- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
şimdi böyleyim ===>mmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir benneyaptımki :1closedeyes:
ama böyle olmak istiyorumm===> hihoyyyt sırnaşık şey :sm_cool:
lütfen bana ===> :teselli: verinnn
ben yemeğe gidiyorum arkidişler byyeee
şimdi böyleyim ===>mmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir benneyaptımki :1closedeyes:
sevim_li canım iyiyiz çok şükür arada kaynamadın mrk etme biraz geç gördüm yazınıı :))
kızlar herkes cevap yazmış tek tek yanıtlamak istedim ama olmadı hepinize teşekkür ederim oğlumun odasını beyenmişsiniz daha iyileri sizinkilerin olsun çok sevindim öpüyorum hepiniziii
arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....
arkadaşlar dr fito krem(çatlak için)azdı ayrıca calcımax ve magnorm yazdı aranızda bu ilaçları kullanan varmı ayrıca ferrum fort kan ilacı yazdı 21 haftalık hamileyim sizde bu kadar ilaç içiyormusunuz....
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?