- 15 Ocak 2011
- 1.317
- 0
kıslar bişey daha sorcam konuyla biraz alakasız bi soru ama neyse eşim ablamın kocasının yanında çalışıyo 19 haziranda şirket pikniği varmış cnm çok gitmek istiyo ama ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum evdede çok bunaldım sizce ne yapayım
canım ben olsam gitmem napcan oturup etrafına bakıcan bide sıcak olursa tansiyon düşecek oturduğun yerde rahatsız olursa çile
kızlar benim de planlarda değişiklik oldu ya, 17sinden sonra annem gelecekti, temizlikciyi de alıp peşi sıra da annem dolasacak duvarlar camlar kapılar bitecekti. ama şimdi annem gelmiyor, kadının peşinde ben dolaşamam, eşim de uygun olmaz, sivas kadınları accık muhafazakar. eşim de diyor ki ben duvarları camları hallederim, buhar makinamız var, onunla silerim camları duvarları diyor, ben de onun peşi sıra elimden geleni yapsam olur mu ki, yoksa yine de kadın alsam mı ki:26:
bencehiç bulaşma yavaş yavaş derken içine sinmicek şurası burası derkende perişan olucan..
teşekkür ederim canım bende iyiyim ama bugün başımda bir ağrı ve sebebini bilmediğim bir sinir var üstümde
bendede sebebi belli baş ağrısı ve stres var sebep : kaynana kayınpeder koca bermuda 3 lüsü
günaydınnn....kızlar daha biraz önce uyandım başımı masaya koydum uyumuş kalmışım...ama sıcaktan nasıl terlemişşimm yahuu..akşamda erken yattım uyku halim normal mi sizce yaa?
günaydın tatlım... ne güzel yaa bende gece 12.30 da kalkıp dolandım evde ...sabahta 6 da uyandım:84:
günaydın kızlar.... bugün evim kırklanıyor çok şükür her taraf her tarafta walla insallah akşama mis gibi olacak evim artık bebeğe hazır hale gelecek... bu nasıl bir sıcaktır yauww sabah duş aldım sanırım birazdan tekrar giricem...
ayyyy evet kaynıyo ortalık... bende temizlikçi aldım ama yetiştiremedi sinir oldum 80 lirada para verdim...