Arina dolmuş yok mlsf sadece tek otobüs
evet bi de tam kan sayımı bilmiyom kaç tüp alırlar artık
otobüste fena olursam yine inerim otururm ölee
aradığında fenalaştım indim bekliyom ölee derim
hayırlı bi kocam yok ki gelip alsın
derim
canım korkma her zaman olmayabilir ağrı,bende ara ara oluyor.ben de bugün yemek yedim hem de nasıl yedim.şaşırdım kendime ama şimdi yine bulanmaya başladı.korkma canım netten araştır bakim bi.
kızlar hurmayı şimdilerde sakın yemeyin doğum kolaylaştırıcı tabi düşüğü de kolaylaştırıyormuş.doğum yaklaşınca yiyin.
kisti olan arkadaşımız da sakın telaşlanma bebiş büyüdükçe o yok olur inşallah.bi arkadaşımın öyle oldu çünkü.
ya kızlar benim dr çarşamba ikizlerin biri duruyor mu diyevajinal bakabilirim dedi ama ben düşük sonrası bile genel anestezi olmadan dr a el sürdürtmemiştim.napıcam ya çok korkuyorum
kızlar ben çıktım Allaha emanet olun
arina,asilmavi,tugcal saolun kızlar içimi rahatlattınız. yanş bende ani harekette, yorulduğumda belim,kasığım hafif batıyo ağrıyo ama çok şükür bi kaç gündür sanki bebek yokmuş gibi hissettim. çok endişelendim, hemşireleri arasam şimdi kendime güldürmeyim dedim insanları beni bi siz anlarsınız. herşeyi dinliyo insan ay ne zor işmiş bu işler Allah yardımcımız olsun.
canım korkma her zaman olmayabilir ağrı,bende ara ara oluyor.ben de bugün yemek yedim hem de nasıl yedim.şaşırdım kendime ama şimdi yine bulanmaya başladı.korkma canım netten araştır bakim bi.
kızlar hurmayı şimdilerde sakın yemeyin doğum kolaylaştırıcı tabi düşüğü de kolaylaştırıyormuş.doğum yaklaşınca yiyin.
kisti olan arkadaşımız da sakın telaşlanma bebiş büyüdükçe o yok olur inşallah.bi arkadaşımın öyle oldu çünkü.
ya kızlar benim dr çarşamba ikizlerin biri duruyor mu diyevajinal bakabilirim dedi ama ben düşük sonrası bile genel anestezi olmadan dr a el sürdürtmemiştim.napıcam ya çok korkuyorum
Canım benim korkma, rahatlamaya çalış. bebişimiz için herşeye katlanacağız artık.Umarım her ikisi de gayet sağlıklıdırlar.
Görüşürüz canım. Dikkat et kendine.
Annelik böyle birşey demek kiHerşeyde evham yapıyoruz :78:
arinacım sen netten mi aldın ürünü ben sipariş verecektim ama kargo ücreti 9 tl diyor bana biraz fazla geldi de.. senin gönderdiğin linkten girdim aslında ama:26:
Netten aldım canım.
9 TL mi?
valla elimde faturam var. 6,50 kargo ücreti, 2 tane de defter, 0,02 kuruş toplamda 6,52 verdim ben canım.
Canım benim korkma, rahatlamaya çalış. bebişimiz için herşeye katlanacağız artık.Umarım her ikisi de gayet sağlıklıdırlar.
öbürünü kaybedince ve bunları beklerkenki halimi hatırlıyorum da insan neye katlanmaz ki onlar için ama karatasoz arkadaşım vajinal usg ne kadar düşük yapmaz deseler de korkuyorum biraz da utanma var tabi adayı bile evde yaparım benkızlar ben de şu an bi arkadaşım 2.ye hamile hurmayı ondan duydum.onun yalancısıyım valla
arinacım sen netten mi aldın ürünü ben sipariş verecektim ama kargo ücreti 9 tl diyor bana biraz fazla geldi de.. senin gönderdiğin linkten girdim aslında ama:26:
offfffff iş yoğunlaştı başımı kaldıramadım yaaaa..anca fırsat buldum topice koştum geldim...girmeyince sizleri özlüyorum...
öbürünü kaybedince ve bunları beklerkenki halimi hatırlıyorum da insan neye katlanmaz ki onlar için ama karatasoz arkadaşım vajinal usg ne kadar düşük yapmaz deseler de korkuyorum biraz da utanma var tabi adayı bile evde yaparım benkızlar ben de şu an bi arkadaşım 2.ye hamile hurmayı ondan duydum.onun yalancısıyım valla
hamilelikte alttan usg ye bende karşıyım...cumartesi doktor sıkışık gelmemişsin ilk önce göremiyorum istersen alttan bakalım dedi..hayır dedim...su kahve içer gelirim dedim...ne olur ne olmaz...riske atmayın kendinizi sakın...
canım benim doktorum ünlü bi prof. 10. haftaya kadar alttan bakılır demişti ben sormuştum merak etme sen. hurma konusuna gelince doktorlarınıza bi sorun ben şimdi yine baktım başka yerlere faydalı yazıyo hatta kk da bi sayfa bile yapmışlar. bide şey okudum hz. meryem 9 ay sadece su ve hurma yemiş öyle yazıyo. tabi yinede bebişlerimize iyi gelicek derken zarar vermeyelim sormakta fayda var. ben transfer günümde hemşireye sormuştum şunu yeyin bunu yemeyin diyolar aslı varmıdır diye. yok demişti hatta ben herşeyi yedim demişti.
Hoşgeldin canım. Gözlerim seni aradı valla
Canım şimdi yine baktım. Kargo ücreti 6,50 diyor. Normal fiyatı defterin 12,90. İndirim giriyor. Sepeti onayla dediğinde başka sayfaya yönlendiriyor ve orda kargo ücreti 6,50 diyor.