güüünnaayyyddıınnn.daha doğrusu tünaydın kızlar.nasılsınız ben bugün iyiyim depresif halimi attım sanırım üstümden.bi de kardeşim gelse bomba gibi olcam :)))
ayyy cannıım aynı şekilde bende sinir oldum o adama meteciğimi nasıl bööle sinir ediyo valla meteyi gördükçe annesine ablalarına sahip çıkışına bende hemen ikinciyi yapcam erkek olsun diyorum
ayyy bende tam geçmişi okurken nutella yiyiodum valla bu yazıyı görünce lokmam kaldı boğazımda.normalde bende tatlı sevmem ama bu aralar canım nutella istiyo 3 kasımda benimde şeker yüklemem bakalım nolcak.
arkadaşlar ihmal etmeyin ilaçlarınızı.zaten benim eşim ilaç mümessili olduğu için ilaç konusunda pek bi hassas.sabah arar içtinmi ilçalarını akşam arar sürekli bi ilaç muhabbeti dolandığı için evde aklıma gelmemesi mümkün diil.
canım sıkma canını benimde 10,2 çıktı ama drum bişi demedi şimdi bebiş bizden daha çok aldığı için büyüdükçe kan ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bide kan yapan şeyler yemeye çalış şimdi kırmızı erikler çıktı mesela annem onlardan meyve suyu yaptı sulandırıp ondan içiyorum her sabah bakalım noolcak diğer kontrole kadar
günaydın smyercim nerelerdesin günlerdir
bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee
bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni
ayyy cannıım aynı şekilde bende sinir oldum o adama meteciğimi nasıl bööle sinir ediyo valla meteyi gördükçe annesine ablalarına sahip çıkışına bende hemen ikinciyi yapcam erkek olsun diyorum

ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı(( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.
ayyy bende tam geçmişi okurken nutella yiyiodum valla bu yazıyı görünce lokmam kaldı boğazımda.normalde bende tatlı sevmem ama bu aralar canım nutella istiyo 3 kasımda benimde şeker yüklemem bakalım nolcak.
kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağımklava:
siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli
arkadaşlar ihmal etmeyin ilaçlarınızı.zaten benim eşim ilaç mümessili olduğu için ilaç konusunda pek bi hassas.sabah arar içtinmi ilçalarını akşam arar sürekli bi ilaç muhabbeti dolandığı için evde aklıma gelmemesi mümkün diil.
kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı
canım sıkma canını benimde 10,2 çıktı ama drum bişi demedi şimdi bebiş bizden daha çok aldığı için büyüdükçe kan ilaçlarını düzenli iç hiç aksatma bide kan yapan şeyler yemeye çalış şimdi kırmızı erikler çıktı mesela annem onlardan meyve suyu yaptı sulandırıp ondan içiyorum her sabah bakalım noolcak diğer kontrole kadar
günaydın kızlar...a.s...anacım ne çok konuşmuşunuz öle oku oku zor bitirdim:)
günaydın smyercim nerelerdesin günlerdir