2011 Şubat Anneleri

bende dün şeker tahlili yaptırdım doktor herşey yolunda sadece biraz kansızlık var dedi 13. haftada yaptırdıgım testte hmg 12,7 çıkmıştı 24. haftada 10,9 çıktı buda düşük oluyormuş ilaç verdi

canım doktor işinde uzmansa 10 dk sürmesi normal doktoruna güven bence bende dün yaptırdım 15 20 dk sürdü ama ben yüzüne falan doyasıya baktım o yüzden bukadar sürdü kalbine böbreklerine hatta idrar torbasına kadar inceliyor çok şükür sorun yok dedi

Artık siteye yazmasaydın arama sırası sana gelmişti canım merak ettim seni iyimişsin içim rahatladı,bugün elayla konuşurken birşeyler söyledi telefonda buğdayla ilgili aklım karıştı gene malum zaten hiç düze çıkamadık bu konuda ben karar verdim eşimlede konuştum ercan bey'i bir deniyim diyorum belki aklıma yatar
çünkü dün ben randevu için buğday hanım'ı aradım 28 için alıyım bakıyım ne diycekler dedim.28 inde ameliyatı var dedi ama genede verebilirim dedi.bende dedimki nasıl olacak o iş beklerseniz gene dedi,geçen ayki halimizi biliyorsunuz perişan olduk oralarda bu ayda aynı şeyi yaşamak istemiyorum 32 tl 'yi ben orda saatlerce ayakta durupta hiç birşey konuşamadan gelmek istemiyorum açıkçası

günaydın kızlarrrrrrrrr

günaydın canlarım nasılsınız:)))kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızçeler

günaydın kızlar
sanırım hasta oluyorum bademciklerim acıyor ve halsizim
geceleride artık çok rahat uyuyamıyorum
kızlar doktorunuzsan şikayet ediyorsunuz ya başka doktor yokmu canım sizi bu kadar bekletiyor ve birşey yapmıyorsa değiştirin bence çok gecikmeden derim
bende ayrıntılıyı 72 tl verdim

günaydın kızlar...

günaydın güzel anneler
mutlu ,sağlıklı günler olsun

Günaydın güzel hamişler nasılsınız

Günaydın canım geçmiş olsun.Dr.değiştiricez ama karar veremiyoruz ki dr.kıtlığı yaşanıyor çünkü burada çok iyi dr.larda yok yada var bize denk gelmiyor

canım sıkma canını bakalım diğer aylarda nasıl olacak gelişimi
sonuçta genetikte önemli biliyorsun anne baba kısaysa çocukta genelde minyon oluyor internette de yazıyor herkeste bu ölçümler farklı bazen doktorlarda haftayı tam hesaplayamıyormuş

ayyy kız bende izledim onu hatta yazacaktım sen benden önce davrandınkaydirigubbakcemile3

kızlar bayağı küçük doğmuş kaç gr mış acaba doğduğunda Allah'ın işi işte yaşatacağını yaşatyıyor görecek günleri varmış yaşamaz diye bakılmıştır muhakkak aay ne mutlu olmuştur ailesi onun büyüyüp o yaşa geldiğini görünce
sen ne kadar büyüksün rabbim.....

canım bende baktım bebişkodan ve acayip pahallı orası hiçbirşeyi almayı düşünmüyorum oradan
normalda aynı marka farklı bir yerde daha uygun orası üstüne koyuyor sanırım
bende samsun çarşının karşısında var bebek mağazası oradan baktım bayağıda uygundu bakalım tekrar bakıp olmazsa oradan alacağım
biliyorsun büyük bebek mağazası yok samsunda bende nereden beğenirsem genelde oradan almaya çalışıyorum
sen nerlerden yapıyorsun önereceğin bir yer varmı

evet canım valla bu doktor değiştirme işi cidden zor insan alıştığı doktoruda bırkamak istemez eminimki ama siz başından beri problem yaşıyorsunuz ya o yüzden dedim bende en azından doktor değiştirdiğinizde doktorun sizi ve bebeğinizi tanıyacak kadar zamanı kalsın geç olmasın

ben geldimmmmm =)
kizlar bura brrr buz gibi kaloriferlere en yüksek dereceye getirdim hamam gibi oldu ofis ) 1000yilin en soguk kisi avrupayi vuracak diyorladi öyle olacak galiba allah yardimcimiz olsun

günaydınn güzel anneler tatlı bebbişler a.s.a.s.

bende kendim yaptım :))

Günaydın canım.Nasılsın bebiş nasıl

Öyle böyle derken son 3 ayın içine girdik işte bir memnun olduk bir beğenmedik karmakarışık bir hal aldı halimiz bakalım bu hafta sonu gidicem sanırım başka bir dr daha inş.bunda tuttururuz

ben geldimmmmm =)
kizlar bura brrr buz gibi kaloriferlere en yüksek dereceye getirdim hamam gibi oldu ofis ) 1000yilin en soguk kisi avrupayi vuracak diyorladi öyle olacak galiba allah yardimcimiz olsun

Günaydın canım sakın buralara o soğukları yollamayın bizim burda hava bugün çok güzel sıcacık rüzgar esiyor :)

ben geldim sen gidiyon hadi öptüm:gitme:

güzelimm valla 6.30 da çıkıyorum sen geç kaldın girmekte neyse bugün görüşürüz inşallahh.

Merhaba arkadaşlar sitenizi yeni gördüm.ben de mayısta hamile kaldım son adet tarihim 14 mayıs.kızım artık tekmeliyor.çooook mutluyum

hadi canım hoşgeldin aramıza.

inşallah bişi olmaz canımm.biz iyiyiz çok şükürr.

canım kendini bir daha yorarsan sana klava: yla vurucazzz anlaştıkmıı :uhm:

ben geldimmmmm =)

amann Allah yardımcınız olsunn çok söyleme buralarada gönderme soğukları başka yöne üflesinn :) :Saruboceq:

günaydınnnn kızlar a.s.

kramplarla başım belada 2 gündür
bu gece yine ciyak ciyak kalktımm akannehir

ilaç içmekten nefret ediyorum napıcam böyle bilmiyorumm

siz neler yapıyorsunuz ? Tepikler,hareketler nasılll prens ve prenseslerimiz ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…