tamam canım sen ne zaman dersen o zaman yapalım...
bayanlar birşey sorucam
ya hamilelikte saç kesilmesinin bebeğe bir zararı olurmu
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
saçım nerdeyse totoma indi artık
kestirmezsem 9. ayda tam bacaklarıma iner
iğrençççç
canım çok iyi anlıyorumn seni benim de 4 aralıkta kontolum var ve günler geçmek bilmiyor gerçekten...hoşgeldin aramıza...
olabülürrrrr... inşallah hep güzel şeyler yazarız günlüğümüze canım....
itinayla sayfanıza eklenir
bayanlar birşey sorucam
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
iğrençççç
kestirmekten bişey olmaz canım kimyasal bişeyler sürmedikleri müddetçe... boyatmak zararlı... kestirebilirisn yani... ama çok boya kokuyorsa içerisi girme bence.... başka gün git... boyayı solumak bile bebeğe zararlıymış...
kestirirsin güzelim nolcak. hurafe onlar. içini rahat tut sen :)
çok teşekkürler ederim...
Benim hiç miğde bulantım olmadı ama kasıklarıma aralıklarla ağrı giriyor. Ben tüm bu acıları çekmeye razıyım her gün ağrılarım artsa gıkım çıkma:))
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap aldım sürekli elimde o var :)
bayanlar birşey sorucam
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
iğrençççç
canım çok iyi anlıyorumn seni benim de 4 aralıkta kontolum var ve günler geçmek bilmiyor gerçekten...hoşgeldin aramıza...
olabülürrrrr... inşallah hep güzel şeyler yazarız günlüğümüze canım....
itinayla sayfanıza eklenir
kızlar ben kaçar azıcık uzanamam lazım akiama da kayınvalideme gidicez yemeğe biraz dinleneyim şimdi... öpüyorum hepinizi yarına görüşürüz inşallah... kendinize ve miniklerinize iyi bakın....
leyla 20 ayetel kursiyi okudum
Ben hiç kitap almadım vallaAma almak istiyorum.
Bir zararı olmaz canım; ama ne kadar hurafede olsa korkuyor demi insan
Amin canımcım
Görüşürüz canım. Sende dikkat kendine ve meleğine.
güle güle canım,siz de Allaha emanet olun,dinlenin yeğenimiz de yoruldu bugünKızlar ben izninizle çıkayım. Belim felaket. Kopuyor sanki
Eve gideyim erkenden de dinleneyim.
Hepinize iyi akşamlar. Allah'a emanet olun.
kizlar yerlesme kanamasi kacinci haftalarda oluyor ?
benim birkacgündür akintim koyu sariydi ama az änce kahverengiye yakin bi akintim oldu, cok korkuyorum ilk gebeligimdede 13. haftadayken böyle akintim olmustu sonra düsük yaptim(
kizlar korkuyorum
Canım bende de olmuştu aynı şey. Bol sıvı alıp, uzandım. Kalkamdım hiç.kizlar yerlesme kanamasi kacinci haftalarda oluyor ?
benim birkacgündür akintim koyu sariydi ama az änce kahverengiye yakin bi akintim oldu, cok korkuyorum ilk gebeligimdede 13. haftadayken böyle akintim olmustu sonra düsük yaptim(
kizlar korkuyorum
ii akşamlar kızlar
6.30 da randevum var inş. bebeğimi görebilirim
ve herşey yolundadır
duanızı eksik etmeyin