2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman şehir farkı veriyor canım başka açıklaması olamaz... normal fiyatı 12.90 evet endirim 0.1 kuruş kargo ücreti ops ile 9 tl diyor...

leylacım e-bebek te anne adatının günlüğü diye bir ürün var arina 6.50 tl ye almış ben de 9 tl çıkıyor sanırım büyük şehir diye daha az çıkıyor belki dağıtım merkezi falan varsa:26:
ay bu ne defteri yahuuuuuu..meraktan çatlayacam şimdi...biri cevap versin lütfen...:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Merhaba bende yeni aranıza katıldım, aslında okur olarak uzun zamandır takip ediyordum ama yazar olarak bende sizinle paylaşmak istedim heyecanımı...
Bende artık temmuz annelerinden sayılırım. bebeğim şu anda 7+2 yi doldurdu. Daha önceden herkese sakin ol, amannn korkma diyen beni, sürekli netten bir şeyler ararken buluyorum, her kasık ağrımda korkuyorum, sürekli sapık misali gögüslerimi elliyorum acısı devam ediyormu diye...Her sabah uyanabildiğim için dua ederken şimdi kendimi yalvarırken buluyorum (lütfen bebeğime bir şey olmasın diye). Bebeğimizin kesesini de kalp atısınıda 20 kasım da gördük 4 aralık ta tekrar dr a gidicez ama sanki artık bulutlar bile hareket etmiyor, ağaçların bile rüzgarda savruluşu yavaşlamış... zaman geçmiyor...Tadını çıkarmaya çalışıyor bir yanımdaki ben, diğer yanım panikle kafasını bacaklarının arasına almış dua ediyor... Umarım her şey herkes için çok güzel olur...

canım benim doktorum ünlü bi prof. 10. haftaya kadar alttan bakılır demişti ben sormuştum merak etme sen. hurma konusuna gelince doktorlarınıza bi sorun ben şimdi yine baktım başka yerlere faydalı yazıyo hatta kk da bi sayfa bile yapmışlar. bide şey okudum hz. meryem 9 ay sadece su ve hurma yemiş öyle yazıyo. tabi yinede bebişlerimize iyi gelicek derken zarar vermeyelim sormakta fayda var. ben transfer günümde hemşireye sormuştum şunu yeyin bunu yemeyin diyolar aslı varmıdır diye. yok demişti hatta ben herşeyi yedim demişti.

Bende okudum onu; ama yine doktora sormakta fayda var :KK16:

saol bitanem..Allah razı olsun...sizler girmeyince bende sizleri arıyorum valla..insan sanalda olsa alışıyor yaaa...:nazar::KK16::nazar:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

o zaman şehir farkı veriyor canım başka açıklaması olamaz... normal fiyatı 12.90 evet endirim 0.1 kuruş kargo ücreti ops ile 9 tl diyor...

leylacım e-bebek te anne adatının günlüğü diye bir ürün var arina 6.50 tl ye almış ben de 9 tl çıkıyor sanırım büyük şehir diye daha az çıkıyor belki dağıtım merkezi falan varsa:26:

Canım sen nerde oturuyorsun ki?

linkten baktım canım...teşekkürler...:nazar::nazar::nazar:

arina şimdi oldu ben de anlamadım neden öyle yaptı ama şimdi 6 buçuk gösteriyor... verdim siparişi....:)))

Merhaba bende yeni aranıza katıldım, aslında okur olarak uzun zamandır takip ediyordum ama yazar olarak bende sizinle paylaşmak istedim heyecanımı...
Bende artık temmuz annelerinden sayılırım. bebeğim şu anda 7+2 yi doldurdu. Daha önceden herkese sakin ol, amannn korkma diyen beni, sürekli netten bir şeyler ararken buluyorum, her kasık ağrımda korkuyorum, sürekli sapık misali gögüslerimi elliyorum acısı devam ediyormu diye...Her sabah uyanabildiğim için dua ederken şimdi kendimi yalvarırken buluyorum (lütfen bebeğime bir şey olmasın diye). Bebeğimizin kesesini de kalp atısınıda 20 kasım da gördük 4 aralık ta tekrar dr a gidicez ama sanki artık bulutlar bile hareket etmiyor, ağaçların bile rüzgarda savruluşu yavaşlamış... zaman geçmiyor...Tadını çıkarmaya çalışıyor bir yanımdaki ben, diğer yanım panikle kafasını bacaklarının arasına almış dua ediyor... Umarım her şey herkes için çok güzel olur...

Aramıza hoşgeldin canım. :KK71:

Rabbim sağlıkla kucağına almadığın günü göstersin. :KK16:

hepimiz aynı duyguları taşıyoruz. Bende aynıyım:78: Yani anlarım halinden :KK16:

canım tebrik ederim :) inş. doğdukları günleride görelim. sanırım hepimzide biraz paranoya hali oluştu :KK43: zor bir süreç bizleri bekliyor. bende kasıklarım ağrımıyo ama, bak midem bulanıyo, göğüslerim acıyo diye kendimi teselli edip duruyorum. dediğin gibi netin başından kalkalmıyorum. inş. hepimiz için herşey güzel olucak.

aramıza hg canım...hamileliğin hayırlı olsun seninde...dua çok önemli...bende devamlı dua ediyorum..Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın canlarım...inşallah hepimiz için herşey güzel ve hayırlı olur tatlım...:nazar::KK16:
canım hamile günlüğüymüş :)

evet canım linkten baktım...saolasın...:nazar::KK1::KK1:

arina şimdi oldu ben de anlamadım neden öyle yaptı ama şimdi 6 buçuk gösteriyor... verdim siparişi....:)))

Demek bizi takip etti bunlar, isyan ettik fiyatlar düştü :KK9::KK9:

Hayırlısı olsun canımcım :KK16:

İnşallah içini hep güzel şeylerle doldurursun :emir_bebek::KK49::KK16:

KARATASOZ ticker yapalım mı sana demiştim canım cevap vermedin..eğer istersen son adet tarihini ver sana ticker yapayım...:nazar::nazar::KK34:

aramıza hg canım...hamileliğin hayırlı olsun seninde...dua çok önemli...bende devamlı dua ediyorum..Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın canlarım...inşallah hepimiz için herşey güzel ve hayırlı olur tatlım...:nazar::KK16:

evet canım linkten baktım...saolasın...:nazar::KK1::KK1:

:))))))))) :KK66: :KK66: :KK66: :KK66: hamileyiz hamileyiz :KK69:

KARATASOZ ticker yapalım mı sana demiştim canım cevap vermedin..eğer istersen son adet tarihini ver sana ticker yapayım...:nazar::nazar::KK34:

görmedim kuşum kusura bakma. ben tam olarak haftasını öğreniiim öyle yapalım. benim tüp bebek çünkü sata göre hesaplamamıştı ilkinde doktor. saol tatlım c.tesi gidicem o zaman yaparız :KK71:

çok teşekkürler ederim...
Benim hiç miğde bulantım olmadı ama kasıklarıma aralıklarla ağrı giriyor. Ben tüm bu acıları çekmeye razıyım her gün ağrılarım artsa gıkım çıkma:))
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap aldım sürekli elimde o var :)

bayanlar birşey sorucam
ya hamilelikte saç kesilmesinin bebeğe bir zararı olurmu
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
saçım nerdeyse totoma indi artık:KK1:
kestirmezsem 9. ayda tam bacaklarıma iner:KK53:
iğrençççç:KK47:

görmedim kuşum kusura bakma. ben tam olarak haftasını öğreniiim öyle yapalım. benim tüp bebek çünkü sata göre hesaplamamıştı ilkinde doktor. saol tatlım c.tesi gidicem o zaman yaparız :KK71:

tamam canım sen ne zaman dersen o zaman yapalım...:KK19:

canım çok iyi anlıyorumn seni benim de 4 aralıkta kontolum var ve günler geçmek bilmiyor gerçekten...hoşgeldin aramıza...:KK16:

Demek bizi takip etti bunlar, isyan ettik fiyatlar düştü :KK9::KK9:

Hayırlısı olsun canımcım :KK16:

İnşallah içini hep güzel şeylerle doldurursun :emir_bebek::KK49::KK16:

olabülürrrrr... inşallah hep güzel şeyler yazarız günlüğümüze canım....

tickeri olmayan isteyen herkese ticker yapılır...?hehehehe...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

itinayla sayfanıza eklenir:KK33:

bayanlar birşey sorucam
ya hamilelikte saç kesilmesinin bebeğe bir zararı olurmu
ne dersiniz?
tırsıyorum ama
saçım nerdeyse totoma indi artık:KK1:
kestirmezsem 9. ayda tam bacaklarıma iner:KK53:
iğrençççç:KK47:

bişey olmaz canım..kestirebilirsin...ama boyatma sakın...boyatılmıyor hamileyken...ok..:nazar::nazar::KK16:

X