- 16 Mart 2008
- 609
- 4
ay evet ya senin baya az kaldı :) kızının yeri rahat sanırım canım :)
valla erken doğacak yada dr. doğumu mecburen erken gerçekleştirebilecek derken şimdi de doğmuyor sıpam. Yeri rahat sanırım
herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
allah bağışlasın canım. ben hatırlıyorum seni erkenci çıkmış senin minikte.
ben de ismini arya koymaya karar verdim nasıl sizce bir de rüyamda rahmetli annemi gördüm gediz koy diyordu ama bana tuhaf geldi...Aklımda da yok değil gediz sizce nasıl?
Bence gediz ismi arya dan daha güzel tatlım. Ben nedense bu yeni moda isimleri pek sevmiyorum
yine uykusuz bir gecede sizlerle birlikteyim
bugün doktorumuza gittik. 2885 gr olmuş oğluşum suyu filan iyi dedi doktor çok şükür. zaten çok su içiorum..
kaşıntılarım oluodu kollarım bacaklarımda netten bakmıştım karaciğerde bi bozukluktan ya da hamilelikten olabiliomuş. nitekiim doktor karaciğer değerlerime baktı. çok şükür bişi çıkmadı.
hemoroid olmuştum onun içinde başka doktora gittim ilaçlar krem filan verdi. dolaşım bozukluğundan baskıdan olabiliomuş.
nts miz de çekildi. çok şükür normalmiş.
çatıya göree doğuma bakarıs demişti. dedim ne zaman yaparsınız çatı muayenesini 39. hafta dedi. erken yaparsak doğum sancısı çekersin dedi. o zamana kadar bakalım doğurcakm ıyım. umarım normal olurumm.:26:
bi de gitmişken hemşireden rica ettim doğumhaneye baktım. bişi yokmuş ya ben dahakorkunç bi yer hayal etmiştim. normal bi oda sadece bacakları koyuyon
bi de 1 kilo vermişim 2 hafta öncesine göre. aferin dedi doktorlar da kiloya gıcık.
kan verirken fenalaşıodum nerdeyse ter boşandı filan kötü oldum. ama bayılmadım Allah tan.
bu arada sonunda çocuğun odasını temizledim eşyalarını yerleştirdim. çantası da hemen hemen hazır.
aman amma çok yazdım benden bu kadarr
Maşallah bebişine de sana da tatlım. Benim ilk doğumda çatı muayenesi yapılmadı çünkü ben çatı muayenesinde hastaneden kaçtım. Hemşirenin biri makattan yapılacak deyince halbuki alakası yokmuş. Bunda da dr.um ilk doğumunda 4 kilo doğurmuşsun gerek yok dedi. Çatı muayenesi doğum sancılarını başlatabiliyor ne gerek var dedi. Senin dr. da 39. haftaya kadar beklemekle iyi etmiş. Hatta doğum sancısı tuttuğunda da yapılabilir bence ne kadar geç okadar iyi sanırım
günaydın kızlarr...dün annemin yanına gittim çok şükür ilerleme var diyor doktorlar rabbim şifasını verir işallah..akşamda yemekli misafirim vardı aman yarbbii 2 tane çocuk laftan anlamaz doğumumda nqpıcam bilemiyorum bile eltim hemde sürekli gidip gelecekler çocuk odamı sanırsam sürekli kilitli tutmak zorundayım off off
annen ve senin adına sevindim canım. inşallah son sürat iyileşmede ilerleme gösterecek. sende içini ferah tut tatlım. Misafir kabul etme bence artık ben etmiyorum zaten hamile olduğumdan beri kimse de rahatsız etmek istemiyor. Gelmek yerine çağırıyorlar sağolsunlar. Şu 9 ay içinde sanırım 2 kere misafir ağırladım. Gerçi biri yatılıydı ama mecburdu.