günaydın tobeecimm:)
günaydın kızlarr dün siteye giremedim sorun var deyip durdu şükür bugün yine dedi ama başardım girmeyi nasılsınız bakem
günaydın cnmm evt dün girimiyodu cnm aa buarad aben patiğe başladım tatlım mavi beyaz:)
günaydın cnm hangidine başladın karpuz modeli demiştim ona mı
evt cnm ona karpuza:)
yaa dikme zmanı gelincede sorabilirim dimi gülşahcım bu bnm ilk patik örgümde çok acemiyim ama hatıra olsun istiyorum bebğime ilerde de yerimseniben
Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
Teşekkür ederim kızlar. Birde geçenlerde sanırım bir hafta kadar önce bir arkadaşımız örgü patik koymuştu. Bir blog ismi vermişti örgü tulumlar falan vardı. O blogu bulamıyorum. Hatırlayan var mı?
naz ben verig dairesinin üst tarafındayım şirinyerde yani
tabikide canım sorabilirsin bn daha bebeğimin yeleğini bitiremedim bitrsem sıraya koydum yapacaklarımı bugün biter ama az kaldı fotografını cekip koyucam bakalım beğenicekmisiniz
violina seninde zevkinde Allah için çok güzelmiş,bu resimde gördüğümüz herşey dahilmi içine,emzirme sandalyeside vardı
Violina bebişin takımı çokkkkkkkkkkkkkkk güzel iyi günlerde kullanın inşallah
eminim çok güzeldir hamarat arkadaşım :)bitince bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?