2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben kalp atışlarını duydum ve gördüm. :nazar: Şimdi sadece ikili test için gideceğim bakalım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.

Torun geliyor ya, kıymetllisin şimdi :KK16::KK16:

Görüşürüz canım dikkat et kendine. :KK3:

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim.

ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26::nazar:
[/QUOTE]

evet maşallah diyim .. camını sildinmi
halını,kapını, bacanı sildinmi die soracağına böle sorular sorsun :KK9:

Arina aynen .. onlarda oğlandan gelen torun daha kıymetliymiş
tek erkek benim kocada

kızlar bizim ahali nerde Arinada sormuş defne, tugcal, melike bilem yok :KK53:

evet yoklar...bende merak ettim valla...melikenin sınavı vardı hafta sonu belki o yüzden girememiştirde..defnenin çok bulantısı vardı serum takılacaktı...tugcal hiç yok ortalarda...nere kayboldu bunlar...müge anlıya verelim..o bulur kızlarımızı...heheheh...:nazar::KK1::KK1:

saol bitanem...Allah razı olsun tugcalcım..duaların için kocaman aminnnnnn diyorum bitanem..seni merak ettik gelmeyince kaç gündür..çok şükür iyiymişsin...melike ile defnede gelse bir...onlarıda çok merak ediyorum ya...:nazar::KK16:

:KK54::KK54::KK54::KK54:

Melike ve Defne nerde kaldı ya :26::26:

bende çok merak ediyorum sorma arinacım yaaa..inşallah sağlıkları iyidir tatlım...:nazar::KK19: melike hiç bu kadar girmemizlik yapmazdı..hadi defne rahatsızda...:26:

Allah iyilik versin bitanem...:nazar::KK19:

inşallah canım...yarın dualarımız seninle olacak merak etme gamzelim...bizde 11 Aralıkta inşallah...insan çok heycanlanıyor ya...ne güzel bir duygu...Rabbim isteyen herkese yaşatsın...:nazar::KK16::KK16:

saol bitanem...inşallah iyisindir sende canım benim...:nazar::KK19::KK71:

sorma tatlım yaa..bende yetişemiyorum..bir yandan iş bir yandan topic...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Melike'de uykusundan uyanamamıştır belki :KK39::KK39:

sağlığın yerinde olsunda bitanem...gerisi sorun değil...:nazar::KK16::KK16:

olabilir...uykucu melikeeeeee...gelsin hesap sorcam ona..nerde kaldın diyecem...:nazar::nazar::KK76::KK76::KK76:

geldim canlarım geldimm ayy allah razı olsun sizden beni merak etmişsiniz canımsınız yaa gercekten çok mutlu oldum bunları okudukca sizi çok seviyorum iyiki varsınız kuzular...leyloşum beni iyi tanıdın valla helal olsun evet girmemezlik yapmazdım dün sınavdan cıkınca az biraz aışveriş yaptık geldik sonra uyuyakalmışım sınavda iyiydi çok şükür... bugünde tam oturdum leptapı actım bi sorun cıktı eşimi aradım oda ben gelince görevden yaparım dedi sen yapamazsın dedi üzüldüm ama napim o gelmezse olmazdı kuzu....hehh geldim şimdiii ama sen yoksun simdideee :KK9: :KK9:
Bende iyiyim canım. Uzanıyorum. Belim ağrıyor, dün az süpürge yapmıştım. :KK17::KK17:

çok gecmiş olsun canım bende bugün evi toparladım camasırları attım makineye sonra topladım felan derken bi baktım akşam oldu kendini yorma kuzu yat dinlen bebişimizden önemli mi sanki allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallahhhhh :KK19: :KK19:

canım benm daa önce bi düşüğüm olduğu için
ve rahim içinde ufak bi yapışıklık olduğundan erken doğum riskim var
o yüzden ilk 3 ay sık takip edelim sonra normale döneriz dedi
yani 2 haftada bir görücem bebeğimi:21:
tahlillerimi de yarın yaptırıcam

ne güzel yaaa.15 günde bir ziyaret edicen minnoşu:KK71::KK71::KK71::KK71::)

bis deldik teyzoşlarııı:KK16: :21:

öğlen doktrumuzdaydık bebişimizi gördük kalp atışlarını dinledik bu bir mucize gerçekten yaa mükkemmel bi duygu rabbim her isteyene bu eşsiz duyguyu yaşatsın inş :KK49: elhamdülillah hiç bir sorun gözükmedi 6 7 tane tahlil istedi onları yaptırıcam inş..başka şimdilik herşey yolunda dedi yediklerime çok dikkat etmemi az az sık sık yememi söyledi 2 kilo vermişim benim için sevindirici bi durum malum yüksek bi kiloyla başladım hamişliğe bisden haberler böyle:KK49::KK49::KK49:bide oğlumu görmeniz lazım nasıl sevinçli nasıl mutlu anlatamam kardeşim deyip deyip sevdi ekranı:KK69:ultrason kağıdına bakıyo gelip gelip karnımı öpüyoo çıksın artık ordan ben onu çok seviyorum diyoo sonra duruyo acaba oda beni seviyo mudur anne diyo ayy kuzum benim yaa kıyamam paşama:KK69::KK69:

sonra biraz bebik kıyafetlerine baktık erkeklerin ayrı güsel kısların ayrı güsel:nazar::nazar::nazar:

hamiş kıyafetlerine baktım ama pek bişey beğenemedim:KK19: ayakkabı ihtiyacım vardı bir ayakkabı aldım geldimm işte böyle güzel ve keyifli bir gün geçirdik oğlumla...

sizlerde iyisinizdir umarım :nazar::nazar:

bu arada ammada çok konuşmuşsunuz nasıl okucam ben şimdi o kadar uzun geçmişi:nazar::nazar::KK37:
gözün aydın kusummmmm çok sev,ndim darısıda bize olsun inşallahhhhhhhh :KK19: :KK19:
geçmişide bitirdim muhabbet baya koyulaşmış

meegg arkadaşımıza çok üzüldüm:KK43: rabbim hayırlı zamanda tekrar versin bebişini kucağını doldursun inş:KK43:

defter çok güzelmiş benimde hoşuma gitti bende alırım belki

arinaa:90::90: ne yırtığı?hangi dudak?:90::90::90::90::90::90:

leylacım konuyu ben açtım ama okuma fırsatım molmadı daha mahçup oldum ama akşam mutlaka okuyacağım canım:KK17:

melikemden haber yok hiççç:44: nerelerdesin kuşum...

ayy başka ne okudum kiii kalabalık olmasın diye alıntılamadım bu seferde unuttum :KK17:

hee bide kimdi unuttum kasık ağrıları oluyomuş bazı arkadaşların benimde oluyor bazen ama normalmiş gelişirken bebikler böyle ağrılar olabilirmiş

yerleşme kanaması bende 2 hamileliğimdede olmadı nedir nasıldır bilgim yok
burdayım bebişimmm sen napıyon nasılsın fıstıgım benimmm :KK19: :KK16:
mrb kızlar
dr.dan geldim
kalp atışlarını duydum çok şükür
Allahım duymayan herkese yaşatsın inş.
geçen hafta dr.um haftaya görürüz bebeğini demişti
ben sadece bebeğimi görürüm umuduyla gitmiştim
kalp atışını duyabileceğime pek ihtimal vermiodum
çok şükür ki duydum
öle güzel bi andı ki gözlerim doldu eşim heycandan ne tepki vericeğini bilemedi
yüzünde tuhaf bi gülümseme vardı
usg de 6+5 çıktı bu durumda muhtemel doğm tarihi 20 temmuz olur dedi
kesenin yeri duruşu bebek hepsi çok ii dedi
inş. Rabbim sonuna kadar hepimiz için böyle devam etmesini nasip eysin
gözün aydın canımmmm :KK16:
kız melike nerelerdewın sen yaa senı bulamıyorum bı türlü nasılsın

hoşgeldin kankiiii valla helal sana beni hemncecik buluyon oyyy yerim ben seniiii napıyon nasılsın canım kankicimmm:KK48: :KK54:

kızlar bu gecelik benden bu kadar
koçiş istio laptopu
çokda uykum geldi
yarın görüşürz inş.

kızlar maaşallah muhabbetleriniz çok koyu ya ben hep kaçırıyorum tabi sonra bi bakıyorum sayfalarca ilerlemişsiniz ben dışarda kalıyorum.ben de 20 ayetel kürsi almak istiyorum.ama ben anlamasım ayetel kürsiyle hatimin alakası nedir kızlar? bide salavatta getirsek gebelikte çok önemliymiş.

canım nasılsın,inşallah iyisindir.benim yerleşme kanamam adetimin ilk 3 günü olmuştu.kötü bir durum yoktur inşallah canım dualarım seninle

sagol canim ya, dualarin icin tesekkür ederim, akintimin rengi degisti sadece, koyulasti ebnde biraz panikledim ama sükür simdi iyiyim, internette 8. haftada kana olabiliyormus, ööyle okudum negatif düsünmemeye calisicam, Rabbim ne demisse o olur 6 aralikta doktorda randevum var Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun....

yaa kızlarr yaaa ben cok hapşurmaya basladım ve hapşurunca özelliklede sag kasıgım çok agrıyooo çok korkuyorum bebişime bişi olmaz dimiiii :KK5: :KK5:

kızlar belki sacma diceksiniz de acayip agrım oluyo o yüzden size bi sorayım dedim inanki suanda zor oturuyom agrısından ve ben hayatımda hiç bu kadar hapşurmadım yaaa:KK19:

kızlar selam hepinize :KK3:
nasıl gidiyor bakalım hamilelik? Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin.
aklıma geldi yazayım istedim. nar suyu içmeyin sakın olur mu? birde ada çayı... ilk 3 ay içilmesi sakıncalı olan şeylerin başında gelirler...
ben 2010 temmuz annesiyim bu arada. sizlerin yazdıkalrını falan okudum geçen seneye gittim. çok tatlı zamanlar. keyfini çıkarın geçirdiğiniz her dakikanın... :KK31:

Allahım korusun niye kaybedecekmişsin öyle şeyler düşünme hemencik.yani sen hapşırınca mı ağrı oluyor yoksa ağrın zaten var mı? hapşırık çok kuvvetli bir refleks o yüzden çok sıksa eğer hemen google hocaya yaz bakiim :KK9: hapşırmamak için neler yapılırmış

aklıma geldi yazayım istedim. nar suyu içmeyin sakın olur mu? birde ada çayı... ilk 3 ay içilmesi sakıncalı olan şeylerin başında gelirler...
ben 2010 temmuz annesiyim bu arada. sizlerin yazdıkalrını falan okudum geçen seneye gittim. çok tatlı zamanlar. keyfini çıkarın geçirdiğiniz her dakikanın... :KK31:

sağol cnm evet ben duymuştum bunları.eşime biraz cevizdi üzümdü vs.şeyler aldırıyım özellikle ceviz çok iyiymiş bide ben balıktan nefret ediyorum napıcam bilmiyorum ya.aceba balık yağı hapı olur mu bi dr a sorucam bakalım ne diycek.

sağol cnm evet ben duymuştum bunları.eşime biraz cevizdi üzümdü vs.şeyler aldırıyım özellikle ceviz çok iyiymiş bide ben balıktan nefret ediyorum napıcam bilmiyorum ya.aceba balık yağı hapı olur mu bi dr a sorucam bakalım ne diycek.

ben haftada 3 gün balık yedim biliyo musun? ayrıca hiç sevmem.. balık yağı midede patladıktan sonra iğrenç bir koku geliyor insanın ağzına ve gitmiyor. ben onu çekmektense balık yerim dedim.
her sabah ceviz ve badem (ama kavrulmamış olacaklar) ve taze sıkılmış meyve suyunu ihmal etmeyin..

mrb kızlar
dr.dan geldim
kalp atışlarını duydum çok şükür
Allahım duymayan herkese yaşatsın inş.
geçen hafta dr.um haftaya görürüz bebeğini demişti
ben sadece bebeğimi görürüm umuduyla gitmiştim
kalp atışını duyabileceğime pek ihtimal vermiodum
çok şükür ki duydum
öle güzel bi andı ki gözlerim doldu eşim heycandan ne tepki vericeğini bilemedi
yüzünde tuhaf bi gülümseme vardı
usg de 6+5 çıktı bu durumda muhtemel doğm tarihi 20 temmuz olur dedi
kesenin yeri duruşu bebek hepsi çok ii dedi
inş. Rabbim sonuna kadar hepimiz için böyle devam etmesini nasip eysin
amin cnm rabbim bu güzel günleri devam ettirsin inş :KK49:
yaa kızlarr yaaa ben cok hapşurmaya basladım ve hapşurunca özelliklede sag kasıgım çok agrıyooo çok korkuyorum bebişime bişi olmaz dimiiii :KK5: :KK5:
nerelerdeydin cnm sen ya çok merak ettik :KK16:

bugün doktorumda gürkan kubilay vardı hapşuruğu tutmanın sakıncalarından bahsediyordu

hapşuruk 160 km hızla gelen bi reflekmiş buda ister istemez ağrı yapıyodur endişelenme güzelim
kızlar belki sacma diceksiniz de acayip agrım oluyo o yüzden size bi sorayım dedim inanki suanda zor oturuyom agrısından ve ben hayatımda hiç bu kadar hapşurmadım yaaa:KK19:
bende de bazen kesintisiz tutuyor hani bebekler doğunca çok hapşururlar ya gelişmesi için belkide karnımızdada gelişirken onun için hapşuruyoruzdur:26:saçmaladım mı ne:KK53::KK30:
selam cnm

ada çayı neden zararlı cnm ben severek içiyordum yaa

bence hapını içeceğine kendini yemek daha sağlıklı

yaa bide ben balığa bayılırım nasıl sevilmez böyle lezzetli bişey anlamıyorumm:KK52:

kızlar ben baya geç kaldım ama hiç vaktim olmadı bugün..bişe soracağım gebelikte yüz temizleyici tonik krem kullanılıyor mu ben neutrogena kullanıorum ama aklımageldi bi zararı var mıdır acaba.zaten kaç gündür kullanmadım ağzımın kenarında kırmızı leke gibi bişiler oluştu var mı hiç yüzünüzde leke?yarın bana cevap verirseniz ço ksevinirim

X