2011 Şubat Anneleri

kız senayyy yaktınmı yemeğiii bu kk yüzünden ilk yakan sensin bakalım liste nasıl gidicek :)))))))))))99
bence ilk yakan değilim de canım, ilk itiraf edenim)

senaysn hadi seninde bebeğini görmene az kalmış güzel haberlerle gel inş.. bende ayrıntılı ultrasona 180tl verdim yalnız değilsin

inşallah canım. neyse tek değilmişim. zaten bebek doğana kadar bir doğum parasını kontrollere testelere vericez sanırım. neyse minikler sağlıklı olsun önemli olan o

ayrıntılı ultrason en az 20-25 dk sürüyor benim bildiğim
tüm organlarını inceledimi ?

kıslarrrrrrr ben geldim ne çok kaynatmışım*nız öleaklinialirimsmile

kızlarrrr oğlumşa konuşuyorummmönceden tepki vermezdi bugün neler anlattıysam her kelimeme tepikleriyle tepki verdi halada öyle sevfikçe ordan tepik atıyorrrr ayy ağlıyacam şimdiiiii çooooookkkk seviiiyooorummmmm oğlumuuuuu allahıma sonsuz şükürlerrrr allahım kucağımızada almayı nasğp etsinnn opuyorumnanaktan

Ne güzel bir duygu ...Amin inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla...

amiiiiiiiinnnnn canım

kızlar fox tv de 22 haftalık 382 gr bebrği gösterdiler şuan 5 yaşına girmiş doğduğu zamanlardaki halini gösterdiler

merhaba şenaycım... nasılsın canım ?? yazdım bugün gündüz canım ama... sen gündüzleri yoksun denk gelemedik...daha çok okumayı tercih ediyorum.. arad yazıyorum işte...
kızım iyi teyzesi.. maşallah pek hareketli geçinip gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 tepikliyor da eşim hissedemiyor henüz.. dışardanda net belli değil.. anca zamanla olacak sanırım...
prensim nası?? gerçi yazıyorsun okuyorum.. haberlerini alıyorum.. kızımla benden de slm götür yarın a.s.

yasminkamu satdaşım merhaba,
altta adını sürekli görüyorum ama pek yazmıyorsun galiba. nasılsın, minik nasıl tepikliyor mu?

violine canım çok güzel cidden sen internettenmi sipariş verdin bu takımı
samsunda baktıysan nereden baktın ben sade birşeyler düşünüyorum canım
birde fiyatı nedir
çok soru sordum sanırım

ben burda samsun da beğendim bebişko da orda çok pahalıydı 2500 - 3000 gibi uçuk bir rakam daha sonra anneme söyledim zaten bebişko da istanbul dan getirtiyormuş annemlerde gidip yerinden aldılar ama dedemiz aldı o yüzden bilmiyorum ne kadar : )))

sağol canım, denk gelemiyoruz bir türlü) maşallah duru'ya. bu arada adı çok güzel prensesimin adıyla yaşasın inş. biz henüz kesin karar veremedik ad konusunda.
selamlarınızı aldım canım yarın ileticem. detaylıda uzun uzun gördükten sonra yarınki 5-10 dk. normal kontrolü hiç yetmeyecek sanki bana. senin ne zaman bir sonraki kontrol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…