2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar birşey sorucam
ya hamilelikte saç kesilmesinin bebeğe bir zararı olurmu
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
saçım nerdeyse totoma indi artık:KK1:
kestirmezsem 9. ayda tam bacaklarıma iner:KK53:
iğrençççç:KK47:

kestirmekten bişey olmaz canım kimyasal bişeyler sürmedikleri müddetçe... boyatmak zararlı... kestirebilirisn yani... ama çok boya kokuyorsa içerisi girme bence.... başka gün git... boyayı solumak bile bebeğe zararlıymış...

canım çok iyi anlıyorumn seni benim de 4 aralıkta kontolum var ve günler geçmek bilmiyor gerçekten...hoşgeldin aramıza...:KK16:

olabülürrrrr... inşallah hep güzel şeyler yazarız günlüğümüze canım....

itinayla sayfanıza eklenir:KK33:

evet itinayla eklenir...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bayanlar birşey sorucam
ne dersiniz?
tırsıyorum ama

kestirirsin güzelim nolcak. hurafe onlar. içini rahat tut sen :)

kızlar ben kaçar azıcık uzanamam lazım akiama da kayınvalideme gidicez yemeğe biraz dinleneyim şimdi... öpüyorum hepinizi yarına görüşürüz inşallah... kendinize ve miniklerinize iyi bakın....:KK16:

kestirmekten bişey olmaz canım kimyasal bişeyler sürmedikleri müddetçe... boyatmak zararlı... kestirebilirisn yani... ama çok boya kokuyorsa içerisi girme bence.... başka gün git... boyayı solumak bile bebeğe zararlıymış...

kestirirsin güzelim nolcak. hurafe onlar. içini rahat tut sen :)

tşkrler kızlarrr:KK16:

çok teşekkürler ederim...
Benim hiç miğde bulantım olmadı ama kasıklarıma aralıklarla ağrı giriyor. Ben tüm bu acıları çekmeye razıyım her gün ağrılarım artsa gıkım çıkma:))
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap aldım sürekli elimde o var :)

Ben hiç kitap almadım valla :KK23: Ama almak istiyorum.

bayanlar birşey sorucam
ne dersiniz?
tırsıyorum ama

Bir zararı olmaz canım; ama ne kadar hurafede olsa korkuyor demi insan :KK9:

canım çok iyi anlıyorumn seni benim de 4 aralıkta kontolum var ve günler geçmek bilmiyor gerçekten...hoşgeldin aramıza...:KK16:

olabülürrrrr... inşallah hep güzel şeyler yazarız günlüğümüze canım....

itinayla sayfanıza eklenir:KK33:

Amin canımcım :KK16:

kızlar ben kaçar azıcık uzanamam lazım akiama da kayınvalideme gidicez yemeğe biraz dinleneyim şimdi... öpüyorum hepinizi yarına görüşürüz inşallah... kendinize ve miniklerinize iyi bakın....:KK16:

Görüşürüz canım. Sende dikkat kendine ve meleğine. :KK16::KK16:

Ben hiç kitap almadım valla :KK23: Ama almak istiyorum.

Bir zararı olmaz canım; ama ne kadar hurafede olsa korkuyor demi insan :KK9:

Amin canımcım :KK16:

Görüşürüz canım. Sende dikkat kendine ve meleğine. :KK16::KK16:

evt insan tırsıyor cnm:KK1::KK1:

Kızlar ben izninizle çıkayım. Belim felaket. Kopuyor sanki :KK25::KK25:

Eve gideyim erkenden de dinleneyim. :KK50::KK50:
Hepinize iyi akşamlar. Allah'a emanet olun. :KK16:

kizlar yerlesme kanamasi kacinci haftalarda oluyor ?
benim birkacgündür akintim koyu sariydi ama az änce kahverengiye yakin bi akintim oldu, cok korkuyorum ilk gebeligimdede 13. haftadayken böyle akintim olmustu sonra düsük yaptim :KK43:(
kizlar korkuyorum

bence oncelikle sakin olmalısın, evet çok kötü bir tecrübe yaşamıssın ama bence karşılaştırma. eğer sürekli gittiğin bir doktor varsa içini rahatlatmak için arayıp sor.

benim birkacgündür akintim koyu sariydi ama az änce kahverengiye yakin bi akintim oldu, cok korkuyorum ilk gebeligimdede 13. haftadayken böyle akintim olmustu sonra düsük yaptim :KK43:(
kizlar korkuyorum

ii akşamlar kızlar
6.30 da randevum var inş. bebeğimi görebilirim
ve herşey yolundadır
duanızı eksik etmeyin

kizlar korkuyorum
Canım bende de olmuştu aynı şey. Bol sıvı alıp, uzandım. Kalkamdım hiç.

Ama doktoruna muhakkak danış canım. Kendini de strese sokma :KK19:

ii akşamlar kızlar
6.30 da randevum var inş. bebeğimi görebilirim
ve herşey yolundadır
duanızı eksik etmeyin

Dualarım seninle canım. İyi haberlerle gelirsin inşallah:KK16:

bis deldik teyzoşlarııı:KK16: :21:

öğlen doktrumuzdaydık bebişimizi gördük kalp atışlarını dinledik bu bir mucize gerçekten yaa mükkemmel bi duygu rabbim her isteyene bu eşsiz duyguyu yaşatsın inş :KK49: elhamdülillah hiç bir sorun gözükmedi 6 7 tane tahlil istedi onları yaptırıcam inş..başka şimdilik herşey yolunda dedi yediklerime çok dikkat etmemi az az sık sık yememi söyledi 2 kilo vermişim benim için sevindirici bi durum malum yüksek bi kiloyla başladım hamişliğe bisden haberler böyle:KK49::KK49::KK49:bide oğlumu görmeniz lazım nasıl sevinçli nasıl mutlu anlatamam kardeşim deyip deyip sevdi ekranı:KK69:ultrason kağıdına bakıyo gelip gelip karnımı öpüyoo çıksın artık ordan ben onu çok seviyorum diyoo sonra duruyo acaba oda beni seviyo mudur anne diyo ayy kuzum benim yaa kıyamam paşama:KK69::KK69:

sonra biraz bebik kıyafetlerine baktık erkeklerin ayrı güsel kısların ayrı güsel:nazar::nazar::nazar:

hamiş kıyafetlerine baktım ama pek bişey beğenemedim:KK19: ayakkabı ihtiyacım vardı bir ayakkabı aldım geldimm işte böyle güzel ve keyifli bir gün geçirdik oğlumla...

sizlerde iyisinizdir umarım :nazar::nazar:

bu arada ammada çok konuşmuşsunuz nasıl okucam ben şimdi o kadar uzun geçmişi:nazar::nazar::KK37:

X