2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güsel annişler vede bebişleri :KK49: :KK71:

bulut hoşgeldin cnm aramıza burda herkese bol bol geniş geniş yer var :KK19:

defnecim burdasın sanırım seni çok merak ediyoruz nasıl oldun cnm ?

aaaaaaaaaaa defne gelmişşşşşşşşşş....şimdi gördüm..tatlım nerdesin ya..seni çok merak ettik valla....:KK19::KK19: canım serum taktırcaktın ne oldu...melike de yok ortalıklarda...:26:
zeytin gözlüm hg bitanem...nasılsın?:KK19::KK19:

kızlar kahvaltımızı yapıp gelelim..meleğimle ..acıktık....sonra görüşürüz....byyyyyyyyyyyyyyy:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

canım çizelgeni yaptım..özeline mesaj attım...nasıl takacağınada yazdım..eğer yapamazsan bana yaz yardımcı olurum bitanem...:nazar::nazar::KK16:

defneeeeeeeeeee geçmişemi daldın bitanem..yazsana merak ediyorum valla....inşallah iyisindir...iki gündür topicte seni ve melikeyi sordum...çok merak ettim...:nazar::KK19:

canlarımmm çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim :) hiç iyi değilim arkadaşlar sürekli kusuyorum. su içsem onu bile çıkarıyorum :KK43: doktor serum takmadı bi tane hap yazdı. sabah akşam iç dedi ama hapı bile midemde tutamıyorum.1 ay daha dayan 3. ayda biter dedi. cumartesi tekrar çağırdı kalp atışına bakıcaz dedi. serum işini de ozaman konuşucaz

canlarımmm çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim :) hiç iyi değilim arkadaşlar sürekli kusuyorum. su içsem onu bile çıkarıyorum :KK43: doktor serum takmadı bi tane hap yazdı. sabah akşam iç dedi ama hapı bile midemde tutamıyorum.1 ay daha dayan 3. ayda biter dedi. cumartesi tekrar çağırdı kalp atışına bakıcaz dedi. serum işini de ozaman konuşucaz

geçmiş olsun bitanem...kaç gündür aklımdasın..dedim bu kız ne etti acaba diye...hergün yazdım topice...melikede ortalarda yok...hafta sonunda bile girmemiş..o nerelerde acaba yaaa...hergün girerdi normalde...gelsin hesap sorcam onada....:nazar::nazar::KK19:

geçmiş olsun bitanem...kaç gündür aklımdasın..dedim bu kız ne etti acaba diye...hergün yazdım topice...melikede ortalarda yok...hafta sonunda bile girmemiş..o nerelerde acaba yaaa...hergün girerdi normalde...gelsin hesap sorcam onada....:nazar::nazar::KK19:

sağol bitanemmmmm :KK16: :KK16: perşembe günü demiştim ya kız kardeşimin düğünü var onun için şehir dışına çıktım dün gece geldim. kk ya giremedim hiç.
bugünde geçmişi okuyayım dedim baktım bitmeyecek yazayım dedim hemen arkadaşlarım merakta kalmasın. sanırım melikenin de bulantısı varmış geçmişe bakarken gördüm inş benim gibi olmaz hemen geçer onun bulantıları da. sende durumlar nasıl kuzucum? bulantın falan yoktur inş

leylacım bu arada 20 tane ayetel kürsi okudum canım senin için. Allah kabul etsin inş.

günaydın kızlar.nasılsınız bugün.dünden beri içimde bi sıkıntı var çözemedim neden.ağlamak geliyo içimden.puff.:KK5:

Allahım korusun niye kaybedecekmişsin öyle şeyler düşünme hemencik.yani sen hapşırınca mı ağrı oluyor yoksa ağrın zaten var mı? hapşırık çok kuvvetli bir refleks o yüzden çok sıksa eğer hemen google hocaya yaz bakiim :KK9: hapşırmamak için neler yapılırmış
yaa inanki canım hatta gece yatıyodum yine oldu kasıklarım feci sekilde agrıdı bilmiom napıcam rabbim korusun inşallahhh bizii :KK16:
amin cnm rabbim bu güzel günleri devam ettirsin inş :KK49:

nerelerdeydin cnm sen ya çok merak ettik :KK16:

bugün doktorumda gürkan kubilay vardı hapşuruğu tutmanın sakıncalarından bahsediyordu

hapşuruk 160 km hızla gelen bi reflekmiş buda ister istemez ağrı yapıyodur endişelenme güzelim

bende de bazen kesintisiz tutuyor hani bebekler doğunca çok hapşururlar ya gelişmesi için belkide karnımızdada gelişirken onun için hapşuruyoruzdur:26:saçmaladım mı ne:KK53::KK30:

selam cnm

ada çayı neden zararlı cnm ben severek içiyordum yaa

bence hapını içeceğine kendini yemek daha sağlıklı

yaa bide ben balığa bayılırım nasıl sevilmez böyle lezzetli bişey anlamıyorumm:KK52:
evet canımm zararlıdır diye bende burnumu tutupta engellemiyorum hapşurim diyom ama öle siddetli oluyoki buda kasıklarımda agrıya neden oluyo derler ya sakınan göze cöp batarmış...aynı onun gibi oluyooo :KK5: :KK5:
aaaaaaaaaaa defne gelmişşşşşşşşşş....şimdi gördüm..tatlım nerdesin ya..seni çok merak ettik valla....:KK19::KK19: canım serum taktırcaktın ne oldu...melike de yok ortalıklarda...:26:
zeytin gözlüm hg bitanem...nasılsın?:KK19::KK19:
burdayım kusum akşam geldim yazmıştım kusum allah razı olsun beni merak etmişsiniz çok soaloun canımsınızzz :KK19: :KK19:
defneeeeeeeeeee geçmişemi daldın bitanem..yazsana merak ediyorum valla....inşallah iyisindir...iki gündür topicte seni ve melikeyi sordum...çok merak ettim...:nazar::KK19:
evet kusum gördüm allah razı olsun sen napıyon nasılsın kusummm :KK16: :KK16:
sağol bitanemmmmm :KK16: :KK16: perşembe günü demiştim ya kız kardeşimin düğünü var onun için şehir dışına çıktım dün gece geldim. kk ya giremedim hiç.
bugünde geçmişi okuyayım dedim baktım bitmeyecek yazayım dedim hemen arkadaşlarım merakta kalmasın. sanırım melikenin de bulantısı varmış geçmişe bakarken gördüm inş benim gibi olmaz hemen geçer onun bulantıları da. sende durumlar nasıl kuzucum? bulantın falan yoktur inş

hoşgeldin kusum ayy canım benim yhaa çok gecmiş olsun gecer inşallah bitanem benimmm kendinede bebişinede çok ii bakkk :KK19: :KK16:

saol bitanem...bende cumartesi doktordaydım..keseyi gördük şükürler olsun...11 Aralıkta tekrar gel dedi...pıtpıtlar için inşallah...bir hafta geriden geliyormuş..keseye göre ultrasonda 6 haftalık dedi doktor...hayırlısı Mevlamdan...çok heyecanlıydı yaaa...Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.arada bulantım oluyor..ama ne yapıcan buda hamileliğin cilvesi işte.....:nazar::nazar::emir_bebek:
leylacım bu arada 20 tane ayetel kürsi okudum canım senin için. Allah kabul etsin inş.
Allah razı olsun bitanem...bu hafta rainofabril için okuyoruz...ama önemli olan niyet canım...ağzına sağlık defnecim....:KK19::KK16::nazar:
hayırlı sabahlar sekerlerrrrrrr biz geldik teyzelerrriiiiiiii :81: :81:
melikeeeeeeeeeeeeeee nerdesin yaaaaaaaaaaaaa..valla meraktan dokuz doğurdum burda...kaç gündür soruyorum nerde bu kızlar diye...nerdeyse müge anlıya verecektim sizleri....:KK1::KK1::KK1:canım inşallah iyisindir ya...sınav nasıl geçti...:nazar::nazar::KK19:
günaydın kızlar.nasılsınız bugün.dünden beri içimde bi sıkıntı var çözemedim neden.ağlamak geliyo içimden.puff.:KK5:

günaydın tatlım..hg canım benim...canın sıkılıyor sanırım...çalışmıyorsan örgü ör tatlım..sıkıntıya bire bir:KK19::KK19:

hoşgeldn canımmm nasılsın?

hoşbulduk kusummm :KK19:
günaydın canım. bende sürekli ağlıyorum sanırım hormonlar dengesizleşti :KK43:

sağol tatlişkommmmmmmm:KK16::KK16::KK16:
sende saol kuzum benim bak gördünmü defneee ikimizede kısmet oldu rabbime şükürler olsun aynı tedavi aynı anda hamile kaldık dualarımızı kabul etti yüce rabbimmm çok şükürrrrr yaaaaaa canımsınn ayy bende simdiden cinsiyet merakı sardııııı :KK16: :KK9: :emir_bebek: :KK49: :nazar: :nazar: :nazar:

yaa inanki canım hatta gece yatıyodum yine oldu kasıklarım feci sekilde agrıdı bilmiom napıcam rabbim korusun inşallahhh bizii :KK16:

evet canımm zararlıdır diye bende burnumu tutupta engellemiyorum hapşurim diyom ama öle siddetli oluyoki buda kasıklarımda agrıya neden oluyo derler ya sakınan göze cöp batarmış...aynı onun gibi oluyooo :KK5: :KK5:

burdayım kusum akşam geldim yazmıştım kusum allah razı olsun beni merak etmişsiniz çok soaloun canımsınızzz :KK19: :KK19:

evet kusum gördüm allah razı olsun sen napıyon nasılsın kusummm :KK16: :KK16:

hoşgeldin kusum ayy canım benim yhaa çok gecmiş olsun gecer inşallah bitanem benimmm kendinede bebişinede çok ii bakkk :KK19: :KK16:
canım iyiyim şükürler olsun..arada bulantı oluyor ama ne yapcan oluyor işte...oda sağlıklı gebeliğin belirtisiymiş...bizde keseyi gördük şükürler olsun canım benim...sınavın nasıl geçti...inşallah yerleşin tatlım...:nazar::nazar::KK16:

saol bitanem...bende cumartesi doktordaydım..keseyi gördük şükürler olsun...11 Aralıkta tekrar gel dedi...pıtpıtlar için inşallah...bir hafta geriden geliyormuş..keseye göre ultrasonda 6 haftalık dedi doktor...hayırlısı Mevlamdan...çok heyecanlıydı yaaa...Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.arada bulantım oluyor..ama ne yapıcan buda hamileliğin cilvesi işte.....:nazar::nazar::emir_bebek:

Allah razı olsun bitanem...bu hafta rainofabril için okuyoruz...ama önemli olan niyet canım...ağzına sağlık defnecim....:KK19::KK16::nazar:

melikeeeeeeeeeeeeeee nerdesin yaaaaaaaaaaaaa..valla meraktan dokuz doğurdum burda...kaç gündür soruyorum nerde bu kızlar diye...nerdeyse müge anlıya verecektim sizleri....:KK1::KK1::KK1:canım inşallah iyisindir ya...sınav nasıl geçti...:nazar::nazar::KK19:

günaydın tatlım..hg canım benim...canın sıkılıyor sanırım...çalışmıyorsan örgü ör tatlım..sıkıntıya bire bir:KK19::KK19:

inşallah hep bu seviyede kalır bulantıların kuzucum. ben senin için okudum. rainofabril içinde listeye yaz canım. onun için de akşama okurum.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21l :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

ayyyy leyloşum bitanesin canımm benimmm geldim de aksam yoktun kusum hatta sanada yazdım gecmişe bakarsan görürsün dün leptapımı bi actım tam gireyim dedim sorun cıktı eşimde görevdeydi anca geldi yaptıda girebildim kusum yoksa sen beni bilion allahtan bi aksilik cıkmazsa gelirim hep sınavda güzeldi kusum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh sen ne yaptın nasılsın bebiş nasıl bidenem benimm :KK19: :KK48:

X