- 7 Mayıs 2011
- 335
- 2
- 296
Ben foruma yeni üye oldum. 2. bebeğimin normal doğum tarihi 11 Temmuz görünüyor. ilk bebeğimde ben ve doktorum normal doğum istememize rağmen son anda bebeğin kilosunun 4 kiloyu geçtiğini ve 4 kg ın üzerinde normal doğumun riskli olduğunu söylemesi üzerine doktorum vazgeçmiştim. İyikide vazgeçmişim oğlum 4600 kg doğdu. ultrason 4 kg ın üzerini tam olarak kiloyu hesaplayamıyor.
şimdiki bebeğimde 2 hafta önden gidiyormuş. 23 nisanda 1526 kg dı. şu an 30+5 inci haftayım. Bu oğlumda büyük olacak gibi görünüyor. mecburen sezeryan olacak.
Şu an Mardindeyim 1 haziranda Antalya ya geçeceğim. Doğum için Medical Park Sanem Hanımı düşünüyorum. Bu konuda önerisi olan varmı? Çünkü ben hastaneden dolayı bu dr u seçtim yoksa hiç tanımıyorum.
şimdiki bebeğimde 2 hafta önden gidiyormuş. 23 nisanda 1526 kg dı. şu an 30+5 inci haftayım. Bu oğlumda büyük olacak gibi görünüyor. mecburen sezeryan olacak.
Şu an Mardindeyim 1 haziranda Antalya ya geçeceğim. Doğum için Medical Park Sanem Hanımı düşünüyorum. Bu konuda önerisi olan varmı? Çünkü ben hastaneden dolayı bu dr u seçtim yoksa hiç tanımıyorum.