• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|***Güncel Notlar***
1 |Esraa47|26|20 nisan |08 ŞUBAT| 52kg|gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor |
2| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
3|Cannur|30|23 nisan|2 ŞUBAT|90kg|gamyoncuiremsu|ArCaN|Kalbi pıtpıt atıyor |
4|Pinaraa| |23 Nisan|3 Şubat |75 kg |||Kalbi pıtpıt atıyor |
5| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58| | |Kalbi pıtpıt atıyor
6| flamingo2754||26 Nisan||58 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
7|Ebrarsenam| |26 Nisan|31 Ocak| |||Kalbi pıtpıt atıyor |
8| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg|gamyoncuiremsu|MeRt | Kalbi pıtpıt atıyor|
9| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
10|Zumrudu_Anka|27|26nisan|5 ŞUBAT|65kg | gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor|
11| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
12| busemmm||27 Nisan | ||gamyoncuiremsu | |Kalbi pıtpıt atıyor|
13| Sürmeli|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|69 kg|kaydirigubbakcemile2 |YaZeL |Kalbi pıtpıt atıyor|
14| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg|kaydirigubbakcemile2 | | 3'lü test yaptırdı,sonucu bekliyor|
15| nisandahazan|30|28 Nisan | || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
16|Evridiki|29|28 Nisan|2 ŞUBAT|46 kg|kaydirigubbakcemile2|DiLa EzEl | Kalbi pıtpıt atıyor|
17| nicensmart|28|29 Nisan | 3 ŞUBAT| 55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
18|aysebetül|30|30 Nisan|4 ŞUBAT| 57.8kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
19|Maviumutolsun|28|30 Nisan|4 ŞUBAT|64 kg|gamyoncuiremsu|EfE| Kalbi pıtpıt atıyor |
20| gozdeatı|26|1 Mayıs |5 ŞUBAT|76kg |kaydirigubbakcemile2|CaNfİzE UmAy |Kalbi pıtpıt atıyor |
21| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT| |gamyoncuiremsu |KaĞaN | Kalbi pıtpıt atıyor|
22|gamsem|23|1 Mayıs|5 ŞUBAT|59 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
23|moonsun82|28|1Mayıs | 5 ŞUBAT |58kg |gamyoncuiremsu| | 3'lü test yaptırdı,sonucu bekliyor|
24|Buket111| 32|1 mayıs|8 ŞUBAT|62.5kg|gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor |
25| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
26| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
27|rad_cake|26|2 Mayıs||49kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
28|Efecan06|32|2 Mayıs|14 ŞUBAT| |kaydirigubbakcemile2|EcE |Kalbi pıtpıt atıyor |
29|Cherry81|29|3 Mayıs|24 ŞUBAT| | | |Kalbi pıtpıt atıyor
30| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
31|Minimimar|24|4 Mayıs|8 ŞUBAT|50 kg |gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor|
32| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
33|Kara_Sevdam|29| 5 Mayıs|9 ŞUBAT|62 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
34|s3nna|23| 5mayıs|9 ŞUBAT|65 kg|gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor|
35|Selinn_1687|24|5 mayıs|9 ŞUBAT| 73 kg|kaydirigubbakcemile2| |Kalbi pıtpıt atıyor|
36| ebrugül|29|6 mayıs ||77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
37|Nur_45|25 |6 mayıs|10 ŞUBAT|67 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
38| zug|28|6 Mayıs| 8 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
39|mavi3|25|6mayıs |10 ŞUBAT | 58kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
40| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
41|izmirliigulsah|22|8 Mayıs|12 ŞUBAT|| || Kalbi pıtpıt atıyor|
42|aaaa28|28|8 Mayıs|12 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
43| leydim|37|9 Mayıs|13 ŞUBAT|57kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
44|evrimmm|27|9 Mayıs|16 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
45|Meleksena|22|9mayıs|13 ŞUBAT | 72kg || |Kalbi pıtpıt atıyor|
46|cerenceren|30|10 Mayıs|14 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
47|mapuci|26|10 Mayıs|14 ŞUBAT|57 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
48| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
49| burcuuu||11 Mayıs|15 ŞUBAT|76 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
50| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
51|Cuıite|31|12 mayıs|| 78kg || |Kalbi pıtpıt atıyor |
52|O_efruz |28|12mayıs|16 ŞUBAT |60kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
53|melike84||13 Mayıs|17 ŞUBAT|52 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
54|bag||13 Mayıs|17 ŞUBAT|63 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
55|RomeosununJulieti |26|13 MAYIS |17 ŞUBAT || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
56|Xxmilagros| 25 |14mayıs | 18 ŞUBAT| 54kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
57|SarıSheher| 28 |14 mayıs|18 ŞUBAT| 58kg |kaydirigubbakcemile2| |Kalbi pıtpıt atıyor |
58| gyshnky|26| 14 Mayıs|18 ŞUBAT|80 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
59| mugmug1||14 Mayıs |
60|Sevim_li|24 |14 Mayıs|18 ŞUBAT| |gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
61| mucize_1406|29|15 Mayıs|18 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
62|ecemnurr|26|15 Mayıs|19 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
63|nurzul|35|15 Mayıs||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
64|Nuryasemin|23 15 Mayıs|19 ŞUBAT |65kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
65| Nazim83| |16 Mayıs ||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
66|nhlhsn|26|17mayıs |21 ŞUBAT |73kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
67|Sudenur80| |17 mayıs|21 ŞUBAT|| ||Kalbi pıtpıt atıyor|
68| fns93|34 |18 Mayıs|22 ŞUBAT|94 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
69| dilekcengiz|27|18 Mayıs |22 ŞUBAT|55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
70|bitte||19 Mayıs|23 ŞUBAT|64 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
71|sulezehra|25|19 Mayıs|23 ŞUBAT|54 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
72|fadime83|26|20 Mayıs||63 kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
73|Dillerim_lal |27|20 Mayıs |24 ŞUBAT |44.5kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
74|Su_Su|28|21Mayıs| ||| | Kalbi pıtpıt atıyor| | Kalbi pıtpıt atıyor|
75|Senaysn|28|21Mayıs|25 ŞUBAT|58kg| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
76|Ay_yuzlum|23|22 Mayıs|24 ŞUBAT | 51kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
77|CicekCicek| |22 Mayıs |24 ŞUBAT |59kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
78|Melocum|29|22 Mayıs|26 ŞUBAT| |kaydirigubbakcemile2|ElVin DiLa |Kalbi pıtpıt atıyor |
79|tusemm|27| 23 Mayıs|27 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
80|Mısra|34|23mayıs|27 ŞUBAT|64|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
81|Nurberra|25 |23 mayıs|25 ŞUBAT| 46kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
82| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT||gamyoncuiremsu | | Kalbi pıtpıt atıyor|

[/table]

2011 Şubat Annelerine Ait Başlıklar ;

Göbişlerimiz ; http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/379552-2011-subat-annelerinin-gobisleri.html

Öneri Tavsiye ; http://www.kadinlarkulubu.com/subat...elerinden-2011-subat-annelerine-oneriler.html

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Düzeltmeyi unuttuğum varsa söyleyin arkadaşlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
şu kaşıntı bendede var kızlar...çok sık duş alıyorum birde bir haftadır annemdeydim bebek yağı kullanıyorum ben cildim normaldede çok ama çok kuru.ordada bir hafta süremedim kollarım müthiş kaşınıyor kızarmıyorda sadece pul pul oluyorrr...bende bol su içmeye çalışıyorum bak yine herşeyin başı suuu :S kremlenmeye başladımm ayy bide öyle tatlı kaşınıyokiii bilmiyorumkismile

benimde bacaklarım felaket kaşınıyo kabarıyo sivilce gibi bi çözüm bulamadım hala bilmiyorumkismile

evet bu zaman kadarki suskunluğumju bozdum yarın bakalım randevusu olanlar inşallah herşeyin yoklunda giitiğini öğrenirsiniz
aslında gerisi boş önemli olan herşey yoplunda bir sıkıntı yok denmesi gerisi bizim özelliklede anneliği ilk tadanların takıntıları oluyhor onlarda normal değilmi ama bu endişe ve panik hallerimizide hamilelik hormonları yapıyor

Sorular içinde haklısın bakalım yarın ben nasıl sendromla gelicem buraya :))
bende normal balık yiyemiyorum ama ton balığı yiyorum canım haftada 1 kere ne yapıyım yoksa hiç yiyemiycem başka türlü
Sirkeli suyu ilk defa senden duydum :))

ben her hafta balık yiyorum normalde hatta bu sefer memlekete gittiğimde av yasağı varmış deniz kenarı bizim memleket balıkçılar kapalıydı..amaaann ben bu hafta balık yemedim balık yemem lazım dedim seferber oldu ablamlar sağolsunlar lokantayı aradılar tanıdık buldular hemen ertesi gün ayıklanmış balıklarım geldi annem pişirdi bende yedim sempatiksalakcinni

ama şu ton balığını yiyeyim diyorum arada balık yapması çok zahmetli haftada ikşye çıkarmak istşyorum

nasıl yiyorsunuz ton balığını konservemi yiyorsunuz ben hiç yemedim bana biraz yağlı gibi geliyor.nasıl yapıyorsunuz siz

3'lü test yaptırıp başka sonucu bekleyen varmı arkadaşlar,artık listemizi bu şekilde güncelleyip gidelim diyorum siz ne dersiniz.Başka fikirleriniz varsa söyleyin lütfen,birbirimizi takip etmemiz kolaylaşsın bu şekilde

ben her hafta balık yiyorum normalde hatta bu sefer memlekete gittiğimde av yasağı varmış deniz kenarı bizim memleket balıkçılar kapalıydı..amaaann ben bu hafta balık yemedim balık yemem lazım dedim seferber oldu ablamlar sağolsunlar lokantayı aradılar tanıdık buldular hemen ertesi gün ayıklanmış balıklarım geldi annem pişirdi bende yedim sempatiksalakcinni

ama şu ton balığını yiyeyim diyorum arada balık yapması çok zahmetli haftada ikşye çıkarmak istşyorum

nasıl yiyorsunuz ton balığını konservemi yiyorsunuz ben hiç yemedim bana biraz yağlı gibi geliyor.nasıl yapıyorsunuz siz

Canım konseverve olanlarının yağını iyice süzüyorum ben,sonra ya makarnalarıma yada,sandwiç yapıp yiyorum.Gidince bende sorucam zararı yok 2 kere haftada ye derse yiycem bende :))

evet kaşınıtı oluyor oda vücudumuzun gerilmesinden kaynaklanıyor olabildiğince kaşımamak gerekiyormuş çünkü çatlaklar sonradan kalıcı olabiliyormuş ama gel görki çok tatlı kaşınınca gelde kaşıma hayhır kaşıntı kremi felanda süremiyoruzki

herkese merhaba güzel anneleropuyorumnanaktan

Arkadaşlar dr. dan geldim. Çok mutluyum 2 li taramam iyi ve bebeğim kızzzzzzzzzz:)

gözün aydın selin, allah kızınla beraber uzun ömür versin.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))

canım bişey kalmamış, şafak 1:ecrin_bebek:
birkaç hafta sonra sürekli hissedeceksin tatlı bebişini annesi...

günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü :((

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

günaydınn kızlar
dün sabahtan beri çok kötüyüm benn başım dönüyo
midem çok fena yediklerimi direk çıkarıyorum neden bilemedim yaa
bi fikir verin ne yapayım kafamı kaldıramıyorum dünya dönüyo sanki mafoldumben

geçmiş olsun canım, hafif haşlama seyler yiyip mideni rahatlat biraz, bolbol yat dinlen mümkünse.

canım benım dusuk tehlıkem felan yoktu ama persembe gunu hafıf akıntı seklınde acık renk kan geldı cok panıkledım doktorumu aradım hemen hastaneye gıttım allaha sukur bebegım ıyıydı rahımde gerılme olmus doktorum ondan kaynaklanır dedı 1 gece hastanede yattım allahıma sukur gectı suanda 5 gundur yatıyorum sureklı ıs yapmıyorum sakın stres yapmayın kendınızı yormayın ben cok stres yaptım aılevı konulara ıstemeyerek bıde tıtız oldugum ıcın temızlıgı abarttım keske dıyorum ama sımdı aklım basıma geldı bebegıme bısey olacak dıye oldum oldum dırıldım sımdı ıyım ıns bıdaha boyle bır sorun yasamaz bebegım benı bırakmaz :Saruboceq:

bebeğin annesine sıkıca tutunmuştur annesi, hiç üzme kendini. inşallah bundan sonrası daha iyi gecer.

selam güzel anneler nasılsınız.1 haftadır pek gelemedim.memlekette annemin yanındaydım.dün döndüm eve...dinlenmiş ve mutlu olarak geldim.sanırım 1.5 kiloda aldım :)
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır

merhaba dillerim lal hoşgeldin. anne evi gibisi yok dimi, ben de yeni döndüm ama doyulmuyor işte. kilolar güzel olmuş, zaten zayıf hamile kalmıştın dimi öyle hatırlıyorum. bu arad yolladığın animasyona bayıldım canım.:emir_bebek:

mısracım daha önceki sayfalarda okumuştum yanlış hatırlamıosam bende hipotroidiyim yalnız değiliz demek istedim:)

evet evet kızlar yalnız değilsiniz;)) ben de hipotiroidiyim. ilaca devam ediyorsunuz değil mi? ben her sabah yarım levotiron alıyorum siz de durumlar nasıl?

dilerim_lal hoşgeldin ne güzel mutlu dönmüşsün nazar deymesin.bende annemden dün döndüm 1 haftadır yanındaydım,ama mutlu dönemedim,bu aralar trafik kazaları yaşar olduk,2 defadır trafikte kaza geçiriyoruz,araba neredeyse pert oldu,eve dönüncede ev sahibimin zincirleme kazadan yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendik,havalar sıcak malum oruçlu millet,bunaldık heralde.

çok geçmiş olsun mapuci, cana geleceğine mala gelsin derler ya. gene de çok yazık. inşallah bu son olur, başka kazalar yaşamazsınız.

günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))

güzel haberlerini bekliyoruz minişin.:icecream:

merhaba arkadaşlar...
nasılsınız görüşmeyeli.. hamilelik nasıl gidiyor..benimki biraz sıkıntılı. 14. hftanın içindeyim ve yemek yiyemiyorum..et balık tavuk tüketemiyorum..çünkü kokular beni rahatsız ediyor ve yemek yapamıyorum..çok endişeliyim ama ne yapabilirim ..keşke biri yemeklerimi her gün yapsa:(((((
kilo almadım henüz..sanırım az besleniyorum....offffffffffffff

Kızlar ne keşfettim size söyliyim şimdi yiyecek söylemek yasak ama ramazan şimdi heryerde buluruz,gün içinde 3-4 hurma yerseniz kan şekerinizi dengeliyor,kendimce test edip onayladım,iş yerinde özelikle çok faydalı oluyor

merhaba arkadaşlar...
nasılsınız görüşmeyeli.. hamilelik nasıl gidiyor..benimki biraz sıkıntılı. 14. hftanın içindeyim ve yemek yiyemiyorum..et balık tavuk tüketemiyorum..çünkü kokular beni rahatsız ediyor ve yemek yapamıyorum..çok endişeliyim ama ne yapabilirim ..keşke biri yemeklerimi her gün yapsa:(((((

Mrb canım,ama hiçbirşey yemezsen olmazki sen hiç atlamamışsın ilk 3 ay sendromunu canım ya,yemek yapamıyorsan bile eşinin yardımcı olmasını iste,canım o sana yapar,senin bu aylardan sonra çok iyi beslenmen gerek bebeğin için,

herkese merhaba güzel anneleropuyorumnanaktan

canım bişey kalmamış, şafak 1:ecrin_bebek:
birkaç hafta sonra sürekli hissedeceksin tatlı bebişini annesi..

Mrb canım nasılsın.
İnş.canım yarın olmasıın sabırsızla bekliyorum,az önce bir arkadaşım geldi şirkete ayy bu erkek göbeği dedi,benimde iki erkek çocuğum var tanırım hemen dedi.Herkes birşey söylüyor kafam karıştı iyice bilmiyorumkismile

aslında herşey beslenmeye bakıyor ne kadar iyi beslenirsek okdar zinde ve enerjik oluyoruz....ama yiyemeyincede yenmiyorkiii...benim bu konuda sıkıntım yok midemde eskisi kadar bulanmıyor arada işte üşütürsem falan bulanıyor.yemek yapma konusunda hiç sıkıntıya girmedim hiiç etkilemedi hatta bazen acaba bu kötü bişimi keşke etkilenseydimde hergün yemek yapmaktan kurtulsaydım falan bile diyorum sempatiksalakcinni

mutlaka birşeyler yememiz lazım...hem bizim için hemde bebeklerimiz için

hala içimde minik bir can olduğunu düşüdükçe acayip heyecanlanıyorum yaaaa...

bizim kilomuz hala -1 :(( ama göbeğim çıkmaya başladı vücut şeklim değişiyo herlade

nasıl yani hiç kilo almaışsın haftan da fazla ama benim doktorum ilk 3 ay 1 kilo alınması gerekiyormuş öyle söyledi seninki ne diyor kilo konusunda o yüzden kendini üzme ne güzel işte doğumdan sonra zorlanmayacaksın kilo vermek için güzel yanıda bu

merhaba arkadaşlar...

merhaba hoş geldin,
et yiyemiyorum diye dert etme, ben de pek yiyemiyorum bu aralar kokudan zaten hamilelikten önce de çok severek yemezdim. doktorum dün protein ağırlıklı beslen yeter dedi bunu için et yemek şart değil. baklagillerden yiyebilirsin, süt yumurta peynir tüketebilirsin. her öğünde mutlaka protein olsun ama ne olduğu çok da farketmez dedi. kilo almadığımız için şanslıyız aslında;)) 4 ayda almaya başlarsın zaten merak etme canım. :CüvCüv:

Mrb canım nasılsın.
İnş.canım yarın olmasıın sabırsızla bekliyorum,az önce bir arkadaşım geldi şirkete ayy bu erkek göbeği dedi,benimde iki erkek çocuğum var tanırım hemen dedi.Herkes birşey söylüyor kafam karıştı iyice bilmiyorumkismile

,

benimde teyzem karnıma baktı eminim bu bebek kız
bu göbek kız göbeği bak görürsün dedi çok emindi
bebek erkek kaydirigubbakcemile3

Back
X