2011 Şubat Anneleri

güüünnaayyyddıınnn.daha doğrusu tünaydın kızlar.nasılsınız ben bugün iyiyim depresif halimi attım sanırım üstümden.bi de kardeşim gelse bomba gibi olcam :)))

bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee

bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni

ayyy cannıım aynı şekilde bende sinir oldum o adama meteciğimi nasıl bööle sinir ediyo valla meteyi gördükçe annesine ablalarına sahip çıkışına bende hemen ikinciyi yapcam erkek olsun diyorum

ayyy bende tam geçmişi okurken nutella yiyiodum valla bu yazıyı görünce lokmam kaldı boğazımda.normalde bende tatlı sevmem ama bu aralar canım nutella istiyo 3 kasımda benimde şeker yüklemem bakalım nolcak.

arkadaşlar ihmal etmeyin ilaçlarınızı.zaten benim eşim ilaç mümessili olduğu için ilaç konusunda pek bi hassas.sabah arar içtinmi ilçalarını akşam arar sürekli bi ilaç muhabbeti dolandığı için evde aklıma gelmemesi mümkün diil.

canım sıkma canını benimde 10,2 çıktı ama drum bişi demedi şimdi bebiş bizden daha çok aldığı için büyüdükçe kan ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bide kan yapan şeyler yemeye çalış şimdi kırmızı erikler çıktı mesela annem onlardan meyve suyu yaptı sulandırıp ondan içiyorum her sabah bakalım noolcak diğer kontrole kadar

günaydın kızlar...a.s...anacım ne çok konuşmuşunuz öle oku oku zor bitirdim:)

günaydın smyercim nerelerdesin günlerdir

günaydın canımcım girip girip çıktım siteye annemlere gel git kayınvalideme gel git gel gitler yaşadım anlayacağınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet canım, bir hemşerimi daha buldum ne mutlu bana))

ayy kızlar kıyamam gelin bana, daha fırında pişiyor ama siz işten çıkana kadar hazırlarım ben.

yasase canım biz eve gidip ne buluyorsa yiyenlerdeniz çalışınca böyle oluyooo

şenaycımm çok sağol canım yemiş kadar olduk :))) valla nesli aynen öylee.annem yakın bu akşamda anneme çörekleneceğizz.bu ne yaa kadın önceden tek kişiye bakıyordu şimdi bide koca çıkardım kadının başınaa :))))))))))

oo afiyet ball şeker olsunn... bıngıl bıngıl kilo olsun prensimde.. sonrada annesi onu yasemin teyzesi ve duru yağmur kardeşi için ısırsın alkisalkisalkis

iyidir canım oğluşumla kahvaltı yapıoruz bi tarafanda seesimizi duyurmaya çalışıoruzkaydirigubbakcemile3

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
hepicinize günaydınn kızlarr.nasılız bugünn.:uhm: :CüvCüv:

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu

Biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın kızımın karnı acıkmış beni tepikliyor hadi git ye diye

günaydınnnnnnn :)) biz iyiyiz kızımla teyzesi sen nasılsın kızınla :))

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bana günaydın yokmuuuu yasecimmmm oğluşum ağlıyo ama bakk

Son düzenleme:
Gözdecimm walla şu yüklemene kadar dikkat et derimm cnm ya..
dr şekerin yüksek tekrar yükleme yapılcak diyince inan çok geriliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…