2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya senin baya az kaldı :) kızının yeri rahat sanırım canım :)

valla erken doğacak yada dr. doğumu mecburen erken gerçekleştirebilecek derken şimdi de doğmuyor sıpam. Yeri rahat sanırım

herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş :nazar::nazar:
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım :KK66::KK66:
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah bağışlasın canım. ben hatırlıyorum seni erkenci çıkmış senin minikte.

ben de ismini arya koymaya karar verdim nasıl sizce bir de rüyamda rahmetli annemi gördüm gediz koy diyordu ama bana tuhaf geldi...Aklımda da yok değil gediz sizce nasıl?

Bence gediz ismi arya dan daha güzel tatlım. Ben nedense bu yeni moda isimleri pek sevmiyorum

yine uykusuz bir gecede sizlerle birlikteyim:p
bugün doktorumuza gittik. 2885 gr olmuş oğluşum:nazar: suyu filan iyi dedi doktor çok şükür. zaten çok su içiorum..
kaşıntılarım oluodu kollarım bacaklarımda netten bakmıştım karaciğerde bi bozukluktan ya da hamilelikten olabiliomuş. nitekiim doktor karaciğer değerlerime baktı. çok şükür bişi çıkmadı.
hemoroid olmuştum onun içinde başka doktora gittim ilaçlar krem filan verdi. dolaşım bozukluğundan baskıdan olabiliomuş.
nts miz de çekildi. çok şükür normalmiş.
çatıya göree doğuma bakarıs demişti. dedim ne zaman yaparsınız çatı muayenesini 39. hafta dedi. erken yaparsak doğum sancısı çekersin dedi. o zamana kadar bakalım doğurcakm ıyım. umarım normal olurumm.:26:
bi de gitmişken hemşireden rica ettim doğumhaneye baktım. bişi yokmuş ya ben dahakorkunç bi yer hayal etmiştim. normal bi oda sadece bacakları koyuyon:KK53:
bi de 1 kilo vermişim 2 hafta öncesine göre. aferin dedi:p doktorlar da kiloya gıcık.
kan verirken fenalaşıodum nerdeyse ter boşandı filan kötü oldum. ama bayılmadım Allah tan.
bu arada sonunda çocuğun odasını temizledim eşyalarını yerleştirdim. çantası da hemen hemen hazır.
aman amma çok yazdım benden bu kadarr

Maşallah bebişine de sana da tatlım. Benim ilk doğumda çatı muayenesi yapılmadı çünkü ben çatı muayenesinde hastaneden kaçtım. Hemşirenin biri makattan yapılacak deyince halbuki alakası yokmuş. Bunda da dr.um ilk doğumunda 4 kilo doğurmuşsun gerek yok dedi. Çatı muayenesi doğum sancılarını başlatabiliyor ne gerek var dedi. Senin dr. da 39. haftaya kadar beklemekle iyi etmiş. Hatta doğum sancısı tuttuğunda da yapılabilir bence ne kadar geç okadar iyi sanırım

günaydın kızlarr...dün annemin yanına gittim çok şükür ilerleme var diyor doktorlar rabbim şifasını verir işallah..akşamda yemekli misafirim vardı aman yarbbii 2 tane çocuk laftan anlamaz doğumumda nqpıcam bilemiyorum bile eltim hemde sürekli gidip gelecekler çocuk odamı sanırsam sürekli kilitli tutmak zorundayım off off:KK31::KK31::KK31::KK31:

annen ve senin adına sevindim canım. inşallah son sürat iyileşmede ilerleme gösterecek. sende içini ferah tut tatlım. Misafir kabul etme bence artık ben etmiyorum zaten hamile olduğumdan beri kimse de rahatsız etmek istemiyor. Gelmek yerine çağırıyorlar sağolsunlar. Şu 9 ay içinde sanırım 2 kere misafir ağırladım. Gerçi biri yatılıydı ama mecburdu.

günaydın şekerler nasılsınız

Ben hiç uyuyamadım gece çok kasılmalarım oldu sancılı. Sancı geçincede kızım hiç durmadı tepindi durdu sürekli.
ama şimdi yok birşey.
Sabah kalktım karnım 2 parmak aşağıya inmiş. Sanırım gece iyice leğen kemiğime iyice yerleşti zaten 3 haftadır kafası leğen kemiğimin içindeydi ultrasonda dr. öyle demişti.

ay nezaman gelecek acaba azda kaldı günümün dolmasına 40. haftaya girdim bile

Son düzenleme:

Ben hiç uyuyamadım gece çok kasılmalarım oldu sancılı. Sancı geçincede kızım hiç durmadı tepindi durdu sürekli.
ama şimdi yok birşey.
Sabah kalktım karnım 2 parmak aşağıya inmiş. Sanırım gece iyice leğen kemiğime iyice yerleşti zaten 3 haftadır kafası leğen kemiğimin içindeydi ultrasonda dr. öyle demişti.

gunaydınlarrr ayy evet sen sondasın yakındır normal olunca gunde belli değil tabi neyse sen deneyimlisin kız ben napcam onu bilmiyom ama inş soğuk kanlı olmak lazım onuda bazen beceriririm bazen tırsak olurum inş doğumda öyle olmam:KK52:

gunaydın canım inş annen cok daha iyi olacak Rabbim yardımcısı olsun bu halde yemekli misafrde zor olmuştur sana biz de dün bebiş sevmeye gittik 2 yalık ben orda otururken bile yoruldum seni düşünemiyorum çocukluymuş bide
ya dolanamıyorsun da ayıptır çayı meyvesi yoruluyorsun helede çocuklu misaifr olunca dolanamdım valla çocuklar mahvetti ortalığı bugn eve gidip temizlik yapıcam gece de geçti kalktıkları fena uykum var ggözmden uyku akıyor valla..arıtk kabul etmem vallaa yatıp dinlenmek istiyorum..annemde çok şükür hamd olsunn
valla erken doğacak yada dr. doğumu mecburen erken gerçekleştirebilecek derken şimdi de doğmuyor sıpam. Yeri rahat sanırım

allah bağışlasın canım. ben hatırlıyorum seni erkenci çıkmış senin minikte.

Bence gediz ismi arya dan daha güzel tatlım. Ben nedense bu yeni moda isimleri pek sevmiyorum

Maşallah bebişine de sana da tatlım. Benim ilk doğumda çatı muayenesi yapılmadı çünkü ben çatı muayenesinde hastaneden kaçtım. Hemşirenin biri makattan yapılacak deyince halbuki alakası yokmuş. Bunda da dr.um ilk doğumunda 4 kilo doğurmuşsun gerek yok dedi. Çatı muayenesi doğum sancılarını başlatabiliyor ne gerek var dedi. Senin dr. da 39. haftaya kadar beklemekle iyi etmiş. Hatta doğum sancısı tuttuğunda da yapılabilir bence ne kadar geç okadar iyi sanırım

annen ve senin adına sevindim canım. inşallah son sürat iyileşmede ilerleme gösterecek. sende içini ferah tut tatlım. Misafir kabul etme bence artık ben etmiyorum zaten hamile olduğumdan beri kimse de rahatsız etmek istemiyor. Gelmek yerine çağırıyorlar sağolsunlar. Şu 9 ay içinde sanırım 2 kere misafir ağırladım. Gerçi biri yatılıydı ama mecburdu.

çok sağol canım benim allah razı olsun..daha gelmeye niyeti yok mu senin bebişin yerini seviyor herhalde...bende almıycam artık misafir kaldıramıyorum çünkü artık

gunaydınlarrr ayy evet sen sondasın yakındır normal olunca gunde belli değil tabi neyse sen deneyimlisin kız ben napcam onu bilmiyom ama inş soğuk kanlı olmak lazım onuda bazen beceriririm bazen tırsak olurum inş doğumda öyle olmam:KK52:

Evet canım gün belli olmayınca böyle heyecanla bekliyorsun. O da güzel bir duygu.
Merak etme sancılar başlayınca bebişin için okadar soğuk kanlı oluyorsun ki anlatamam. Sancı sırasında sana söylenen herşeyi bebişine kavuşmak için yerine getiriyorsun kuzu kuzu.
Ben ilk doğumumda hiç bağırmadım hiç çığlık atmadım. Sancı odasında kızımın kafası azıcık çıkınca apar topar doğumhaneye gideceğim sedyeye aldılar. Hemşire çığlık at kesik kesik nefes al diyor ben sadece kesik kesik nefes alıyordum en sonunda çığlık at diye bağırdı. Bende durduk yere nasıl atayım içimden öyle birşey gelmiyorki dedim. Ama hemşirenin çığlık at yoksa bebeği boğacaksın demesinin ardından bir çığlık attım ki sorma dışarda beni bekleyen eltim ve eşim şükür sonunda sesini duyabildik diye rahatlamışlar.Benden hiç ses çıkmayınca onlarda evham yapmış:KK69::KK52:

ama şimdi yok birşey.

günaydın canım evet senin az kalmış ilkidemi böle sonuncu haftaya kadar bekledi

günaydın canım seni gördüm biberon deliği aklıma geldi :KK1: unuttum dün bakmayıı eşim geç kalınca ona çatmakla meşguldm :KK57:

merhaba güzel annişler
ayakta uyuyorum, sanırım ben izine çkmakla hata ettim
dün misafir üstüne misafirim geldi kızım devamlı top gibi durdu karnımda
gecede hiç uyutmadı gece kalça ağrısından 100 kere kalktım
şimdide camlarım siliniyo ne uzanabiliyorum nebişey :KK59:

merhaba güzel annişler

günaydınn kabul etmeseydn keşkee evin tadını çıkar valla..bende hata ettim akşam misafir almakla şu an uyukluyorum valla

merhaba güzel annişler

gunaydın canım eveet ya edve daha cok yoruluyo insan sanki ama işe gelmek te cok zorrrrrr giyin erken kalka falan gerci ben işe geitmesemde uyuyamıyorum ama olsun tv eşliğinde kahvaltı yapmak uzun uzun değer bence

günaydınn kabul etmeseydn keşkee evin tadını çıkar valla..bende hata ettim akşam misafir almakla şu an uyukluyorum valla

sen nerelerdesin canım yaa sanki uzun zamandır görüşemedik :44:

gunaydın canım eveet ya edve daha cok yoruluyo insan sanki ama işe gelmek te cok zorrrrrr giyin erken kalka falan gerci ben işe geitmesemde uyuyamıyorum ama olsun tv eşliğinde kahvaltı yapmak uzun uzun değer bence

3 gün oldu daha adam akıllı kahvaltı yapamadım
ama seninde bak az kalmış çıkıyosun dimi bu hafta izine?

sen nerelerdesin canım yaa sanki uzun zamandır görüşemedik :44:

3 gün oldu daha adam akıllı kahvaltı yapamadım
ama seninde bak az kalmış çıkıyosun dimi bu hafta izine?

evet valla görüşemedik ohh evdesn şimdi o zaman sürekli hastahaneye gidip geliyordum valla.. ama çok şküür biraz atlattı...bende fena sancılanma oluyor ya..doktorumu arasam mı bilmiyorum birde akıntım fazlalaştı

Bu arada, sanırım kayınvalidem de forumu takip ediyor :KK53:. Süt ürünlerini aklıma estikçe kullandığımı yazdım, dakikasına eşim elinde süt, yoğurt, tereyağı, çökelek poşetleriyle çıkageldi, kayınvalidem yollamış sağolsun :KK52:

ayyyyy ne sosyal kayınvaliden varmış ürkütücü bi durum benimki takip etse 100 kere boşanırdık herhalde:KK60:

Kızlar, bebeklerinize vereceğiniz isme karar verebildiniz mi? Biz ona da karar veremedik :KK5: Aklımızda Elif Nil veya Zeynep Nil var ama bilemiyoruz. Bazı kişiler rüyalarında görüyolarmış koyacakları isimleri, o da olmadı. Siz ne durumdasınız?

ikiside çok güzel :KK69:

ben de ismini arya koymaya karar verdim nasıl sizce bir de rüyamda rahmetli annemi gördüm gediz koy diyordu ama bana tuhaf geldi...Aklımda da yok değil gediz sizce nasıl?

gediz daha güzel sanki

gece uyku tutmayanlardan da biri benim kizlar ya o kadar kotu oluorumki tarif edemedigim bir tuaflik var uzerimde nereye donsem ne yapsam gecmio rahat edemiorum dun gece 4 bucukta namazi kilip yattim onceki gecede ona keza ayni ondada uzun sure uyuyamadim gozumden uyku akio ama delirecem uyuyamiorum kiziminda masallahi var kaburgami kirmaya calisio herhalde ayaklariyla hic durmuo oglumda hic boyle seler olmamisti harul hurul uyuyodumm artik cildirmak uzereyim bir haftadir boyle oldum yahuu millet dogum zamani yaklasinca uykucu olurlarmis bende tam tersine zombii oldum doguracammi nedirr ayyy insllh biran once sag saglim dogum yaparimda rahat bir yatisa gecerim soyle rahatcana yatmayi ozledim rabbim hepinize saglikli sihhatli kuzularinizi kucaginiza almayi nasip eylesinn banada insllh...
ayyyy evet çok kötü bi ruh hali oluyor ve ertesi gün korkunç bi baş ağrısı eşliğinde piskopata dönüşüyoruz:KK47:

Cok sasirdim kadikoy Sifa'nin haline. Ben 5 yil once orada dogurdum, superdi her sey. Demek bakimsiz artik. uzuldum acikcasi, cok iyi bir dogum hastanesiydi. Bu yaz oglumu asiya goturecegim insallah farkina varip toparlarlar. Yazik etmisler. Kizkardesim Gebze Hopkins'te yapmisti dogumunu, bir de oraya bak sana yakinsa. Muhtesem bir hastane orasi da.

degil mi?

canım hastanenin temizliğine bişey diyemem tabiki hala lüx ama odaların hali o paraya değmez, bina eski olduğu için odaların tesisatlarıda eski demek lavabo kokusu vardı odalarda, bence sırf bu yüzden ataşehiir şifa açıldı zaten... kendi doktorunu getirince 5.250 istiyo düşün o paraya değmez birde doktora para verince 7.000 lira oluyo karşılığında daha fazla beklenti içine giriyor insan

merhaba güzel annişler

günaydın canım... amannnn o kadar sıkıldım ki şu misafir işinden... siz gelmeyin ben size gelirim demek geliyo içimden:KK52:

merhaba güzel annişler

bende izne çıkınca temizlik yapılacak çok iş var bide çalşıyorken pek gelen olmuyor hem çalışıyor hem hamile diye tatile çıkıncada gelmek isteyene gelmede denmiyorki :KK31:

evet valla görüşemedik ohh evdesn şimdi o zaman sürekli hastahaneye gidip geliyordum valla.. ama çok şküür biraz atlattı...bende fena sancılanma oluyor ya..doktorumu arasam mı bilmiyorum birde akıntım fazlalaştı

canım Annenin durumunun iyiye gitmesine çok sevindim :KK69:

evet valla görüşemedik ohh evdesn şimdi o zaman sürekli hastahaneye gidip geliyordum valla.. Ama çok şküür biraz atlattı...bende fena sancılanma oluyor ya..doktorumu arasam mı bilmiyorum birde akıntım fazlalaştı

sedacım çok sevindim canım annenin durumunun iyiye gitmesine :KK48:

Herkese gunaydın kızlar...Bütün gece kaşınmaktan uyuyamadım avuç içlerim de kırmızı kırmızı alerji oldu bir şeye ama bulamadım

Herkese gunaydın kızlar...Bütün gece kaşınmaktan uyuyamadım avuç içlerim de kırmızı kırmızı alerji oldu bir şeye ama bulamadım

günaydın canım hergün yumurta yeme hem ödemi arttırır hem kaşıntı yapar dedi baa ebe...gün aşırı yiyorum bende şimdi

X