Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada yapayım bi kupa canım....karşılıklı içelimohhh yarasın canım yavaş yavaş tadını kokusunu çıkara çıkara iç....
Kızlar iyi akşamlar
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...![]()
Selam kizlarrr
$üküürrrr kizim dogum kanalina girmi$..
Karnimdan belliydi yaa gobegim iyice asagiya indi çünküü
Tansiyonumu ölçtü iyiydi.
12. kiloyuda almi$im
Önce eliyle bastirdi girmi$ sanirim dedi emin olmak icinde ultrasona soktu.
Kalp atislarini dinletti.
Bir dahaki randevum önumuzdeki cuma günü
O zamana kadar belki gelir kizin dedi ebe.
Ayhh insaallahhh
Kizlar ben bu hafta dogururum gibime geliyor.
Bugun bi kaç kez sancim oldu. Önce bacaklarima girdi sonra belime.
O arada kasilmamda vardi:44:
Fazla sürmüyor.
Ne zaman siklasirsa takipe alacagim![]()
geçen haluk çocuklar duymasında bir makarna yemişti ondan yaptım yedim canım çok çekmişti
aynıııııı ben içmedim içmedim şu son günlerde nescafenin dibine vurdum aman büyüdü artık bebeişler bişi olmaz boşver emzirirken ay gaz yapıyo ay sütü azaltıyo bilmem ne diye hiç içemicez boşveeeeeeeerrrrrrrr şerefe kardeş![]()
sanada yapayım bi kupa canım....karşılıklı içelimbu kadar aradan sonra tadıda kokusuda ayrı güzel geldi valaa
kızımda kıpır kıpır sanırım o da dayanamadı kahvenin tadına
![]()
offffffffffffff çok sıkıldım ben yaaa:84:
offffffffffffff çok sıkıldım ben yaaa:84:
ben de sıkılmaya baş-ladım
zorlanıyorum çok bakalım ne olacak
vajinada esneme ve sanki açılma hissediyorum siz de de oluyormu
al bendende okadar
patlıcam yaa niye bu akşam bu kaaa sıkıcı
Kızlar iyi akşamlar
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...![]()
karşı koltukta horlayan kocam... hangimiz hamile algılayamamış ben.. habire karnımda domalıp duran ve canımı acıtan kızım....![]()
![]()
son 5 haftamız cicim, sabıııııır