• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Çok haklısın.Ben kendi evimdeyken kasılmalarim arttı .Geceleri kasıklarima sancı girerdi .Ağrı ağrı derken doğum için annemlere geldim,Buraya gelemeden doğum yaparım diye korkuyordum şimdi yatıyorum devamlı ışte yaptırmıyorlar hiç, ne ağrı kaldı ne kasılma bekle allah bekle bekliyoruz bakalım

bende suyum az die 34. haftamda 3 gün hastanede yattım erken doğm dediler ciğer geliştirici iğne yaptılar ama suyum arttı birden bebek gelmediii...çıbıcak gelsinler artıkkk yaa.senn işin daha zor haftanda var epey beklemek çok zorrr.Allah hayırlı doğumlar versin

Kızlar iyi akşamlar:71:
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...:43:

mrb bende senin gibi son anda doktorumu değiştirmek zorunda kaldım e dolayısıyla hastanede değişti sezeryan olacam ve doktorumu tanımıyorum çok korkuyorum...

evet cnm olmadı malesef yine,ben de dava açtım meb'e:(((( bi kaç ay sürer diyolar davayı...asker eşlerinin genelde dava açınca olumlu sonuçlanıyo diyolar bakalım artık canım:((

inş olumlu sonuçlanır canım

mert pazartesi ameliyat olacak kizlar

allah acil şifalar verasin canım

slm kızlar,geçmişe bakamadm yine.
hastaneden geldik,izinli çıkardılar.:59:
tahmin ettiğim gbi yatış yaptık,bi serum yedim,bi iğne..
sbh bi iğne daha yicem.nst ye fln gircm tekrarrrrr:S
içerden açılman olmuş ddi,sancı çekmişsin ddi
nst de bişi çıkmadı ama ... vücudumu tanıyorm artk bi terslik olnca hissediorm hemen:59:
kalkmamam lazm yatktan,pöffff bekle be oğlum ya ne acelen varrrr.
böcek kafasıyla ittiriyo aşşayı ya,btn gece nassı sancı çektimm:43:
bu arada inşallah iidir herkes...

bende toobeciğime katılıyorum önce gelmek için can atıyolar sonra da bekletiyolar anneciklerini :))

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Beklemek zaten zor da bi de doğum için annemin yanına geldim eşimden 3 haftadır ayrıyım o yüzdende acele ediyorum biraz :-) Doğumda hem kızıma hem eşime kavuşucam inşallah

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
Beklemek zaten zor da bi de doğum için annemin yanına geldim eşimden 3 haftadır ayrıyım o yüzdende acele ediyorum biraz :-) Doğumda hem kızıma hem eşime kavuşucam inşallah

seninkide zor canım var ööle bikaç arkadaş eşlerinden ayrı
bende aslında gitmek istedim ama eşim yollamadı o yüzden şimdi kaynana çekiyorum.ayy 4 haftayıda bitirdik allah bana sabır versin diyorum o yüzden de gelsin istiyorum artık kızım

iyi akşamlar kızlarrr
bugün okuldaki son günümdü hem sevinçli hem gariptim
okuldan ayrılırken çocuklar camlara çıktılar hocamm sizi seviyoruz hocammm güle güle ay ne çok seviliyormuşum meğer
arkadaşlarla öpüştük ayrıldık
eve geldim kızım servisten indi ateşler içinde yanıyor 4 ten beri yatıyor ateş düşürücüyle bile 38.5 oldu
şimdi ılık duş aldırdım böyle giderse gece acile gideriz kocam uyudu uyandı şimdi ben uyuyacağım o bekleyecek başında
geçmişi çok okuyamadım sonra bakarım
şimdilik öptümmm
byeee

iyi akşamlar kızlarrr
okuldan ayrılırken çocuklar camlara çıktılar hocamm sizi seviyoruz hocammm güle güle ay ne çok seviliyormuşum meğer
eve geldim kızım servisten indi ateşler içinde yanıyor 4 ten beri yatıyor ateş düşürücüyle bile 38.5 oldu
şimdi ılık duş aldırdım böyle giderse gece acile gideriz kocam uyudu uyandı şimdi ben uyuyacağım o bekleyecek başında
şimdilik öptümmm
byeee

ahh canım geçmiş olsun ne çok hastalandı senin kızçen okula başlayınca kapıyo heralde herkesten yavrucak

Çok geçmiş olsun yavruna bu ara çok salgın var ben bile geçirdim bu hafta tamamen atlattım çok şükür

iyi akşamlar kızlarrr
şimdilik öptümmm
byeee

fatmacım canım gözünaydın iznn başlamışş...kızınada geçmiş olsun kıyamam yaa...

burcuuu valla ne çok sinir oldum dr.una acilen araştırıp tavsiyelere göre değiştir bence

sürmeli hadi gözünaydın canım sen doğur da arkandan gelecek çok var :65:

zapzup hoşgeldin canım tez zamanda hayırlısıyla doğurursun inş daha ocak bitmedi

burcuözer geçmiş olsun canım yaa seninkine söyle en azından babasını beklesin çok yaramaz çıktı çok :45:

fns kızına geçmiş olsun canım acil şifalar

biri diodu ya kocam mı hamile ben mi die al benden de o kadar koca bebiş yine uyudu yaa bi haller oldu ona da sanki o hamile benden iice hizmet bekler oldu cık cık cık neyse az kaldı :19:

hadi herkese ii geceler :79: eşimi yatırayım sütümü içip yatim bende bu arada mavi bugun hiç girmedi demi bişi yoktur inş

kızlar göbüş topiğine resim ekledim kocaman olduk ama sanki göbeğim öncekine göre yukarı çıktı

kızlar noldu bu topiğe hiç ses seda yok aa ben geliyom siz susuyonuz

slmm kızlar nasılsınız...
kocacım uyudu yine bnde yanında oturuyorum...ay çok sıkıldımm bnde uyumak istiyorum canım kocacığımla....
bu gece sakin burası nerde gece müdavimleri:52:

MKT beni takip edin anacimm:60:
kizlar ben bu saatte yuruyuse cikiyorum vallahi daraldimmm:59:

Kızlar iyi geceler,:71:
Yorum yapan ark.lara teşekkürler,oglanı uyuttum int.ten dr bakıyorum, ay sinirlerim boşaldı ya ağlıcam nerdeyse... dr bulamıyorum, birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor, bu akşam kasılmalarım biraz daha fazla bide sinirden doğururmuşum...
:47:

Kızlar iyi geceler,:71:
Yorum yapan ark.lara teşekkürler,oglanı uyuttum int.ten dr bakıyorum, ay sinirlerim boşaldı ya ağlıcam nerdeyse... dr bulamıyorum, birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor, bu akşam kasılmalarım biraz daha fazla bide sinirden doğururmuşum...
:47:
fazla stres yapma güzelim ..iyi doktor kötü doktor gerçekten kişiye göre değişiyor..en uuygunu yine sen belirleyeceksin ama sakin olmalısın :(

selam kızlar geldim ben

akşam tv karşısında 2 saat falan uyumuşummm koltukta.12 gibi uyandım eşimle gittik yattık ama ne mümkünn her yanıma ağrılar girdi.kalktım mecbur napalımmm

...................Dünyada hergün binlerce kadının doğum yaptığını ve bunların sadece çok az bir kısmının sorun yaşadığını aklınızdan çıkarmamaya çalışın. Siz bu yazıyı okurken bile binden fazla bebek ilk çığlıklarını attı..................GÜZEL BİR CÜMLLE SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM

...................Dünyada hergün binlerce kadının doğum yaptığını ve bunların sadece çok az bir kısmının sorun yaşadığını aklınızdan çıkarmamaya çalışın. Siz bu yazıyı okurken bile binden fazla bebek ilk çığlıklarını attı..................GÜZEL BİR CÜMLLE SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM

doğru bi söz ama işteee

ya ben doğumdan falan diilde en çok şu lavman olayından tırsıp bi tuhaf oluyorum yaaa ayy içim bi hoş olduuu

Back
X