2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26:
[/QUOTE]

Melike ve Defne nerde kaldı ya :26::26:

Melike'de uykusundan uyanamamıştır belki

sağlığın yerinde olsunda bitanem...gerisi sorun değil...

olabilir...uykucu melikeeeeee...gelsin hesap sorcam ona..nerde kaldın diyecem...

geldim canlarım geldimm ayy allah razı olsun sizden beni merak etmişsiniz canımsınız yaa gercekten çok mutlu oldum bunları okudukca sizi çok seviyorum iyiki varsınız kuzular...leyloşum beni iyi tanıdın valla helal olsun evet girmemezlik yapmazdım dün sınavdan cıkınca az biraz aışveriş yaptık geldik sonra uyuyakalmışım sınavda iyiydi çok şükür... bugünde tam oturdum leptapı actım bi sorun cıktı eşimi aradım oda ben gelince görevden yaparım dedi sen yapamazsın dedi üzüldüm ama napim o gelmezse olmazdı kuzu....hehh geldim şimdiii ama sen yoksun simdideee
Bende iyiyim canım. Uzanıyorum. Belim ağrıyor, dün az süpürge yapmıştım.

çok gecmiş olsun canım bende bugün evi toparladım camasırları attım makineye sonra topladım felan derken bi baktım akşam oldu kendini yorma kuzu yat dinlen bebişimizden önemli mi sanki allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallahhhhh

ne güzel yaaa.15 günde bir ziyaret edicen minnoşu:)

gözün aydın kusummmmm çok sev,ndim darısıda bize olsun inşallahhhhhhhh
burdayım bebişimmm sen napıyon nasılsın fıstıgım benimmm
gözün aydın canımmmm
kız melike nerelerdewın sen yaa senı bulamıyorum bı türlü nasılsın

hoşgeldin kankiiii valla helal sana beni hemncecik buluyon oyyy yerim ben seniiii napıyon nasılsın canım kankicimmm

kızlar bu gecelik benden bu kadar
koçiş istio laptopu
çokda uykum geldi
yarın görüşürz inş.

kızlar maaşallah muhabbetleriniz çok koyu ya ben hep kaçırıyorum tabi sonra bi bakıyorum sayfalarca ilerlemişsiniz ben dışarda kalıyorum.ben de 20 ayetel kürsi almak istiyorum.ama ben anlamasım ayetel kürsiyle hatimin alakası nedir kızlar? bide salavatta getirsek gebelikte çok önemliymiş.

canım nasılsın,inşallah iyisindir.benim yerleşme kanamam adetimin ilk 3 günü olmuştu.kötü bir durum yoktur inşallah canım dualarım seninle

sagol canim ya, dualarin icin tesekkür ederim, akintimin rengi degisti sadece, koyulasti ebnde biraz panikledim ama sükür simdi iyiyim, internette 8. haftada kana olabiliyormus, ööyle okudum negatif düsünmemeye calisicam, Rabbim ne demisse o olur 6 aralikta doktorda randevum var Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun....

yaa kızlarr yaaa ben cok hapşurmaya basladım ve hapşurunca özelliklede sag kasıgım çok agrıyooo çok korkuyorum bebişime bişi olmaz dimiiii

kızlar belki sacma diceksiniz de acayip agrım oluyo o yüzden size bi sorayım dedim inanki suanda zor oturuyom agrısından ve ben hayatımda hiç bu kadar hapşurmadım yaaa

kızlar selam hepinize
nasıl gidiyor bakalım hamilelik? Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin.
aklıma geldi yazayım istedim. nar suyu içmeyin sakın olur mu? birde ada çayı... ilk 3 ay içilmesi sakıncalı olan şeylerin başında gelirler...
ben 2010 temmuz annesiyim bu arada. sizlerin yazdıkalrını falan okudum geçen seneye gittim. çok tatlı zamanlar. keyfini çıkarın geçirdiğiniz her dakikanın...

Allahım korusun niye kaybedecekmişsin öyle şeyler düşünme hemencik.yani sen hapşırınca mı ağrı oluyor yoksa ağrın zaten var mı? hapşırık çok kuvvetli bir refleks o yüzden çok sıksa eğer hemen google hocaya yaz bakiim hapşırmamak için neler yapılırmış

sağol cnm evet ben duymuştum bunları.eşime biraz cevizdi üzümdü vs.şeyler aldırıyım özellikle ceviz çok iyiymiş bide ben balıktan nefret ediyorum napıcam bilmiyorum ya.aceba balık yağı hapı olur mu bi dr a sorucam bakalım ne diycek.

ben haftada 3 gün balık yedim biliyo musun? ayrıca hiç sevmem.. balık yağı midede patladıktan sonra iğrenç bir koku geliyor insanın ağzına ve gitmiyor. ben onu çekmektense balık yerim dedim.
her sabah ceviz ve badem (ama kavrulmamış olacaklar) ve taze sıkılmış meyve suyunu ihmal etmeyin..

amin cnm rabbim bu güzel günleri devam ettirsin inş
yaa kızlarr yaaa ben cok hapşurmaya basladım ve hapşurunca özelliklede sag kasıgım çok agrıyooo çok korkuyorum bebişime bişi olmaz dimiiii
nerelerdeydin cnm sen ya çok merak ettik

bugün doktorumda gürkan kubilay vardı hapşuruğu tutmanın sakıncalarından bahsediyordu

hapşuruk 160 km hızla gelen bi reflekmiş buda ister istemez ağrı yapıyodur endişelenme güzelim
kızlar belki sacma diceksiniz de acayip agrım oluyo o yüzden size bi sorayım dedim inanki suanda zor oturuyom agrısından ve ben hayatımda hiç bu kadar hapşurmadım yaaa
bende de bazen kesintisiz tutuyor hani bebekler doğunca çok hapşururlar ya gelişmesi için belkide karnımızdada gelişirken onun için hapşuruyoruzdur:26:saçmaladım mı ne
selam cnm

ada çayı neden zararlı cnm ben severek içiyordum yaa

bence hapını içeceğine kendini yemek daha sağlıklı

yaa bide ben balığa bayılırım nasıl sevilmez böyle lezzetli bişey anlamıyorumm

kızlar ben baya geç kaldım ama hiç vaktim olmadı bugün..bişe soracağım gebelikte yüz temizleyici tonik krem kullanılıyor mu ben neutrogena kullanıorum ama aklımageldi bi zararı var mıdır acaba.zaten kaç gündür kullanmadım ağzımın kenarında kırmızı leke gibi bişiler oluştu var mı hiç yüzünüzde leke?yarın bana cevap verirseniz ço ksevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…