Rüyalardan konuşulmuş kızlar hayrolsun bende görmüştüm, rüyaların çıktığına inanırım
Cm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş
henüz yaptırmadım cnm
Cnm sohbete ortadan daldım anlamadım ama Allah korusun niye 1 ay sonra doğuracakmışsın anlamadım..
:))) smilerler konuşmuş yine
A.s. cnm
İlk günün uğurlu gelsin cnm
Ay bu sabahta oğlan ilk defa kıyak yaptı saat 11i geçiyordu, normalde 05:50 -en geç 7buçuk uyanırdı
Cnm evet şimdilik biraz düşükmüş ama dr kan ilacını ona göre verir cnm muhtemelen tek kullanımlık şişelerde kan şurubu var onlardan verir ve doğuma kadar düzelir cnm merak etme sen, bide iyi pişmiş ciğer ye ben oğlumda yemiştim kan yapar
Cnm inş. güzel sonuçlar alırsın geçici birşey olabilir belkide tekrarını isteyebilir doktor
Cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda enfeksiyondan kurtulursun, ağrılarım oldukça azaldı fakat bendede ağrı var, biraz zorladın sende kendini sanırım dikkat et
günaydınnnn kızlar a.s.
kramplarla başım belada 2 gündür
bu gece yine ciyak ciyak kalktımm akannehir
ilaç içmekten nefret ediyorum napıcam böyle bilmiyorumm
siz neler yapıyorsunuz ? Tepikler,hareketler nasılll prens ve prenseslerimiz ne alemde
Günaydın canım.Nasılsın bebiş nasıl
günaydınnnn kızlar a.s.
siz neler yapıyorsunuz ? Tepikler,hareketler nasılll prens ve prenseslerimiz ne alemde
günaydın canım bnde bugece tam 3 defa çığlıklarla uyandım bütün gece kabus gibiydii aalahımm hala bacağım taş gibiii ama ben nedenini biliyorum içmiyorum bu ara magnesiumu suçlu benim yanii
günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyordum.bugün kısmet oldu ancak nete girmek.görüşmeyeli nasılsınız??
günaydınnnn kızlar a.s.
bütün annişlere günaydınnn olumunekankayizsmile biz çok iyiyizz maşallahh
günaydınnn güsel annelerrrrrr....
günaydın caglayan teyzesi biz iyiyiz kahvaltı yaptık oturuyoruz gazete okuyoruz vakit geçiriyoruzz :))
siz nasılsınızz :1hug:
günaydın canım bnde bugece tam 3 defa çığlıklarla uyandım bütün gece kabus gibiydii aalahımm hala bacağım taş gibiii ama ben nedenini biliyorum içmiyorum bu ara magnesiumu suçlu benim yanii
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.
çağlayancım bu akşamda şeftali suyuyla bir deneyeyim bakıyım nasıl oluyor kaydirigubbakcemile5
kızlar buarada vişne suyuu bebeişleri nasıl harekete geçiriyor
içer içmez tepiniyor oğlumm :)
başka birşey var mı çikolata ve vişne haricinde hareketleri arttıran opuyorumnanaktan
günaydın güsel annişler tatlı bebişler
ben gece tuvalete kalktım çok az kahverengi kanamam olmuş,yatarken yoktu çünkü bişey,bütün gece doğru dürüst uyumadım,bebeğim kıpır kıpırdı ama işgillendim bi kere,eşimde uyuyamadı yazık,sbhta kalkıp hemen dra gittik,bebeğimize baktık,herşey yolundaydı ama bebekim yan dönmüş yere paralel yani şuanda,geçen hafta kafası soldaydı bugün sağda nasıl yer bulup dolanıo okdr pes valla!dr eğilip kalma,uzun yol yürüme dedi,enine genişlemek ister burdayken bebek beline çok baskı yapar oturup kalkarken ağrın olur dinlen dedi,bizimde içimiz rahatladı o ii olsunda ben hep dinlenirim nolcek,sbh sbh hastane yollarındaydık yani bugün
çağlayancım bnm ilacım bitti son bir tane kaldı onuda zor durumlara sakladım cok agrım olursa die ondan içmedim kontrolümde yaklaştı o yüzden yenisini almak istemedim belki doktorum bişi der die yoksa dier kan ilacım eleviti sürekli aksatmadan içiyorum :)
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.
Günaydın canım aramıza hoşgeldin yeniden nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bebişinin
hoşbulduk canım.evet sonunda öğrendim canım cinsiyetini.minik prensesim geliyor:CüvCüv: senin cinsiyeti belli mi?sen nasılsın?ben daha şimdiden 8 kilo aldım ne yapıcam bilmiyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?