine kavuşanlara darısı başımıza bizde bugun hastaneye gittik benim bebişinde yeri rahatmış doğum kanalına girmemiş bekletcek bizi. catımada baktı doktor ama eli kırılmış ya ona üzüldüm sol elle baktı o yzüden inş doğumuma iyileşir alçıdada azcık gerci sorun olmuyo diyo ama sezeryan olursa nasıl olur bilemicem artık normal doğum olabilirmi dedim oda bebek doğana kadar anlamak inan mumkun değil dedi bazı bebekler doğum esnasında kalp atışları yavaşladığı için sezeryan yapmak zorunda kalınaniliyor dedi son ana kadar belli değil yani neyse nasip artık beklicez Rabbim neyi nasip ettiyse o olcak ama beklicez artık bakalım
:KK3::KK4::KK4::KK4:

Özelden yazdığını okudum. Burdanda cevap yazayım dedim. Bizim minikler birbirini bekliyor. ben dedim rüyamda beraber doğuruyorduk diye. Aynı gün doğurcaz biz seninle herhalde:KK19:

Kizcelerim gunaydin :KK71:Moralim sifir basladim gune. Kizim sabah 5'ten 10'a dek uyumadi, sagolsun mizmiz degil, sadece ilgilenmek gerekiyor tabii uyumayinca. Moralim ona bozuk degil de, anlayissiz kocama bozuk. Onun icin hic bir sey degismedi. istedigi saatte uyuyor istedigi saatte uyaniyor. Oglumda da hic kaldirmadim, calistirmadim esimi ben, kizimda da yapmiyorum. Ama bazen deli oluyorum hissizligine. Evde yardimcim var hafta ici, tamam diyorum bana bunu vermeyebilirdi de,temizlik vs. yapmiyorum neticede. O yuzden de uzerine gitmiyorum ama ben rica etmezsem elini hicbir seye atmiyor. Sabah kahvaltida oglum yemek yemek istemedi, o da ugrasmak yerine bagirip cagirip odasina gondermekle cozumu ariyor. ben zaten cok sinirliyim uykusuzluktan, yorgunluktan,istedigimde disari cikamamaktan, gurbette olmaktan.. Ortaligi sakinlestirecegi yerde benim daha cok gerilmem sebep oluyor. Tum bunlari gectim, en ufak bir iltifat, bir opucuk, bir omuz oksama da alamiyorum. O kadar ugrasiyorum, evim derli toplu, her daim pastam boregim yemegim hazir, lohusa halime ragmen makyajim etksik degil, ustum basim duzgun.. Tek bir kelime etmiyor yaa... Bugun ilk defa yemege cikacaktik kizi da alip, simdi hic cikasim yok. Sorup duruyor moralin niye bozuk diye, yorgunum diyorum. Biliyorum soylesem, dert yansam cingar cikar sonu kavga ile biter. Asla kabul etmez eksikliklerini, ona gore hep herseyin en iyisini yapiyordur kendine gore zaten. Sabah kahvalti masasindan aglaya zirlaya firladim, umru degil. Biraz once gelmis, oglani ozur diletiyor benden. Kiyamam ben yavruma ben ona uzulmemistim ki.. Ama gel gor ki ona bunu anlatamam yoksa bir hafta surat yapar huzurumu kacirir. :KK43:

Canım sıkma canını. erkekler de söylemeyince birşey yapmıyorlarki. Hepsi aynı bunların demekki. biz ilgi bekliyoruz. Senin içinde hassas bir dönem. ama yaşamadan anlamaz bunlar. Bir de onlar doğurmalı. Akşam yemekte eşim benle uğraşıyor dalga geçiyor. Kendine başka eğlence bul dedim.Sana da birşey denmiyor dedi. Annemde o şimdi ne gergindir ne kadar hassastır. doğurmayan yaşamayan anlayamaz oğlum. alttan alıcaz dedi.:KK53:
Sen yemeğe çık yinede güzel bir gün geçirmeye çalış. Sonra becerbilirsen ağlamadan (ki benim için çok zor olurdu) içinde yaşadığın sıkıntıları anlat. ama sadece kendini anlat. Sen şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun deme. Biraz daha ilgi beklediğini lohusalığın gurbette olmanın seni yorduğunu falan anlat.
İçinde bulunduğum bu durumdan kurtulmak için destek alabileceğim tek kişi sensin de.
Kendini kahraman gibi hissedecektir. Benim eşimde bu durum işe yarıyor. Onlar kahramanımız olmayı seviyorlar.
Ben bunları ağlamadan konuşamıyorum ağlamasam benim eşim üzerinde daha etkili olacağını bilmeme rağmen.
Eşin gözyaşından etkileniyorsa sen ağlayabilirsin tabiki. Benimkinin göz yaşına tahammülü yok daha çok sinirleniyor.

Yardımcı olmaya çalıştım akıl vermek gibi algılamazsın umarım. Yinede en doğru karar senin vereceğin karardır.
:KK71::KK71::KK71: Bu çiçekler moralinin yerine gelmesi için canım birini eşinden diğerlerini çocuklarından kabul et lütfen. Öpüyorum seni.

Son düzenleme:
Geçmişi okudum bitirdim. döktürmüşsünüz maşallah.,
Umarım atladığım arkadaşım yoktur.
Ben biraz uazanayım. Sonra size dünkü banyo maceramı anlatayım. Görümcemin kızımla benim banyoda sabunlu sabunlu kalmamızı nasıl umursamadığını.
az sonra kadınlar kulübünde:KK60::KK60::KK60:

Selam kızlar nasılsınız? Ben yorgunum evi sil süpür,, çamaşır derken pilim bitti şimdide yemekleri koydum geldim babamlar gelecek yemeğe... kızım bu ara çok canımı yakıyor, okudumki hepinizde durum aynı. Hayırlısıyla gelsinler bizde rahatlayalım inş :)

doktor sıkıntısı çekenler olmuş çok üzüldüm, doktor değiller sanki bizim iyiliğimizi düşünmeleri gerek. Canımız onlara emanet onlarsa küçük hesaplar yapıyolar. Allah hepinizin yardımcısı olsun sıkmayın canınızı şer gibi görünen hayr olabilir...

canım Allah bağışlasın, iyi olmanıza ve sarılığın düşmesine çok sevindim. oğlunu eşini ve seni tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin. :KK71:

İnşallah ordaki doktor içine siner canım.Doğuma girerken doktor şöyle dedi ama acaba böyle değil mi diye düşünmek ne zordur..Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip eder inşallah ...

Hoşgeldiniz demek artık iki kişisiniz:)):KK19:Üzülmüşsün ama bak çok şükür bebeğin sağlıklı ve kucağında artık...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah :nazar:

tatlım allah analıbabalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah.. ne güzel darısı bizlerin başına hayırlısıyla

hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin kızına....

hakkımızda hayırlısı artık , ben iyice bu doktor karmaşasında deliye döndüm doğrusu
işi espirisine vurdum ne yapıcağım belli değil :KK35::KK35:

inşallah gönlünüze göre olur herşey kızlar
hakkımızda herşeyin hayırlısı....

Kizcelerim gunaydin :KK71:Moralim sifir basladim gune. Kizim sabah 5'ten 10'a dek uyumadi, sagolsun mizmiz degil, sadece ilgilenmek gerekiyor tabii uyumayinca. Moralim ona bozuk degil de, anlayissiz kocama bozuk. Onun icin hic bir sey degismedi. istedigi saatte uyuyor istedigi saatte uyaniyor. Oglumda da hic kaldirmadim, calistirmadim esimi ben, kizimda da yapmiyorum. Ama bazen deli oluyorum hissizligine. Evde yardimcim var hafta ici, tamam diyorum bana bunu vermeyebilirdi de,temizlik vs. yapmiyorum neticede. O yuzden de uzerine gitmiyorum ama ben rica etmezsem elini hicbir seye atmiyor. Sabah kahvaltida oglum yemek yemek istemedi, o da ugrasmak yerine bagirip cagirip odasina gondermekle cozumu ariyor. ben zaten cok sinirliyim uykusuzluktan, yorgunluktan,istedigimde disari cikamamaktan, gurbette olmaktan.. Ortaligi sakinlestirecegi yerde benim daha cok gerilmem sebep oluyor. Tum bunlari gectim, en ufak bir iltifat, bir opucuk, bir omuz oksama da alamiyorum. O kadar ugrasiyorum, evim derli toplu, her daim pastam boregim yemegim hazir, lohusa halime ragmen makyajim etksik degil, ustum basim duzgun.. Tek bir kelime etmiyor yaa... Bugun ilk defa yemege cikacaktik kizi da alip, simdi hic cikasim yok. Sorup duruyor moralin niye bozuk diye, yorgunum diyorum. Biliyorum soylesem, dert yansam cingar cikar sonu kavga ile biter. Asla kabul etmez eksikliklerini, ona gore hep herseyin en iyisini yapiyordur kendine gore zaten. Sabah kahvalti masasindan aglaya zirlaya firladim, umru degil. Biraz once gelmis, oglani ozur diletiyor benden. Kiyamam ben yavruma ben ona uzulmemistim ki.. Ama gel gor ki ona bunu anlatamam yoksa bir hafta surat yapar huzurumu kacirir. :KK43:

Canim hayirli ugurlu olsun bebegin, ne mutlu, sen de sagsalim aldin kucagina fistigini. Senin durumun bende de olmustu ilk dogumumda. Heyecandan fenalasinca genel anesteziye almislardi. Epiduralde carpintim olacagindan korktulardi. Atlatmissin cok sukur, gule gule buyut, saglikli uzun omurler dilerim.

Vallahi diyecek bir sey yok. Allahin sevdigi kuluymussun ki onceden yuzunu gormussun. Senin dogum baslasin, hangi doktor geri cevirebilir ki? Bence sen Samsun'daki hastaneleri bir ara konus bakalim, gitmeden bilgin olsun alirlar mi almazlar mi?

Aksilik oldu canım ya.. Son dakikada. Canım, kontrolünü yaptırdığın hastanede başka bir doktor edinmeye çalış. Ne bu böyle, son dakikada kıvırtmak...

Odasının tamamlanmasına çok sevindim canımm. Yorulmuşsun ama eminim ki değmiştir :))))

Garfieldcım, doktorların neredeyse hiçbiri sezeryan isteyen bir kadını geri çevirmiyor. Ama ilerleyen sayfalarda yazdıklarını okuyunca derim ki hiç o hastanede doğum yapma, ya kendine başka bir hastane bul ya da Samsun'u ayarla. Sorun sadece doktor değil ki hastane de sıkıntılı. O hastaneyi çıkar canım kafandan

Bu doktorlar son haftalarda bööyle dansöz gibi kıvırtıyorlar. 3.200 de ne var ? Millet 4 kilolarda doğuruyor

HAklsın c naım, insanın içine kurt düşünce insan ne yapacağını bilemiyor. Ama verdiğiniz karar çok mantıklı. Zaten doğum sancısı başlayınca kolay kolay sezeryana alamıyorlar.

Şerife'ciğim, çookkkk tebrik ediyorum seni :)))))) HArika bir hikaye. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin :))) Çok duygulandım

ok selamlarımı ilet canım. İyi haberlerine çok sevindim

Hehehhee, benimki de yeriden memnun :)))

Canım nereden edindin bu yağı?

Yukarıda da yazdığım gibi o hastaneyi düşünme bence canım

Ah bu kocalar canım..... Ananları tembel yetiştirmiş. Yokluğu bilmezler, anlayıştan yoksunlar. İnşallah bizler böyle yetiştirmeyeceğiz.
Senin haftalar önce yazdığın şeyi san ahtırlatayım canım: kızlar sütünüüzün bol olmasını istiyorsanız moralinizi hiç bir şeye bozmayın..... Bunu unutma canım. Bugünler geçici. Tabi sen de yeni doğum yaptın, hassassın, oğlun suçlu gibi gösterilmiş. Hassas olmasan dahi eşin de sağolsun pek yardıma hevesliymiş. Alsın o oklavayı....

Zeytingözlü şerife anne tebrik ederim seni. Kocaman bir aile oldunuz artık. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını. bol sıvı almaya devam et gelir bol bol sütün. Isırgan otu, rezene çayı kimyon çayı falan iç. Su ve süt en güzel süt yapan ürünler zaten.
Bebişinle güzel günler dilerim size. arada habersiz bırakma bizi

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimm..
inş sizlerde sağlıklı sıhatli alırsınız bebişleri kucağınıza...burda bebişli maceralarıda yazarızz:KK52:

herkese günaydınnnn !!! :KK19:
zaten fazla kimse olmuyodu forumda,bugün pazar herkes kaçakk...:KK1:

O uykusuluk hepimizin sorunu sanırım. Yatakta dön dön uyutmadım eşimi. Zaten dönemiyorum ters ksplumbağa misali. Bari geleyim buraya bakayım dedim.
Benim doğuma ne kadar kaldı acaba heran diye bekliyoruz ama kızımız nazlı 41. haftada bitecek.
AAnnem geldi dün karnıma baktı gelir gelmez. Bu bizi bir 10 gün daha bekletir herhalde dedi. :KK37:
Hakkımızda hayırlısı artık.
İlaçların işe yaradımı kullanıyormusun

ya sorma annem de benm karnıma bakıp öle diyo ne hikmetse..hala yukarda 3 barnak ya sığıyo ya sığmıo..sennki nasıl ?:KK49:
he bu arada senn bebiş doğum kanalına girdi mi ? doktor bişi didi mi ? belki sölemişsindir okumuşumdur ama hatırlamıyorum kusura bakma..:kk77:bu sıra herşeyi unutuorum yaa çok fina..:78:

off ne güzel yattım,tam dalıyodum uykuya, eşim yatarken uyandım bi daha da uyuyamadım
zombi gibi geziyorum işte şimdi de..

zaten bugün doktorum hakkında bişeyler daha duydum..canım sıkıldı iyice..

Akşamüstü biraz yürüyelim dedik
bikaç ay önce doğum yapan bi arkadaş da eşiyle geziyodu karşılaştık
doğuma ne kadar var diye sorunca

19'unda ama doktor 14'ünde suni sancıyla alalım diyo dedim
doktorlarımız aynı bu arada
ikisi biden "sakın" dediler

kayınvalidem orda oturuyor ama bu saatten sonra samsunda beni kabul eder mi doktorlar?
yol 2 saat sürüyor, yolculuk yapmam sakıncalı olmaz mı
aman ne bileyim, kafam allak bullak oldu iyice..
ben vazgeçtim doğurmaktan kızlar, alıştım zaten hamileliğe, böyle gezerim artık kaplumbağa gibi..:KK53:

ya böleler malsef canım..ben artık hiç güwenmiorum doktorlara..ben değiştim hastaneyi de doktoru da..bakalım yarın gidicem yeni hastaneye doktora..bakalım kabul edicekler mi :26:

Aksilik oldu canım ya.. Son dakikada. Canım, kontrolünü yaptırdığın hastanede başka bir doktor edinmeye çalış. Ne bu böyle, son dakikada kıvırtmak...
....

evet canım son dakikada kıwırdı ama nasıl kıwırdı çok şaşırttı beni..ama malsef o hastanedeki tek kadın doğumcumuz oydu..başka da yok..zaten hastane de dandik gitmem ben bi daha oraya..iyice soğudum herşeydenn..:85:yarın için başka bi hastaneden gün aldık allahım işala normal birileri rastlar bana :26:

günaydın herkese ben salı günü bebeğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla peki kaç kilo gidiyor sezeryan doğumda son iki haftadır verdiğim kilolarla toplam 17 kilo aldım

sevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız

Konu yanlış yere açılmış ama 40 yaşındaki adama akıl vermezdim hele izin versemde vermesem de kafasına göre hareket etmekte özgür yapılacak bir şey yok istesem de istemsem de oğlumu kaybetmemek adına susabilirdim

günaydın kızlarr ZEYTİN GÖZLÜ arkadaşımızda bebişini kucağına almış hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

JAPONES bizim beklediğimiz ufak bi ilgi bazen anlayış sanki sen anlayışlı oldukça suyunu çıkarıyor gibiler şu aralar bende aynı durumdayım düşünemiyor diip geçiyorum yoksa düşün düşün sinir ol ol içim şişiyor inan :KK43:

hakikaten üşenmemiş bütün yılların annelerine sormuşsunuz 2012 anne adaylarına kadar şaka gibisiniz valla

Daha çok ilgi beklliyruz doğru erkekler rahat ama ben kendime yeni taktik buldum...Sürüm sürüm süründürmeye karar verdim şimdi benim eşim gene aramadı salı gununden beri salı da doğumum var haber vermedim...Büyük ihtimal gelmeyecek kimseye sormamışta çünkü(yüzü yok)Eğer gelirse yabancı gibi davraıcam maddi manevi hiç bir beklentim yok gibi davranıcam...Sadece çocuğu hatrına dost olmak zorunda olduğumuzu çocuğu koz olarak kulanmamamızı biz ayrı ayrı onun ebevenleri lduğumuz belirtteceğim..Sabırla bu tutumumu surdurucem ondan vazgeçtiğimi hissettiricem...Sonunda da deliye dönecek bu kendime guvenin nerden kaynaklandığyla ilgili..Çokta mutlu görüneceğim ki 3 ay 5 ay içinde şüpheler onu yemeye başlayacak acaba benle ilgilenen biri mi var vs...sonra da sürüm sürüm sürenecek ben yolculuğumun sonuna geldim bebeğim kucağımda benimle olacak o da dış kapının dış mandalı gibi kalacak artık bana ilgi sevgi şefkat göstermese de olur geçti artık beni bu kadar ağlattı yanına kalmayacak....Çocugu kullanmadan onun dersini vericem hep hamile ve hassas kalacağımı zannediyor ama şimdiden kendimi toparlamaya başladım güvenim tekrar eski haline geliyor...Sizce nasıl bulduğum taktik sonucu daha düşünmedim %90 ayrılık olur göze aldım herşeyi

gösdeee aynı gun dogum yapıcaz senle,benımde sezeryan olcak gıbı,korkuyor musun,hazır mı herşeyın

aa sendemi 5 temmuz tek istedeiğim bebeğimin sağlıklı doğması çok buyuk korkularım yok heyecan var çok bir de alışmıştım üzülüyorum kpır kıpır hissedemeyeceğim artık..Dikişler içinde 3 gun de toparlarım hafif sızlama diye kendimi şartlıyorum ki çok ağrım olmasın herşey hazır gibi ama hep birşeyler eksik duygusu var içimde....Sen nasılsın korku çok mu bir de kaşıntım var her yerim kabarık ama bugun ağdaya gideceğim sen nasıl hallettin

aa sendemi 5 temmuz tek istedeiğim bebeğimin sağlıklı doğması çok buyuk korkularım yok heyecan var çok bir de alışmıştım üzülüyorum kpır kıpır hissedemeyeceğim artık..Dikişler içinde 3 gun de toparlarım hafif sızlama diye kendimi şartlıyorum ki çok ağrım olmasın herşey hazır gibi ama hep birşeyler eksik duygusu var içimde....Sen nasılsın korku çok mu bir de kaşıntım var her yerim kabarık ama bugun ağdaya gideceğim sen nasıl hallettin

canım benımm öncelıkle eşin adına cok uzgunum,sağlam durman çokk güzell:KK71:

korkuyorum doktor ıstersen sunı sancı vereyım dedı normal dene ama yemıyor gözüm,sezeryandanda sonrası ıcın korkuyorumm:2: benımde hazır gıbı herseyım ama aynen dedıgın gıbı bıseyler hep eksık gıbı gelıyor,
onca tarama test falan ama bende saglıgını merak edıyorum yavrumun ve hala ınanamıyorum anne olacagıma,cok alışmısım hamılelıge bende senın gıbı uzulmuyor degılım:KK9:

canım benımm öncelıkle eşin adına cok uzgunum,sağlam durman çokk güzell:KK71:

korkuyorum doktor ıstersen sunı sancı vereyım dedı normal dene ama yemıyor gözüm,sezeryandanda sonrası ıcın korkuyorumm:2: benımde hazır gıbı herseyım ama aynen dedıgın gıbı bıseyler hep eksık gıbı gelıyor,
onca tarama test falan ama bende saglıgını merak edıyorum yavrumun ve hala ınanamıyorum anne olacagıma,cok alışmısım hamılelıge bende senın gıbı uzulmuyor degılım:KK9:

Sakın sunni sancı falan alma bebek 37+ da çünkü çok güçlü olsa kendi gelir hiç yorma bebeğini bi de o sancıları yiyip yiyip sezeryan a girmek var geçen burda 3 gun önce sezeryan olan bi arkadaş adını unuttum yazmştı doğum hikayesini toparladım demişt hiç korkma yatcaz kalkcaz bebeğimiz yanımızda olacak hem de hiç yorulmamamış olarak...Çok istedim ben normal doğumu epidralli ama kısmet olmadı dönmedi bebeğim...Şimdi 10 gundur sezeryan fikrine alıştım Bende bebeğimde önce Allah a sonra dr lara emanet elim kolm bağlı biz anne oluyoruz kız anneler cesur olur korkma herşeyi atlatırız

X