• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkayım gelicem yine kayınvalidemler çağırdı onlara inicem...hepinizi öptüm güzel anneler

ohhh yarasın canım yavaş yavaş tadını kokusunu çıkara çıkara iç....
sanada yapayım bi kupa canım....karşılıklı içelim:66:bu kadar aradan sonra tadıda kokusuda ayrı güzel geldi valaa:54:kızımda kıpır kıpır sanırım o da dayanamadı kahvenin tadına:32:

Ben bu ara nescafe işini dayanamayıp abarttım iki üç gün peşpeşe içtim ama artik kafein diye ölmek üzereydim

Son düzenleme:
Burcuu bence sen boşver o doktoru hic canını sıkma ben hayatımda duymadım boyle saçmalık
ınternetteki tavsiyelere göre iyi bir doktora yönel bence ,(Bu doktor gibi garip bi doktor bir daha denk gelmez herhalde )

Kızlar iyi akşamlar:71:
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...:43:

:47: doktorunkide son dakika golü olmuş,sinir oluyorum böyle şeylere,benimde doğuma doktorum gelip girecek özel olarak ama sanki içime sinmiyor,kendimi nasıl birinin eline bıraktığım konusunda şüphelerim var :S kadın hergün muayenede,hangi ara gidip doğuma giriyor anlamış değilim,beni muayne ederken asistanına söyleniyodu,aaa kaç saattir hastaneye gitmem gerekiyor sürekli unutuyorum erteliyorum diye,dedimki doğummu var? evet demezmi,iyice kıllandım,bende senin gibi rast gele bi doktora gidip doğurmayı düşünüyorum nerdeyse,Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu nasib etsin

Selam kizlarrr
$üküürrrr kizim dogum kanalina girmi$..:nazar:
Karnimdan belliydi yaa gobegim iyice asagiya indi çünküü

Tansiyonumu ölçtü iyiydi.
12. kiloyuda almi$im:9:
Önce eliyle bastirdi girmi$ sanirim dedi emin olmak icinde ultrasona soktu.
Kalp atislarini dinletti.

Bir dahaki randevum önumuzdeki cuma günü
O zamana kadar belki gelir kizin dedi ebe.
Ayhh insaallahhh:52:

Kizlar ben bu hafta dogururum gibime geliyor.
Bugun bi kaç kez sancim oldu. Önce bacaklarima girdi sonra belime.
O arada kasilmamda vardi:44:
Fazla sürmüyor.
Ne zaman siklasirsa takipe alacagim:66:

Hadi bahalım oh oh ohh hadi bahalım oh oh ohh tırının tırınınnn :))

ben geldim kızlarr.kocişi ve arkadaşı doyurdum çaylarını içirdim sepetledim :37: bi arkadaşlarına başsağlığına gittiler.ya böle hapur hupur yiyen misafiri çok sefiom yaaaa.ne güzel yediler valla afiyet olsun onlara bugün yemek yaparken çok yorulmuştum değdi :37:sağolsunlar ikiside güzel şeyler sölediler

benimde demin bi tatlı krizim tuttu.evi tırmaladım ama bişi çıkmadııı :27: bende hemen yandaki markete gittim gözüm dönmüş aldım aldım yidim.
halbuki akşam yemek yaparken sarımsak lazım oldu yoktu evde yine aynı markete gitmeye üşendim amaaann oda eksik olsun dedim:37: valla nasıl işime geliyosa heeee

geçen haluk çocuklar duymasında bir makarna yemişti ondan yaptım yedim canım çok çekmişti

ohooo canımcım sen geç kalmışsın ben onu izlerken dayanamayıp yapıp yedim bide tekrarı vardı bide orda dayanamadım gece 2 de yedim yedim babam yedim:56:

aynıııııı ben içmedim içmedim şu son günlerde nescafenin dibine vurdum aman büyüdü artık bebeişler bişi olmaz boşver emzirirken ay gaz yapıyo ay sütü azaltıyo bilmem ne diye hiç içemicez boşveeeeeeeerrrrrrrr şerefe kardeş :65:

sanada yapayım bi kupa canım....karşılıklı içelim:66:bu kadar aradan sonra tadıda kokusuda ayrı güzel geldi valaa:54:kızımda kıpır kıpır sanırım o da dayanamadı kahvenin tadına:32:

süpersiniz kızlar.doğru diyonuz yaaaa.bu zamana kadar dikkat ettik arada kaçamakları hakediyoruz.abartmadan olabilir yani dimi.destek destek :34:

ben artık yatamıyorum geceleri ..artık gelsın ıstıyorum bebişim..oturdummu kalkamıyorum iyice ağırlaştım

Kızlar iyi akşamlar:71:
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...:43:

merhaba canım, msjını görünce benim de canım sıkıldı. doğma bu kadar az kala yeni bir dr, hastane aramak sıkıntılı olcak senin için. şifa yazmışsın ama orayı hiç tavsiye etmiyorlar, hatta kayınvalidem geldi çorludan şimdi ona da sordum iyi araştırsın arkadaşın herkes şikayetçi diyor. çorluda genelde vatan'da yapıyormuş herkes doğumu. ayrıca sana çok uzak gelmezse çerkezköydeki optimed güven hastanesine gidebilirsin. civardaki en güvenilir hastane orası aslında.

ben de sıkılmaya baş-ladım

zorlanıyorum çok bakalım ne olacak
vajinada esneme ve sanki açılma hissediyorum siz de de oluyormu

al benden de o kadar top gibi hissediyorum kendimi.. yuvarlanaarak oturuyorum.. yuvarlanarak yatıyor ve kalkıyorum..

yok canım valla ben aşşağıya dair hiç bişi hissedemiyorum..orayı ben uzun zaman önce unuttum valla :17:

herkese selamlar kızlar,
erken doğum korkusuyla yata yata geçiyor günler... karpuz misali büyüyoruz oğlumla;))
umarım hepinizin keyfi yerindedir.
3 bebeğimiz dah gelmiş maşallah, bu gidişle şubata kimsecikler kalmayacak

Back
X