2011 Şubat Anneleri

amin canm inşallah..Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..

pöööfffff trye yolladim soguk havalari kaydirigubbakcemile3

yeni gelenler hosgeldiniz

hg cnm benimki kramp mi agri mi bilmiyorum ne taraf ayatarsam yatayim sag kalcamdan bacagima kadar bi agri giriyo resmen aglayacak gibi oluyorum bi hal care bulamadim bende kivraniyorum iste....
tepikler 3 gündür eskisi kadar sert degil dinlenme modunda kizim herhalde ama azda olsa hissediyorum ya o bile mutlu ediyo

günaydın canım bnde bugece tam 3 defa çığlıklarla uyandım bütün gece kabus gibiydii aalahımm hala bacağım taş gibiii ama ben nedenini biliyorum içmiyorum bu ara magnesiumu suçlu benim yanii

İLAÇLARINI ALMAYANLARAA BUNUNLA klava:klava: GİRİŞCEM ŞİMDİİ ÇOK KIZDIMM ÇOKK

günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyordum.bugün kısmet oldu ancak nete girmek.görüşmeyeli nasılsınız??

Günaydın canım aramıza hoşgeldin yeniden nasılsın bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bebişinin

Günaydın canım neden içmiyorsun ilaçlarını sevmiyorsun ama bebişin için içmek zorundasın biliyorsun magnezyumu gülşah şeftali suyuyla için demişti bana ben öyle yapıyorum ve tadı farkedilmiyor dene derim bir kereden birşey olmaz.

bütün annişlere günaydınnn olumunekankayizsmile biz çok iyiyizz maşallahh

günaydınnn güsel annelerrrrrr....

Günaydın kızçeler :))

günaydın caglayan teyzesi biz iyiyiz kahvaltı yaptık oturuyoruz gazete okuyoruz vakit geçiriyoruzz :))

siz nasılsınızz :1hug:

Afiyet olsun canım bizde İyiyiz canım kızımın tepikleriyle güne uyandım şimdide öyle arada tepikliyor annesini

günaydın canım bnde bugece tam 3 defa çığlıklarla uyandım bütün gece kabus gibiydii aalahımm hala bacağım taş gibiii ama ben nedenini biliyorum içmiyorum bu ara magnesiumu suçlu benim yanii

Bana kızarken sen mi başladın ihmal etmeye başladın hemen başla hiç ihmal etmeden bana söylediğin formulü uyguluyorum ben hep hiçte sıkıntı çekmiyorum artık

çağlayancım bu akşamda şeftali suyuyla bir deneyeyim bakıyım nasıl oluyor kaydirigubbakcemile5

kızlar buarada vişne suyuu bebeişleri nasıl harekete geçiriyor
içer içmez tepiniyor oğlumm :)
başka birşey var mı çikolata ve vişne haricinde hareketleri arttıran opuyorumnanaktan

günaydın güsel annişler tatlı bebişler
ben gece tuvalete kalktım çok az kahverengi kanamam olmuş,yatarken yoktu çünkü bişey,bütün gece doğru dürüst uyumadım,bebeğim kıpır kıpırdı ama işgillendim bi kere,eşimde uyuyamadı yazık,sbhta kalkıp hemen dra gittik,bebeğimize baktık,herşey yolundaydı ama bebekim yan dönmüş yere paralel yani şuanda,geçen hafta kafası soldaydı bugün sağda nasıl yer bulup dolanıo okdr pes valla!dr eğilip kalma,uzun yol yürüme dedi,enine genişlemek ister burdayken bebek beline çok baskı yapar oturup kalkarken ağrın olur dinlen dedi,bizimde içimiz rahatladı o ii olsunda ben hep dinlenirim nolcek,sbh sbh hastane yollarındaydık yani bugün

çağlayancım bnm ilacım bitti son bir tane kaldı onuda zor durumlara sakladım cok agrım olursa die ondan içmedim kontrolümde yaklaştı o yüzden yenisini almak istemedim belki doktorum bişi der die yoksa dier kan ilacım eleviti sürekli aksatmadan içiyorum :)

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.

canım bende baktım bebişkodan ve acayip pahallı orası hiçbirşeyi almayı düşünmüyorum oradan
normalda aynı marka farklı bir yerde daha uygun orası üstüne koyuyor sanırım
bende samsun çarşının karşısında var bebek mağazası oradan baktım bayağıda uygundu bakalım tekrar bakıp olmazsa oradan alacağım
biliyorsun büyük bebek mağazası yok samsunda bende nereden beğenirsem genelde oradan almaya çalışıyorum
sen nerlerden yapıyorsun önereceğin bir yer varmı

ankarada dilara bebe diye var dün int. gördüm samsunda da şubesi varmış. pieere cardin ürünlerinde indirim vardı. Ürünlerini inceledim bana uygun geldi bir bak istesen

herkese günaydın fıstıklarr

nhlhsn geçmiş olsun cnm çok şükür bebişler ii olsunda ama ister istemz panik oluyoruz işte sağlıkla bi dosğsalarda yanımızda olsalar inş

Vişne suyunu yeni duydum bak akşama bende onu deniyim.
Çilokatayı biliyorum kızçem çok seviyor onu :))

Günaydın canım,güzel haberlerle gelmene sevindim.Bebişinde iyiymiş dr.dediklerini dinle çok yorma artık kendini

hmm tamam o zaman canım ama sen genede günde bir madensuyu ve bir adet muz yemeye çalış çok faydası var ben öyle yapıyorum biraz da olsun iyi geliyor

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben geldim sonunda...umarım keyifler yerindedir 2 günde dünyaaaaa sayfa birikmişş oku oku bitmedi bende bi mrb diyeyim dedim....a.s.

Hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl görüşemedik ne zamandır :))

kızlar bişi sorcam yaa park yatak alanlar nasıl acaba kullanışları biraz bahsedermisiniz yani biliyorum henüz kullanılmadı ama nasıl görünüyorlar kullanışlımı kumaşları nasıl hangi markayı tercih ettiniz fikir olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…