2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerr canım tatlı rüyalar..

arkadaşlar beslenmenize ne denli dikkat ediyorsunuz?

şunu yemem dikkat ederim dediklerimiz neler mesela ?

folik asit kullandınız mı gebelik öncesi... ve şimdi?

canımm ben dün kendi özele gittigim doktoruma dedim neden bana sunu ye sunu yeme demiyosunuz dedim doktor beyde simdi bulantıların oldugu zaman tiksinme oranın fazla olucak o yüzden seni simdiden zorlanmak istemiyorum melike hanımcım dedi hımm dedim yoksa siz sölerdiniz evet dedi sonra saglık ocagına geldik eşimle hamileyim diye ebeye bildirelim dedim ordada aile hekimiyle konustuk oda kadın dogum üzerine calışmaları olmus baya bi bilgi verdi ceviz ye bol bol dedi ama nerdee ceviz yaglı o yüzden dokunuyo bana ama yaaa:KK5:

hg melikecim...kız varya yeminle melike nerde kaldı diye yazacaktım sen geldin...ALLAH ALLAH..şaşırdım...kalp kalbe karşıymış demekki melikem...nasılsın canım benim..?:nazar::nazar::nazar::KK70::KK19:

ayyy kusum benimm yeyim ben seniii fıstıgımmm geldim burdayımm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içiiiii:87: :KK19:

Son düzenleme:
hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm:KK19: :KK16: :KK16: :KK16:

Herşeyin yolunda olmasına sevindim birtanem:KK16:

merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
:nazar:
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm :KK70:

benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.

son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.

cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.

:nazar:

Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım.:KK16:

bu arada bebeklerimiz yengeç yada aslan burcu olacaklar :)

(22 Haziran - 22 Temmuz)
Olumlu Yanları: Nazik,Hassas,Sempatik,Merhametli Düş gücü yüksek. Analık ve babalık duygulan güçlü. Vatansever. Yuva sevgisi. Israrlı. Becerikli. İyi eş. Tutumlu.

Olumsuz Yanları: Aşırı duygusal. Züppe. Dağınık. Kuşkucu. Değişken. Kıskanç. Zayıf karakterli. Kendine acıma meyilli. Sabit olamamak. Değişken duygular.

ASLAN
(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.

Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.

Ben Aslan'ım kendimden memnunum valla :KK9::KK9:

iyi gecelerr canım tatlı rüyalar..

arkadaşlar beslenmenize ne denli dikkat ediyorsunuz?

şunu yemem dikkat ederim dediklerimiz neler mesela ?

folik asit kullandınız mı gebelik öncesi... ve şimdi?

Ben önceden de şimdi de kullanıyorum Folik canım :KK3:

hb CANIM ...bugün çok garibim her yanım ağrıyo ...dehşet bi mide ağrım var dün geceden beri...gece 3 de uyandım bir saat uyuyamadım mide ağrımdan sanki koca bir kaya midemde duruyordu...şuan biraz daha iyiyim ama hala bitkin durumdayım ..öğlen 2,30 da doktora gidecğim...ben doktorumu değiştireceğim eşim gece geldi kararlımısın istersen ikisine birden gidelim sonra ondan memenun kalamsan bi daha bunla devam ederiz falan ..şuanki doktorumda problem yok ama d.hastanesi doğum evinde görev yapıyo ben muayanehanesine gidiyom ama tahlildi taramaydı gene devlette bakıyo...ondan istemiyom birde doğum özelde olsa daha iyi olacak..o yüzden acıbademe gidicem bugün ...nasipse kalp atışlarını görecez....çok heyecanlıyım...

Hayırlısı canım benim. Dr. çok önemli umarım için rahat eder.

ahh canim iyiyim se nasilsin,
bende dün doktardaydim, pit pit pit atiyordu minigimin kalbi, nasil heyecanlandim sormayin gün boyu gözümün önündeydi hep :)))
doktorum 1 hafta geriden gidiyor dedi yani suanda 7 haftalik dedi, dogum tarihinede 12 temmuz dedi, sata göre 8 temmuzdu, neyse hayirlisi diyelim artik :))) suanda 1cm boyundaymis, hersey yolunda dedi cok sükür 6 aralikta yine kontrole cagirdi

Maşallah size :nazar: Çok sevindim canımcım. :emir_bebek:

amin canim darisi tüm kalp atisi bekleyen annelere, biliyormusunuz nedendir bilmiyorum bu kez hicbirsey icin heyecanli degilim, ilk hamileligimde cok heyecanliydim, doktor randevu veriyordu daha erkene almaya calisiyordum mesela ilk acilir acilmaz sabah gideyim öglene kadar kim bekler felan diyodum, ama bu kez hic öyle degilim, doktorum gecen hafta gel demisti ben yok 1 hafta gec olsun saglam olsun dedim, ama bilmiyorum ya, belki henüz cevremde kimse bilmiyor diye, yada ilkinde cok hevesliydim düsükle sonuclandi simdi onun icin heveslenmiyor olabilirim, yani icim cokk garip... birtek sizinle paylasiyorum önceden hafta hafta ne degisiklik olur diye internette deli gibi sabahliyordum, simdi oluruna biraktim, cok arastirmiyorum, galiba bu sekilde daha iyi oldu, cok bilmek iyi degil cünkü....... ama en önemlisi huzurluyum.....

Aynen bende senin gibiyim canım :13:

sağol bitanemmmmmm :KK16:

canlarım ben çıkıyorum işlerimi toparlayıp bir an evvel doktora gideyim. hepinizi çok öpüyorum :KK16:

Görüşürüz canım. Kendine ve meleğine çok iyi bak.:KK16:

ARİNAAAAAAAAA hg bitanem...nasılsın gülüm?:KK70::nazar::nazar::KK16:

Hoşbuldum birtanem. İyiyim sağol sen nasılsın?:KK16:

hastanedeydim, yeni geldim. Kan verdim yine:94:

Birde toxoplazmaların sonuçları çıkmış, onları aldım :21:

slm güzel anneler nasılsınızzz bakalım ben deldimmmm:81: :81:

Hoşgeldin canımcım :KK8:

ben iyiyimmmm, sen nasılsın :81:

canım iyi olmana çok sevindim...maşallah sana ve bebişine..Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah melikem...kendine dikkat et...:nazar::nazar::KK19:

aminnnnnnnnn canım inşallah :nazar::nazar::KK19:

maşallah canım...hep böyle iyi ol...progestanı herkese vermiyor sanırım canım...sadece düşük riski olan annelere veriyorlar...Rabbim hiçbirimize kötü şeyler yaşatmasın...sağlıklı bir gebelik ve hayırlı güzel bir doğum yapmamızı nasip eylesin inşallah....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:

allah razı olsun leylacım rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallahhhh canım benimmm:KK19: :KK49: :KK16:

Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım.:KK16:

hoşgeldin canım benim bende cok şükür iyiyim kuzum allah razı olsun ne var ne yok bebiş nasılll rabbim korusun inşallah sizleriiii :KK19: :emir_bebek: :nazar:

hoşgeldin canım benim bende cok şükür iyiyim kuzum allah razı olsun ne var ne yok bebiş nasılll rabbim korusun inşallah sizleriiii :KK19: :emir_bebek: :nazar:

İyidir herhalde bebişimizde, beni kemirmekle meşgul :KK9::KK9:

O beni kemirdikçe bende buradakileri yiyiyorum. :KK9:

Anneme dedim zaten ben doymuyorum diye, maşallah dedi :KK1::KK1:

Bu gidişle sonumu düşünemiyorum :KK30:

İyidir herhalde bebişimizde, beni kemirmekle meşgul :KK9::KK9:

O beni kemirdikçe bende buradakileri yiyiyorum. :KK9:

Anneme dedim zaten ben doymuyorum diye, maşallah dedi :KK1::KK1:

Bu gidişle sonumu düşünemiyorum :KK30:

ayy sorma canım yaaa böle giderlerse bizim bebişler bomba olup cıkarız sonra patlarız vallaa bende aynı konudan müzdaribim canım yaa hiç sormaaaa hah böleyikkk :KK39: :KK9: :KK9:

günaydin kizlar Allah izin verirse bende 2011 temmuz annesi olucam.
ama su anda cok kötüyüm ya midem bulaniyo,ama sanki agriyo da gibi...
iki gündür böyle :KK14:

hoşgeldin canımm kac haftalık canım bebişin seni simdiden yoruyo demek gecmiş olsun bitanemm gecer inşallah bulantıların :KK19: :KK16:

ayy sorma canım yaaa böle giderlerse bizim bebişler bomba olup cıkarız sonra patlarız vallaa bende aynı konudan müzdaribim canım yaa hiç sormaaaa hah böleyikkk :KK39: :KK9: :KK9:

:KK9::KK9::KK9:

Valla bize değilde bebişlere gitsin kilolar daha çok memnun olurum:KK9::KK9:

Bu arada bir arkadaşımı gördüm dün, sürekli midesi bulanıyormuş. Krakerle yaşıyormuş kızcağız. Subat'ta doğum yapacak Allah izin verirse, kızı olacak. Bu kızlar annelerinin midelerini çok bulandırıyorlar valla :KK49::KK49:

Günaydın ve aramıza hoşgeldin canım. :KK3:

Kaç haftalık hamilesin?:KK49:

Mide bulantıları az çok herkeste var canım. Doktoruna söyleseydin, ilaç verseydi. :KK25:

ayyy kusum benimm yeyim ben seniii fıstıgımmm geldim burdayımm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içiiiii:87: :KK19:
saol tatlım iyiyim..iş biraz yoğunlaştı...topice fazla bakamıyorum...bende seni yeyimmm....:KK16::KK16:

saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...:nazar::nazar::KK16:
allah razı olsun leylacım rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallahhhh canım benimmm:KK19: :KK49: :KK16:

aminnnnnnn bitanem...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9:

Valla bize değilde bebişlere gitsin kilolar daha çok memnun olurum:KK9::KK9:

Bu arada bir arkadaşımı gördüm dün, sürekli midesi bulanıyormuş. Krakerle yaşıyormuş kızcağız. Subat'ta doğum yapacak Allah izin verirse, kızı olacak. Bu kızlar annelerinin midelerini çok bulandırıyorlar valla :KK49::KK49:

Günaydın ve aramıza hoşgeldin canım. :KK3:

Kaç haftalık hamilesin?:KK49:

Mide bulantıları az çok herkeste var canım. Doktoruna söyleseydin, ilaç verseydi. :KK25:

acaba öylemi oluyo canım ben cin takvimine baktım erkek cıkıyo hımm demekki benimki erkek allah bilir gercide hani tuzlı ekşi seler tercihim tatlıyı yiyemiyorum bide fazla bulantım olmuyo böle agır sekilde cok sükür sadece bazı besinlere iştahsızlıgım var:26: siz baktınızmı canlar cin takvimine?????

Son düzenleme:

saol tatlım iyiyim..iş biraz yoğunlaştı...topice fazla bakamıyorum...bende seni yeyimmm....:KK16::KK16:

saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...:nazar::nazar::KK16:

aminnnnnnn bitanem...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol canım benim yormayın kendinizi ve bebişinizi çok iyi bakın canlarımmm allah kolaylık versin hepcinize inşalahhhhhhh :KK19: :KK19:

hoşgeldin :KK16:
kızlar benim işler epey birikmiş ya bismillah bitireyim şunları :126:

Günaydın canım. Kolay gelsin :KK3:

acaba öylemi oluyo canım ben cin takvimine baktım erkek cıkıyo hımm demekki benimki erkek allah bilir gercide hani tuzlı ekşi seler tercihim tatlıyı yiyemiyorum bide fazla bulantım olmuyo böle agır sekilde cok sükür sadece bazı besinlere iştahsızlıgım var:26: siz baktınızmı canlar cin takvimine?????

Canım bilmiyorum ki. Annemde bende çok bulantı yaşamış, bir arkadaşımın kızı oldu. O 5. aya kadar sürekli bulantı ve kusma yaşamış. Bu arkadaşımda aynı:)

Çin ve Rus takviminde bende kız gözüküyor. Ama herşeyin hayırlısı. Allah'tan başka kimse bilemez.

Sağlıklı olsun da; ama insan merak ediyor tabii. :emir_bebek:

leylacigim, sen kimler burada diye teftiseme basladin canim:))))) Allah iyiligi versin emiiiii
evet canım...teftişdeyim...hehhehe...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
aramıza hg canım...:nazar::nazar::KK16:
leylacımm nerdesin canım cıktın mı yoksaaa :KK55:
hayır canım burdayım...iş biraz yoğun gibi..fazla bakamıyorum...:nazar::nazar::KK16::KK16:

site bugün yine manyaklaştı...yazılanlar ya çıkmıyor ya karışıyor yada saçma sapan bir hal alıyor...oranje cevap ne yazdın çıkmamış sanırım canım...bişi anlamadım...

kızlar bugece rüyamda hamile kıyafeti bakıyordum...dün topicte konuştukya gece rüyama girdi hemen...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

akşam eşime meyve al getir dedim....adam bütün manavı yüklenmiş eve getirmiş:nazar::nazar:...kasalarla...inanmazsınız yaaa...bu kadar şeyi kim yiyecek dedim...topicteki kızları çağırayım anca tüketiriz dedim...ayyyyyyy gülmekten öldüm valla...:KK9::KK9::KK9: Allah gülmekten ayırmasın hiç kimseyi inşallah....:nazar::nazar::nazar:
canım senle günlerimiz hemen hemen aynı gibi ilk ne zaman kontrole gittin ben adetim bir hafta geçince gittim keseyi gördük...o zmaan doktor 24 kasımda gel kalp atışlarını görelim dedi..daha duyulmaz belki ama görülür dedii...ama bugünkü doktor ne diyecek bilmiyorum..hayırlısı olsun allah bebişlerimizi göbeciklerimizden ayırmasın doğana kadar...inş.. bunu yazmıştım canım..evet doğru site kafayı yemiş....bilgisayarımı kiltleyip duruyo....
meyve günü yaparız canım..seve seve...

günaydın canlarımmmmmm bugün çok güzel bir gün olsun inşallahh. bugün öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidicem serum falan taksınlar 3 gündür lokma inmedi mideme :KK43: artık açlıktan ellerim titriyor. inş herşey yolundadır.
dikkatli ol canım ..bende kaç gündür açlık sınırında yaşıyorum...dün komşum sağolsun yemek yedirdi bana o da mideme oturdu midem küçülmüş 3 haftadır yediğim bişi yok eskiden ne bulsam yerdim şimdi daha seçiciyim dışardan yemediğim için geçiştiriyorum haliyle bişi de yememiş oluyom..sende dikkat et teme gıdaları alamay çalış sen bebeğin için...

X