2011 Şubat Anneleri

ya bugün öğlen gezmeye gidicem ama hiç gidesim yok gelince birikmiş sayfaları okumak zor oluyooo bölee taze taze okumak daha heyecnlı oluyoo...resmen bağımlılık yaptınız bende gece rüyamda bile bu topikteydim yine yorum yapıyoruzz falan net olarak bi nesliyi hatırlıyorum sayfalardaa:bbo:dengemi bozdunuz vallaaaaasositososito

Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?

Günaydınnnnn Tatlı anneler
hepinize bebişlerinizle beraber mutluluk,sağlık,huzur dolu bir gün diliyorum.
sevgi ile kalın....

evt cnm ona karpuza:)
yaa dikme zmanı gelincede sorabilirim dimi gülşahcım bu bnm ilk patik örgümde çok acemiyim ama hatıra olsun istiyorum bebğime ilerde de yerimseniben

tabikide canım sorabilirsin bn daha bebeğimin yeleğini bitiremedim bitrsem sıraya koydum yapacaklarımı bugün biter ama az kaldı fotografını cekip koyucam bakalım beğenicekmisiniz

maşallahh kocaman olmuş annesii...canım benden ayrıntılı için para istemedilerr

Teşekkür ederim kızlar. Birde geçenlerde sanırım bir hafta kadar önce bir arkadaşımız örgü patik koymuştu. Bir blog ismi vermişti örgü tulumlar falan vardı. O blogu bulamıyorum. Hatırlayan var mı?

ben birtane verim ama eğer doğru kişiysem bir yudum hobiydi adı gir bak canım

violina seninde zevkinde Allah için çok güzelmiş,bu resimde gördüğümüz herşey dahilmi içine,emzirme sandalyeside vardı

canım gerçekten çok teşekkür ederim beyendiğine çok sevindim emzirme sandalyesi dahil değil evde krem renkte sallanan sandalye vardı zaten onu koyucam odaya

kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…