2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar sitenizi yeni gördüm.ben de mayısta hamile kaldım son adet tarihim 14 mayıs.kızım artık tekmeliyor.çooook mutluyum

slm güzel anneler :)) kızım olacağını dün öğrendik ve isim arayışı sırasında eşim 'ELFİDA' ismini önerdi.şarkının yazılış hikayesi de çok dramatikti.küçük bir kız çocuğuna yazılmış bir şarkı.size sormak istediğim bu isim ne çağrıştırıyor.bir öğretmen olarak çocukların isim konusunda ne kadar alaycı olabileceğini de düşününce tereddüt ettim :????

sağol teyzesi :) evet paşamızın adı prens kaldı annesi kaydirigubbakcemile3 artık bi isim bulunda ismiyle hitap edelim kuzuma kaydirigubbakcemile3 canım ben detaylı ultrasona girdim.. burdada yazdım ama okumamış olabilirsin.. 1 hafta geri çıktı kızım.. baya canım sıkıldı.. taktım kafaya.. biliyorsun 21+5 şuan ama cuma günü gittiğimde 21 hafta dolduğu halde 20 haftaya göre çıktı organları .. doktorum yumurtalamadan yada döllenmeden olabilir dedi.. 15 gün sonra gel eski ultrasonlarıda getir bi bakalım olmazsa doblere sokarız dedi.. canını sıkma falan dedi... organları falan herşeyi normal.. ama ayın30 unda gidicem bakalım tekrar.. bu sefer ne diyecek..

hoşgeldin aramıza.. allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

canım yaşın-sat tarihin-hamile kaldığın kilon-bebişinin tahmini doğum tarihi- cinsiyeti ve en son kontrol detayını http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html girip yazarsan çağlayan arkadaşımız müsait olduğunda seni ekler.. sadece o düzenleme yapabiliyor.. biz değil..

arkadaşlar giriş sayfasındaki tabloya nasıl eklenebiliriz acaba

inşallah önemli bir durum değildir yasemincim. nette okumuştum, 20. haftaya kadar bebeklerin büyümesi genellenebilirmiş ve ortalama bir hızla seyredermiş. 20-25. haftalardan sonra genetik faktörler de devreye girdiği için hafta olarak ilerde ya da geride çıkması olaganmış. gr verilen ölçümlere de çok fazla takılmayın bebeğiniz sağlıklı olduğu halde bu ağırlıkların altında ya da üstünde olabilir diyor.

canım amniyosentez yaptırdığım için kromozomlarla alakalı bir sıkıntı olmadığını biliyorum çok şükür... bakalım doktorumda panik yapma sana bir daha gördüğümü söylemiycem diyor.. adam beni bi doğurtsa doktorluğu bırakacak duruma geldi he kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar hoşbulduk hepinize ayrı ayrı teşekürler yasminkamucum ben merkez kepezdeyim çağlayancım evet beni eklemişsin teşekürler

Canım niye 30 saat giriyosun ki derse.branş öğretmenimisin.bende branş öğretmeniyim ik oku varken 29 saat giriyodum.mudur bey ücretli öğretmen getittirdi saolsun.gerçi benim diğer branş arkadaşımda hamile.aynı branştan 2 hamile olunca:)))) ama ücretli almasa almayabilirdi,29 saat girmeye mecburduk.umarım senın için de öyle olur

Herkese merhaba
biraz moralim bozuk bugun 50gr şeker yuklemem yapıldı.167 çıktı.şimdi 100gr yukleme olucak heralde ordan birsey cikmaz insallah.yoksa diyet falan ugraş dur. Neyse bebişler nasılar arkadaşlar? Keyifler iyidir umarım..

bozma moralini canım yaa biz iyiyz teyzesi şükür şeker yüklememizde haftaya bakalım ne çıkacak nese öptm canım ben kaçar hayırlı gclrhihoyyyt

Evet geçelim bence de görüşelim Hale ile de :))) Psikolojimiz bozulacak iyice böyle giderse :)

konuyu pek anlamadım kızlar ama galiba yine buğdaydan bir şikayet var.Off of deşmeyin benim yaramı valla doğumda kimin elinde kalıcam diye düşünmeye başladım artık.Geçen gidişimde buğdayın muayene sıradında ercan beyle göz göze geldik kendimi yakalanmış gibi hissettim:) Acaba bi ona bi buna gitsek nolur doğumda kimi çağırırlar?

slm kızlar 1 haftadır bugünkü günün stresi içinde idim ev temizliği yiyecek hazırlığı derken kendimi çok yordum çok inanın her tarafımsızım sızım sızlıyor.ma bebişime söz verdim bundan sonra sürekli okuldan gelince ytıp uyuyup dinleneceğim yoksa bitmişim ben

öfff beni yine uyku tutmadı saat 2 buçuk oldu hala cin gibiyim kitap okudum bişiler yedim ama nafile

akşam eşimle şu anne karnında yaşama yolculuk belgeselini seyrettik.ayy ikimizde ağladık.her annenin özelliklede her babanın mutttlaakkaaaa izlemesi gerek.eşim tekrardan ne kadar mucizevi bir şey taşıyorsun çok şanslısınız anne olarak dedi ay daha bi duygulandım.bir çok şey öğrendik biliyordukta görmek daha etkili oldu.

nolmuş bu siteye katılıyorum katılmıyorum diye bi zımbırtılar gelmiş.yeni şeyler yapıcam diye çökertmesinlerde

hamile destek yastığından bahsetmişsiniz internette baktımda biraz 50-60-70 liralardan bahsediyolar valla biraz fazla geldi alan arkadaşlar kaça aldı acaba.

yarın sabah kursa gidicem ordan çıkıştada dolanırım biraz heralde :sempatiksalakcinni: anca öğleden sonra gelirimdiğer topiklerede bakim yavaş yavaş yatimmm bari ben

hepinize şimdiden günaydınnn görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…