bence ilk yakan değilim de canım, ilk itiraf edenimkız senayyy yaktınmı yemeğiii bu kk yüzünden ilk yakan sensin bakalım liste nasıl gidicek :)))))))))))99
senaysn hadi seninde bebeğini görmene az kalmış güzel haberlerle gel inş.. bende ayrıntılı ultrasona 180tl verdim yalnız değilsin
ben dün ayrıntılı yaptırdım ama hiç bir ek ücret istenmediler. doktorum her şey yolunda sağlıklı dediama şimdi içime kurt düştü acaba önemsemedi mi ? kalp atışlarını falan dinledi hiç bir sorun yok dedi ben mi abartıyorum ve 10 dk sürmedi bakması. bilmiyorumkismile
ben gidiyorum arkadaşlar inş iyidir oğluşum dua edin herkese iyi akşamlar...
hoşgeldin geçmiş olsun hazel, neyse ki annenin yanında hasta olmuşsun bir güzel bakmıştır sana. cicileri güzel günlerde kullanın.
Hoşbulduk canım.Evet iyiki Annem vardı. Canım Annem vallahi kadın kaç yaşına gelmiş kendi hasta ama bana güzelce baktı.Annenin yanında hamilelik geçirmek te güzel :)) Ama bu kez de eşimi özlüyorum...Ayrı şehirlerde olmak biraz zor.Çok tşkr ederiz ciciler için teyzesi Hepimiz güzel günler de kullanırız inşallah...
kızlarrrr oğlumşa konuşuyorummmönceden tepki vermezdi bugün neler anlattıysam her kelimeme tepikleriyle tepki verdi halada öyle sevfikçe ordan tepik atıyorrrr ayy ağlıyacam şimdiiiii çooooookkkk seviiiyooorummmmm oğlumuuuuu allahıma sonsuz şükürlerrrr allahım kucağımızada almayı nasğp etsinnn opuyorumnanaktan
Ne güzel bir duygu ...Amin inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla...
kızlarrrr oğlumşa konuşuyorummmönceden tepki vermezdi bugün neler anlattıysam her kelimeme tepikleriyle tepki verdi halada öyle sevfikçe ordan tepik atıyorrrr ayy ağlıyacam şimdiiiii çooooookkkk seviiiyooorummmmm oğlumuuuuu allahıma sonsuz şükürlerrrr allahım kucağımızada almayı nasğp etsinnn opuyorumnanaktan
kızlar fox tv de 22 haftalık 382 gr bebrği gösterdiler şuan 5 yaşına girmiş doğduğu zamanlardaki halini gösterdiler
ayyy kız bende izledim onu hatta yazacaktım sen benden önce davrandınkaydirigubbakcemile3
bu ayrıntılı ultrason dediğimizi kadın doğumcular yapmıyor bilgin olsun...bi doktoruna sor istersen
yasminkamu satdaşım merhaba,
altta adını sürekli görüyorum ama pek yazmıyorsun galiba. nasılsın, minik nasıl tepikliyor mu?
violine canım çok güzel cidden sen internettenmi sipariş verdin bu takımı
samsunda baktıysan nereden baktın ben sade birşeyler düşünüyorum canım
birde fiyatı nedir
çok soru sordum sanırım
merhaba şenaycım... nasılsın canım ?? yazdım bugün gündüz canım ama... sen gündüzleri yoksun denk gelemedik...daha çok okumayı tercih ediyorum.. arad yazıyorum işte...
kızım iyi teyzesi.. maşallah pek hareketligeçinip gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 tepikliyor da eşim hissedemiyor henüz.. dışardanda net belli değil.. anca zamanla olacak sanırım...
prensim nası?? gerçi yazıyorsun okuyorum.. haberlerini alıyorum.. kızımla benden de slm götür yarın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?