• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

güüünnaayyyddıınnn.daha doğrusu tünaydın kızlar.nasılsınız ben bugün iyiyim depresif halimi attım sanırım üstümden.bi de kardeşim gelse bomba gibi olcam :)))

bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee

bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni

ayyy cannıım aynı şekilde bende sinir oldum o adama meteciğimi nasıl bööle sinir ediyo valla meteyi gördükçe annesine ablalarına sahip çıkışına bende hemen ikinciyi yapcam erkek olsun diyorum :D

ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı:((( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.

ayyy bende tam geçmişi okurken nutella yiyiodum valla bu yazıyı görünce lokmam kaldı boğazımda.normalde bende tatlı sevmem ama bu aralar canım nutella istiyo 3 kasımda benimde şeker yüklemem bakalım nolcak.

kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağım :oklava:

siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli

arkadaşlar ihmal etmeyin ilaçlarınızı.zaten benim eşim ilaç mümessili olduğu için ilaç konusunda pek bi hassas.sabah arar içtinmi ilçalarını akşam arar sürekli bi ilaç muhabbeti dolandığı için evde aklıma gelmemesi mümkün diil.

kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı

canım sıkma canını benimde 10,2 çıktı ama drum bişi demedi şimdi bebiş bizden daha çok aldığı için büyüdükçe kan ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bide kan yapan şeyler yemeye çalış şimdi kırmızı erikler çıktı mesela annem onlardan meyve suyu yaptı sulandırıp ondan içiyorum her sabah bakalım noolcak diğer kontrole kadar

günaydın kızlar...a.s...anacım ne çok konuşmuşunuz öle oku oku zor bitirdim:)

günaydın smyercim nerelerdesin günlerdir

güüünnaayyyddıınnn.daha doğrusu tünaydın kızlar.nasılsınız ben bugün iyiyim depresif halimi attım sanırım üstümden.bi de kardeşim gelse bomba gibi olcam :)))

ayyy cannıım aynı şekilde bende sinir oldum o adama meteciğimi nasıl bööle sinir ediyo valla meteyi gördükçe annesine ablalarına sahip çıkışına bende hemen ikinciyi yapcam erkek olsun diyorum :D

ayyy bende tam geçmişi okurken nutella yiyiodum valla bu yazıyı görünce lokmam kaldı boğazımda.normalde bende tatlı sevmem ama bu aralar canım nutella istiyo 3 kasımda benimde şeker yüklemem bakalım nolcak.

arkadaşlar ihmal etmeyin ilaçlarınızı.zaten benim eşim ilaç mümessili olduğu için ilaç konusunda pek bi hassas.sabah arar içtinmi ilçalarını akşam arar sürekli bi ilaç muhabbeti dolandığı için evde aklıma gelmemesi mümkün diil.

canım sıkma canını benimde 10,2 çıktı ama drum bişi demedi şimdi bebiş bizden daha çok aldığı için büyüdükçe kan ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bide kan yapan şeyler yemeye çalış şimdi kırmızı erikler çıktı mesela annem onlardan meyve suyu yaptı sulandırıp ondan içiyorum her sabah bakalım noolcak diğer kontrole kadar

günaydın smyercim nerelerdesin günlerdir

günaydın canımcım girip girip çıktım siteye annemlere gel git kayınvalideme gel git gel gitler yaşadım anlayacağınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet canım, bir hemşerimi daha buldum ne mutlu bana;)))

ayy kızlar kıyamam gelin bana, daha fırında pişiyor ama siz işten çıkana kadar hazırlarım ben.

yasase canım biz eve gidip ne buluyorsa yiyenlerdeniz çalışınca böyle oluyooo

şenaycımm çok sağol canım yemiş kadar olduk :))) valla nesli aynen öylee.annem yakın bu akşamda anneme çörekleneceğizz.bu ne yaa kadın önceden tek kişiye bakıyordu şimdi bide koca çıkardım kadının başınaa :))))))))))

canım hamilelikte cilt kururmuş onunla ilişkili bişey galiba ama bence cildiyeye git yine de

inşalaah o günleri görebiliriz canım yaaaa

aynı durumdayım her akşam bişey takıyorum kafama paranoyak oldum artık ya:3:

salın gitsin kızlaaarrrrr

yaaaaaaaaa..nasıl sinirlendim anlatamam,acaba kendi yakınları hamile olmadı mı ya...
valla şenaycım ben bu cumartesi yazdırıp raporumu pazartesi vereceğim.haftaya cuma nöbetçiyim oda 29 ekime geliyor yani inşallah bu cuma son nöbetim olur .müd.yard. söyledim beni kasım ayı listesinden düşün diye rapor bile sormadan tamam dedi Allah razı olsun.
olmazsa sende git al nöbet muafiyet raporunu ya 10 gün önce 10 gün sonraalsanaalsanasmile

canım sanırım ben bu hafta 8 li rakamları görürüm 78 dim en son 70le hamile kalmıştım.

oohhh.ana şevkati maşallahın var şekerim ben de geçen hafta 5 tane aldım bu hafta biraz daha alıcam ama çok rahat

aynen ya hamile kalmadan tıkır tıkır 24 kilo verdim ben gene veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun

meloşumm süpersinn yaa 24 kiloo.doğumdan sonra reçete senden o zaman

kızlar ben bugün ayrıntılıya girdim.kafam biraz karıştı.Bazı arkadaşlarımızda da vardı aynı durum bebeğin kalbinde hiperekojen odak.tek başına anlamlı değil testlerimiz temiz çıktıysa(down sendromu için)ama yinede sanırım daha sindirimedim.kızım olacağını öğrendim.istiyorduk zaten .babamızın ağzı kulaklarına vardı ama ben de bir sıkıntı var.bir arkadaşımız yazmıştı paronayak olduk sanırım diye.sanırım ne akdar az test ve doktor o kadar iyi :))

canım takma dicem ama olmuyor biliyorumm.bizimde geçen hafta bebişte ritim bozukluğu var diye kardiyolojiye sevketti fetaleko çektirdimm.ama o 1 gün beklemek beni öldürdü.neyseki çok şükür bişi çıkmadıı.inan seninde öyle olacakk sen kendini üzme bebişte üzülmesin bakimmm

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben 4 gündür bel agrısından ölüyorum. Aslında bel agrısı da degil. İğne batıyor kalçama.

kıyamam yaa çok geçmiş olsun canımm.

Bugün sonuçları aldık. Şekerimiz normal çıktı. İdrar da bol miktarda lokökosit var. Doktor böbreklerde bir sorun var sanırım kum döküyorsun dedi. Sanırım sancılar ondan :( Magnezyum verdi ve bol su iç dedi.

:içelim: suuu :içelim: suları şerefe kaldırıyorumm.

Bu arada nöbet için raporumu da aldım yarın idareye verecegim...

ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı:((( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.

hadi bakalım inşallah canım bişi yokmazzz.sıkma canınıııı.

kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağım :oklava:

siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli
:oklava: :oklava: :oklava: kötükedihüso bi daha içme sana bu geliyor :mymeka: :tomato:

Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
maşşallahh canımmm.bende özel hastanede (sgk ile anlaşmalı) 16 Tl verdim.

ben de buca koop tarafındayım.. arkadaşım oturuyodu geçen yıl vergi dairesinin orada...

yakınız yinee.valla bi gün şu izmirlileri toplucam yaa bi yerde buluşalımm.

kızlar iki gecedir kramp giriyor bacaklarıma çok kötü yaaaa
valla maşallah diyeyim kendime şimdiye kadar 1-2 sefer oldu sadece

kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı

valla neslicim bişi diyemiyeceğimm ne için yaptırmıştınn.hiç bi fikrim yokk.

oo afiyet ball şeker olsunn... bıngıl bıngıl kilo olsun prensimde.. sonrada annesi onu yasemin teyzesi ve duru yağmur kardeşi için ısırsın alkisalkisalkis

iyidir canım oğluşumla kahvaltı yapıoruz bi tarafanda seesimizi duyurmaya çalışıoruzkaydirigubbakcemile3

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu
hepicinize günaydınn kızlarr.nasılız bugünn.:uhm: :CüvCüv:

yasese, BuSeeMMM, CaglayanCicek+, esraa47, gozdeati, izmirliigulsah+, naz0635, nesli81, sevim_li, SHARK_11, smeyr, yasminkamu

Biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın kızımın karnı acıkmış beni tepikliyor hadi git ye diye

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bana günaydın yokmuuuu yasecimmmm oğluşum ağlıyo ama bakk

Son düzenleme:
Gözdecimm walla şu yüklemene kadar dikkat et derimm cnm ya..
dr şekerin yüksek tekrar yükleme yapılcak diyince inan çok geriliyor insan :(

Back
X