bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
Gaünaydın kızlarr opuyorumnanaktan Nasılsınız bakayım dün dr a gittik Bebişimiz 570 gr olmuş .Hep gttiğimizde ters oluyor bebek :))) Ayrıntılı ultrason yaptıracağız 90 tl dediler siz ne kadara yaptırdınız ?
kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii
günaydıııııııın herkesea.s.
bugün biraz yorgunum uykuluyum öğleye kadar açılırım inşallah
teşekkürler sanada bol tepikli günlergününüz aydın olsun tepiğiniz bol olsun
günaydın güzel anneler minik baylar bayanlarr herkese mutlu bigün diliyorum a.s.a.s.
Günaydın tüm güzel anneler
günaydınn
Busemm inş.sonuçların güzel çıkar canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağımklava:
siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli
günaydınnnnGünaydın hanımlar,gününüz muhteşem olsun.
günaydın gülşahcımmgünaydın kızlarr dün siteye giremedim sorun var deyip durdu şükür bugün yine dedi ama başardım girmeyi nasılsınız bakem
aynen canım ya rüyalarda bile beraberiz artık :))))ya bugün öğlen gezmeye gidicem ama hiç gidesim yok gelince birikmiş sayfaları okumak zor oluyooo bölee taze taze okumak daha heyecnlı oluyoo...resmen bağımlılık yaptınız bende gece rüyamda bile bu topikteydim yine yorum yapıyoruzz falan net olarak bi nesliyi hatırlıyorum sayfalardaa:bbo:dengemi bozdunuz vallaaaaasositososito
günaydınGünaydınnnnn Tatlı anneler
hepinize bebişlerinizle beraber mutluluk,sağlık,huzur dolu bir gün diliyorum.
sevgi ile kalın....
günaydınnnbu arada günaydın güzel annelerrrr
Gözünaydın canım gözünaydın bebişin kocaman olmuş
Ben 20tl vermiştim ayrıntılı için
Yeni gelen güzel anneler günaydın hepinize iyisinizdir umarım hepiniz.Rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ilaçlarınızı düzenli için lütfen vitamin olsun kan hapı olsun,magnezyum olsun aksatmayın.
Magnezyum için gülşah'ın güzel formulünü deneyin şeftali suyuyla güzel oluyor ben öyle içiyorum ve ayrıca muz ve maden suyunu magnezyum eksikliği için hergün olmasada 1 gün arayla yapın :))
Çağlayan Çiçek Günaydın canım.Sen basın sözcümüzsün diye sana sölim sen kızlara duyur:)))İstanbulda Anadolu yakasında oturan arkadaşlara özellikle tavsiyem;Ben Ataşehir Memorıal Hastanesinde 3 hafta önce Hamilelik yogasına başladım sadece cumartesi sabahları saat 10-11 arası çok keyifli oluyor ve normal doğum düşünen herkese çok faydası varmış.Ayrıca Yoga ücretsiz.Ben inan iple çekiyorum cumartesiyi ruhum bedenim dinleniyor bebeğim rahatlıyor çok faydalı anlayacağın.
İlgilenen arkadaslar memorıal hastanesi ataşehiri arayı ücretsiz kayıt olabilirler.
sevgiler:))))
kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı
kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii
yağmurlu bir antalya sabahından bütün annelere ve bebişlerine komacannnn komacannn günaydınnnnnn :teytey:
yağmurlu bir antalya sabahından bütün annelere ve bebişlerine komacannnn komacannn günaydınnnnnn :teytey:
günaydın kızlar...a.s...anacım ne çok konuşmuşunuz öle oku oku zor bitirdim:)
hoşgeldiniz günaydın kıslarrrrrrrrrrr
hoşgeldiniz günaydın kıslarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?