2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende birazdan çıkıcam hastaneye gidicem umarım kalp atışlarını görüp gelirim...dua edin kızlar herşey yolunda olsun...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 oranje+ exorcist_trex limon_kabugu robroy

slm kızlar...nasılsınız...?oranje bütün dualarımız seninle tatlım..güzel haberlerle gel inşallah bitanem...:nazar::nazar::KK16::KK16::KK16:

Allah yar ve yarcımcın olsun canım inşallah bi problem yoktur git bakalım inşaallah bende onbeş gün sonra gideceğim kalp atışlarını duymaya off çok uzun bi süre :KK43:

Son düzenleme:
exorcist_trexcanım sen hala çizelgeni yapamadın mı...istersen tekrar hazırlayayım...:KK71::KK53:

kızlar birbirimize öğretici bilgiler verelim.
beslenme,neler yapmalıyız,neler yapmamalıyız...
özellikle tecrübesi olan arkadaşlar.....

kızlar doktorum çatlatma iğnesine göre hesap etti. 3 haftalık gebelik var dedi.
ama ben netteki hesaylayıcılardan baktıgımda 5 haftalık diyor.ultrosan kağıdında da öyle birşey görmedi.rakamsal bir değer yoktu....

Son düzenleme:
oranje Hakkında
Medeni Durumunuz Evli
Meslek Memur Eğitim Durumunuz Lisans
Yaşadığınız Yer Eskişehir
Çocuk Sayısı Henüz yok

Çizelge http://lbdf.lilypie.com/r4Xup2
bak canım bu benim profil örneğim....mor yazan yer sende boştur çizelge yazan bölüm üzerine tıklarsan değiştir yada ekle yazar oraya kopyalacaksın...bak profiline görürsün sayfanın en yukarıısında profil kısamı var oradan gir canım...ok..

kızlar doktorum çatlatma iğnesine göre hesap etti. 3 haftalık gebelik var dedi.
ama ben netteki hesaylayıcılardan baktıgımda 5 haftalık diyor.ultrosan kağıdında da öyle birşey görmedi.rakamsal bir değer yoktu....

çatlatma iğnesini ne zaman olmuştun canım.?:nazar::nazar:

exorcist_trex CEVAP LÜTFEN...ÇATLATMA İĞNESİNİ HANGİ TARİHTE OLMUŞTUN CANIM?:95::95:

oranje Hakkında
Medeni Durumunuz Evli
Meslek Memur Eğitim Durumunuz Lisans
Yaşadığınız Yer Eskişehir
Çocuk Sayısı Henüz yok

Çizelge http://lbdf.lilypie.com/r4Xup2
bak canım bu benim profil örneğim....mor yazan yer sende boştur çizelge yazan bölüm üzerine tıklarsan değiştir yada ekle yazar oraya kopyalacaksın...bak profiline görürsün sayfanın en yukarıısında profil kısamı var oradan gir canım...ok..

acaba şu kulüpte benden daha cahil biri var mı????:)))))
anca gördüm hayatım .
ama senin yaptığın sayfayı bulamadım. çok birikmiş geçmiş bulamadım...

hoşbuldum canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bizde sebebinini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı ve yeniden hamileyim hergün kan sulandırıcı iğne kullanacağım... inşallah bugün başlıyoruz iğnelere..

Canım hayırlı olsun Allah birdaha yaşatmasın aynı acıyı sen iğne kullanacak aramızda ki 3. anne adayısın.

bende 22 sinde olmuştum...bakalım doktor bana kaç haftalık diyecek..cumartesi belli olur...:KK16: SAT tarihinden hesapladım ben ama...:26:

bende 6 gün önce vurulmuşsun sen.
ben de sat tan hesap ettirdim 5 haftalık çıktı. bana pzartesi 3 haftalık dedi. yani bu pzrtsi...

bende 22 sinde olmuştum...bakalım doktor bana kaç haftalık diyecek..cumartesi belli olur...:KK16: SAT tarihinden hesapladım ben ama...:26:

Canım zaten doğrusu son sat tarihinden hesaplamadır ha kendiliğinden çatlamış ha iğneyle ne farkeder tüp bebektede mesela son sat hesaplanır.

X