- 29 Mart 2010
- 750
- 0
ii akşamlar kızlar
6.30 da randevum var inş. bebeğimi görebilirim
ve herşey yolundadır
duanızı eksik etmeyin
canım nasılsın,inşallah iyisindir.benim yerleşme kanamam adetimin ilk 3 günü olmuştu.kötü bir durum yoktur inşallah canım dualarım seninlekizlar yerlesme kanamasi kacinci haftalarda oluyor ?
benim birkacgündür akintim koyu sariydi ama az änce kahverengiye yakin bi akintim oldu, cok korkuyorum ilk gebeligimdede 13. haftadayken böyle akintim olmustu sonra düsük yaptim(
kizlar korkuyorum
bis deldik teyzoşlarııı
öğlen doktrumuzdaydık bebişimizi gördük kalp atışlarını dinledik bu bir mucize gerçekten yaa mükkemmel bi duygu rabbim her isteyene bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşelhamdülillah hiç bir sorun gözükmedi 6 7 tane tahlil istedi onları yaptırıcam inş..başka şimdilik herşey yolunda dedi yediklerime çok dikkat etmemi az az sık sık yememi söyledi 2 kilo vermişim benim için sevindirici bi durum malum yüksek bi kiloyla başladım hamişliğe bisden haberler böyle bide oğlumu görmeniz lazım nasıl sevinçli nasıl mutlu anlatamam kardeşim deyip deyip sevdi ekranı ultrason kağıdına bakıyo gelip gelip karnımı öpüyoo çıksın artık ordan ben onu çok seviyorum diyoo sonra duruyo acaba oda beni seviyo mudur anne diyo ayy kuzum benim yaa kıyamam paşama
sonra biraz bebik kıyafetlerine baktık erkeklerin ayrı güsel kısların ayrı güsel
hamiş kıyafetlerine baktım ama pek bişey beğenemedimayakkabı ihtiyacım vardı bir ayakkabı aldım geldimm işte böyle güzel ve keyifli bir gün geçirdik oğlumla...
sizlerde iyisinizdir umarım
bu arada ammada çok konuşmuşsunuz nasıl okucam ben şimdi o kadar uzun geçmişi
bis deldik teyzoşlarııı
öğlen doktrumuzdaydık bebişimizi gördük kalp atışlarını dinledik bu bir mucize gerçekten yaa mükkemmel bi duygu rabbim her isteyene bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşelhamdülillah hiç bir sorun gözükmedi 6 7 tane tahlil istedi onları yaptırıcam inş..başka şimdilik herşey yolunda dedi yediklerime çok dikkat etmemi az az sık sık yememi söyledi 2 kilo vermişim benim için sevindirici bi durum malum yüksek bi kiloyla başladım hamişliğe bisden haberler böyle bide oğlumu görmeniz lazım nasıl sevinçli nasıl mutlu anlatamam kardeşim deyip deyip sevdi ekranı ultrason kağıdına bakıyo gelip gelip karnımı öpüyoo çıksın artık ordan ben onu çok seviyorum diyoo sonra duruyo acaba oda beni seviyo mudur anne diyo ayy kuzum benim yaa kıyamam paşama
sonra biraz bebik kıyafetlerine baktık erkeklerin ayrı güsel kısların ayrı güsel
hamiş kıyafetlerine baktım ama pek bişey beğenemedimayakkabı ihtiyacım vardı bir ayakkabı aldım geldimm işte böyle güzel ve keyifli bir gün geçirdik oğlumla...
sizlerde iyisinizdir umarım
bu arada ammada çok konuşmuşsunuz nasıl okucam ben şimdi o kadar uzun geçmişi
saol canım inş hep beraber sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza oğlum eylülde 4 yaşını doldurdu geçen seneden beri kardeş kardeş diyo başkada bişey demiyodu bende yazdan beri hep olunca neler değişeceğini anlattım kitaplar internetten yazılar okudum baya faydasını gördük oluncada çok sevindi teyzesina kadar güzel haberler bunlar,hayırlı olsun canım duymuşsunuz pıt pıtları.oğlun 5 yaş üstünde galiba baksana hiç kıskanmıyor kardeş istiyor.Allah kucağımızadaalmayı nasip eder inşallah.
saol canım teşekkür ederim darısı herkesin başınacanım hayırlı olsun :) bişi çıkmamasına çok sevindim darısı bizlere olsun inş. oğlunun kıskanmaması ne güzel çok şanslısın :)) bu arada ayakkabını güle güle kullan.
pamuksel de kalp atışlarını duymuş maşallah bebeğine
mrb kızlar
dr.dan geldim
kalp atışlarını duydum çok şükür
Allahım duymayan herkese yaşatsın inş.
geçen hafta dr.um haftaya görürüz bebeğini demişti
ben sadece bebeğimi görürüm umuduyla gitmiştim
kalp atışını duyabileceğime pek ihtimal vermiodum
çok şükür ki duydum
öle güzel bi andı ki gözlerim doldu eşim heycandan ne tepki vericeğini bilemedi
yüzünde tuhaf bi gülümseme vardı
usg de 6+5 çıktı bu durumda muhtemel doğm tarihi 20 temmuz olur dedi
kesenin yeri duruşu bebek hepsi çok ii dedi
inş. Rabbim sonuna kadar hepimiz için böyle devam etmesini nasip eysin
ne güzel çok şükür senin adına sevindim.
demek ki
bu hesaplayıcılarda da çıkmıyor. baksana sende 7 hafta 5 gün yazıyor.6 hafta 5 gün çıkmış. bi hafta geri
usg de verilen kağıtta yazıyor mu kaç haftalık oldugu.
ben de biiiiiiirrrr hafta beklicemmm
geçmişide bitirdim muhabbet baya koyulaşmış
meegg arkadaşımıza çok üzüldümrabbim hayırlı zamanda tekrar versin bebişini kucağını doldursun inş
defter çok güzelmiş benimde hoşuma gitti bende alırım belki
arinaa:90::90: ne yırtığı?hangi dudak?:90::90::90::90::90::90:
leylacım konuyu ben açtım ama okuma fırsatım molmadı daha mahçup oldum ama akşam mutlaka okuyacağım canım
melikemden haber yok hiççç:44: nerelerdesin kuşum...
ayy başka ne okudum kiii kalabalık olmasın diye alıntılamadım bu seferde unuttum
hee bide kimdi unuttum kasık ağrıları oluyomuş bazı arkadaşların benimde oluyor bazen ama normalmiş gelişirken bebikler böyle ağrılar olabilirmiş
yerleşme kanaması bende 2 hamileliğimdede olmadı nedir nasıldır bilgim yok
mrb kızlar
dr.dan geldim
kalp atışlarını duydum çok şükür
Allahım duymayan herkese yaşatsın inş.
geçen hafta dr.um haftaya görürüz bebeğini demişti
ben sadece bebeğimi görürüm umuduyla gitmiştim
kalp atışını duyabileceğime pek ihtimal vermiodum
çok şükür ki duydum
öle güzel bi andı ki gözlerim doldu eşim heycandan ne tepki vericeğini bilemedi
yüzünde tuhaf bi gülümseme vardı
usg de 6+5 çıktı bu durumda muhtemel doğm tarihi 20 temmuz olur dedi
kesenin yeri duruşu bebek hepsi çok ii dedi
inş. Rabbim sonuna kadar hepimiz için böyle devam etmesini nasip eysin
hayırlı akşamlar teyzeleriiiii nasılsınız biz geldikkkkkk
saol canı darısı başına inş.
evet canım usg kağıdında yazıo benim
dr.um kendi de söylüo
bende 2 hafta sonra tekrar gidicem inş.
burdayım kuzum saol merak etmişin allah razı olsun canım benimmm
Melike ve Defne nerde kaldı ya :26::26:
canım ben de düşük için prostegon kullanıyom bide coraspinle elevitKızlar kokulu akıntı gebeliğimin ilk günlerinden itibaren bende de başladı.Hergün çamaşır değiştirmek bile yetmiyor desem abartı olmaz.,Gerçi son bir kaç gündür eskisi kadar yoğun değil gibi.Doktoruma sordum "şu an sana ilaç veremem .Sirkeli suyla yıka " dedi.Daha denemedim gerçi.
Benim sizlere sorum şuoktorlarınız size gebelik başlangıcından itibaren hangi ilaçları verdi?
BENolikistik over hastası olduğumdan gebelik tedavisi sürecinde başladığım şeker hapını kullanıyorum(bir süre daha kullanacakmışım)
Ayrıca folbiol verdi.
Bir de düşük riskine karşı progestan jel verdi.Hergün bunları kullanıyorum.
Gebelikte verilen vitaminlere ne zaman başlar acaba ?
Sizler gün içinde nasıl besleniyorsunuz ?Benim çok şükür henüz hiçbir şikayetim yok.Ultrasonda keseleri görmesem hamile olduğumdan şüphe duyacağım
gözün aydın canım benim inankiçok sevidnim daırısıda bize olsun inşallah bende haftaya bugün gitcem rabbimin izniyle inşallahhSelam arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır. Ben cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördüm ve duydum mükemmel bir duygu Allahım bu günleride gösterdi bana darısı bekleyen herkesin başına.
gözün aydın canım benim daırısıda bize olsun inşallahhhhhSlm kızlar nihayet evime geldim bayramdan beri annemde kalıyordum cuma günü doktora gittim ve bebeğimi gördüm kolları bacakları oluşmuş acaip sevindim şu an için bir tehlike yok inşaallahda bi daha olmaz ultrasonda görünenle sat ım tutuyo doktorum bebeğin gelişimide çok iyi dedi progestanı bıraktırdı artık sadece folik asit ve demir hapı kullanıyorum inşaallah hepimizin bebişleride sağlıcakla doğar :)
ahhh canım benim yaa inanki çok üzüldümmm benimde ilkim düşüktüü inşallah bidaha hamile kalırsın bitanem benim dualarım hep seninle olucakkkslm kızlar nasılsınız ben bebeğimi kaybettım kanamam var diyordumya düşük oldu allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ben denemeye deva edeceğim en az bır adet donemı gecmesı gerekıyormuş şimdi onu bekleyecegım allahtan 6 haftalıkta düşük gerçekleiti 8.haftada olsaymış tehlikeli olacakmış şükür şimdi bir problem yok aman ne olur cok dikkatli olun arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcaklaaaa
Ay ama bende bugün geç dştü jeton hep
Gözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel gider hamileliğin.
Bende 7+1'de gittiğimde 6+5 gözüküyordu. Zaten bundan sonra CRL'ye göre şekillenir artık
Nerdesin sen
Gözünaydın canım. İnşallah hep böyle güzel gider hamileliğin.
Bende 7+1'de gittiğimde 6+5 gözüküyordu. Zaten bundan sonra CRL'ye göre şekillenir artık
inş. canım hepimizin güzel geçer
evet bundan sonrası CRl ye göre gider
sağlıklı olsunlarda zamanın öenmi yok
2 hafta sonra tekrak bi yr neden gideceksin??
kan tahlili yaptırdın mı