2011 Şubat Anneleri

violine canım çok güzel cidden sen internettenmi sipariş verdin bu takımı
samsunda baktıysan nereden baktın ben sade birşeyler düşünüyorum canım
birde fiyatı nedir
çok soru sordum sanırım

Gözünaydın canım gözünaydın bebişin kocaman olmuş
Ben 20tl vermiştim ayrıntılı için

Yeni gelen güzel anneler günaydın hepinize iyisinizdir umarım hepiniz.Rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ilaçlarınızı düzenli için lütfen vitamin olsun kan hapı olsun,magnezyum olsun aksatmayın.
Magnezyum için gülşah'ın güzel formulünü deneyin şeftali suyuyla güzel oluyor ben öyle içiyorum ve ayrıca muz ve maden suyunu magnezyum eksikliği için hergün olmasada 1 gün arayla yapın :))

kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii

Bebişin takımına bende bayıldım gerçekten çok güzel bir takım
sağlıkla kullansın inşallah

günaydıııııııın herkesea.s.
bugün biraz yorgunum uykuluyum öğleye kadar açılırım inşallah

günaydın canım

gününüz aydın olsun tepiğiniz bol olsun
teşekkürler sanada bol tepikli günler

günaydın güzel anneler minik baylar bayanlarr herkese mutlu bigün diliyorum a.s.a.s.

sağol canımmm

Günaydın tüm güzel anneler
günaydınn

Busemm inş.sonuçların güzel çıkar canım güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım ilaçlarını düzenli içmelisin

Günaydın hanımlar,gününüz muhteşem olsun.
günaydınnnn

günaydın kızlarr dün siteye giremedim sorun var deyip durdu şükür bugün yine dedi ama başardım girmeyi nasılsınız bakem
günaydın gülşahcımm

aynen canım ya rüyalarda bile beraberiz artık :))))

Günaydınnnnn Tatlı anneler
hepinize bebişlerinizle beraber mutluluk,sağlık,huzur dolu bir gün diliyorum.
sevgi ile kalın....
günaydın

bu arada günaydın güzel annelerrrr
günaydınnn

Çağlayan Çiçek Günaydın canım.Sen basın sözcümüzsün diye sana sölim sen kızlara duyur:)))İstanbulda Anadolu yakasında oturan arkadaşlara özellikle tavsiyem;Ben Ataşehir Memorıal Hastanesinde 3 hafta önce Hamilelik yogasına başladım sadece cumartesi sabahları saat 10-11 arası çok keyifli oluyor ve normal doğum düşünen herkese çok faydası varmış.Ayrıca Yoga ücretsiz.Ben inan iple çekiyorum cumartesiyi ruhum bedenim dinleniyor bebeğim rahatlıyor çok faydalı anlayacağın.
İlgilenen arkadaslar memorıal hastanesi ataşehiri arayı ücretsiz kayıt olabilirler.
sevgiler:))))

kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı

Çok güzel bir haber canım bu teşekkür ederiz böyle güzel bir bilgiyi verdiğin için anlat bakalım neler yapıyorsunuz orda,gitmek isteyen arkadaşlar olursa az çok bilgi sahibi olsunlar

neslicim benimde genelde öyle çıkıyoo kan şurubu falan içiyorum...benm dr um sorun olmicağını söylemiştii

kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii

bebişin odası çokkk güzelll sanırım bütün erkeklerin odası aynı olucakkk opuyorumnanaktan bizde bunlardan baktık ama ben fikir değiştirdim 2 yaşından sonra genç odası olanlardan alıcam tai karar değiştirmessem

günaydın kızlar...a.s...anacım ne çok konuşmuşunuz öle oku oku zor bitirdim:)

dünyadan 2011 şubat annelerine........................duyan varmııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…