2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar bişey daha sorcam konuyla biraz alakasız bi soru ama neyse eşim ablamın kocasının yanında çalışıyo 19 haziranda şirket pikniği varmış cnm çok gitmek istiyo ama ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum evdede çok bunaldım sizce ne yapayım

canım ben olsam gitmem napcan oturup etrafına bakıcan bide sıcak olursa tansiyon düşecek oturduğun yerde rahatsız olursa çile :KK68:

kızlar benim de planlarda değişiklik oldu ya, 17sinden sonra annem gelecekti, temizlikciyi de alıp peşi sıra da annem dolasacak duvarlar camlar kapılar bitecekti. ama şimdi annem gelmiyor, kadının peşinde ben dolaşamam, eşim de uygun olmaz, sivas kadınları accık muhafazakar. eşim de diyor ki ben duvarları camları hallederim, buhar makinamız var, onunla silerim camları duvarları diyor, ben de onun peşi sıra elimden geleni yapsam olur mu ki, yoksa yine de kadın alsam mı ki:26:

bencehiç bulaşma yavaş yavaş derken içine sinmicek şurası burası derkende perişan olucan..

teşekkür ederim canım bende iyiyim ama bugün başımda bir ağrı ve sebebini bilmediğim bir sinir var üstümde

bendede sebebi belli baş ağrısı ve stres var:KK60: sebep : kaynana kayınpeder koca bermuda 3 lüsü

günaydınnn...:KK3::KK3::KK3:.kızlar daha biraz önce uyandım başımı masaya koydum uyumuş kalmışım...ama sıcaktan nasıl terlemişşimm yahuu..akşamda erken yattım uyku halim normal mi sizce yaa?

günaydın tatlım... ne güzel yaa bende gece 12.30 da kalkıp dolandım evde ...sabahta 6 da uyandım:84:

günaydın kızlar.... bugün evim kırklanıyor çok şükür her taraf her tarafta walla insallah akşama mis gibi olacak evim artık bebeğe hazır hale gelecek... bu nasıl bir sıcaktır yauww sabah duş aldım sanırım birazdan tekrar giricem... :KK19::KK19:

ayyyy evet kaynıyo ortalık... bende temizlikçi aldım ama yetiştiremedi sinir oldum 80 lirada para verdim...

günaydın canım :KK1: bendede özellikle öğleden sonraları yemeği yiyince bi ağırlık çöküyor kafam pıt pıt öne düşüyor :KK60:

günaydın oh ne güzel misler gibi oturursun :KK66: bide benim evim temizlenseydi dert oldu

daha senin haftan erken tatlım bence bir iki hafta sonra temizlet batmasın tekrardan... bizimki hem doğum temizliği hem yaz temizliği oluyo şimdi.. halılar, kanepeler,perdeler, dolap içleri, kapılar,camlar her taraflar yani... bir de doğumun bir önceki günü gelcek abla bir kez daha siler süpürürüm dedi... hani nolur nolmaz doğuverir ufaklık diye 2 hafta öncesine yapalım büyük temizliği dedik....:KK51::KK51:

günaydın kızlar.... bugün evim kırklanıyor çok şükür her taraf her tarafta walla insallah akşama mis gibi olacak evim artık bebeğe hazır hale gelecek... bu nasıl bir sıcaktır yauww sabah duş aldım sanırım birazdan tekrar giricem... :KK19::KK19:
yaa biz çalışıyoruz birde halimizi düşün...sıcktan gebercem valla...pantalon yapışıyo üstümee:84::84:
günaydın canım :KK1: bendede özellikle öğleden sonraları yemeği yiyince bi ağırlık çöküyor kafam pıt pıt öne düşüyor :KK60:

günaydın oh ne güzel misler gibi oturursun :KK66: bide benim evim temizlenseydi dert oldu
:KK1::KK1::KK1: hiç deme valla ben konuşcam bugn zaten rapora bakmıyor benimki raporu salı günü alıcam ama ayrıyeten gel diyordu ama gelmeyecem sanırsam..zaten dopğumdan sonrada burda çalışmıycam için rahatımm sıcak olmasa çalışırım ama fena sıcak..klimada yok:KK43:

daha senin haftan erken tatlım bence bir iki hafta sonra temizlet batmasın tekrardan... bizimki hem doğum temizliği hem yaz temizliği oluyo şimdi.. halılar, kanepeler,perdeler, dolap içleri, kapılar,camlar her taraflar yani... bir de doğumun bir önceki günü gelcek abla bir kez daha siler süpürürüm dedi... hani nolur nolmaz doğuverir ufaklık diye 2 hafta öncesine yapalım büyük temizliği dedik....:KK51::KK51:

valla tuğçecim erken demedim ben yaptım ağırlaşıyo insan heryerim bitti..storlarım felan dolap içlerim halılarm duvarlar pencereler..ama 37 haftamda gene gelicek öyle genel temizlik yapalım dedi..60 tl verdm bende serpilcim 80 mi verdn sen ve bana gelen kadn 8:30 da geldi akşam 9 du gittği balkonlarıma kdar yıkadı sağolsun

günaydın kızzlar!!
uyku düzenim altüst oldu gece geç yatıyorum zaten uyuyamıyorum sıcaktaan..:84:bi de sabah en geç 7.de ayaktayımm.. burası çok sıcak sabah çıkiim dedim dışarı serin olur die az daha bayılıodum kıpkırmızı olmuşum yaa:KK52: ateşim çıkmış gibi yanıorum halaa evde de zaman geçmiokii oof :26:

günaydın kızzlar!!
uyku düzenim altüst oldu gece geç yatıyorum zaten uyuyamıyorum sıcaktaan..:84:bi de sabah en geç 7.de ayaktayımm.. burası çok sıcak sabah çıkiim dedim dışarı serin olur die az daha bayılıodum kıpkırmızı olmuşum yaa:KK52: ateşim çıkmış gibi yanıorum halaa evde de zaman geçmiokii oof :26:

merhaba canm haklısın ama çalışsan daha fena inan...bunalıyorum ben allah yardımcımız olsun

$09062011382.jpg $09062011381.jpg

kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim:KK1: dayanamadım

canım ben olsam gitmem napcan oturup etrafına bakıcan bide sıcak olursa tansiyon düşecek oturduğun yerde rahatsız olursa çile :KK68:

bencehiç bulaşma yavaş yavaş derken içine sinmicek şurası burası derkende perişan olucan..

bendede sebebi belli baş ağrısı ve stres var:KK60: sebep : kaynana kayınpeder koca bermuda 3 lüsü

günaydın tatlım... ne güzel yaa bende gece 12.30 da kalkıp dolandım evde ...sabahta 6 da uyandım:84:

ayyyy evet kaynıyo ortalık... bende temizlikçi aldım ama yetiştiremedi sinir oldum 80 lirada para verdim...

aa ben olsam yarısını verirdim walla...öyle şey mi olur ayol hem bitirememiş... ayrıca 80 çok walla ben 50 ye alıyorum.... benimki kızıyla geldi bugün... normalde de eli hızlıdır zaten maşallah 45 yasında ama görsen 30 dersin... büyük temizliklere kızını da götürüyormuş iş yarım kalmasın diye...

yaa biz çalışıyoruz birde halimizi düşün...sıcktan gebercem valla...pantalon yapışıyo üstümee:84::84:

:KK1::KK1::KK1: hiç deme valla ben konuşcam bugn zaten rapora bakmıyor benimki raporu salı günü alıcam ama ayrıyeten gel diyordu ama gelmeyecem sanırsam..zaten dopğumdan sonrada burda çalışmıycam için rahatımm sıcak olmasa çalışırım ama fena sıcak..klimada yok:KK43:

allah kolaylık versin canım bu sıcakta çalıştığımı düşünemiyorum hakkaten çok zor olmalı....klimasız iş yerimi kaldı yaa pinti galiba senin patron biras...:KK47::KK47:

aa ben olsam yarısını verirdim walla...öyle şey mi olur ayol hem bitirememiş... ayrıca 80 çok walla ben 50 ye alıyorum.... benimki kızıyla geldi bugün... normalde de eli hızlıdır zaten maşallah 45 yasında ama görsen 30 dersin... büyük temizliklere kızını da götürüyormuş iş yarım kalmasın diye...
:

ayyyy valla sinir oldum dediğin gibi:KK47::KK47: bakalım üst kattaki kız birini alıcak memnun kalırsa onu çağırcam 15 te bir

allah kolaylık versin canım bu sıcakta çalıştığımı düşünemiyorum hakkaten çok zor olmalı....klimasız iş yerimi kaldı yaa pinti galiba senin patron biras...:KK47::KK47:

pinitilik de söz konusumu canım klima değil vantilatör olsa şükredicem...ya fena karnım ağrıyo :KK59:

Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.

günaydın kızzlar!!

günaydın canım... bu hava kesinlikle bize göre değil burnunu bile çıkarma dışara allah korusun... ben de sabah 4 te bir uyandım ter içinde kalmışız eşim de bende... tüm canım ardına kadar açtım walla bir de yatağımızın baş ucu pencere kenarında mutfağı da açtım ceryan yapsın diye insallah hasta olmayız sabah kadar hapsırdık karı koca ama napalım uyuyamazdık yoksa....

günaydın kızzlar!!
Uyku düzenim altüst oldu gece geç yatıyorum zaten uyuyamıyorum sıcaktaan..:84:bi de sabah en geç 7.de ayaktayımm.. Burası çok sıcak sabah çıkiim dedim dışarı serin olur die az daha bayılıodum kıpkırmızı olmuşum yaa:KK52: Ateşim çıkmış gibi yanıorum halaa evde de zaman geçmiokii oof :26:

biz bile buralarda sahil bölge olmadığı halde yanıyoruz bide oraları düşünemiom canım

Eki Görüntüle 206990 Eki Görüntüle 206991

kızlar bebek şekerimiz ve kapı süsümüz dün eminönüne gittim:KK1: Dayanamadım

çok güzellerr güle güle kullanın canım şekerler notluklu pelininkide bunlardandı heralde çok hoşlar :KK64:

:KK1::KK1::KK1: Hiç deme valla ben konuşcam bugn zaten rapora bakmıyor benimki raporu salı günü alıcam ama ayrıyeten gel diyordu ama gelmeyecem sanırsam..zaten dopğumdan sonrada burda çalışmıycam için rahatımm sıcak olmasa çalışırım ama fena sıcak..klimada yok:KK43:

doğumdan sonrada çalışmayacaksan zorlanıyorsan evde sıkılmayacağını düşünüyorsan çık canım :KK74:

Canlarim merhaba,
Kizim uyanmadan yazayim hemen. Dun dogum hikayemi yazayim dedim ama bitiremedim. Kabus gibi gecirdim geceyi. Kizim ilk gun cok uyudu sutum gelmedi. Sarilik olacak korkusundan zorla emzirmeye cabaladim. Gece asi yaptilar o zaman da bebek rahatsiz oldu agrisi vardi sanirim, bu sefer de gece 10'dan sabah 6 ya dek memeyi birakmadi. Sutum az biraz geldi ama meme uclarim resmen patladi. Simdi ciglik atarak emziriyorum resmen.
Annem oglen eve gitti, aksam gelecek, esim de cok yogun bugun hic gorusemeyecegiz sanirim. Simdi yalniziz, her seye agliyorum.
Normal dogum guzel vs ama ikisini de yasayan biri olarak acaba sezaryen mi olsaydim dedim zaman zaman. Cati muayenelri ve dogum sancilari zordu gercekten. Epidural normal oldu, sadece ikinma safhalari kolaydi. Ve tabii kucaga alma mucizesi ve hep ayik olmanin verdigi farkindalik bambaska. Cok sukur Allahima sagsalim aldim kucagima, diliyorum hepiniz zamani gelince simsiki sarilirsiniz bebislerinize.
Bu arada buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum, hem facebook'taki ilginiz hem de buradan verdiginiz destek ve dualar icin. Her seyin yolunda gitmesini sizlerin dualarina bagliyorum cunku kizkardesimden bile once sizlerle paylastim herseyi.
Sizi simsiki kucakliyorum, yorumlariniza bir sure cevap veremeyebilirim ama bilin ki girip okuyacagim. Su stresli donemi atlatayim, zamani gelince ben de size yardim etmeye calisacagim ikinci tecubemle.

canım hoşgeldinnn:KK69: Allah babeğini analı babalı büyütmek nasip etsin sağlık ve huzurla inşallah:KK69:bu kadarcık bile paylaştığın için teşekkür ederiz:KK49:

Canlarim merhaba,

ayy canım senacık şimdiden başladı demek nazlanmaya kıyamam ona yoruldu demek doğarken annesi... benim de en korktuğum şey göğüslerimin yara olması ama napalım kaderde varsa bebeklerimiz için onu da yaşıcaz yeter ki emsinler dimi.. insallah senin de sütüm bollaşır da rahat rahat emzirirsin canım benim...
ne güzel kızın kollarında artık öyle böyle işin zor kısmını atlattın darısı başımıza insallah... kızını bizim için de öp kokla:nazar::nazar::nazar:

bçok güzellerr güle güle kullanın canım şekerler notluklu pelininkide bunlardandı heralde çok hoşlar :KK64:
:

ayyy evet öleymiş ben onun kinin notluklu olduğunu biliyodum ama gene aynısını almışız :KK69: pelinle mobilyalarıda aynı yerden almıştık zaten ikimizin zevkleri aynı :KK53:

herkeslereeee gunaydınlaaaar olsun fıstıklar
umarım herkes iyidir ay bu ay içinde sanırım
cogumuzun bebişleri kucaklarında olacak
dusununce cok heyecanlanıyorum:KK64::KK64::KK64:

ayyy evet öleymiş ben onun kinin notluklu olduğunu biliyodum ama gene aynısını almışız :KK69: pelinle mobilyalarıda aynı yerden almıştık zaten ikimizin zevkleri aynı :KK53:

ay ben gormedim dur bi bakayım gecmise sansa
bak evet mutlu bebe sponsorlugundan:KK1:

günaydın canım... evde olmak nasıl çok süper dimi....:KK53: heyecan gün geçtikçe artıyor pelcelim sorma walla... yarın sabah dr a gidiyorum muhtemelen sezeryan için gün alıcam artık ondan sonra naparım nasıl doldururum o günleri bilmiyorum:KK23:

biz bile buralarda sahil bölge olmadığı halde yanıyoruz bide oraları düşünemiom canım

çok güzellerr güle güle kullanın canım şekerler notluklu pelininkide bunlardandı heralde çok hoşlar :KK64:

doğumdan sonrada çalışmayacaksan zorlanıyorsan evde sıkılmayacağını düşünüyorsan çık canım :KK74:
çalışacağım ama bu iş yerimde değil...yaa fena zorlanıyorum sıcaklardan dolayı en iisi çıkmak

günaydın canım...ay hiç demee bende heyecanlanıyorum valla...tekme attığında bile napıyo diye merak ediyorum

X