2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım; ama onlar için aç karnına kan vermen gerekli değil miydi? Valla o kadar kan verdim ki benim iyice karıştı aklım. :44::44:

Bence sen paraya kıy taksiye bin. Bu da eşine ders olur.

Canım benim korkma, rahatlamaya çalış. bebişimiz için herşeye katlanacağız artık. Umarım her ikisi de gayet sağlıklıdırlar.

kızlar ben çıktım Allaha emanet olun

Görüşürüz canım. Dikkat et kendine.

Annelik böyle birşey demek ki Herşeyde evham yapıyoruz :78:

internetten baktım canım pek bişi bulamadım, neyse c.tesiye kadar dişimizi sıkıcaz artık. bu arada internette dolaşırken hurmanın çok faydalı olduğunu ilk aylarda yenmesi gerektiğini okudum bende hatta eşime söyledim akşam getircek. kafam karıştı şimdi benim.
bu arada muayeneden korkmana gerek yokki neden korkuyosun utanmamı yoksa asıl rahatsız eden.

galiba boşuna dememişler annelerin hakkı ödenmez diye.

arinacım sen netten mi aldın ürünü ben sipariş verecektim ama kargo ücreti 9 tl diyor bana biraz fazla geldi de.. senin gönderdiğin linkten girdim aslında ama:26:

Sakın hurmayı ilk aylarda yemeyin arkadaşlar. Rahmin kasılmasına neden oluyormuş. Özellikle son aylarda öneriyorlar. Tabii günde 1 tane yemenin zarraı olur mu erken aylarda bilemiyorum. Bunu doktoruma sorayım ben. :13:

arinacım sen netten mi aldın ürünü ben sipariş verecektim ama kargo ücreti 9 tl diyor bana biraz fazla geldi de.. senin gönderdiğin linkten girdim aslında ama:26:

Netten aldım canım.

9 TL mi?

valla elimde faturam var. 6,50 kargo ücreti, 2 tane de defter, 0,02 kuruş toplamda 6,52 verdim ben canım.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_21l 20 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 20 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 20 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü 20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya 20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz 20 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

ben de hurma ve narın ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu duymuştum... bir de maydanozun çok yenmemesi gerekiyormuş...

offfffff iş yoğunlaştı başımı kaldıramadım yaaaa..anca fırsat buldum topice koştum geldim...girmeyince sizleri özlüyorum...

Netten aldım canım.

9 TL mi?

valla elimde faturam var. 6,50 kargo ücreti, 2 tane de defter, 0,02 kuruş toplamda 6,52 verdim ben canım.

hadi yaaa o zaman fiyatı artırmışlar demek ki... 9 tl ye burda alırım heee kendileri kaybeder ben nabimmmm

rainofabril bu hafta senin için dua okuyoruz canım...hg bu arada ...ne ettin evine gelmişsin sanırım...

Canım şimdi yine baktım. Kargo ücreti 6,50 diyor. Normal fiyatı defterin 12,90. İndirim giriyor. Sepeti onayla dediğinde başka sayfaya yönlendiriyor ve orda kargo ücreti 6,50 diyor.

Canım şimdi yine baktım. Kargo ücreti 6,50 diyor. Normal fiyatı defterin 12,90. İndirim giriyor. Sepeti onayla dediğinde başka sayfaya yönlendiriyor ve orda kargo ücreti 6,50 diyor.

o zaman şehir farkı veriyor canım başka açıklaması olamaz... normal fiyatı 12.90 evet endirim 0.1 kuruş kargo ücreti ops ile 9 tl diyor...

leylacım e-bebek te anne adatının günlüğü diye bir ürün var arina 6.50 tl ye almış ben de 9 tl çıkıyor sanırım büyük şehir diye daha az çıkıyor belki dağıtım merkezi falan varsa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…