Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
Çağlayan Çiçek Günaydın canım.Sen basın sözcümüzsün diye sana sölim sen kızlara duyur:)))İstanbulda Anadolu yakasında oturan arkadaşlara özellikle tavsiyem;Ben Ataşehir Memorıal Hastanesinde 3 hafta önce Hamilelik yogasına başladım sadece cumartesi sabahları saat 10-11 arası çok keyifli oluyor ve normal doğum düşünen herkese çok faydası varmış.Ayrıca Yoga ücretsiz.Ben inan iple çekiyorum cumartesiyi ruhum bedenim dinleniyor bebeğim rahatlıyor çok faydalı anlayacağın.
İlgilenen arkadaslar memorıal hastanesi ataşehiri arayı ücretsiz kayıt olabilirler.
sevgiler:))))
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
merhaba kızlar ben topinizi daha öncede görüp okumuştum ama yazmak bu gün kısmet oldu ben de inş şubatta oğullarıma kavuşucam benide aranıza alırsanız sevinirim
Ben de denerim olmazsa ercan beyin bilgilerine baktım canım görev yaptığı yerler iyi aslında.deneyelim olmazsa benimde seçeneğim kalmadı...Hayırlısı olsun bakalım...
iyiyim canım ama biraz uykusuzum bebişim sabaha kadar uyutmadı karnımdan artık dönemiyorum valla yatakta saat 06.00 da uyumuşum birde bebiş pek hareketli değildi dün akşam onuda kafama taktım sabah 05,30 da kalkıp üzüntümden buzdolabı karıştırdım valla boshayallersmile
neyse sonra hareketlendide rahatladım
selam kızlar,
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş) takdir ettim kendimi doğrusu.hala bir 10 sf var okunacak.
nasılsınız bugün, keyifler yerindedir umarım.
yarın sabah dr.a gidiyorum, görüş günüm. güzel haberler getiririm inş.
ben 180 verdim canım, galiba en çok farkı bizimki alıyor diğer arkadaşlarınkiyle kıyaslayınca;((((((((
paylaştığın için sağol canım, acaba şişli memorial'de de var mıdır? bir tel. açıp sorayım en iyisi
güzel haberlerini bekliyoruz yeşim
hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler dilerim
Cnm bende gece rahat uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum her yerim yastık oldu, şükür ki kocaman bir yatakta yatıyorum yoksa mümkün değil yere fln atarım bi yorgan orda yatarım,sıcak basıyo daral geliyo gece... son aylardada aynen böyle devam edecek neyseki çoğu bitti..
Bebek hareketleri bazen düzenli olmayabilir cnm ama eğer azalma olursa dr una haber ver mutlaka ama stres olmadan vişne suyu ve çikolatasüper oynatıyo :)) bebiş iyidir annesi merak etme sen
Evet canım ben gördüklerime tanıdıklarıma sorup araştırıcam.Buradakiler genelde yalovaya gidiyorlar canım zeytin tıp ta doğum servisi olmadığı için sadece muayene olabiliyorsun.ama sanıırım yakın zamanda açılacakmış bende tam bilemiyorum burada yeni olduğum için....Ama bana da Ercan bey mantıklı geliyor...
Evet benim ordaki arkadaşlarımda sürekli muayene için yalovaya geliyorlardı uzmanlardaki dr.la bir naile hanım var ama onu kimse önermiyor en iyisi bir ercan bey'i denemek galiba,hale'ninde aklını çelmek lazım oda arıyordu dr.toplu geçiş yaparız :))
merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm
İki gündür hep böyle aramızı bozmaya çalışıyor bu bizm
Şenay nasılsın canım ne zamandır görüşemiyoruz oğluş nasıl.
slm güzel şubat anneleri ben uzuzn zamandır yoktum.Çanakkalede annemdeydim orada girme olanağım olmadı.Bir hafta diye gittik ben grip olunca 15 gün filan kaldık Anneannemiz bize çok iyi baktı sağolsun.Kızçeme çok güzel ciciler aldı.msj hakkım dolsunda hepsini ekliycem kızlar.biz hepinizi çok özledik teyzelerimiz.Sağolsun Çağlayancım bugün aradı beni sohbet ettik biraz çok mutlu olduk kızımla.Hepinizi öpüyoruz kızlar artık görüşürüz bolbol....
Hoşgeldin cnm :)) aman boşver sen geyik yaptık kız yemekten önemli değil akşam eşin gelince kızmasın sonra bize
canım dikka et .zor gerçekten 30 saat okul tam gün mü pekimerhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm
maşallah maşallahEvet öyl cnm çok hareketli bir oğlum var ama şu an neyseki annemlerdeyiz ve bana çok yardımcı oluyorlar
alıntı yapın yanında kıııO butonu bende göremedim canım arıyorum ama bulamıyorum şakkıdı
bakıcam şu mesajları yazayımhoşgeldin geçmiş olmuş msj hakkını çabuk doldurda cicilerinizi görelim
bu arada göbüşimin fotosunu koydum kızlar ....
iyiyiz canım sen nasılsıngüzel annişlerrr ben ve oğluşumdan kocaman selam sizlere
nasılsınız bakalım yine giremedim nete bir sürü sayfa birikmiş herkes iyidir inşallah
Yoo burdaaaa gitmemişş
ara ara olması normalmiş uyku dönemlerinden geçermişiyiyim canım ama biraz uykusuzum bebişim sabaha kadar uyutmadı karnımdan artık dönemiyorum valla yatakta saat 06.00 da uyumuşum birde bebiş pek hareketli değildi dün akşam onuda kafama taktım sabah 05,30 da kalkıp üzüntümden buzdolabı karıştırdım valla boshayallersmile
neyse sonra hareketlendide rahatladım
aayyyyyy...hadi bakalım bekliyoruzz...ben de cumzrtesi gidicemselam kızlar,
bir yandan geçmişi okuyup bir yandan yemek yapmaya çalışırken tencerenin dibi tutmuş) takdir ettim kendimi doğrusu.hala bir 10 sf var okunacak.
nasılsınız bugün, keyifler yerindedir umarım.
yarın sabah dr.a gidiyorum, görüş günüm. güzel haberler getiririm inş.
ben hamile destek yastığı aldım rahat ettim kızlar koca yastıklarla dönmek zor oluoyrdu ..
ben dün ayrıntılı yaptırdım ama hiç bir ek ücret istenmediler. doktorum her şey yolunda sağlıklı dediama şimdi içime kurt düştü acaba önemsemedi mi ? kalp atışlarını falan dinledi hiç bir sorun yok dedi ben mi abartıyorum ve 10 dk sürmedi bakması. bilmiyorumkismile
hadi ben kaçar kızlarr yarın görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?