2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm git o zaman tabi diş ağrısı fena..

aman benim kayınvalidede bişiy almıyo kendi örüyo ama nasıl şeyler merak ediyorum :26: gecen bana

battaniye alim mi demişti sorulur mu ya insan alır gelir hoş alsa da ben de beğenmeyebilirim :KK52::KK52:

insanın kendi annesi gibisi yok valla hıhhhh :KK71:

zararı yok diolar ilk 3 ay geçince ama doktora sorcm bi de. of inş zararı yoktur ilaçların

hee ballıyım ama şu dönemde işkence gibi geliyii !! herkes denize girerkene ben evde vantilatöre sarılıp kedi gibi onları izliorummm ühühühühüh gece gezmesi eğlenmesi filan hak getire zaten..hadi onları geçtim dee şu denize girememe olayı çok finaaaaa :84::84::84::84::84::84:
izmirle arası 4 saat de napcen orda..siz gelin biz size program çıkarırız hehe fethiye ölüdeniz hariikaaa oralara gidebilirsiniz meselaa..datça da süpeer..hem de çok yakın buralara..eylülde her yer hem sakin olur hem fiyat olarak uygun olur hem de çoook kalabaluk olmazz..ya biz otel de işlettiğimiz için artık piri olduk herşeyin..bebişli müşterilerimiz de gelio 40 ı çıkan hemen damlıo hiç de şikayetçi olan görmedim..e hava güzel,sağlıklı,toz duman gürültü yok nie rahatsız olsun ki bebişler dimi amaa..:KK51:

ay ilahi deli kıs :KK9::KK9::KK9: kedi gibi sarıl vanti ye :KK70: üsülme bebişim sen de girecen onlar geçici

sen kalıcısın yahhhhh :KK49:

sizin otelin adını bana özelden yazsana kıs belkim oraya geliris belli mi olur :KK24:

izmirde ark evlenücük ondan geliyos

gelmişken de tatili aradan çıkaralım istiyos yoksa ben logusa depresyonuna girerim keisn biliyom kendimi :KK50:

evet fethiye ölü deniz çok güselmiş işte arabayla gelücük gezmek görmek lasım gelmişken teee Ankaradan...inş gelebiliris ben çok istiyom valla..eşimde yıllık iznini o zamana saklıyo hatta :KK53:

ben çıkıyorum tontişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın 1 saat sonra dr randevum var bi duşa girip rahatlıyım çok sıcak bunaltıcı bi hava var

ay ilahi deli kıs :KK9::KK9::KK9: kedi gibi sarıl vanti ye :KK70: üsülme bebişim sen de girecen onlar geçici

sen kalıcısın yahhhhh :KK49:

sizin otelin adını bana özelden yazsana kıs belkim oraya geliris belli mi olur :KK24:

izmirde ark evlenücük ondan geliyos

gelmişken de tatili aradan çıkaralım istiyos yoksa ben logusa depresyonuna girerim keisn biliyom kendimi :KK50:

evet fethiye ölü deniz çok güselmiş işte arabayla gelücük gezmek görmek lasım gelmişken teee Ankaradan...inş gelebiliris ben çok istiyom valla..eşimde yıllık iznini o zamana saklıyo hatta :KK53:

he yaww öle teselli ediorum kendimi yoksam lohusalık depresyonuna önceden giriciimmm :86: ohoo gelmişkene gezersiniz yaw mirak etme..izmirden arabayla burdasınız 4 saate zati otobana vuruon direk..taam ben özelden atiim sana..gelirsen süper olur beklerüz:KK34:

hımmm git o zaman tabi diş ağrısı fena..

aman benim kayınvalidede bişiy almıyo kendi örüyo ama nasıl şeyler merak ediyorum :26: gecen bana

battaniye alim mi demişti sorulur mu ya insan alır gelir hoş alsa da ben de beğenmeyebilirim :KK52::KK52:

insanın kendi annesi gibisi yok valla hıhhhh :KK71:

bana da geçen de eksik var mı die soruo:KK60: yaw ne eksiği olucak şurda kalmış ne kadar zaman zatenn..hem öle sorulur mu yaa hayret bişii düşündükçe delleniorum:KK47: nese ki annecik var yaa evet iiki varlar yanii bencede kendi annemis gibisi yooğğk:KK16:

bana da geçen de eksik var mı die soruo:KK60: yaw ne eksiği olucak şurda kalmış ne kadar zaman zatenn..hem öle sorulur mu yaa hayret bişii düşündükçe delleniorum:KK47: nese ki annecik var yaa evet iiki varlar yanii bencede kendi annemis gibisi yooğğk:KK16:

hah aynen bizi tarif eettin yemin ederim yaaa bana da sormamış sormamış

yeni soruyo

bu zamana bırakılır mı eksik

Allah ım ne rahat insanlar yaaa

sinir şeyler :KK47::KK47::KK47:

ama bende soğuk soğuk konuştum ohh çok ii yaptım hımfff :63:

MRB KIZLAR
çok şükür bugün ağrım sızım yok da gelebildim..
2 gündür sancılarla uğraşıyorum gece gündüz doğuruyorum sandım ama geçti..
salı günü adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrımvar diye dra gitmiştim o akşamda yine açık pembe bi akıntı gelmişti..korkmuştum..o gün gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı yanlız kalp atışları zaman zaman yavaşlıyormuş hareket ettiği içinmiş bi problem olduğu için değil dendi..yatıracaklardı istemedim sabahtan yine gelirim dedim kaçtım hastaneden resmen..dün sabahtan gittim yine nst ye alındım kan-idrar tahlilleri falan..bişey çıkmadı şükür..hatta kanım 10 a düşmüştü 12 ye çıkmış...öğleden sonra yine nstye baağladılar yine bişey çıkmadı...yat dinlen hiç kalkma dedi dr..1-2 hafta daha sabret diye konuşuyorum kızımla..37 olsaydın alıverirdik diyor dr..ne kadar acımasız..ben 1 gün 1 gündür dursun diyorum o alıverirdik diyo ya sanki pazardan karpuz alıyo...
neyse benden haberler böyle...merak edenler olmuştur belkii..şükür doğurmadım..
doğuran varmı???:KK53:

MRB KIZLAR
salı günü adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrımvar diye dra gitmiştim o akşamda yine açık pembe bi akıntı gelmişti..korkmuştum..o gün gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı yanlız kalp atışları zaman zaman yavaşlıyormuş hareket ettiği içinmiş bi problem olduğu için değil dendi..yatıracaklardı istemedim sabahtan yine gelirim dedim kaçtım hastaneden resmen..dün sabahtan gittim yine nst ye alındım kan-idrar tahlilleri falan..bişey çıkmadı şükür..hatta kanım 10 a düşmüştü 12 ye çıkmış...öğleden sonra yine nstye baağladılar yine bişey çıkmadı...yat dinlen hiç kalkma dedi dr..1-2 hafta daha sabret diye konuşuyorum kızımla..37 olsaydın alıverirdik diyor dr..ne kadar acımasız..ben 1 gün 1 gündür dursun diyorum o alıverirdik diyo ya sanki pazardan karpuz alıyo...

ayy canım çok geçmiş olsun

kıs ben korkardım yatardım hastanede

öle riske atma bidaha derlerse dinle dr ları bence:KK53:

şükür şimdi iyiymişsin :nazar:

doğuma adım adım yaklaşıyoruz valla..benim dr dese ben şu an giderim sezeryana :KK9:bencilce gelebilir ama napim :KK51::KK51::KK51:

ayy canım çok geçmiş olsun

kıs ben korkardım yatardım hastanede

öle riske atma bidaha derlerse dinle dr ları bence:KK53:

şükür şimdi iyiymişsin :nazar:

doğuma adım adım yaklaşıyoruz valla..benim dr dese ben şu an giderim sezeryana :KK9:bencilce gelebilir ama napim :KK51::KK51::KK51:

yatardım canım da iyi hissettim kendimi evde daha rahat olurum diye düşündüm..
1 hafta var aramızda haftaya bende senin gibi düşünürmüyüm bilmiyorum hergün doğumu bekliyorum akşam oluyo bugünde doğurmadım ama belki gece su gelir aniden diyorum ve bu hergün böylee...paranoyak oldum valla..hatta gece yatmadan mutfağı toparlıyorum bulaşık falan bırakmıyorum hiç..

arkadaşlar bişey sorucam bi fikri olan varsa yardım edin..
göğsümün ucunun altında çıban gibi bişey çıktı..küçüktü önce geçer dedim ama bugün büyümüş ve ağrı yapıyor..böyle kırmızı bişey..

Selam kızlar nasılsınız? ben vantilatörle kanka oldum az önce zar zor indirdim dolap tepesinden. gece uyuyamadım sıcaktan eşimde battaniyeye sarılıp yatıyo bu sıcakta kaldır bugün dedim ağladım nerdeyse :KK1: gece üşüyom diyo bu gece camı açtım rüzgar girsin diye, beyefendi üstünü açıp benim tarafıma itiyo battaniyeyi değdikçe tekmeleyesim geldi :KK1:

adet olcakmışım gibi hissediyorum kızlar neden acaba sıcaktan filan mı ki bilemedim:26:

MRB KIZLAR

doktorlar öle yaa bişi olunca alalım hemen ne kadra kolay gelioo :KK53: az daha sabredersn canım işalaa..2 haftacık daha dinlen sora bişi olmaz işalaa :26:

bugün berbat bi güne uyandım sabahım köründe. hem uyuyamıorum hem de bugün dişim ağrıo. napıcam bilmiorumm. çok kötüyümm:KK58::KK58:

geçmiş olsun canım çok beterdir diş ağrısı bi doktoruna danış, diş tedavisi olabiliyor bazı rahatsızlıklarda.

arkadaşlar bişey sorucam bi fikri olan varsa yardım edin..
göğsümün ucunun altında çıban gibi bişey çıktı..küçüktü önce geçer dedim ama bugün büyümüş ve ağrı yapıyor..böyle kırmızı bişey..

geçmiş olsun canım :26: acaba neden oldu annemin diz kapağında olmuştu geçen hafta bi haftaya iyileşti ama kocaman olmuştu :KK43: sarı merhem var ya onu kullan demiş eczacı o geçirdi yoksa cildiyeye gitcekti.

X