Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
violina ikimizin çizelgeside aynı sen kendinmi yaptın çizelgeni :dance:
sağol canım, denk gelemiyoruz bir türlü) maşallah duru'ya. bu arada adı çok güzel prensesimin adıyla yaşasın inş. biz henüz kesin karar veremedik ad konusunda.
selamlarınızı aldım canım yarın ileticem. detaylıda uzun uzun gördükten sonra yarınki 5-10 dk. normal kontrolü hiç yetmeyecek sanki bana. senin ne zaman bir sonraki kontrol?
arkadaşlar giriş sayfasındaki tabloya nasıl eklenebiliriz acaba
teşekkür ederim .Allah hepimize en güzel şeyleri nasip etsin inşallah
sağol teyzesi :) evet paşamızın adı prens kaldı annesi kaydirigubbakcemile3 artık bi isim bulunda ismiyle hitap edelim kuzuma kaydirigubbakcemile3 canım ben detaylı ultrasona girdim.. burdada yazdım ama okumamış olabilirsin.. 1 hafta geri çıktı kızım.. baya canım sıkıldı.. taktım kafaya.. biliyorsun 21+5 şuan ama cuma günü gittiğimde 21 hafta dolduğu halde 20 haftaya göre çıktı organları .. doktorum yumurtalamadan yada döllenmeden olabilir dedi.. 15 gün sonra gel eski ultrasonlarıda getir bi bakalım olmazsa doblere sokarız dedi.. canını sıkma falan dedi... organları falan herşeyi normal.. ama ayın30 unda gidicem bakalım tekrar.. bu sefer ne diyecek..
Merhaba arkadaşlar sitenizi yeni gördüm.ben de mayısta hamile kaldım son adet tarihim 14 mayıs.kızım artık tekmeliyor.çooook mutluyum
inşallah önemli bir durum değildir yasemincim. nette okumuştum, 20. haftaya kadar bebeklerin büyümesi genellenebilirmiş ve ortalama bir hızla seyredermiş. 20-25. haftalardan sonra genetik faktörler de devreye girdiği için hafta olarak ilerde ya da geride çıkması olaganmış. gr verilen ölçümlere de çok fazla takılmayın bebeğiniz sağlıklı olduğu halde bu ağırlıkların altında ya da üstünde olabilir diyor.
merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm
Herkese merhaba
biraz moralim bozukbugun 50gr şeker yuklemem yapıldı.167 çıktı.şimdi 100gr yukleme olucak heralde ordan birsey cikmaz insallah.yoksa diyet falan ugraş dur. Neyse bebişler nasılar arkadaşlar? Keyifler iyidir umarım..
Evet benim ordaki arkadaşlarımda sürekli muayene için yalovaya geliyorlardı uzmanlardaki dr.la bir naile hanım var ama onu kimse önermiyor en iyisi bir ercan bey'i denemek galiba,hale'ninde aklını çelmek lazım oda arıyordu dr.toplu geçiş yaparız :))
Evet geçelim bence de görüşelim Hale ile de :))) Psikolojimiz bozulacak iyice böyle giderse :)