Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar...nasılsınız...?oranje bütün dualarımız seninle tatlım..güzel haberlerle gel inşallah bitanem...
kızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz
kaçıncı haftaa
exorcist_trexcanım sen hala çizelgeni yapamadın mı...istersen tekrar hazırlayayım...
kızlar doktorum çatlatma iğnesine göre hesap etti. 3 haftalık gebelik var dedi.
ama ben netteki hesaylayıcılardan baktıgımda 5 haftalık diyor.ultrosan kağıdında da öyle birşey görmedi.rakamsal bir değer yoktu....
exorcist_trex CEVAP LÜTFEN...ÇATLATMA İĞNESİNİ HANGİ TARİHTE OLMUŞTUN CANIM?:95::95:
oranje Hakkında
Medeni Durumunuz Evli
Meslek Memur Eğitim Durumunuz Lisans
Yaşadığınız Yer Eskişehir
Çocuk Sayısı Henüz yok
Çizelge http://lbdf.lilypie.com/r4Xup2
bak canım bu benim profil örneğim....mor yazan yer sende boştur çizelge yazan bölüm üzerine tıklarsan değiştir yada ekle yazar oraya kopyalacaksın...bak profiline görürsün sayfanın en yukarıısında profil kısamı var oradan gir canım...ok..
hoşbuldum canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bizde sebebinini araştırdık ve kan pıhtılaşması çıktı ve yeniden hamileyim hergün kan sulandırıcı iğne kullanacağım... inşallah bugün başlıyoruz iğnelere..
canım 28 inde oldum
bende 22 sinde olmuştum...bakalım doktor bana kaç haftalık diyecek..cumartesi belli olur... SAT tarihinden hesapladım ben ama...:26:
bende 22 sinde olmuştum...bakalım doktor bana kaç haftalık diyecek..cumartesi belli olur... SAT tarihinden hesapladım ben ama...:26: